reklama

Pstruh grilovaný v listoch viniča

Pridal/a Un Chien Andalou dňa 28. 05. 2014 - 12:56 - Recepty Un Chien Andalou
Pstruh grilovaný v listoch viniča, Iné recepty, recept, Un Chien Andalou

Un Chien Andalou | Pstruh grilovaný v listoch viniča


reklama

Používame čerstvé ryby - živé, prípadne chladené.

Ingrediencie
4 kusov pstruh dúhový
1 zväzok kôpor čerstvý
4 strúčiky cesnak
30 kusov listy viniča
  kus soľ
  kus korenie čierne
  kus olivový olej
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Čerstvé ryby zbavte vnútorností a žiabier. Zľahka osoľte a okoreňte čerstvo zomletým korením tak zvnútra ako zvonka.

Do ryby vložte rozrezaný cesnak, vetvičku kôpru. Na rybu dajte vetvičku kôpru a dôkladne obaľte do listov viniča, nechajte voľnú iba hlavu.

Grilujte nad pahrebou 10-15 minút (v závislosti od veľkosti) z oboch strán. Ryba je hotová keď oko zbelie, prípadne skúste oddeliť malú plutvičku za hlavou, musí ísť ľahko.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama