Un Chien Andalou | Pstruh grilovaný v listoch viniča
reklama
Používame čerstvé ryby - živé, prípadne chladené.
Ingrediencie
4 | kusov | pstruh dúhový |
1 | zväzok | kôpor čerstvý |
4 | strúčiky | cesnak |
30 | kusov | listy viniča |
kus | soľ | |
kus | korenie čierne | |
kus | olivový olej |
Postup
Čerstvé ryby zbavte vnútorností a žiabier. Zľahka osoľte a okoreňte čerstvo zomletým korením tak zvnútra ako zvonka.
Do ryby vložte rozrezaný cesnak, vetvičku kôpru. Na rybu dajte vetvičku kôpru a dôkladne obaľte do listov viniča, nechajte voľnú iba hlavu.
Grilujte nad pahrebou 10-15 minút (v závislosti od veľkosti) z oboch strán. Ryba je hotová keď oko zbelie, prípadne skúste oddeliť malú plutvičku za hlavou, musí ísť ľahko.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Slavka K
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Vynikajúce bravčové mäso, ktoré môžete podávať s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. U nás sú obľúbené farebné cestoviny. Mäso môžete použiť bravčové pliecko alebo stehno, prípadne iné.