reklama

Čučoriedková maškrta

Pridal/a M.á.r.i.a dňa 28. 06. 2015 - 17:49 - Recepty M.á.r.i.a
Čučoriedková maškrta, Torty, recept, M.á.r.i.a

reklama

letné,ľahké,svieže

Ingrediencie
250 gramov jemný tvaroh
250 gramov kyslá smotana
3 polievkové lyžice hnedý cukor
1 balík želatína v prášku
3 decilitre čučoriedkový kompót
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Dnes čučoriedková maškrta...
korpus marcipánový ( už je tu uverejnený) a krém tvarohovo smotanový - 250 g jemného tvarohu, 3 lyžice hnedého cukru, 250 g kyslej smotany, 1 ks želatíny do plniek, 3 dcl zaváraných čučoriedok.
Želatínu si necháme napučať v šťave z čučoriedok, medzitým si vymiešame tvaroh, cukor a kyslú smotanu. Želatínu na miernom ohni zohrejeme tak aby sa rozpustila ( nesmie prevrieť). Do teplej dáme 2 PL krému ,dobre vymiešame a spojíme s ostatným krémom. Korpus prekrojíme, spodnú časť dáme do formy, nalejeme krém, posypeme čučoriedkami a zalejeme znova krémom. Položíme vrchný korpus, trochu pritlačíme. Vrch polejeme zvyšným krémom a necháme stuhnúť v chlade. Po stuhnutí vrch ozdobíme... ja som nastrúhala čokoládu. Vhodné na letné pohostenie.  Dobrú chuť 

Výnos
12 Porcie
Celkový čas
1 hod, 5 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
45 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama