reklama
veselý letný koláč
Ingrediencie
300 | gramov | celozrnná múka |
2 | čajové lyžičky | prášok do pečiva |
150 | gramov | cukor |
4 | kusov | vajce |
150 | millilitrov | jogurt biely |
150 | millilitrov | olej |
480 | gramov | marhule |
Postup
Vymiešame vajíčka s cukrom, pridáme olej, jogurt a na záver zľahka primiešame preosiatu múku s práškom do pečiva. Rozotrieme na vymastený plech a poukladáme naň marhule alebo broskyne, čerstvé alebo kompót. Pečieme pri teplote cca 180 stupňov cca 30 minút. Po upečení môžeme potrieť zohriatym marhuľovým lekvárom, alebo posypať práškovým cukrom.
Výnos
1 plech
Celkový čas
5 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Slavka K
Bravčové mäso na šťave s cestovinami
Vynikajúce bravčové mäso, ktoré môžete podávať s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. U nás sú obľúbené farebné cestoviny. Mäso môžete použiť bravčové pliecko alebo stehno, prípadne iné.