reklama

Chcem byt krasna

mischel , 16. 03. 2009 - 21:56

reklama

Chcem byt krasna ked sa rano zobudim a chcem sa len umyt a ucesat a byt tak sama o sebe krasna.Ale nejde to.Minule som si chcela vytrhat obocie a urobila som osudovu chybu ze som si zrkadlo nastavila oproti oknu do svetla nech sa poriadne vidim a co vselico som zistila na svojej tvari ...no comment.Ako je mozne ze idem po ulici a dievciny su prirodzene krasne? Vidim ze nemaju na sebe vela makeupu a dobre vyzeraju.Ja ked si nedam do prace na tvar nic vsetci sa ma pytaju co sa mi stalo.Nechcem sa podcenovat myslim ze som dost pekna, som mlada -28-mam vcelku peknu postavu, ALE ked sa nenamalujem jednoducho to nie je ono a ani sa necitim sama sebou.Baby ako je to s vami?Malujete sa kazdy den?Aj ked ste len doma?Alebo ste prirodzene krasne?Ak ano tak sem s receptom.


reklama


reklama

sonia, Po, 16. 03. 2009 - 22:57

Jasné sme prirodzene krásne (giggle) ...ako vstanem tak idem...a tým že som prirodzene krásna recept nemám - to príroda sa so mnou pohrala (rofl) ...

ramzesa, Ut, 17. 03. 2009 - 09:31

juj, tak tiež sa na seba detailnejšie radšej nepozerám,ale make up neznesiem. Ako puberťačka som sa džabkala,ale teraz to nie je nič pre mňa. Tak maximálne špirála a keď tak občas nejaký tieň,aj ten len taký nenápadný. A možno púder by som zniesla,ale make up to nieee. A rúž už vôbec nie. Ja by som sa zabudla a by som sa s tým celá pomazala, keby ma napríklad štípalo oko alebo svrbeli ústa (giggle) (giggle) (giggle) . Neviem, necítim sa tak dobre. Ani vlasy si nefarbím. A už som si kúpila nejaké krémiky, aby som nemala vrásky a tak,ale nejako si na nich spomeniem obtýždeň. (blush)

ramzesa, Ut, 17. 03. 2009 - 09:33

Juj a doma sa nemaľujem, vlastne aj vonku len občas.

monča, Ut, 17. 03. 2009 - 09:38

no tak ja v poslednej dobe,čistenie,tonizácia a krém na tvár,raz do týždňa maska ,prestalo ma baviť líčiť sa ,ked len tak špirála a jemná linka,,no ked som bola mladá a pekná tak vtedy som sa vedela namachliť (giggle) ale môj tato hovorí,že maľujú sa staré domy a ja som ,vlastne chcem byť stále mladá(rofl)

magic, Ut, 17. 03. 2009 - 11:00

ja si zase pomaly zvykam na malovanie sa. nikdy som k tomu nemala vztah, nebavilo ma to. fungovala som iba tak, na prirodno (az na nohy, ktore som si ja blba v 12 oholila a odvtedy ich depilujem), spoliehajuc sa na "puvab mladi". ibaze rocky bezia, prirodzeny pel mladej pleti dohasina, treba si dopomahat - tak sa ucim, cim a kde si krasu dokreslit (hadam neskoncim v 80 zmalovana ako selska truhla).
tak som si na desatkrat pretrhala (a zase nechala dorast) obocie, nez to bolo ono, naucila som sa nevypichnut si ceruzkou oko a udrzat ho zavrete, ked po onom skusam kreslit. naucila som sa, kam si davat farbu na licka, aby som nevyzerala ako podvyzivena modelka. a na pusu zatial iba lesk. lebo s ruzom na mna zo zrkadla okamzite hladi stara zvadnuta prostitutka. stale neviem, kde robim chybu.
no jo, a masky... v nadeji, ze mi nejaky ten rok pomozu este vyzerat na 18. (vsak mi minule vynadali, ze ci som normalna mat v 17 dve deti ako ciganka).

lusesita, Ut, 17. 03. 2009 - 11:03

magic:-) napisala si to carovne(giggle) :-D

magic, Ut, 17. 03. 2009 - 11:14

ale je to nesmierne tazke. rano musim vstat o pol hodiny prv, nez lave oko vyzera ako prave a o oboci ani nehovorim. chce to prax a istu ruku.
vecer zase odlicovat.
uz aj drahy skonstatoval, ze budem chodit spavat o pol hodiny prv, lebo kym ma caka v posteli, aj ho chut na sex prejde, nez sa domotam z kupelne. obycajne poloslepa, lebo pri odlicovani spiraly mi obycajne odlicovac oci zatecie pod mihalnice a dost to pali v oku. uz cakam kedy to dotiahnem na zapal spojiviek.
to mas tak, ked sa stary pes rozhodne novym kuskom naucit.

petronela, Ut, 17. 03. 2009 - 11:09

aj ja stem byt za fesanduuuuu, ked sa rano zobudim (blush) , lenže očičká mám ako veverička ehm ehm a olympíjske kruhy pod nima, takžeeeee trochem krémiku, trochem tieňu a vel vel vela maskary;-) nech aspon naoko vypadajú, že sú veľké, no a pleť po 25tke už to nie je, čo to bývalo, v sobotu idem ku kozmeticke, 1x za svoj 28 ročný život, tak som zvedavá čo mi povei, :-O inak toto je celkom fajny smail, ak chcem vyrovnat vrásky na tvári opakujem pohyb po nom, podotykam, je potrebná ofina, aby tie na čele nebolo vidno(giggle) B-]

-, Ut, 17. 03. 2009 - 11:38

ja s mojim mládežníckym vekom tak akosi ani asi písať namám(giggle)
No ale môj problém je ešte stále pubertálna pleť, samý hrbolček, kde tu pupáčik. Nič svetaborné, ale čo keď aj to "nič" mi dokáže so sebavedomým narobiť divy.
Noooo a tak sa maľujem- podľa príležitosti a chuti. Občas sa mi stane, že keď sa niekam mooooc teším, aj ten ksichtík toršku viac zgendžím- lebo vtedy sa mi ako na potvoru vôbec nedarí. Inak väčšinou používam iba pudrový maku up od Lorealu a nakreslím si hornú linku- zamaskuje slabé mihalnice. Som totiž alergik a neverili by ste, koľko sa ja ŠKRIABEM:-P Odličovať sa mi v noci väčšinou nechce a keď mám špirálu, tak ráno po nej nie je ani chýru, bohužiaľ ani po polovici mihalníc:-( Furt si drhnem oči:-|
No tak teda moje typy- rada sa podelím:-)
najprirodzenejší a najjemnejší make up ak som našla- ale kryje výborne(y) + super balenie(y) (y) (y) http://www.lorealshop.eu/kategoria/kozmetika/face-tvar/make-up/l-oreal-…

http://www.lorealshop.eu/kategoria/kozmetika/face-tvar/licenka/l-oreal-… takú istú mám aj lícenku- je celkom svetlá, takže sa mi NIKDY nestane, že by som vypadala ako Marfuša(giggle)

Nooo a to je asi všetko:-) A ešte celkom odporúčam tú novú Lorealácku 10 minútovú farbu- vlasy mám lesklé a celkom to fungovalo ako balzám:-)

ramzesa, Ut, 17. 03. 2009 - 13:27

Akira, no ja mám tiež takú pleť ako v puberte, pokiaľ som bola tehotná alebo som kojila úplne super, nikde nič a teraz? No hrôza,asi začnem používať nejakú kozmetiku for young :-P.
A tiež kvôly tomu make up nemôžem,lebo ma často svrbí tvár, tiež alergia. Raz som skúsila ten z lekárne už neviem ako sa to volá,ale stará známa vec... no a som sa šla zbesnieť. (asi aknecolor ???)
A o odličovaní ani nevravím (giggle) , už som si kúpila odličovač na oči,ale keď nemám postačí aj mydlo :-D . Ja totiž ajkeď si nadžabkám nejakú čistiacu emulziu musím si to ešte umyť,lebo mám pocit,že som špinavá. (blush)

Natinka, Ut, 17. 03. 2009 - 12:21

tvoja tuzba je malicherna. Malicherna v porovnani so zenou, ktorej prave odrezali prsnik a ona chce zit dalej. Malicherna v porovnani so zenou, ktora zomiera a chce zit.
Vaz si, ze si zdrava, krasa pominie, netrva vecne. A ak je to tvoja jedina tuzba, co v zivote mas, tak je to dost malo, co mozes od zivota ziadat. Ber sa taku aka si a nechci mat to, co mat nemozes. Kazdy sa musime naucit so sebou zit...a opakujem sa, az budes z okna nemocnice pozerat na svet vonku, zabudnes, ze ta trapila plet, vyrazky, alebo masne vlasy...
Neprajem ti to...len konstatujem..

magic, Ut, 17. 03. 2009 - 12:49

natinka, asi ma skopes do gulicky a hodis do kosa, ale mna by to stvalo. samozrejme, ze najviac by ma stvalo, ze umieram a moc by som si zelala vyzdraviet a zit. to predovsetkym.
ale strasne by som bola nastvana na tento zivot, ze ma mieni odrovnat tak skoro a okrem ineho (dolezitejsieho) mi vobec nedal ani tu sancu sa konecne zaskviet a uzit si to, ze som kocka.
ze namiesto toho vsetkeho pominutelneho, ale veseleho, ma caka uz iba rozjimanie, ake kvety...

a prosim, nerozculuj sa. vsak tento blog vznikol pre vsedne staroti a radosti dna. netreba ho zaplavovat porovnaniami s extremom. na onkologii by ma totiz netrapilo ani danove priznanie.

Natinka, Ut, 17. 03. 2009 - 13:51

nerozculujem sa, len si proste niekedy v kuutiku duse poviem, boooze co sa to zase riesi...a dnes mi to ubehlo no
ja si viem tiez robit zo seba prdel aka som, co sa mi na sebe nepaci..
ale brat ako problem, ktorym by som obtazovala okolie.... bolo to tak malicherne napisane, az mi ubehli prsty
tak sory, omluvam sa vsetkym

sonia, Ut, 17. 03. 2009 - 13:57

Nati,pohodááá... - inak pri čítaní som to aj ja pocitovala ako malicherné,možno keby to bolo inak podané...:-) ;-) :-)

-, Ut, 17. 03. 2009 - 13:06

jaj Naty, ale nikto netvrdí, že malicherná nie je. 99% našich túžob sú iba malicherné, ale predsa žijeme pre PRÍTOMNOSŤ, zajtra už možno budeme hľadieť na svet spoza okna nemocnice a preto by sme mali žiť život, za ktorým sa môžeme obzrieť s úsmevom. Nie zato "bola som krásna", skôr za tým, ako ma prvý raz videl milovaný muž v svadobných šatách, na ten pohľad, na to, ako mi pri valčíku šepkal, že som nádherná. NA to, ako to boli prvé slová po prebratí z narkózy, keď sa nám narodila dcérka "je nádherná, ako jej mamina". Ak mi bude dopriate, chcem si raz s vnúčatami pozerať fotografie a iba potmehútsky sa usmievať, keď mi vnučka s chichotom povie "baby, ale ty si bola kočka".
Naty, ty netúžiš po ničom pre seba? Byť pekne oblečená, nemať na čele pupák jak tretie oko? Prísť po celom dni domov z práce a počuť "ahoj mamy, tebe to dnes ale svečí". Ale pritom to nie je o "kráse" ako takej, každý človek je pre niekoho krásny. A ja chcem byť v prvom rade krásna sama pre seba. Malicherné? Áno, ale s tým dokážem niečo urobiť, ako naplním šľachetné ciele? Komu pomôžem, ak ráno budem vstávať z postele a pri pohľade do zrkadla si namiesto "ach, zase vypadám" vzdychnem "ach, dnes v noci vo svete zas umreli toľký ľudia".

lydusha (bez overenia), Ut, 17. 03. 2009 - 19:02

Pocuj, Xena, ty si jakaaaaa bojovaaaaa...ma akurat napadla ta tvoja fotka v maske, hehehehehehehehehe, ty moj ufon.....sa nerob, ze ty nesteš byt krasna, dobre?? To ze mas velke srdce a velku dusu a ine velke veci, uz vieme :-) A vieme aj to ze aj ty chces byt krasna ci sa ti lubi alebo nelubi.:-* :-P :-P :-P :-P :-P :-P

Natinka, Ut, 17. 03. 2009 - 19:55

masku si davam aby som mohla fotit pekne fotky pre vas a mam akurat tak velko kozy a ne srdce...poslem fotku ces?????

lydusha (bez overenia), Ut, 17. 03. 2009 - 19:57

A ešte velku riť, pani predsednicka? Ci jakooo? :-D

Natinka, Ut, 17. 03. 2009 - 20:01

i to ale to sa neda odfotit bo to by bolo treba z vacsej vysky aby sa vosla cela do zaberu

lydusha (bez overenia), Ut, 17. 03. 2009 - 20:02

:-D ale na nas gauc sa vesla a to znamena ze je este secko oukej:-D

Natinka, Ut, 17. 03. 2009 - 20:06

ale veduca sak vy mate rohovu sedacku, takze som mala kde pulky rozprestriet..nahodou mas kreslo som v perdeli pane hrábě:-D

lydusha (bez overenia), Ut, 17. 03. 2009 - 20:25

:-D :-D :-D :-D
Inak aby som nieco povedala aj k teme, ja sa rano zobudim, kuknem na seba a poviem si : oooo, aka si dnes krasna....ake mas super vlasy a ta plet....no tseeeda, dnes je to na jednotku, opat....a ty si tusim schudla? No ty si vazne nadhernaaaaa
Potom si nasadim bryle, ohrabem vlasy, vysklbnem ten sedivy co mi trci z ofiny, umyjem tesaky a prcham do prace.
Do zrkadla uz nekukam, bez tych brylov je to lespie. Lebo s nimi vidim aj cervene pupaky na lici, aj nejake tie vrasky na okach a styri brady....inak pohoda.
Moj manzel ma lubi taku aka som.
Inak Misel, idem skusit to one na face...patlatko...ked vravis ze je to dobreeeeeeeee.....:-)
Den Luciinej osemnastky sa nezadrzatelne blizi a aspon na jej oslave chcem vyzerat akoze este lespie, hehe

-, St, 18. 03. 2009 - 12:44

a daj vedieť:-) ja som veru spokojná, žiadne stekanie, siahodlhé nanášanie, pocit "masky" alebo iné fľaky. A čo mi na ňom maximálne vyhovuje- pretože ja sa bežne škriabem ako nejaký hafan a tváre sa dotýkam nonstop /to je môj zlozvyk/, často niekde čučnem do výkladu a zistím, že na mieste kde som sa pred chvíľou škriabala mi zostal nepríjemne červený fľak. A vtedy hoci aj pri pohľade do výkladu(giggle) svoj face opravím:-) Naposledy kamarátka kupovala parfém a než ho zaplatila, ja som mala make up nanesený(giggle) Sa rehotala ako divá:-D :-D :-D

de-ni, Ut, 17. 03. 2009 - 12:33

Krutá realita Natinka, ale ktorá žena nechce byť krásna? Pre seba, pre toho svojho, pre.....
Myslím si že každá.

Dreya, Ut, 17. 03. 2009 - 12:41

Ježíííš, Nati, však to nezabíjaj realitou...chceme byť krásne...aspoň tu, na tejto stránke v tomto blogu.....prosíím....

sonia, Ut, 17. 03. 2009 - 13:51

A čo tak baby krása ducha - to vám nič nehovorí ?...ja mám aspom krásnu dušu ked už nič iné...:-) (giggle) ;-) :-) ...

magic, Ut, 17. 03. 2009 - 20:28

no krasnu dusu treba, bo krasny usmev trapne ticho nepreklenie. obcas treba aj perlu hodnu konfucia vypustit.

eva m, Ut, 17. 03. 2009 - 20:56

verim, ze tato tema vyznieva oproti vaznym problemom malicherne. Ale lahko sa to hovori zenam, ktore su pekne a otazku svojho vyzoru nejak zasadne riesit nemusia. Ja mam so svojim ksichtom celozivotny problem. A prezivam ho naozaj. Viem, mam zdrave telo, ale navonok kazdy vidi ten ksicht a podla toho byvame casto hodnoteni. Malujem sa pravidelne kazdy den, aby som aspon trocha zvyraznila to, co je ako tak na mojom ksichte prijatelne a aby som odputala pozornost od toho, co si aj tak kazdy vsimne na prvy kuk. Takze pre mna tato tema ie je az taka povrchna.
Eva (sun)

lydusha (bez overenia), Ut, 17. 03. 2009 - 21:01

eva valiiii nehovor ksiiicht, hovor tvaaar.....ked budes hovorit ksich tak ho aj budes mat...no, necitala si co pisem ja? Povedz si aka si krasna, uvidis ako ta bude vnimat okolie, ake je to zazracneeeeee :-)

eva m, Ut, 17. 03. 2009 - 21:27

lydusha, mne to nepomaha. To myslim vazne. Mne je aj tazko hovorit o tvari. Kua, si tu zas vylievam mindrak v cudzom blogu.
Eva (sun)

lydusha (bez overenia), Ut, 17. 03. 2009 - 21:37

jaj poslem ti luciu na tzyden, na terapiu, ona ta to nauci, naucila to sest svojich kamosiek
:-D
A to je uz uuuuspech ako svet :-)

eva m, Ut, 17. 03. 2009 - 22:28

ok, beriem:-D
Eva (sun)

lusesita, Ut, 17. 03. 2009 - 22:46

evka a ja ti poslem totok:-* aby si sa aj teraz pred spankom usmievala:-) inak kocky ja ked mam nejake svoje na h......dni tak sa mi to hned na tvari vsetko ukaze a ked sa rehnim a som v pohode,tak sa mi zda ze mi par rokov ubudlo....takze evinka(flower) hlavne sa nam usmievaj:-)kocky vsak vy ste vsetky KOCICKY ste este mladuchy :-)ja uz mam problem s tou zemskou pritazlivostou,vsetko pada k zemi(giggle)

eva m, Ut, 17. 03. 2009 - 22:47

lusesita,
dakujem ti. Ja sa velmi rada, na cele kolo smejem a ukazujem pri tom krive, zlte zuby.
Viem, ze moji blizki moje nedostatky neriesia (aspon dufam) a novych znamych si ziskam slovami, ocami, tym krivym usmevom...
Prajem ti pekny vecer:-)
Eva (sun)

brona, Ut, 17. 03. 2009 - 23:18

chces pocut o pritažlivosti? Nie mojej, bohužiaľ tej zemskej(giggle) Na preventivke mi gynekologička po prehliadke prsnikov doprucila-mali by ste v podprsenke aj spavat..Ja nablblo udivene a so zaujmom ze prečo? Vraj hoci to tie moje vytahane prsia realne nespevni, ale aspon ich pritazlivost zemsaka nevytaha este viac a ked zvolim push-up budu vhodne zrolovane vyzerat pritazlivo kypro... Co dodat? Podprsenku som pred nou strcila do tasky a povedala, ze bez nej mi apon tie visute stvorky prekryju rastuce brucho...
Normalne by ma to zabilo, ale ked som vysla z ordinácie vyzerajúc akoby mi prave oznámili rakovinu v poslednom stadiu a zrutene v naruci mazelovi zreferovala vysledok preventivky- t.j. ok az na dlhe vysute prsia, pozreli sme sa na seba a smiali sa cely den.Vdaka mojmu muzovi nemam ziadne komplexy a hoci viem ako vyzeram-18 kg nadvaha-z toho 3 kg prsia(rofl) som krasna.

lusesita, Ut, 17. 03. 2009 - 23:27

to je teda trdlo ta doktorka:-O ....pekne si to na zaver napisala(y) hlavne,ze sa ty citis v pohode a krasna-inak to ani nejde:-) (sun)

betuska10, Ut, 17. 03. 2009 - 22:55

JA nemôžem nič,mám alergiu,ani rúž ani riasenku,ceruzku,ani vlasy farbit.každý ma pozná takú nenamalovanu.a nikomu to nie je ani čudné.normálka.:-)

adus, Ut, 17. 03. 2009 - 23:56

Túžba po kráse - včera sme rozoberali moju staršiu dcéru - je naozaj dosť slušný "exot" aj pokiaľ ide o povahu aj pokiaľ ide o "estetiku" - dokáže sa niekedy doriadiť tak, že pre nás ostatných je aj ťažko "priznať sa k nej", ale ona je presvedčená, že je "krásna" - prečo brať niekomu jeho ilúzie, my len pozrieme na seba, mykneme plecom a povieme si "celá ona".
Mojej maminke to nejde do hlavy, že taká múdra, šikovná, ... kočka sa dokáže tak doriadiť - a ja som jej vysvetľovala, že ale predsa podľa nej to je úúúplne super, že ja aj keby som jej niečo povedala, tak ju nepresvedčím, lebo presne TO (ako práve vyzerá) je JEJ predstava o kráse. Že sa nezhoduje s predstavou 90% ostatných ľudí??? Ako hovoria Angličania - who cares??B-] B-] B-]

sonia, St, 18. 03. 2009 - 12:50

Ja tu hodím niečo...mala som kolegynku,také mladé dievča - vždy som ju mala v hlave ako mladú kočku -štíhlu - vysokú - proste klasika.Raz sme sa tak bližšie rozprávali a ona mi hovorí aké má komplexy - že má dlhý nos,riedke vlasy,žiadne prsia a ja sa na nu dívam že čo mi to rozpráva - ja som ju tak totižto vôbec nevidela až kým ma ona sama na to neupozornila.A to je fakt,vôbec som také niečo neriešila,mna zaujímalo to že to bola super baba s ktorou som sa mohla rozprávat aj o "nesmrtelnosti chrústa"...A hoci som teraz s nou v kontakte iba cez emaily /lebo je v zahraničí/,stále ju budem mat pred sebou ako mladé veselé dievča (flower) ...aj ked ona by mi určite oponovala...(sun) (flower) (sun)

monča, St, 18. 03. 2009 - 09:57

na každom je niečo krásne,či oči,ústa,nos(sun) a mne je asi krajšia tá prirodzená krása jemne zdokonalená nejakou linkou,špirálou alebo rúžom,no neviem si pomôcť ked chce 40-nička so seba spraviť 18 ročnú:-O dá ne seba kilo dermakolu,čo jej aspoň u nás v práci ked sa zapotí steká po tvári,namaľuje sa tak výrazne až je to nevkusné ,oblečie o 2 čísla menšie rifle a hybaj so svojou 16-ročnou dcérou na disco(giggle) ,to bol príklad mojej kolegyne:-| a ked som ju stretla v meste nenalíčenú som ju bohužial nespoznala,až ked ma oslovila ale poviem vám bola mi omnoho sympatickejšia ,teda dovtedy kým neotvorila pusu ale to už nie je o kráse ale o niečom inom:-)

mnnaaauuu, St, 18. 03. 2009 - 10:56

prirodzená krása nehrozí.... :D síce mám len 20, aj tak závidím tým babám čo bez make - upu chodia po meste,vlasy len zviazane a predsa vyzerajú super.... preventívne si dam každý den aspon špirálu,ked mam čas alebo niekam idem,tak aj tiene,lesk,ceruzku na oči..ale make-up moc nemusím....

ked si nedám na seba nič (manžel je už zvyknutý kedže ma vidí ráno), no ostatní sa ma zvyknú pýtať , že čo sa stalo, či sa cítim chorá a podobne..sranda

brona, St, 18. 03. 2009 - 13:15

ked si ja nedam na seba nic- ta predstava ma bavi- chodit naha(rofl) aj mojmu muzovi by sa to pacilo..(blush) ale na ulicu by som nesla(giggle) koniec zartov-smutna vec ze sa zienky bez make-upu cítia nahé
podla takych kriterii som naha takmer cely zivot a keby som vedela vkladat foto, dala by som sem tie, ktore nafotil moj muz- vzdy sa im cudujem- krasne foto- je nadhera ze ma tak vidi-to ja ked pozriem do zrkadla vidim celkom ine veci- a snad aj o tom to je- ze nam zalezi na pohlade druhych.. a ja som teraz na vidieku, takze tieto problemy nemam- baby tu behaju v papuciach a teplakoch a s cerstvymi kvetmi a zeleninou v ruke- make up farby zeme a slnka a su rozkosne- a ked pride raz za rok dedinska slavnost a sa upravime- tak si musime dat menovky aby sme sa spoznali(giggle) (giggle) (giggle) prehanam ale nie zas az tak moc pekny prirodzene krásny den vsetkym prajem- a co je pre vas pekne a prirodzene- osobna vec kazdej z nás ako bolo napísané-who,s care?

mnnaaauuu, Št, 19. 03. 2009 - 09:48

ved vieš ako som to myslela :D ja som tiež z dediny,takže pohoda, do obchodu v teplakoch a bez make-upu,to je samozrejmosť,nechce sam i kvôli jednému chlebu pol hodiny obliekať a "maľovať" ... ale ked idem do mesta tak ma chytí depka... nemusí predsa každý vidieť že som z dediny haha(rofl)

brona, Št, 19. 03. 2009 - 10:12

nuz, ked sme pri tom ciernom humore-ja mam zasa v ciernych chvilach uplne inu teoriu- celkom staci mojich 18 kg nadvahy nasporenych za posledne tri roky- myslim ze som dostatocne viditelna dat si na seba este aj zviditelnovace v podobe fajn make-upu no nie som samotryznitelka.... ked dakto vidi obeznu, neupravenu opovie si-chuderka.. no ked je namalovana a nahodena -skor si povie a ta tu co predvadz, co sa nevidi?!!!! je to taka vrtula, lebo akurat buduci mesiac robim prednasku o zdravi, krase a biokozmetike, takze vlastne som odbornik(blush) (giggle) (blush) a samozrejme viem urobit aj seba k sevetu ba obdivuhodnu ale prave preto vsetky tie moje poznatky na sebe nerealizujem dostatocne casto- mne je totiz uplne jedno cop ma kto na sebe a ako je vymalovany- automaticky vidim co je pod tym/chlapi by mi zavideli;-) / a kto je aky v realite a zrovna tak viem vidiet aj labut v skaredom kaciatku, asi deformacia z vš čias ked som bola v kolektive vytvarnikov a ucila sa vidiet cisty model a vsetko co z neho"presvita" bez ohladu na vonkajsi look.A podla fotky co tu mas- smelo sa prihlas do kampane dove za prirodzenu krasu-uspejes,.(flower) (y) (sun) (flower) (y)

igorZH4, St, 18. 03. 2009 - 21:28

MNNAAAUUUka a ty si nahodou fakt kocka(heart)

lydusha (bez overenia), St, 18. 03. 2009 - 21:33

Zaujimave. Na jej fotke vidiet ake ma krasne vnutro?;-) :-D

igorZH4, St, 18. 03. 2009 - 21:47

:-P LYDUSHKA,Mnauka je kocka,myslim akoze na pohlad..mozno vo vnutri je bestia.(giggle) (giggle)

mnnaaauuu, Pi, 20. 03. 2009 - 21:05

zasa nepreháááááááánaj (rofl) chceš ma vidieť v kritickom období, ked sa mi nič nechce?? (rofl)

igorZH4, St, 18. 03. 2009 - 21:25

MISCHEL,preco vy zeny chcete byt krajsie,ako tie druhe? a preco si myslite,ze nieste krajsie ako tie druhe? Kazda zena je krasna a nepotrebuje na to ziadny make-up(ír)(giggle) Moj nazor je ten,ze krasa nespociva v tom,ako clovek vyzera,ale aky ten clovek je...Naco mi je krasne jablcko,ked vo vnutri je hnile??

lydusha (bez overenia), St, 18. 03. 2009 - 21:32

Vies co je zaujimave Igor? Ze toto je super TEORIA. Preco sa potom na ulici obzerate po babe , ktora je upravena a vyzera dobre? Alebo niekde na diskoteke...Ako si tam vyberaju muzi? Podla duse? Podla krasy vnutra? Ten clovek, ktory "ti nieco hovori", ktory je na tvojej vlnovej dlzke a je ti "danz"... sa ti aj paci. Naozaj velmi, velmi pochybujem, ze by si si zacal s nejakou babou len preto, ze ma dobre srdce ale pritom sa ti absolutne, ale absolutne nepaci. Musi minimalne preskocit iskra, minimalne...vztah je totizto aj o sexe, nielen o reciach a dobrom pocite , a ak sa chcem s niekym milovat, musi sa mi ten clovek aj "pacit"
Tak preto sa ludia o seba staraju, a zvlast zeny, aby sa pacili...minimalne sebe....pre dobry pocit.

Natinka, Št, 19. 03. 2009 - 07:24

nepozeraju sa po upravenej babae, ale po kozach a cim vacsie tym lepsie...co neviees?

igorZH4, St, 18. 03. 2009 - 21:41

ja nehovorim,aby ste sa o seba nestarali.a mas pravdu,kazdy chlap sa obzrie za peknou,upravenou kockou.Ale na diskotekach ide vacsinou o "akoze"vztahy.Kazdy chlap a kazda zena sa obzeraju...ale to je normalne.(aspon myslim)(giggle) ale v konecnom dosledku si kazdy vybera partnera podla toho,ci si spolu rozumeju,maju si co povedat...Alebo to bolo pred patsto rokmi?? asi hej...dnes bohaty chalan,nech je akokolvek skaredy,ma to najkrajsie dievca v meste...

mischel, Št, 19. 03. 2009 - 13:30

Ahoj Igor super ze mame aj nazor chlapa.Moj prispevok bol o tom ze niektore zeny su prirodzene krajsie. nemyslim tym ze by som im zavidela ale chcela som len rozvinut o tom debatu.Priklad-mam mastnu plet a musim sa o nu veeelmi starat aby som nevyzerala hrozne.a mam hnede mihalnice a malujem si ich nacierno lebo tak vyzeraju lepsie.A niektore kocky su prirodzene natolko obdarene ze vstane,nic nemusi malovat, umyje sa ucese a ide.A v partnerstve je to samozrejme o povahe a citoch ale vyzor je tiez velmi dolezity.vela zien robi osudovu chybu ze ked sa vydaju alebo ziju s partnerom prestanu sa o seba starat lebo si myslia ze uz netreba.ale treba.

mischel, Št, 19. 03. 2009 - 13:36

Este by som chcela dodat.Napisal si "krasa nespociva v tom ako clovek vyzera,ale aky ten clovek je".Ono to plati aj opacne.aky clovek je -tak vyzera.Ked zena vyzera zanedbane problem je vo vnutri, nehovor mi ze skareda neupravena to ma v hlave Ok.

Natinka, Št, 19. 03. 2009 - 14:25

a kto je podla teba skaredy??? Kto kedy stanovil co je pekne?? Pre niekoho je Adela Banasova skreda, pre mna je pekna. Kto toto rozsudi? :-O

lydusha (bez overenia), Št, 19. 03. 2009 - 14:58

Ja som skareda, JAAAAA :-)
...kedysi som mala komplex , okliare, chude nohy, ani rici, ani cici....Teraz sa pridalo brucho ako v siestom mesiaci a uz aj tej rici je statocne...lenze zenska krasa existuje...je to klasicka krasa o ktorej vravi mischel...sumerna postava, pekne vlasy a dokonala plet....vyrazne oci, pekne usta , pekne tvarovany nos....
Vselijake tie nedostatky na pleti sa daju maskovat, jasne ale ja hovorim o rysoch, crtach. Niekto je obdareny krasou a niekto nie a vela modeliek ani nie su pekne, skor zaujimave a k nim patri aj Adela. Nie je krasne, klasicky, ale je pekna. Natalia to mas ako s tym mojim slavnym gycom na artmame...kto stanovil, co je gyc? Tak nikto nestanovil, co je pekne a preto to na tych roznych sutaziach urcuje porota a ludia...a vsimas, ze sa mnohokrat porota zhodne s masami ludi? Velakrat je miss sympatia aj miss neviem kolka? (sorry, nesledujem to, neviem, ako presne to ide, len tusim, ze tak nejak)
Tie baby teda su pekne...a nielen preto ze maju dvadsat...ony su pekne aj potom, ked zostarnu. Napr. mnoho starych hereciek....kolko z nich je aj vekom a vraskami krasnych.

Natinka, Št, 19. 03. 2009 - 15:07

jasne ty si najskaredsia na svete, uplne ble, som sa zlakla ked som ta videla... ty yelito ved vyzeras ako dievcatko, ked si behala v tom pyzamku a vlasy strapate, tak som len cumakovala, mikina ako deculko dlhe rukavy, bola si taka chutna, ja by som tiez tak nezne a zensky chcela vyzerat, nie ako drevorubac. Okuliare ti sedia bez nich nejsi ty, drzticka mala ale chutna, boha maneser ze si skareda... lebo ta kopnem az no Nitry a ja osm saxana ja dociahnem !!!!!! tomu ver !!!!

lydusha (bez overenia), Št, 19. 03. 2009 - 15:23

Coooooooooooooooo. A to si vazne videla mna? Takto? No tak to je uzasne fakt, mi nacisto kazis reputaciu. A sak aj ja ta luuubiiim, ze drevorubac...od toho mas daleko moooja.(heart)

mischel, Št, 19. 03. 2009 - 15:02

Adela je upravena a je natolko zaujimava ze je pekna.keby si ju videla nenamalovanu mozno by to bolo o inom ale osobne ju nepoznam tak len trepem do vetra.

Natinka, Št, 19. 03. 2009 - 15:10

videla som ju nenamalovanu, je pekna aj tak, vyzera ako dievcatko, ma mily usmev...
aj tak je to relativne, kto sa komu a co paci, podla mna nechapem ako moze byt Tereza Maxova jedna z najlepsich modeliek, ved nie je krasna, ba ani pekna...
a dokonca ani Sklenarikova sa mi nepaci..
pacia sa mi zeny typu Anastazia, alebo Michaela Kuklova, alebo Gwyneth Paltrow a ta ma velku hlavu a aj tak je pekna (giggle)

Natinka, Št, 19. 03. 2009 - 15:12

jo a este Meryl Streep sa mi zda krasna a tiez nie je typicka kraska...

Fazulka, Št, 19. 03. 2009 - 15:19

No ked uz spominate tie zname tvare...mojim idolom krasy a peknej postavy vzdy bola Cindy Crawford. Aj nenamalovana je krasna. A ta postava, riadna baba, ziadne kosti s nej netrcia.

nielen žienka domáca, Št, 19. 03. 2009 - 15:35

Tak to mne sa zdajú najkrajšé slovenky a to konkrétne Tánička Pauhofová a Szidi Tobias. A ešte Anna zo zeleného domu. (sun) Tak ale to neni reálna postava, to je z knihy. Milujem svoju predstavu Anny (sun)

-, Št, 19. 03. 2009 - 16:03

jéj, Annu milujem aj ja:-) Ale myslím si, že by v pohode mohla nosiť ružové oblečenie, k tým krásnym hrdzavým vlasom:-) :-) :-)

lydusha (bez overenia), Št, 19. 03. 2009 - 16:05

Jasne ze mohla, moja anna aj nosila :-P

-, Št, 19. 03. 2009 - 14:00

ja sa ako manželka o seba starám ešte viac, ako predtým. Vtedy ma nikto nevidel hyper špatnú(giggle) , napríklad s pupákom rovno uprostred nosa, s ktorým vypadám ako nosorožec(giggle) alebo so šušňom v nose(giggle) (rofl) (rofl) (rofl) Normálne veci, nie? Ono je to ako symbióza duša= telo. Na začiatku vzťahu ma videl iba "oblečenú", až postupom času som sa obnažovala. Nevidel nedostatky, lebo boli schované "pod oblečením". Nevidel ma plakať, iba sa smiať. Nevidel ma keď ma bolí hlava po prebdenej noci. Miloval ma oblečenú a neskôr ma miluje aj "nahú", so všetkými nedostatkami ktoré mám. Ale to predsa nie je dôvod, aby som zostala stále iba nahá. Chcem aby ma takú miloval, ale ale dá sa milovať "nemožné"?;-) Ako by som to povedala, byť chlapom "môže byť ako striga a pre mňa bude aj tak krásna. Ale keď sa z nej občas stane princezná, rázom zabúdam na nedostatky a som nesmierne pyšný. Zase predo mnou stojí to dievča, pekné, usmiate, strapaté a predsa také dokonalé. Milujem to telo, milujem každý jeho gram ktorý na ňom spoločnými rokmi, starosťami aj radosťami pribudol. Ale nesmierne ma teší a som pyšný že chce byť pre mňa stále krásna." to by povedala žena, keby bola chlap(giggle) (giggle) (giggle)

nielen žienka domáca, Št, 19. 03. 2009 - 15:31

Baby. Ja mám váááááážny problém a dokonca k téme. Mne sa tááák nechce maľovať, ale tak strašne neznášam tú činnosť, to nanášanie, to... ehm pudrovanie, vytáčanie rias (...ja to neviem ani pomenovať... ;-) ) a ešte k tomu večer odličovanie... že chodím radšej po svete ako strašidlo. Ale potom si pripadám tak ako "nie dáma".

Čo vy na to? Je nutné aby bola dáma zmaluvaná? A mala upravené nechty atď - všetky tie činnosti, ktoré upravené nádherné ženy robia v reklamách? S mojimi ohryzenými nohtami, povyrastlým obočím, modrými kruhmi pod okáma, kde tu rašiacim fúzkom pod nosom, bársde vytŕčajúcim vlasom, čo sa nedá ucapkať... nebudem nikdy DÁMA?!

(...ortodoxná nitránčina mi počaruvala...)

-, Št, 19. 03. 2009 - 16:15

vieš že aj ja chodím po svete väčšinou ako strašiak? Sú chvíle, kedy sa mi absolútne nechce nič. Občas mám až také kritické obdobie, že sa mi nechce ani osprchovať sa:-P A to je vážne vážne obdobie. Nohy ako ježko, obočie ako Brežnev, červený ksicht a samé drobné vyrážky, vlasy mastné a k tomu elektrizujúce:-O , rozlietané, bez lesku a nerozčesateľné- jedine s karbínou:-P Drápy dolámané, bolavé zádery a ani na sebe mi nič nesedí. Čo sa postavy týka, mám problém v nesúmernosti- špáratkové nohy a ruky, žiadna riť, väčšie bruško a čo je najhoršie- obrovské špeky alebo pneumatiky naboku nad zadkom- ja neviem- sú to boky? Totižto panvové kosti mi trčia horšie ako nejakej kostre a zozadu mám pritom také špeky:-P Ach, a ani svete neviem čo s tým. Šajze aj takéto obdobie, vtedy radšej chodiť po kanáloch:-P A ešte šupinatééééé pery:-P S inými nedostatkami sa vyrovnám, ale v období BOOM by som sa najradšej zoškriabala z kože a zaliezla do skrine:-P
A ty mi volačo hovor(rofl) (rofl) (rofl)

nielen žienka domáca, Št, 19. 03. 2009 - 16:20

špáratkové nohy?
špeky nad zadkom?
žiadna riť?
väčšie bruško?

že ty kukáš na moje foto v plavkách?! (sun)

-, Št, 19. 03. 2009 - 16:51

Kati, ale teraz fakt- postavu máš krásnu(y) Kľudne si vychytávaj svoje muchy, ale nesprav zo seba zas slamku, aby ťa neodfúklo:-)
A aby si mi verila- kriticky(giggle) - môj chlop skonštatoval, že v Hofferi si bola peknejšejšia- taká prirodzená ale nie obyčajná- vieš, v tej čiapke a táááááák:-) (to je od neho váááážny kompliment, normálne som žiarlila:-D ). Taký štýl ti svečí, nehodí sa k tebe "zapadnúť do davu"- vieš, rifle a tričko:-) A máš krásne vlasy, nehovorím o nepoddajnosti, to ti verím. Ale váž si, že ti vôbec rastú, ja aby som sa dočkala takého hára som nebola už asi 5 rokov ostrihaná- okrem podstrihnutia. A furt mám dolámané konce, o tom, že za tieto roky mi zostala snáď aspoň polovica z hrivy aká bola kedysi:-P
Ale inak- nebola si škaredé decko? Napr. mňa naši až do puberty /keď som ja povedala STOP/ strihali po uši ako podľa hrnca- na hríbik:-P , odstávajú mi uši z čoho som mala strašné komplexy a tým, že mám 3 starších súrodencov, väčšinu oblečenia som mala podedenú:-( A aj ten zvyšok- no mamina už riešila iné veci ako čo sa práve nosí a tak som bola ešte v roku 1999 ako vystrihnutá z Burdy ktorá vyšla v roku 1978(giggle) (giggle) Vieš, komplexy:-P

nielen žienka domáca, Št, 19. 03. 2009 - 17:09

To né, ja som bola kráááásne decko. (sun) Čo ja vím... jasné, že komplexy. Tie čo sa týkajú výzoru sú tie najmenej podstatné... V skutočnosti je vzhľad to, čo ma najmenej trápi ;-)

Matúšovi ďakujem za komplimenty, teda vlastne všetkým zúčastneným, čo sa tu zapojili do presviedčania Konvalinky a Akiry, že sme Snehulienky či čo to (giggle) (sun) (flower)

Ani na stretko sa nevyfintím, aby ste vedeli. Ja som proste pôvodom z džungle. Možno si však na vašu počesť oholím nohy (sun)

mnnaaauuu, Pi, 20. 03. 2009 - 21:08

hihi, také obdobie nemáš len ty.. no o to krajšia sa potom cítim ked sa učešem, osprchujem oholím a dám do poriadku (rofl)

georgina, Št, 19. 03. 2009 - 16:23

Miška, Katka - keby som vás obe nevidela na vlastné oči, tak vám možno aj uverím (giggle) (giggle) (giggle).

renka, Št, 19. 03. 2009 - 16:32

(y) tiež pozerám , či sú to tie isté naničmamky, ktoré som videla naživo???? jedna ako modelka, druhá klasická Snehulienka:-* ...ja si počkám, (teda ak sa dočkám:-D ), čo budú o sebe písať, keď budú mať 40-tku:-P

-, Št, 19. 03. 2009 - 16:39

vždy sa volačo nájde:-D Veď to poznáš(giggle) (giggle) (giggle) (giggle)

-, Št, 19. 03. 2009 - 16:37

To bolo dobré obdobie(giggle) A hlavne- pre mňa je každé stretko NM ako výlet typu "vypustená z reťaze", veľmi málo sa to hýbe okolo reality. Teda bola som to ja(giggle) , ale v tej maxi upravenej podobe(giggle)
Ale realita je kdesi inde:-P
Aha kde:-P

Tieto špeky myslím:-P A mohla by som ich okašľať, ale kvôli nim je moja postava maximálne nesúmerná:-P

lydusha (bez overenia), Št, 19. 03. 2009 - 16:39

No mój názor je ten, že pokál ide dáma volade do spoločnosti, víš, voláký ples a tak, je nutné, aby bola zmaluvaná. Normálne na poránno. Aj vlasy by mala mať očesané, aj natreté nochty, aj opilníkuvané.
Pokál ide dáma len do roboty, stačí voláka ceruza na oko, voláká ta čérná špirála a vlasy trocha očesané, nemosí byť účes jak od rochňáka.
No a pokál ide dáma len s Kubušom alebo s malú čiči ven, nemosí mať ništ...šak vy dve aj tak vypadáte jak súrodenci svojich decék a né mamy :-P
Tak podčárknuté, zhrnuté.(sun)
A teší ma prevelice že sa ti ortodoxná nitránčina lúbí.

-, Št, 19. 03. 2009 - 16:43

heh, nooooo, aby som sa malovala do piesku tam som ešte nedospela.
Ale stem sa opýtať- ako spoločnooooosť, vííííííš, ples a táááák(giggle) - považuje sa aj stratko NM?(giggle) (giggle) (giggle) Lebo to ja sa nejak neviem donútiť iba sa dvihnúť a ísť(giggle) Ale ty si ma videla aj v Tescu(giggle) len neviem, či som práve vtedy nebola upravená, vííííš, veľkomestooooo(giggle) (giggle) (giggle)

lydusha (bez overenia), Št, 19. 03. 2009 - 16:54

Víš Miše, níkerý ludí vypadajú dobre aj ve vreci a myslím že celkom dobrespadáš do téj kategóriji. Takže nestresuj, ani s Konvalinku to neni také bledé, a mne je smíšné, že také žaby ve veku mojéj Lucy tu mindrákujú z toho jak vypadajú.
No a stretko naništmám ....no pollla mňa sa už móže rátať do vaččej udalosti a teda k tej ceruze na oká prihodíme aj ťíň ...a móže byť aj lesk na hubu.
:-D

-, Št, 19. 03. 2009 - 16:58

hehe, ja si svoje mindráky vlečiem už od detstva(giggle) blbaňa zo všetkých fotiek som si odstrihla hlavu(giggle) (giggle) (giggle) Dokonca aj tých zo škôlky:-O Ak nejakú nájdem, nahodím...

lydusha (bez overenia), Št, 19. 03. 2009 - 17:25

(rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

adus, Pi, 20. 03. 2009 - 01:28

Ty Lydush, toto s tou ortodoxnou nitrančinou mi musíš vysvetliť, ja som mala frajera z Nitry, ultraortodoxného nitrančana, šak sme sa aj pre to rozišli, že on sa chcel po škole vrátiť a ja som trvala na tom, že z Blavy neodídem ani bohovi - ale on si permanentne robil srandu z mojej slovenčiny (že kóóóčky z Pééétržky - a to som ja nikdy v Petržke nebývala) štýlom ako že jedine v Nitre sa hovorí správne po slovensky!
Tak mi to prosím vysvetli - možno zistím, že príčinou nášho rozchodu vlastne bola moja zlá slovenčina;-)

lydusha (bez overenia), Pi, 20. 03. 2009 - 19:27

Hehehehehhe hodila som ti do majlu že čo to je O.N. :-)

adus, Pi, 20. 03. 2009 - 19:45

idem rýchlo kuknúť

vyvyka, Št, 19. 03. 2009 - 17:27

Ja si myslím,že každý je krásny natoľko,nakoľko sa cíti.Keď si spokojná sama so sebou,aj to z Teba vyžaruje.Já som takáááááááááááááááááá kočka.:-P :-P :-P :-P ;-) ;-) ;-) (giggle) (giggle) (giggle)

lydusha (bez overenia), Št, 19. 03. 2009 - 17:28

Veru si, som videla na vlastne oci :-) :-*

vyvyka, Št, 19. 03. 2009 - 17:38

Ďakujem,myslím,že už si dávno nebola u očného,čo???(giggle) (giggle) (giggle) Ale to s tým vyžarovaním myslím vážne.Poznám jednu babu,ktorá nie je krásna,ale myslí si to o sebe/ nemá žiadne pochybnosti/ a vieš,že si to myslí aj celé okolie?

lydusha (bez overenia), Št, 19. 03. 2009 - 17:44

Cooooooooo, nahodou na pol metra vidim aj bez okularov :-)
Nevies, ze myslienka je tvoriva? A ako to myslis, tak to aj je? ked si budem hovorit, som skaredam vyzeram hrozne, aj okolo mna to budu tak vnimat a podvedomie mi zariadi aby som tak aj vyzerala....ked si budem hovorit opak, bude to opacne :-)
Len ludia malo veria na taketo zazraky...treba si precitat moc nasho podvedomia :-)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama