reklama

Marinované kuracie rezance

Pridal/a Elena dňa 04. 09. 2007 - 15:57 - Recepty Elena
obrázok k receptu

reklama

Vynikajúce jedlo, dôležité je nechať mäso poležať v marináde celý deň.

Ingrediencie
500 gramov kuracie prsia
300 gramov ryža
1 kus cibuľa
1 kus pór
  hliva ustricová
2 kusov vajce
250 gramov mrazený hrášok
  trocha soľ
  trocha mleté čierne korenie
  trocha vegeta
Marináda:
  trocha kremžská horčica
2 kusov vajce
  trocha mleté čierne korenie
  trocha kečup
5 strúčiky cesnak
Dokončenie:
  tvrdý syr
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

1. Pripravíme si marinádu a naložíme do nej mäso nakrájané na rezance. Necháme odležať 24 . hodín.

2. Uvaríme ryžu, pripravíme praženicu z 2-3 vajec.

3. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme uvarenú ryžu, na ňu praženicu, pridáme hríby, na kolieska nakrájaný pór, mrazený hrášok, posolíme, okoreníme, pridáme vegetu, marinované prsia a necháme asi 10 - 15 minút podusiť. Na tanieri jedlo posypeme strúhaným syrom.

Keď som to po prvý raz robila, nemala som z toho dobrý pocit, ale výsledok ma milo prekvapil, skutočne je to veľmi dobré. Čas si ukazuje opäť čo chce, takže je to asi polhodinka.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama