Cestoviny s tuniakom a olivami

Popis

velmi rychle, velmi chutne, nadych Talianska(clap)

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojja a net
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

  cestoviny penne
  1 tuniak v oleji
  olivy
  1 cibuľa
  1 velky pretlak
  syr na postruhanie
  provensalske korenie

Inštrukcie

cestovinky, ja volim penne, spravime podla navodu, na oleji osmazime cibulku,pridame tuniaka,trocha povarime,pridame pretlak (pridala som aj trosku kecupu, nemusi byt).Potom pridame provensalske korenie, alebo velmi dobre je korenie kotanyi na cestoviny, olivy a dochutime solou.Podavame s postruhanym syrom, ak ho stihneme pridat:-D

Komentáre

moze byt fajne, ja robim jednoduchsiu verziu - na uvarene cestoviny (hocijake, na ake mame chut) dam rovno z konzervy tuniaka v oleji (kusky, nie sendvicoveho, ani vo vlastnej stave), zlahka premiesam, pridam olivy, posypem syrom.
Eva Slnko

Ja to robievam na oleji z tuniaka. Vtedy je to krásne voňavé. No a ešte pridávam aj cesnak.


Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.