reklama

Urieknutie

sunny19 , 12. 03. 2011 - 14:44

reklama

Chcela by som sa opytat, ci ma niektora z vas skusenosti s urieknutim, myslim tym, ci bol nietko urieknuty vo vasom okoli...ake su priznaky a ako sa ho da zbavit?


reklama


reklama

diantha, So, 12. 03. 2011 - 16:29

ako sa to prejavuje?male deti ked su urieknute tak uplne pištia,neplaču,ale je to taky až vzlykot a nevieš mu nijak pomocť,,,moja mama utierala vždy oči ucikanou plienkou:-) ja viem nehygienicke ale pomahalo,,,,a samozrejme že pre urieknutim chrani niečo červene,ja som malej urobila s červenej bavlnky šnurku na ručku,,,,,,,no a u dospelych to viem presne( mne sa to stava od detstva),minule sme išli od mužovej krstnej(to je taka bosorka(giggle) ,je to velmi zla žena)a ked sme prišli domov mne zostalo strašne zle,je to akoby si sa na lačny žaludok najedla niečoho velmi horuceho ,alebo ked sa velmi naješ,,,inak to neviem opisat,proste ti je celkovo zle,,od žaludka aj sa hlava toči,tmie sa pred očami,,,,u mna je to takto,,,moj muž si robil vždy s toho srandu,ale ked videl ako mi je že som neni schopna ani chodit,nebolo mu všetko jedno,najprv si myslel,že som niečo zle zjedla,ale ja som vedela čo je vo veci,,,tak som si urobila "z oči" a do 5min.mi nič nebolo,odvtedy tomu aj on veri,,,,mna to babka naučila takto:Do sklenneho pohara po lyžičkach davaš vodu,5lyžičiek,potom si namočiš oba ukazovaky a smerom von si pretrieš oči s nimi a povieš"čo zle prišlo nech aj odide"urobiš toto iste 3x,potom meriaš naspäť vodu s pohara,tak že leješ na tu istu lyžičku,a vylievaš,ak si urieknuta je tam vody viac 7lyžičiek,,,ak si urieknuta neni je ich tam 5,alebo aj menej,o tu vodu čo si si oči pretrela(v tom pripade je to niečo ine a treba navštiviť lekara(rofl) (rofl) (rofl) ,,,,,
dufam že som pomohla;-)

eva m, So, 12. 03. 2011 - 16:31

nemam s tym ziadnu skusenost a neverim takymto poveram.
Eva (sun)

Martina79, So, 12. 03. 2011 - 16:38

no ani ja som neverila, pokiaľ sme nedostali v robote nového šéfa. Mal taký "hnusný" pohľad. Smiala som sa tomu, keď to kolegyňa hovorila, aby sme si dávali na neho pozor. Až raz mi ostalo zrazu zle (v práci), hlava sa mi točila, žalúdok som mala ako na vode, normálne som nevidela na počítač. Kolegyňa ma pozotierala, trochu inak (neviem ako). Normálne to zo mňa spadlo.
A nebola som jediná, ktorej to robila....
A Diantha ďakujem za radu, do budúcnosti budem vedieť. Aj náš Maťko bol minule asi urieknutý. Len som mala tú smolu, že vždy mal v tej plienke aj "niečo iné"....(giggle)

eva m, So, 12. 03. 2011 - 16:58

takemuto niecomu proste neverim.
Eva (sun)

diantha, So, 12. 03. 2011 - 18:11

martina79-(y) (giggle)

sunny19, So, 12. 03. 2011 - 16:51

Diantha, dakujem...skusim to...u mna ide skor o take urieknutie, ze sa mi posledne 2 roky nic nedari...asi preto,ze sme nastahovali do podnajmu,kde predtym byvala starsia sestra, s ktorou sa uz 2a 1/2 roka cela rodina nerozpravame zacala som sa s nou nebavit ja a postupne sa pridala aj zvysna rodina......ja som tomu kedysi tiez neverila, ale ked sa deju okolo nas take veci, zacinam verit tomu,ze ma sestra prekliala...

eva m, So, 12. 03. 2011 - 16:58

sunny,
ten dovod, preco sa ti nedari, moze byt v niecom uplne inom a sestra s tym mozno vobec nic nema spolocne.
Co tak skusit dat vztahy so sestrou do poriadku a nezivit v sebe negativne pocity?
Eva (sun)

Martina79, Ne, 13. 03. 2011 - 11:05

(y) presne, ja sa držím tohto hesla: "nepraj nikomu nič, čo nechceš aby sa stalo tebe...."
Takže urovnať spory so sestrou, neviem prečo sa nerozprávate. Prípadne jej odpustiť (ak niečo spravila).

diantha, So, 12. 03. 2011 - 18:09

kto neveri nemusi,nikto vam svoj nazor nevnucuje,,,ja som tiež oči obracala ked nam to ako detom mama,alebo babka robila,,,ale odkedy mam svoje dieta tak sa mi to velakrat potvrdilo,,,,a možem povedať že mala mi revala len ked sme z navštevy,alebo z prechadzky prišli a ked som jej urobila z oči hned to bolo usmiate babetko:))takže nech si mysli ktoche čo chce,ja verim a verit tomu budem,lebo fakt som to zažila na vlastnej koži,,,,,,,
a k tym čo sa mi smiali(moje kamošky myslim nie vas tu),kamaratke bolo stale zle,ked došla z roboty až kruhy pod očami mala kolkokrat som jej to vravela,nechcela verit,až ju raz presvedčila moja mama a odvtedy si to robi sama:-D (nie to!!)a aj svojim detom,,,moja susedka mala večne urevanu malu to sa nedalo ani počuvať chudatko stale plakala čo ta pobehala doktorov,a nič nenašli,ja som ju raz stražila a urobila som jej to s tou plienkou (bez jej vedomia)ani som jej nič nevravela,mala sa hrala,,no nechapala že už je asi zdrava,,,o par dni boli revy znova,tak som jej povedala čo som spravila,vysmiala ma,ale doma to povedala mužovi a ten za mnou došiel aj s malou či je to pravda že to chce vidiet(tiež neveriaci tomaš:))urobila som a malej nič a tak to došiel ešte 3x,aj tak neveril,,,a neveri do dnes:))
je to na každeho nazore(sun)

sunny19-to čo pišeš bude niečo ine:)možno prekliala a možno je to len ta negativna energiaB-]

eva m, So, 12. 03. 2011 - 18:23

diantha,
isteze, kazdy veri, comu chce. To je ok.Mne ani v detstve nikto podobne "cary" nerobil, nebolo treba. Zeby som bola imunna voci urieknutiu?;-) A cela moja rodina takisto?;-) Lebo toto sa u nas nepraktizuje a pokial som informovana, ani v najblizsej rodine mojho muza.
Nuz a ak by bez mojho vedomia niekto robil taketo veci s mojim dietatom, tak to by som si vyprosila a VELMI by som sa hnevala!!
Eva (sun)

diantha, So, 12. 03. 2011 - 18:30

no jasne ja som vedela že sa niekto chyti toho že som to urobila bez jej vedomia,ona je však ok a nehnevala ved som jej ju neoperovala(giggle) (giggle) (giggle) ,,tu ozaj nič neradno napisať:)))a možno si imunna niekto je na to nachylny iny nie ,,a už to nejdem rozpitvavať,škoda energie;-) tej dobrejB-] (flower)

eva m, So, 12. 03. 2011 - 18:41

preco ta moja reakcia tak vytocila?
Eva (sun)

diantha, So, 12. 03. 2011 - 18:57

evička nevytočila:))ale načo budem vysvetlovať niečo čo si neni schopna prijať,ja mam svoj nazor,ty svoj tak to ukončime,,,
ja som chcela len pomoct maličkej a oni to tak brali,,,tak neviem prečo by sa mala na mna tak VELMI nahnevať.(sun) (sun) (sun)

eva m, So, 12. 03. 2011 - 19:07

diantha, ja nie som OCHOTNA to prijat, nie schopna. To je rozdiel.
A na svoje deti som velmi citliva, nevidim dovod, preco by ini ludia mali zasahovat takymto sposobom do ich zivota, preto by som sa ja na to VELMI nahnevala, hoci chapem, ze tvoja pohnutka mohla byt dobra. Ak to tvoji znami videli inac ako ja, ok, je to ich vec.
Len ma prekvapilo, ze na opacny nazor ako tvoj reagujes tak,ze to vyzera, akoby som ta vytocila. Ale ak tvrdis, ze nie, tak nie;-)
Eva (sun)

diantha, So, 12. 03. 2011 - 19:12

ako ty vraviš:-) (flower)

mne tak isto pripadala tvoja reakcia,,,vidiš ako riadky vedia pomyliť(sun)

eva m, So, 12. 03. 2011 - 19:14

riadky mozu mylit, ale pointa ostava:-)
pekny vecer ti prajem:-)
Eva (sun)

sunny19, So, 12. 03. 2011 - 18:12

asi ano...zacinam uvazovat nad tym, ze je v tomto byte asi nejaka zla energia, lebo ked sme byvali predtym v inom byte, vsetko bolo ok...ale akonahle sme sa prestahovali do tohto, strieda sa u nas jedna zla vec s druhou a nestihame si ani vydychnut.
Evka, to co spravila a povedala moja sestra sa len tak odpustit neda a ja to teraz urcite ani nedokazem a ako som uz pisala, nebavi sa s nou ani rodina,a nemyslim tym len najblizsiu rodinu, takze to nebolo len tak nieco, nad cim sa da mavnut rukou...mozno casom

eva m, So, 12. 03. 2011 - 18:22

sunny,
ak nie urieknutie, tak zla energia? Naozja nie je mozne, ze by si svoje problemy mohla ovplyvnit ty sama?
Ak tvoja sestra urobila, povedala nieco, co nie si schopna spracovat, odpustit, zivis v sebe hnev, mozno bolest a toto moze mat na tvoje prezivanie, reakcie, postoje, zivot velky vplyv. Neviem, co ti tvoja sestra urobila, ale mozno jestvuje cesta, ktorou ist spolu k pochopeniu a odpusteniu.
Pises, ze najprv si s nou prerusila kontakt ty a potom cela rodina. Dobre som to pochopila? Ak ano, tak si myslim, ze je na tebe, aby si ten krok urobila.
Verim, ze vsetko sa da vysvetlit, mozno aj odpustit, ked je vola.
Ktovie, ako to vsetko preziva tvoja sestra...
Eva (sun)

diantha, So, 12. 03. 2011 - 18:33

sunny19-ak ta zaujima o tej energii napiš mi mail tu to už nemienim rozoberať
ak tomu veriš;-) pekny večerB-]

lydusha (bez overenia), So, 12. 03. 2011 - 19:41

Tiez som si myslela, ze som imunna, kym som si neprezila vplyv "energetickeho upira". Nebolo to tak davno. Nic prijemne, hlavne ked som si bola vedoma toho, ze presne po pobyte tejto osoby v predajni mi do piatich minut vystupi stideny pot na celo, chyti ma triaska a dokonca mi zacnu zlyhavat mocove cesty, cim dlhsie snorila po obchode, tym horsie mi bolo...obycajna cervena nitka na mojej ruke ju vystrelila z obchodu a prekrizene prsty na ruke, obranny postoj so zalozenymi rukami, ci ubycajny uprk na WC ma potom velakrat zachranilo.
Odvtedy citim negativnu energiu v mori ludi v nakupnych centrach a nerada sa zdrzujem tam, kde je vela ludi. Ak mi taky "pobyt" hrozi pracovne, cierny onyx musim mat so sebou. Cierna farba je moja vysoko ochranna farba a dokonca presne tieto moje ochranne znaky su opisane aj v carodejnickej knihe, ktoru mi poslala Kami:-D
Evi, je to uplne uzasne, ak ste cela rodina imunna, ak nepotrebujes carymaryfuk, ak si kazdy neduh dokazes logicky zdovodnit, a vazne ti neprajem, aby si dostala "zavyucenou" od zivota a nepocitila co dokaze clovek, ktory na to ma, aby tebe ci komukolvek ublizil a ani prstom sa ta pritom nedotkol.

diantha, So, 12. 03. 2011 - 19:54

(y) (y) (y) (flower)

eva m, So, 12. 03. 2011 - 20:12

naozaj takuto skusenost nemam, lydushka. A verim, ze ani nebudem mat.
Eva (sun)

helus72, So, 12. 03. 2011 - 20:43

Ty a Samko ju určite mať nebudete;-) :-*

ja_hodka (bez overenia), So, 12. 03. 2011 - 21:34

"urcite" a este si zabudla na "nikdy" ;-)

helus72, So, 12. 03. 2011 - 21:36

ja_hodka, každý vieme svoje;-)

helus72, So, 12. 03. 2011 - 21:49

Lydush, cítim to rovnako;-)

sunny19, So, 12. 03. 2011 - 21:31

Pozri Eva M, ty neveris na urieknutie a podobne veci a ja zasa neverim, ze sa moje problemy vyriesia tym, ze sa zacnem so sestrou rozpravat...chcela som radu od niekoho, kto s tym ma skusenosti, nepotrebujem nazor osoby, ktora na take nieco neveri...jedine, co na mna negativne posobi, su tvoje prispevky v tejto teme...
Diantha, uz som ti napisala e- mail...

helus72, So, 12. 03. 2011 - 21:35

Evkine príspevky nie sú negatívne, akurát nie sú totožné s Tvojím chápaním veci;-)

eva m, So, 12. 03. 2011 - 22:37

sunny,
nerozumiem tomu hnevu, ktory na mna z tvojich slov ide.
Proste mam iny nazor ako ty a vyjadrila som ho.
Ak je pre teba tazke, ak ti niekto napise nieco ine ako ocakavas, s tym ja nic neurobim.
Ak moje slova na teba posobia negativne, ani s tym nic neurobim. Umysel bol dobry.
Vela stastia ti prajem.
Eva (sun)

ja_hodka (bez overenia), So, 12. 03. 2011 - 21:31

Sunny, poznam stavy, ked mi niekto extremne nesedi a potrebujem byt okamzite mimo dotycnej osoby, rovnako som vypozorovala u mojich deti, ze pri urcitych ludoch sa brania blizsiemu kontaktu - co nemusi byt zakonite hned urieknutie, ani privlastnenie, ale skor mozno vycitia tu moznost. Osobne to pripisujem aj nejakej tej energetickej "nekompatibilite", vyslovene umysel ublizit ma asi naozaj malokto, respektive ja som sa s tym asi nestretla, ale kopec veci sa da sposobit aj neumyselne, podvedome...verim, ze to obcas moze sposobovat neprijemne pocity. U deti obzvlast, antenky maju velmi citlive. Podrobne sa tu nechcem rozpisovat...asi je jasne preco ;-) Ja chapem, ak to niekto nechape, nie kazdy je rovnako vybaveny, tieto veci sa asi este dlho budu stretavat s nepochopenim.

ja_hodka (bez overenia), So, 12. 03. 2011 - 21:47

este k tej odolnosti - myslim, ze niektori ludia su zranitelnejsi a citlivejsi na tieto vplyvy. Odporucam nastudovat nejake zdroje. Pre zaciatok napr. Bretislava Kafku a jeho Nove zaklady experimentalnej psychologie. Ja som sa tymto temam zacala venovat pred 25 rokmi (nechce sa mi ani verit, ze uz tak davno ;-) )a dodnes sa mi zda, ze prave ta kniha sa ako uvod hodila. Treba pri Kafkovi vediet mat nadhlad (a poriadny), ale je tam kopec velmi vzacnych postrehov, bol to zaujimavy cloviecik.

ja_hodka (bez overenia), So, 12. 03. 2011 - 21:56

...rozmyslam a nezda sa mi to akosi...som prestrelila s tymi rokmi (giggle) Bolo to pred 20. Taka zaba pubertalna som bola. Tak skus, Sunny, pohladat :-)

sunny19, So, 12. 03. 2011 - 22:01

dakujem ja_hodka, skusim...

púpavienka, Ne, 13. 03. 2011 - 10:02

Včera som napísala dlhý komentár, ktorý sa mi záhadne stratil, ale všetko je zrejme tak ako má byť.
Evka, rozdiel je naozaj v tom ako si napísala - ty odmietaš toto prijať a tak tebe by v tomto čase ani žiadne čarymary nepomohli. Aj ja som odmietala tieto veci prijať, aj ked z iného dôvodu. Som presvedčená o tom, že ak to ja nemám v sebe tak sa ma to nemôže tak dotknuť,a by ma to bolestivo napadlo, lenže zmenila som pohľad na vec. A v poslednom čase, keď som si otvorila mail, dostala som takú strašnú facku, že som sa nemohla nadýchnuť, ostala som paralyzovaná a potom som vracala a dva dni som chodila ako bez duše, triaška v celom tele. Závisť je hrozná, ta neskutočne bolí. Najhoršie na tom je, že ten človek je na tom hrozne, lebo on závidí s prepáčením aj h....o, aj chorobu. Bože ak sa mu toho raz dostane, bude mať s tým čo robiť.
Súhlasdim s Lydushou, ja nemôžem chodiť po veľkých nákupných centrach, je mi hrozne zle, rozbolí ma ako na povel hlava a nakoniec ledva nohy ťaham za sebou. Nejde o urieknutie, ale o nepoctivosť, ktorá sa tam prejavuje. Skoro na všetkých sa niekto prižíval a nezáležalo investorom čo s tým bude, ulapili nájomcov u nás fdali zlé podmienky a tak je to koleso, z ktorého sa nedá von. Každý človek, ak si sadne v takom veľkom nákupnom centre a začne len tak pozerať, je schopný vidieť energie, ktoré do seba narážajú, je to veľmi chaotické a pre mňa bolestivé.
Tiež dieťa vie vycítiť aký je kto človek. je zvláštné, ale niekedy môžte urobiť čo chcete a dieťa jačí ak zbadá toho človeka ako najaté a rpitom vy si myslite že je to človek v pohode. Dieťa je ako zviera, má ešte veľa poznatkov z pred narodenia.
Evka nikdy sa ti nestalo, že z ničoho nič si sa niekomu pozrela do oči a potom ti bolo zle? Je to ako nízky cukor, alebo obrovksý hlad, ked človeka prepadne.
Nuž ja nemám rada slovo urieknutie a predsa som pomáhala mnohým, ktorí s tým mali problémy, no pre seba nič také urobiť neviem.
Evka tebe prajem, aby sa ti zlá energia aj nadalej vyhybala a autorke blogu, nech všetko dopadne dobre. Možno stačí urobiť menší rituál, môžno je toho viac a tak treba podľa okolnosti, či si veriaca - aj vysvetiť byt. Poznám rodinu, kde nič nepomáhalo a nakoniec vysvätenie prinieslo domu pokoj.
Vieš to že staré ženy sedávali s rukami prekríženými nie je náhoda, takto sa človek bráni už od nepamäti, máme to jednoducho v génoch. Ja som už ako dieťa nemohla zaspať bez toho, aby som nemala prekrižené ruky, alebo nohy a ked som bola vo veľkej horúčke tak odrazu som videla tú moru alebo ako to nazvať, mysleli že je po mne a ked prišiel taký staručký lekár, povedal že už je to mimo neho, ale som bojovníka prežijem a vtedy ako keby ma bol počul a tak mi prekrižil ruky a ja som vracala a ako keby s tým vracaním vyšlo zo mňa všetko. Horúčka do večera ustúpila a ostala iba angína, ktorú som potom veľmi často zdolavala.:-)

eva m, Ne, 13. 03. 2011 - 10:19

margori,
mrzi ma, ze si zazila v tomto obdobi nieco zle - mozem nieco pre teba urobit?
Mne sa fakt nestalo, ze by mi prislo zle z pohladu na niekoho, ci z niekoho pritomnosti - mozno nie som vnimava, aj to je mozne. A stretavam sa v ramci prace s kvantom cudzich ludi.
Alebo som vnimava na inej urovni, neviem. Ani moje deti nezvykli bez dovodu plakat, ci nebodaj kricat, toto tiez nepoznam.
Inac, moja bezna poloha je sedenie s prekrizenymi rukami na hrudi, mozno sa takto branim;-) , ani o tom neviem:-)
Eva (sun)

lydusha (bez overenia), Ne, 13. 03. 2011 - 12:40

Skoda, ze helar blokla svoje stranky, tam je super rozpisane, preco si niektori rozumieme, preco nerozumieme, preco niekto veci vnima tak a preco onak...Je to emocionalnych urovniach, ked su ludia v rovnakej emocionalnej urovni, rozumeju si aj bez slov a ked su v roznych, tak hovori kazdy o tom istom a maju pocit, ze sa hadaju...vidia to ludia z dalsej emocionalnej urovne- ze aha, vlastne je to o tom istom a oni sa "nepocuju".
Podobne vnimam aj to, ako beries ty urieknutie a ako to berieme "my" :-)
Ty si povies, som vycerpana, unavena, oddychnes si porelaxujes a prejde to.
Ani ta nenapadne rozmyslat, ci to nesposobila suseda alebo kolegyna ci nahodny okoloiduci.
Ja som od mala vyrastala s javmi vymykajucimi sa z normalu. Vysvetlene mi byvali velmi vaznym sposobom a hlavne uplne inym sposobom. Prislo obdobie zdrahania sa a tuzba byt normalna, zit v realite, neverit nicomu nadprirodzenemu, tuzba vsetko si logicky zdovodnit. No ked ides v noci z diskoteky a stretnes babicku pri cintorine, velmi bledu s velmi prenikavym pohladom, ktora ti neodzdravi, iba hladi.....a na druhy den sa dozvies, ze je mrtva...tak si tam kde si bola pred rokmi....Ja som v mojom zivote jednou nohou v "tom inom" svete a druhou v "normalnom". Niekedy v rovnovahe, niekedy tam hlbsie, tu plytsie...a naopak...
Velmi dlhe zivotne obdobie som mala vsetko v hlave pozatvarane do skrinky a len som tam pchala a zhromazdovala svoje "nikdy", vsetky pochybnosti a neveriace myslienky. No pred par rokmi panty povolili a fuh, kolko po papuli som dostala. Mohla som sa na vlastne oci presvedcit ako funguje nikdy, ako funguju niektori ludia, ako sa da dobrym umyslom v mene akejsi bielej magie urobit poriadna kuca-paca.
Teraz je mi uz ok, zalezi od toho ako hlboko som ktorou nohou kde, viem si najst pomoc v oboch svetoch;-)
Viem jedno, slovo "neverim" ma obrovsku moc.
Viem, ze su ludia, ktori si nepripustaju nic take ako urieknutie a podobne, a ze si ziju v pohode bez toho, aby s tym prisli do kontaktu. Viem, ze ty k nim patris. To, ze tu piseme aj o inom, ti ale mohlo dat chrobaka do hlavy. Nerozmyslaj nad tym. Ber to tak ako doteraz, ze je vsetko presne tak, ako ma byt, ze niekto vie spievat, niekto malovat, niekto vidi duchov, niekto citi energie.

eva m, Ne, 13. 03. 2011 - 12:52

lydushka,
ja som oboma nohami v tom "normale", ale nebranim sa nakuknutiu do inych sfer.
Fakt je, ze nemam take skusenosti, ktore by ma priviedli k zmene pohladu, nebola som ani vychovavana tak, aby som sa nad tym zamyslala a naozaj, ani ludia v mojej rodine taketo veci neriesia (alebo nie so mnou).
Inac, slovko nikdy nezvyknem pouzivat, - aspon nie v suvislosti s buducnostou. Mam totiz skusenost, ze sa to nevyplaca.
Neviem, ci toto alebo to, co pises ty, je to "spravne", asi to takto ma byt a velmi si cenim tvoj posledny odstavec. Respektujes, ze mam iny nazor a pohlad a nepresviedcas ma. Ani ja nepresviedcam, len proste predostieram ten svoj pohlad.
A mrzi ma, ak sa tu niekto fuci na to, ze pisem inac, ako by ocakaval, ze citi nieco negativne v mojich slovach.
Je to len a len o respekte.
Eva (sun)

lydusha (bez overenia), Ne, 13. 03. 2011 - 13:28

Ano, respektovat cloveka, ktory ma iny nazor ako my, je velakrat tazke. To su vlastne ocakavania, ocakavam podporu, nedostanem ju, som sklamana, nahnevana a pekne ti to vytmavim.
Preto ocakavania nemam, preto akceptujem aj to, ak ma niekto potrebu klamat,robit zle, nezit podla spolocenskych pravidiel.
A uz som sa zmierila aj s tym, ze ma ludia oznacuju za necitlivu, pretoze ak niekto prosi o energiu pre tazko choreho milovaneho, ja prosim o to, aby ho nechali v pokoji vydycnut, pretoze tymi prosbami a placom mu iba predlzuju "utrpenie". Na NM nedam ani ciarku do takeho blogu, ktory otvorim a citim tu bolest odchadzajucej duse....
Ale uz som mimo temy. :-)Peknu nedelu evulik.(hug)

eva m, Ne, 13. 03. 2011 - 13:42

(hug) (hug) (hug)
Eva (sun)

púpavienka, Ne, 13. 03. 2011 - 14:54

Nikdy by som nepovedala Lydusha, že máme toľko spoločného. Presne o to prosím pre chorého aj ja, tvrdím že aj smrť je vyliečením a dôstojná smrť by mala byť vždy, ale to je tiež od veci.(flower)

púpavienka, Ne, 13. 03. 2011 - 14:48

Lydush to si písala o mne?, nemala som odvahu to takto napísať. Ak žiješ od narodenie v nejakej inej forme sveta a vidiš čo vidiš a nemôžeš s tým nič urobiť, ja ked som sa rozhodla, že budem obyčajná a normálna v úvodzovkach, tak som nakoniec veľmi ochorela a to ma vratila tam kde som mala byť, ak ležíš a si veľmi chorá, všetky priority sa menia a človek sa začne zaoberať svojou mysľou a dušou.
Evka, vidíš už si pre mňa niečo urobila, ako som si to od teba prečítalo, bolo mi ohromne, ten pocit je chvíľkový ale úžasný. Bolo to v s veľkým povzdychom. No a naozaj tie prekrižené ruky hovoria o tom, že sa podvedome brániš. Vieš ty musiš byť nastavená na mnoho ľudí a tak to aj robiš.(sun) (flower)

kozička27, Po, 14. 03. 2011 - 20:24

mile dievcence jedny;-) ;-) ;-) suhlasim s jednym aj druhym nazorom (y) (y) (y) ako sa viete koli nejakym slovickam a nazorom nahnevat...(clap) (clap) (clap)Ked bolo moje dieta male chodili sme do mesta na detske kontroly a stavalo sa nam,ze ci sme prisli z mesta,z prechadzky alebo z autobusu stale nam nieco bolo...;-( nebola sice urieknuta tomu neverim ani ja (giggle) (giggle) (giggle) ,ale pohlad z druheho cloveka je nieco ine, on o tom asi ani nevie aj ked sa sprava milo ma oci pichlave...Takze som to aj ja praktizovala zakazdym ked sme prisli od vonku...Plienka na celo a na brusko a za seba 7x.Pomahal aj cistec umyt sa v nom (sun) (sun) (sun)voda bola sama pena.

kozička27, Po, 14. 03. 2011 - 22:45

uz to nepraktizujem ,takych ludi som uz davno nestretla a mame uz pokoj...(giggle) (giggle) (giggle)velmi rada citam vase komentare babusky moje...(clap) (heart) (clap)

púpavienka, Ut, 15. 03. 2011 - 07:01

S tým súhlasim Kozička, že ten človek možno ani o tom nevie a preto možno to slovo urieknutie - aj ked v inej rovine je to to isté.

Polárka (bez overenia), Ut, 15. 03. 2011 - 11:13

U Mateja som nikdy neriešila urieknutie. Možno práve preto, lebo bol nosený. Teda v tesnom kontakte so mnou - možno mal tak silnejšiu "ochranu" - čo ja viem ? A možno je tiež z tých odolnejších. Okrem iného, väčšinu prechádzok prespal :-D
Ono "úpirstvo" som zažila (stačilo, že som prešla popri nejakom inak naladenom človeku). A potom som počula aj iný názor. Resp. iný uhol pohľadu (fakt sa to dá krásne otáčať), že nie energetický upír, ale moja mizerná ochrana voči takýmto vonkajším vplyvom.
Bývala som unavená a vyšťavená z Havranovej mamy. Neskutočne. Už nebývam. Prestala som sa dopredu programovať, keď sme k nej išli. A teraz dokonca celkom dobre vychádzame (i keď u nej človek nikdy nevie, ale konverzácia prebieha v miery).
Tiež som bývala vyčerpaná z inýc ľudí, ale akosi to prišlo samé - taký odstup nie chladný, ale taký neutrálny až mierne do plusu (neviem to inak popísať). Mne to celkom pomáha. (flower)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama