reklama

Jahňací hrebienok

Pridal/a Un Chien Andalou dňa 05. 04. 2015 - 22:29 - Recepty Un Chien Andalou
Jahňací hrebienok, Hlavné jedlá, recept, Un Chien Andalou

Un Chien Andalou


reklama

Jahňa - baranček

Ingrediencie
1 kus jahňací hrebienok
500 gramov zemiak
500 gramov čerstvý špenát
  trocha rozmarín čerstvý
  trocha mäta čerstvá
  trocha petržlenová vňať
  trocha soľ
  trocha čierne korenie
  trocha cesnak
  trocha olivový olej
  trocha maslo
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

1. Pripravíme si jahňací hrebienok tak že jednotlivé rebrá zabalíme do alobalu, mäso pokropíme olejom, jemne solíme a koreníme práve zomletým korením. Dáme piecť na 200 °C 8-10 minút. Zatiaľ si nadrobno nasekáme bylinky a zmiešame s trochou oleja. Hrebienok vyberieme z rúry a mäso potrieme zmesou byliniek, vrátime do rúry na 5 minút. Vyberieme z rúry odstránime alobal a kým mäso dôjde dokončíme prílohu.

2. Zemiaky uvaríme v šupke a potom zľahka opečieme na panvici, osolený a okorenený špenát zľahka sparíme na masle a oleji s pridaním jedného cesnaku.

Výnos
3 Porcie
Celkový čas
45 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama