reklama
Asi mnohé poznáte, ale ak by vám chýbala inšpirácia k rýchlemu a hlavne jednoduchému obedu, večeri.
Ingrediencie
2 | kilogramov | zemiak |
trocha | olej | |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
trocha | mletá červená paprika | |
125 | gramov | bryndza |
50 | gramov | maslo |
trocha | cibuľa | |
trocha | rasca | |
trocha | pažítka |
Postup
Zemiaky dôkladne umyjeme, narežeme na polovice. Soľ zmiešame s korením. Zemiaky v reznej časti dôkladne posypeme zmesou soli a korenia. Plech vymastíme olejom a zemiaky naň ukladáme reznou časťou dole. Pečieme cca 45 minút pri teplote cca 235°C.
Bryndzu vymiešame so zmäknutým maslom, červenou paprikou, pažitkou ...
A už len rýchlo jeme kým je čo.
Výnos
3 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
45 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty