reklama
Je to super mňamka v rámci delenej stravy.
Ingrediencie
1 | kus | hokaido |
700 | gramov | morčacie mäso |
1 | kus | cibuľa |
trocha | soľ | |
trocha | grilovacie korenie | |
trocha | olivový olej | |
trocha | sójová omáčka |
Postup
Mäso nakrájame na tenučko a necháme na noc marinovať – marináda: olivový olej olej , soľ, adžika korenie alebo grilovacie korenie, sójová omáčka.
Tekvicu očistíme a nakrájame na kocky, orestujeme na jednej panvici . Mäsko orestujeme na druhej panvici. A potom spojíme dokopy, trošku podlejeme vodou a podľa potreby dochutíme.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.