reklama
Zdravý chutný obed
Ingrediencie
1 | kilogram | hovädzie mäso |
1⁄2 | kilogram | ružičkový kel |
1⁄2 | kilogram | zemiak |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie | |
trocha | olej |
Postup
Malé okrúhle zemiačky a ružičkový kel umyjeme a varíme nad parou.
Mäso nakrájame, pridáme mleté čierne korenie, trochu soli a restujeme na panvici.
Potom orestované spolu aj s výpekom trošku podlejeme vodou, dáme do kuchty a dusíme.
Sparený kel orestujeme na panvici na troške oleja a zemiaky dáme pripiecť do rúry.
Potom už len servírujeme
Je to celkom rýchlovečka, lebo sa robí všetko viac menej súčasne.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
40 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.