reklama

Duchovní příčiny nemocí

Adinka , 17. 03. 2008 - 20:37

reklama

Až teraz som si všimla, že táto moja obľúbená knižka sa dá nájsť aj na nete ... aj keDˇlen tak náznakovo, ale môžete si pozrieť duchovnú príčinu vašich chorôb, môžno to niekomu pomôže. (flower) (flower) (flower)

http://www.agapebrno.cz/HTML/nemoci/nemoci.htm

(sun)


reklama


reklama

slniečko, Št, 23. 10. 2008 - 10:06

Tosi napísala Ty? Podľa mňa veľmi dobré. Kde sa dajú k tomu nájsť ďalšie informácie? Vďaka.:-)

(sun) slnko v duši (sun)

Polárka (bez overenia), Št, 23. 10. 2008 - 20:40

adinka toto som potrebovala, dakujem (heart) (sun) (heart)

svetlana (bez overenia), Št, 23. 10. 2008 - 22:51

adinka, teda na mna to pozitivizmom nedychlo .... :-|

Žádný jednotlivec není schopen objektivně posoudit své pohnutky .....
to znamena, ze sme strateny na celej ciare ?! no proste nemozem tomu verit :-| a odmietam byt neschopna posudit svoje pohnutky, pokusam sa o to denne.

V každém z nás je jako deformační činitel usazeno ego ....
stvoritel nas chcel potrapit, ci nam uplne skomplikovat zivot, ci ako ? nemyslite, ze sa uloha ega casto iba negativizuje ... akoby to bol taky maly certik, co nas stale taha za nohu do pekla :-)
hmm ... mne s azda momentalne ako najschodnejsie vysvetlenie, ze keby niet ega, keby niet nejakej predstavy, ze TOTO som ja, tak by sme sa tazko rozlisovali. Ok, ze cielom by mohlo byt vediet to ego rozpustit, nejednat pod jeho natlakom, ale ako oznackovanie "nasho priestoru" zostane az do fyzickej smrti pritomne ... a nevidim na tom nic zle.

elin, Št, 23. 10. 2008 - 22:58

... lenze povedat, ze ego je pricinou vsetkeho zla a vytvorit jednoduchu tabulku, prip. navod ako sa za vikend zmenit od zakladu, je dnes in...

Polárka (bez overenia), Št, 23. 10. 2008 - 23:32

Svetlana
preco mi tvoj prispevok prisiel negativny :-O ?

"to znamena, ze sme strateny na celej ciare ?! no proste nemozem tomu verit a odmietam byt neschopna posudit svoje pohnutky, pokusam sa o to denne."
Ty ano, ale vela ludi nie. A v tom je myslim zakopany pes. Vela krat si totiz ludia myslia, ze veci sa im proste deju. Lenze pravdou je, ze vsetkos i sposobujeme sami. Dokonca aj choroby. A teda bohuzial ten citat je potom pravdivy.

K tomu druhemu...
Stvoritel urcite nic take nechcel. Zial sme nauceny vsetko zhadzovat na nahodu, suseda, a ja neviem koho len nie na nas. AK prevezmeme za seba a za svoje myslienky zodpovednost, nebudeme sa chovat ako neriadena strela. EGo nie si ty. Ego netvori teba. Ego je len tvojou sucastou. Ego je uplne v poriadku, zial ak mu prenechame moc vladnut nad nami je zlym panom. TY si tvoje myslienky. Tvoje telo je len odrazom toho ako uvazujes a konas. Ak nieco nesedi odrazi sa to na tvojom zdravi (flower)

svetlana (bez overenia), Št, 23. 10. 2008 - 23:54

polarka :-)
ziaden jedinec nie je schopny ... je dost zavazne tvrdenie, nemylsis ?

inak suhlasim s tym, co si napisala. lenze toto sa mne v tom texte neskryvalo.
zrejme moja chyba, ja viem ...
mozno s tymi poslednymi tvojim slovami ... neviem, neviem, ci im mam verit (giggle) uz tak davno sa tato moja ustipacnost a ironia, ci ako to nazvat, neodrazila na mojom fyzickom zdravi. :-P (giggle)

Polarka, ved ok, ved vies, ja tu nechcem sposobit ziaden rozvrat, len ked citam take silne a zasadne tvrdenie, kt. na mna dychaju zavadzanim ... no proste sa nezdrzim, tot vsjo.
Ale kludne mozu mat pre teba uuuplne inu vypovednu hodnotu.

Polárka (bez overenia), Pi, 24. 10. 2008 - 11:14

;-) (y)

Adinka, Pi, 24. 10. 2008 - 07:10

NEviem presne kde to bolo napísané, v knihe je to rozpísané podrobne, a môžem ti povedať na základe svojich skúseností s ľuĎmi čo mi sem chodia, že to väčšinou presne sedí, len sa to nedá na diaľku, a treba si človeka dobre vypočuť, niekedy sa zdvôveria až tro generácie dozadu .. a tam to pekne vidieť ... Ale ja nie som v tomto odborník, len to začínam pozorovať po rokoch, a sledovať aj z tejto stránky ... Pretože ak sa chce niekto naozaj vyliečiť, musí začať sám na sebe pracovať ... a to nielen fyzicky, ale aj duševne - myslením, duchovne, úpravou stravy a ešte každý samozrejme individuálne ... Tou objektívnosťou sa myslí asi tak to, že človek býva často slepí voči svojim vlastným chybám /aj keDˇ na druhých mu neujdú :) / ... a niekedy sa točí stále akoby v kruhu a nevie sa vymotať, a vtedy mu niekedy naznačí nejaký fyzický problém, kde robí chybu ... a neviem ako ty, ale ja poznám málo ľudí, ktorý si ju aj priznajú, a keĎ priznajú .. treba na to ešte aj popracovať ... ťažšie to aj skutočne úprimne spraviť ... tam zavadzia to Prílišné ego, nie normálne, ktoré je dôležité pre náš rozvoj, aby sme sa niekam aj dostali a posunuli .... ale to silnejšie Ego sa myslí, ktoré nás ututláva v myšlienkach že my sme lepší, ubližujú nám tí druhí a my na tom nemáme podiel ... ako žeby ... kde že ...oopo, my ? Dostávam sa do spoločnosti ľudí rôznych, a niekedy aj takí ľudkovia, ktorí už veľa vedia a cítia, sa dajú nachytať svojím "egom" a stávajú sa "vodcami" a hlásnikmi jedinej pravdy ..a poznali už veľa .. ale dali sa zlákať vidinou dôležitosti.

Je ale pár ľudí ktorých sa to nedotklo, ale o tých veľa nepočuť, zato sa môžme veľa od nich dozvedieť. A jeden z nich je aj pán Hrabica ;-) PODľa mňa.

svetlana (bez overenia), Pi, 24. 10. 2008 - 13:38

suhlasim Adinka, lenze to ako si to napisala ty mi stale nesedi s tym, ako je to v tom linku. no nevadi. zrejme tan pan vedel komu to pise a akou formou. Ja o nom inak zhola nic neviem.

A najviac suhlasim s tym, ze choroby zrejme nejaku duchovnu pricinu mat budu. Len si nie som ista, ci sa to da tvrdit na 100% vo vsetkych pripadoch.

Adinka, Ne, 26. 10. 2008 - 16:52

:) Na sto percent isto nie, dala by som takých od 20 - 60 percent, individuálne. JE to len jedna z možností, prečo sa nám niektoré veci dejú, a nejdú napriek všetkému ostatnému prejsť. V tom linku je to len veľmi v skratke písané, nie je to také jednoduché, ako to tam možno niekde vyzuerá, len také udanie smeru možno, v niektorých prípadoch. Ke´d budem mať trochu viac času, skúsim z knižky niečo také konkrétnejšie povyberať. Zatiaľ papa (flower) (sun) (hug)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama