reklama

Kurací rezeň Havaj

Pridal/a Kamila dňa 09. 03. 2015 - 12:10 - Recepty Kamila
Kurací rezeň Havaj, Hlavné jedlá, recept, Kamila

Kamila | Kurací rezeň Havaj


reklama

Veľmi chutná inšpirácia na prípravu kuracích alebo morčacích prs. Zapekané rezne s ananásom som robila už skôr, ale malá obmena, prispela k lahodnejšiemu výsledku.

Ingrediencie
1 kilogram kuracie prsia
1 plechovka ananás
100 gramov syr
  trocha maslo
  trocha olej
  trocha soľ
  trocha mleté čierne korenie
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Mäso nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Na panvici rozpálime maslo a narýchlo opečieme plátky ananásu z oboch strán. Odložíme bokom.

Na panvici zohrejeme olej a rezne opekáme z každej strany cca po 4-5 minút. Morčacie som potom ešte chvíľu podusila, kuracie nie je treba.

Na záver, na panvicu rozložíme opečené kuracie rezne, na ne položíme plátky ananásu (pod ananás môže dať ešte plátok tmavej šunky) a navrch dáme plátky syra.

Panvicu prikryjeme prikrývkou a na chvíľu necháme zapiecť, cca 5 minút. Podávame s ryžou.

Doplňujúce obrázky
Kurací rezeň Havaj, Hlavné jedlá, recept, Kamila, 1

Kamila

Kurací rezeň Havaj, Hlavné jedlá, recept, Kamila, 2

Kamila

Kurací rezeň Havaj, Hlavné jedlá, recept, Kamila, 3

Kamila

Výnos
5 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama