Zavárame

mňamka z čiernych ríbezlí

rýchle, jednoduché a výborné

Sušené paradajky s cesnakom

Sušené paradajky sa hodia do šalátov, cestovín alebo len tak k dobrému vínu.

Zeleninový univerzál

Zeleninová zmes - polotovar na priame alebo ďalšie použitie.

Namiesto paradajkového pretlaku

Mixované paradajky

Miešaný kompót s černicami

Výborná kombinácia

Cherry paradajky na zimu

S príchuťou cesnaku.

Sušené rajčiny

Vynikajúce do talianskych jedál

Slivkový lekvár - Pečený

Slivky umyjeme prepolíma a poukladáme do hrnca dužinou dole

Bazový sirup od Piletky

Voňavý, chutný a lacný sirup.

Zihlavovy sirup

Tento sirup je najlepšie robit z mladej zihlavy,este v maji,alebo potom na jesen,ked narastie nova mlada zihlava.Najvhodnejsie su na to hlavicky z vrchu rastliny.Ja ale pouzivam aj listky celej zihlavy.

Syndikovať obsah

Odporúčame