reklama
Veľmi jednoduché a rýchle.
Ingrediencie
250 | gramov | králičia pečeň |
4 | kusov | kelový list |
1 | kus | chilli paprička |
1 | kus | estragón |
kus | soľ | |
kus | olivový olej | |
kus | maslo |
Postup
Kelové listy nakrájame na menšie rezančeky a na troche masla a oleja spolu s estragónom zľahka približne 10 minút restujeme. 3-4 minúty pred dokončením pridáme umytú a osušenú pečeň a z oboch strán ju orestujeme (kel si presunieme na kraje panvice). Na tanier uložíme kel jemne osolíme, pridáme pečeň tiež osolíme a dozdobíme čili papričkou.
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
15 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Slavka K
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Vynikajúce bravčové mäso, ktoré môžete podávať s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. U nás sú obľúbené farebné cestoviny. Mäso môžete použiť bravčové pliecko alebo stehno, prípadne iné.