reklama

blog s hviezdickou nad 18 rokov:))

Pridal/a fantika dňa 25. 03. 2009 - 20:33

reklama

milee babenky...maam takuu intiimnu otaazku...akyy rozdiel je medzi klitoralnym a vaginalnym orgazmom?mozno budete soknutee mojou otaazkou..ale ked mna to fakt zaujiima a hlavne preto ze maam pomaly 30 a este som takyy vaginaalny nezazila(blush) ..mnoho zien styym maa probleem ale teema to je este staale dost tabuizovanaa..tak ma snaad neodsuudite a duufam ze to nevyznie nejak perverzne ze od vaas chcem tahat intiimnosti..ved napiise len kto chce..a mozno vobec nikto..(giggle) proste chcela by som vediet ci to je inyy pocit?ci je lepsii,alebo horsii,ci je intenziivnejsii?aj ked si mysliim ze to maa asi kazdyy individuaalne..a ci sa daa tomu nejak napomoct aby som si to povedzme mohla prezit aj ja..(blush) sex maam rada...mysliim ze aj skuusenaa som dost:-P ..ale este som nemala to stastie zazit to ako v romaanoch....;-) neviem ci nebude probleem tento blog koli tomu ze to tu ciitajuu aj deti..ale ak by naahodou ano tak Kamilka kludne vymaz...:-)


reklama

reklama

Zuzana1978, Po, 29. 06. 2009 - 14:00

Faktory, ktore prispievaju k dosiahnutiu orgazmu, su mnohe. Co sa tyka faktorov uvedenych v clanku, boli zdoraznene 2:
1. Znalost vlastneho tela ( anatomia a fyziologia )
2. Svalova sila (posva je svalovina, ktorej funkcnost sa zhorsuje po tehotenstva a porode a tak su zenam odporucane Kegelove cviky, ktore zvysuju silu svalstva a tym aj kvalitu orgazmu)

fantika, Po, 29. 06. 2009 - 16:17

waaau...zaujiimavee...(giggle)

sisulik, Po, 29. 06. 2009 - 16:36

(giggle) ja sa pocuram teraz bez toho aby som nieco isla nahmatat..hehehe...som sa az zacervenala pri citani...(giggle) (blush) (giggle) ale fakt dobra lekcia :)

Zuzana1978, Št, 02. 07. 2009 - 10:42

Zaujimavy clanok:
Zakázané ovocie / Sex a erotika

Zuzana1978, Št, 02. 07. 2009 - 10:44

Sorry este raz, najak som to cle skopirovala

Diva.sk: Chcete zažiť magický orgazmus? Oddiaľte ho!

kapka, Ut, 21. 07. 2009 - 09:17

Ja mam inu otazku babenky. Striekate do 2metrovej vzdialenosti pri vaginalnom orgazme? Moj muz, je nestastny, lebo podla neho som nemala este orgazmus, lebo som este necikala (prepacte, ja tomu tak hovorim) do nejakej vzdialenosti.
Moj orgazmus spociva v tom, ze ked uz uz uz ho citim, dostanem krce do noh, no na slak trafenie, cize to musim odialit, a potom si len pamatam ako krasne sa mi stahuje a roztahuje maternica. Musim sa sustredit, ci mam aj zimomriavky a teplo ... aby som vedela, aky to vlastne orgazmus prezivam (rofl) (giggle)

fantika, Ut, 21. 07. 2009 - 09:36

striekat?kdezeeeeee...mysliim ze to maalo zien..:-P

Zuzana1978, Ut, 21. 07. 2009 - 09:45

Jedna otazka, ako moze zena "striekat do nejakej vzdialenosti" ked je muz v nej? ( myslim ze o tom striekani to bolo myslene ked sa to robi rucne?)
Nezda sa vam to zmylene? No, vsade sa uvadza, ze zena pri orgazme vyluci urcite mnozstvo tekutiny, ale striekanie???

kapka, Ut, 21. 07. 2009 - 09:48

Strieka az po tom, ked z nej muz vylezie (blush) . Niekde som mala aj naucne video, aj som ho muzovi ukazala, no snaha zadna. Ta dotycna je normalne ako u lekarka, najprv ju natrie celu teplym olejom a potom ju rokou zacne drazdit. Poviem Vam, ze keby ten lekar bol na slovensku tak k nemu idem (giggle) .

fantika, Ut, 21. 07. 2009 - 09:59

mne mailom doslo takee pornovideo..ale ide o to ze tak striekat nedokaaze kazdaa zena..skor je to vyynimka...a tvoj muz by sa trocha mohol zamysliet,boze tii chlapi majuu asi maalo starostii ked sa zaoberajuu praave tyymto..(giggle)

Zuzana1978, Ut, 21. 07. 2009 - 10:14

hmmmmmmmmmmm
a nestaci im ze ma zena orgazmus??? musi aj striekat???
nech najprv striekaju oni...potom sa nad tym zamyslim..

manny, Ut, 21. 07. 2009 - 10:56

No ja neviem. V tom článku si preložila, že tehotenstvom sa znižuje dosiahnutie orgazmu. Ja som svoj prvý vaginálny orgazmus zažila, keď som bola tehotná. A viac ho zažívam zrovna, keď som tehotná. Počula som dokonca, že bod G majú ženy nielen na prednej strane, ale môže byť tak nejak otočený a vtedy žena dosahuje orgazmus zrovna pri dráždení "zadnej" strane -pri zadočku(giggle) ;-)
Ja odporúčam asi tiež byť trpezlivá, muž aby bol pomalý(nie rýchly sex), a spoločne pomaly hľadať ;-)

Zuzana1978, Ut, 21. 07. 2009 - 11:17

Pre manny,
Na upresnenie, v clanku boli uvadzane vseobecne informacie a ano mas pravdu, umiestnenie u niektorych zien moze byt aj zadnej steny posvy.( toto sa da zistit pri samovysetreni, da sa nahmatat)
Co sa tyka tehotenstva, tehotenstvo neznizuje dosiahnutie orgazmu. Tehotenstvo a porod znizuje silu vaginalnych svalov a tym znizuje kvalitu orgazmu (kedze sa jedna o stahy svalstva) a preto sa odporucaju kegelove cviky na posilnenie svalstva panvoveho dna.
Co sa tyka samotneho tehotenstva a dosiahnutia orgazmu, je na to jednoduche vysvetlenie, oblast malej panvy je pocas tehotenstva viac prekrvena a tym viac pri styku nachylna na prezitie orgazmu.
Tazsie je vaginalny orgazmus dosiahnut mimo tehotenstva.Treba vediet lokalizaciu G bodu a polohy pri ktorych je dana oblast drazdena(klitorialny orgazmus sa pri porovnani s vaginalnym dosahuje omnoho lahsie) a samozrejme nezabudat na posilovanie svalstva posvy, pretoze stav svalstva ovlyvnuje kvalitu orgazmu ( kto to vyskusal, aspon 100 kegelovych cvikov denne po 3 tyzdne, myslim mi da za pravdu)

manny, Ut, 21. 07. 2009 - 11:52

No krásne si to vysvetlila(clap) (y) fakt.
Ešte nejaký link na tie cviky;-)

Zuzana1978, Ut, 21. 07. 2009 - 13:30

Kegelove cviky sa cvicia nasledovne:
1. posadit sa pohodlne na stolicku ( podmienkou je,ze nemate nutkanie na mocenie)
2.identifikujte svaly, ktore treba precvicit: predstavit si , ze ste na toalete a snazite sa zastavit mocenie.skuste ich zovriet a uvolnit
3.opakovat 100 krat denne, najlepsie vo viacerych fazach aspon 3 tyzdne, aby sa ste pocitili rozdiel

manny, Ut, 21. 07. 2009 - 13:33

To som cvičila proti inkontinencii v tehotenstve;-) Asi preto ten super orgazmus(blush) (giggle)

Zuzana1978, Ut, 21. 07. 2009 - 13:37

Presne tak, cvici sa to pri inkontinencii, ale ma celkom prijemne vedlajsie ucinky, tak sa ta namaha oplati...

tigra2404, Pi, 21. 08. 2009 - 12:36

Vraciam sa späť k tým orgazmom. Naozaj pri dobrom milencovi žena dokáže striekať pri orgazme, tak že je aj partner mokrý aj celá posteľ. Treba si v posteli rozkázať, aby ste boli aj vy spokojné a nielen chlapi. Je to niečo úžasné. Musí byť veľmi dobrá súhra oboch partnerov (píšem z vlastnej skúsenosti). Prajem veľa úspechov pri hladaní správneho ciela - bod G, ktorý tu zohráva hlavnú úlohu.

kapka, Pi, 21. 08. 2009 - 17:27

tigra2404 tak to si ma velmi nepotesila, hoci som si to mozno nechcela priznat, ze nieco take existuje. Ale mas pravdu, pri dobrom milencovi ano. No co uz, musime sa uskromnit, nemozme mat sulad aj v intimnom zivote aj v beznom. Alebo Tebe to klape aj aj? To by si bola prva, ktoru poznam. Vsetko len a len najlepsie prajem

tigra2404, Po, 24. 08. 2009 - 10:51

kapka ďakujem Ti. Aj ja tu všetkým kočkám prajem všetko najlepšie, aby mali porozumenie v bežnom aj v intímnom živote, potom ostatné problémy sú ako malá gombička. Ale nie vždy je jasno. Mne to momentálne všetko klape podľa predpisu, naozaj sa nemám na čo sťažovať. Ja som totiž po 17 rokoch ukončila manželstvo (manžel veľmi miloval alkohol, určite viac ako mňa) a stretla som muža s veľkým M a zistila som aké hodnoty má život a pri tomto mužovi som maximálne sexuálne uspokojená s ukážkovým orgazmom........

Alenka z ríše divov, Ut, 25. 08. 2009 - 17:38

No, nemám čo dodať. Myslím si, že pár žien tu napísalo pravdu, že v prvom rade treba nájsť bod G. Ja si myslím, že tým sa zlepší aj pocit zo sexu a čo je doležité, aby som vás podporila - netárate len tak do vetra a táto téma aj keď je na Sk dosť tabu- bude menej nevery a rozvodov. Je to tak! Bude dobrá nálada-serotonín-a všetci v rodine to pocítia.
Kultúra sexuálneho prežitku by sa mala učiť na stredných a vysokých školách. Podľa mňa je to výchova k partnerstvu a k rodičovstvu!
Tak a teraz inak. Je to smutné, keď žena nemá orgazmus dlhé roky a čučí jak teľa na nové vráta, keď sa kolegyne rozprávajú v kancelárii. Asi vycítili, že valím oči ako buchty a opýtali sa mňa, že čo ja? A ja, žečo,čo? No nič! Všetko je v poriadku!
Vobec som vtedy nevedela o čom hovorím. No, keď sa ma moj bývalý opýtal, či mi je dobre a je, že prečo sa ma to pýta? Veď mi dobre je. Nič mi nechýba. No zkrátim to- strašné. Nečudujem sa, že si našiel frajerku. Muži sú už takí a niektorí sa nedajú zošnúrovať do nejakých pravidiel. Moja puritánska výchova urobila svoje. Nakoniec mi povedal, že sa on na moju jalovú energiu vykašle. A išiel za inou. Tým myslel moj chorobne čisto uprataný byt atď... Aj to bol orgazmus, ale iného druhu. Asi nemal trpezlivosť naučiť ma a predviesť niečo iné.
Teraz viem, že čo treba urobiť, keď "to na mňa ide". Nechcem sa už prejedať, alebo veľa fajčiť, alebo smútiť.. sex je potvora. Hladí, rozmaznáva, vábi, ale aj ničí a zabíja.
Po technickej stránke som už povedala, všetko tu bolo napísané. Učte sa o sexe čo najviac, patrí to k vášmu telu, životu a nedá sa to oddeliť, ako sa to niektorí snažili.
Pokiaľ to ale niekto zneužíva na nejaké posmechy a výškery na verejnosti tak..je to potom blbec. Nevzdelanec. Všetko je vecou manipulácie, lobizmu a zručnosti.
Že by som aj ja teraz mala orgazmus? A dosť dlhý!! Tak sa všetky držte a skúšajte a skúšajte, raz to príde..to by v tom bol čert!:-*

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama