reklama

Ružičkový kel s hovädzím mäsom

Pridal/a Lenka R dňa 25. 11. 2015 - 09:43 - Recepty Lenka R
Ružičkový kel s hovädzím mäsom, Hlavné jedlá, recept, Lenka R

reklama

Zdravý chutný obed

Ingrediencie
1 kilogram hovädzie mäso
1⁄2 kilogram ružičkový kel
1⁄2 kilogram zemiak
  trocha soľ
  trocha mleté čierne korenie
  trocha olej
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Malé okrúhle zemiačky a ružičkový kel umyjeme a varíme nad parou.

Mäso nakrájame, pridáme mleté čierne korenie, trochu soli a restujeme na panvici.

Potom orestované spolu aj s výpekom trošku podlejeme vodou, dáme do kuchty a dusíme.

Sparený kel orestujeme na panvici na troške oleja a  zemiaky dáme pripiecť do rúry. 

Potom už len servírujeme Slnko

Je to celkom rýchlovečka, lebo sa robí všetko viac menej súčasne.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
40 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama