reklama

Pečená červená repa - cvikla

Pridal/a Pegybabi dňa 06. 02. 2013 - 17:16 - Recepty Pegybabi
Pečená červená repa - cvikla, Hlavné jedlá, recept, Pegybabi

reklama

Veľmi lahodná príloha alebo aj samostatné jedlo.

Ingrediencie
500 gramov cvikla
10 strúčiky cesnak
2 polievkové lyžice bylinky
4 polievkové lyžice olivový olej
2 polievkové lyžice balzamikový ocot
1 štipka bylinková soľ
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Surovú červenú repu – cviklu očistíme a nakrájame na väčšie mesiačiky. Tieto potom položíme na väčší kus alobalu, posypeme ju cesnakom, bylinkami, soľou, polejeme olivovým olejom a balzamikovým octom.

Medzitým si predhrejeme rúru na 200 stupňov, alobal uzatvoríme, dobre stlačíme okraje a celý balíček položíme na plech a dáme piecť do rúry cca 60 – 80 minút.

Výnos
2 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

eva m, St, 06. 02. 2013 - 18:41

fiha, fiha, toto je zaujimave (y)
tu cviklu nepredvaram ,ci?
Eva (sun)

Pegybabi, St, 06. 02. 2013 - 18:55

Cvikla je v surovom stave.... doplním v recepte...ináč má to fantastickú chuť a hlavne je zdravá. Často si teraz robievam aj polievku z cvikle.

eva m, St, 06. 02. 2013 - 18:58

podla toho, co som si mrkla na nete, zodpoveda toto papanie aj mojej terajsej dieetke, tak sa necham inspirovat (y)
Eva (sun)

Iwa, Št, 07. 02. 2013 - 22:08

Vyzerá to doooooobre :-) Už len pečené zemiačky k tomu chýbajú.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama