Lenka R
Chutný a zdravý obed
4 | kusov | kuracie stehná |
1 | kilogram | kapusta |
kilogram | zemiak | |
1 | trocha | soľ |
trocha | mleté čierne korenie | |
trocha | mletá červená paprika | |
1 | trocha | olej |
Na plech dáme premytú kapustu a na ňu poukladáme ochutené kuracie stehná / do misky dám trochu oleja, soli, mletého čierneho korenia a červenej papriky a stehná touto zmeskou potriem/ pri pečení sa výpek z kuraťa nasiakne do kapusty a má to super chuť.
Zemiaky ošúpem a postrúham nahrubo, urobím z nich guličky, ktoré poukladám na plech solím až , keď je to upečené , aby nepustili vodu.
Takéto zemiakové hniezda sú super príloha k tomu mäsku a kapuste, ale sú výborné aj samostatne ako chuťovka.
kapustu ja môžem,to musí byť mňamka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lenka, ešte že som po obede, inak by som oslintala monitor!:))) Vyzerá to výborne:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
Tá kapusta ak si nacucká šťavu z mäsa / nemusí byť len kuracie, aj bravčové je super/ je božská
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Šikovná si ty, toto vyzerá veľmi zaujímavo.
Čas obeda sa blíži a mňa desí predstava každodenného varenia.