reklama

Hokkaido v chrumkavom obale

Pridal/a dasa_ dňa 14. 10. 2016 - 20:59 - Recepty dasa_
Hokkaido  v chrumkavom obale, Hlavné jedlá, recept, dasa_

reklama

Tekvica hokkaido "vysmážaná" v rúre

Ingrediencie
  kilogram hokaido
1 hrnček strúhanka
2 polievkové lyžice petržlenová vňať
  hrnček parmezán
2 kusov vajce
2 polievkové lyžice múka
2 polievkové lyžice mlieko
1 štipka soľ
1 polievková lyžica olej
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Vňať nasekáme nadrobno, syr postrúhame a zmiešame so strúhankou.

Tekvicu očistíme a nakrájame na menšie kúsky. osolíme a obalíme v múke, vajíčku a strúhankovej zmeske.

Plech na pečenie vyložíme papierom, pokvapkáme olejom. Uložíme obalené kúsky. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme cca 20 minút.

Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

 

Doplňujúce obrázky
Hokkaido  v chrumkavom obale, Hlavné jedlá, recept, dasa_, 1
Hokkaido  v chrumkavom obale, Hlavné jedlá, recept, dasa_, 2
Hokkaido  v chrumkavom obale, Hlavné jedlá, recept, dasa_, 3
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút

reklama


reklama

M.á.r.i.a, Pi, 14. 10. 2016 - 21:11
Super to je mňamka
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama