Zavárame

Ajvar

výborná papriková nátierka vhodná ako príloha k pečenému mäsu, na hrianky, k syrom...

Cesnaková pasta bez zavárania

Tento rok sa nám urodilo veľa krásneho cesnaku. Ako každý rok, tak aj tento robila mamina cesnakovú pastu, našťastie som bola doma, tak som mohla priložiť ruku k dielu.:) Možno to poznáte, ak nie, tak spoznáte:)

Čerešňový džem

Je sezóna čerešní...a mala som špeciálneho zberača .-)

mňamka z čiernych ríbezlí

rýchle, jednoduché a výborné

Sušené paradajky s cesnakom

Sušené paradajky sa hodia do šalátov, cestovín alebo len tak k dobrému vínu.

Zeleninový univerzál

Zeleninová zmes - polotovar na priame alebo ďalšie použitie.

Cherry paradajky na zimu

S príchuťou cesnaku.

Sušené rajčiny

Vynikajúce do talianskych jedál

Slivkový lekvár - Pečený

Slivky umyjeme prepolíma a poukladáme do hrnca dužinou dole

Bazový sirup od Piletky

Voňavý, chutný a lacný sirup.

Zihlavovy sirup

Tento sirup je najlepšie robit z mladej zihlavy,este v maji,alebo potom na jesen,ked narastie nova mlada zihlava.Najvhodnejsie su na to hlavicky z vrchu rastliny.Ja ale pouzivam aj listky celej zihlavy.

Bazové želé.

Vyzerá to chutne.

Stránky


Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.