reklama

Delená strava po piate- druhá časť


reklama


reklama

macka 10, St, 18. 05. 2011 - 16:08

Nemám protekciu,samé to hádže príspevky ako chce-takže som bola stále na konci. Dievčatá, od prútika mám ďaleko-meriam iba 160 cm,takže nič moc. Vanilka,mne na tie zástavy už ani cvičenie nepomáha. Narodky mal MM,ale ďakujem:-* :-* :-* :-* :-* :-* .Ja som dnes varila mleté rezne so syrom + zeleninový šalát,zeleninová polievka-trošku sme sa prežrali(cake) (cake) :-D :-D ,tak ide tvrdý režim. Súhlasím,že my nemáme dietu, ale zdravý štýl jedenia aj keď sa občas zadarí(rofl) (rofl) .
Patrím k babkám opaľovačkám-aj dnes som prekopala záhradu kvôli(sun) (sun) (sun) .Silvia,budem na teba myslieť a úprimnú sústrasť kolegyni(flower) (flower) (flower)
Krásny teplučký deň,tiež Vás mám rada.(hug) (hug) (hug) (hug)

magdicka, Ut, 13. 09. 2011 - 22:26

macka moja ty si prutik uz nechudni si ok? len nech si zdrava to je dar a myslim ze uz nemas z coho chudnut co mam ja hovorit ale uz sa s tym nezaoberam a keby tak len koli noham moja dakuje za receptiky a za navstevu je to mile od teba a mna to velmi potesilo papa aj vy vsetky kocice len sa napapajte poznam ludi co by chceli a nemozu pozdravujem vas vstky aj ked malo pisem skoro nic myslim na vas tak do delenia (clap) (clap) (heart) (heart) (flower) (flower) (sun) (sun)

AnnaK, St, 18. 05. 2011 - 19:14

ahojte..mali sme rozne spolocenske udalosti,nejak som nemala cas pisat..vlastne ani citat,lebo sa to uz rozhadzovalo,tak som bola z toho debil (giggle) ..no a co mam nove?ani nic moc,drzim sa ako,pekne sa stravujem (aj ked obcas si dam za hrst arasidov alebo tak)..a strasne sa nudim:-( aj ked je co robit,tak sa mi nechce ..v zahrade burina,trava nepokosena..bordel vsade..co mam jarnu unavu alebo co?

macka 10, St, 18. 05. 2011 - 22:06

Neboj ,žiadna jarná únava-niekedy to tak dopadne-jednoducho sa nechce.Ale veď máš vážnu operáciu za sebou,tak sa šetri-robota nie je zajac:-* :-* :-* Strecha je už hotová?
Jankes, môžem vedieť čo stojí vypracovanie takého jedálnička-a hlavne,či pomáha.Ja si u motýlika objednávam zeolit a je to fakt super. Nejak sa mi nechce spať-tak tu zajedám zeleninový šalátik/pridala som si kyslú smotanu/ a čítam,čo dievčatá popísali.Araman pridala príspevok "Objavila som..."Dievčatá,tak dobre som sa už dávno nezasmiala,skúste počítať. Dobrú noc

jankes, Št, 19. 05. 2011 - 07:05

macka, nič som neplatila. Preto som napísala, že je to stelesnený anjel. Tiež som sa ako prvé opýtala na cenu, ale vraj zadarmo. :-O Už málo takých ľudí chodí po svete, čo niečo robia zadarmo, len tak pre pomoc druhým. (clap) ( u nás sa vraví, že ani kura nehrabe zadarmo) Ale poviem ti pravdu, že keby to bolo drahé, tak by som si to nedala vyhodnotiť, nakoľko teraz som v takej situácii, že som rada, že aspoň tu písať môžem zadara. B-] No a výsledky uvidíme. Zatiaľ len 4 deň.

A ten zeolit stojí koľko na objednávku? Tiež som si pozrela v e-shope a teda padla mi sánka. To nie je nič pre mňa. (teda tá cena)

Silviag1, Št, 19. 05. 2011 - 08:53

Ahojte babenky!!!(flower) (flower)
Macka veľmi mi pripomínaš moju mamu (v dobrom).Tá tiež v záhradke skoro aj spáva.Už je taká opálená. Ja sa tiež chodím odreagovať pobede s MM do záhradky.Polievame,okopávame......Najradšej mám výkend,celý deň sme von. Tento víkend som chcela len tak na obed uvariť kotlíkový guláš na dvore,ale staršia dcérka ide na turistiku s mojou mamou a bez nej to neni ono. Takže sa guláš odkladá.:-P :-P Annak ty sa veru šetri. Robota ti neujde a zdravie je prednejšie. Lebo poviem vám bola som na tom pohrebe a preplakala som ho celý.Musel ma MM držať. Keď dom videla tu 45 ročnú kolegyňu (vdovu) bolo mi zle.Prežíva so mnou chorobu môjho MM a nakoniec zomrie na infarkt jej MM. Bolo to niečo strašne!!!!!!;-( ;-( ;-( Celý večer som nemohla dať nič do úst. Mala som zovretý žalúdok a strašne ma bolelo srdiečko.(heart)
Pekný deň!!(flower) (sun) (flower) (sun)

Bocana, Št, 19. 05. 2011 - 17:20

No ahojte dievcatka,od pondelka mam 1,20kg dolu.Dobre no nie?Dnes som si uvarila take fajn spagetky s cukinou, baklazanom atd.Z chladnicky na mna vykuka peceny bocik/samoska ze pre muza/(giggle) ale som si povedala,ze kaslem na nho.Chcem byt do leta normalne vyzerajuca zena.Takze zajtra nejake zemiacky uvidime.Do chudnutia(flower)

macka 10, Št, 19. 05. 2011 - 17:48

Krásny podvečer dievčatá. Jankes, zeolit stojí 10 eur.-ja to mám na dva mesiace /objednávam u motýlika-NM/,hoci teraz som už asi pol roka nič.Ja tiež musím rátať,veď dôchodky sú ako almužny:-( :-(
Silvia,ja som rada vonku a hlavne teraz,je nádherne. Je mi ľúto tvojej kolegyne,tiež som absolvovala niekoľko takých pohrebov,tak si viem predstaviť. Bocana,to je super(clap) (clap) (clap) (clap) ,koľko vlastne potrebuješ dať dolu? Týmto tempom to do leta určite stihneš. Ja som dnes papkala kapustový šalát s cibuľkou,citrónom,trošku cukru /medík sa minul/ a jogurtom. To mám za trest,chválila som sa s kg,a ja dnes stupím na váhu a 59,40 kg:-O :-O :-O :-O :-O ,takže riadna dieta,ale nie hladovka.Zajtra bude rybička zapečená so zeleninou.
Bocana,prosím,daj recept na tie špagety:-* :-* :-* :-*

Bocana, Št, 19. 05. 2011 - 20:11

Macka recept na spagety urcite poznas:spenis cibulu na troske oleja,pridas na kusky nakrajanu cukinu, ,baklazan,sampinony cerstve ,por,podla chuti nastruhany cesnak ,vegeta,mlete korenie,kecup podlejes troskou vody a dusis.Slahnes na cestoviny a velke mnam-mnam(y)

bebe40, Št, 19. 05. 2011 - 22:51

ahojky babulky...tak citam ako super stojite s vahou a tisko zavidim(blush) teda macka...ved ty musis byt aka kocka(y) co je to ten zeolit a naco je dobry?..jankes zaujalo ma to vypracovanie...mohla by som sa s nou skontaktovat?tak...koceny...od zajtra zacinam..vsetko mam uz opnute..;-( tak mi drzte palceky...chybali ste mi...papa(sun)

jankes, Pi, 20. 05. 2011 - 09:35

ja som klikla na jej nick " ja_hodka " v nejakom príspevku a napísala som jej mail. Napr. aj v téme Delená strava po štvrté má hneď na prvej strane príspevky. Tak to skús tak. (sun)

Silviag1, Pi, 20. 05. 2011 - 09:07

Ahojte kočky! Bocsna gratulujem k schudnutiu. Tie tvoje špagetku vyskúšam, môžu byť dobré. Bebe drž sa!
Dnes majú moje deti pobede koncert z hudobnej školy. Hrajú obe na klavíri.Už sa teším na moje hudobníčky. Teším sa na víkend, chcela som aj variť na záhrade kotlíkový guláš,ale s MM dietujeme a staršia dcéra je na turistike.Takže budeme asi iba grilovať v sobotu. Ja si dám mäsko so zeleninou.
Prajem Vám všetkým príjemný a slnečný deň.(sun) (sun) (sun) (sun)

AnnaK, Pi, 20. 05. 2011 - 09:16

caute..tak mi ideme teda tu strechu robit..dnes vsetko nachystame a zajtra supe do toho..drzte palce,nech nam neprsi a nech nam robota ide jedna radost..

silvia..aj ja som hrala na klavir - zo zaciatku ma to bavilo,ale starka ma stale nutila a jednoducho mi to zhnusila :-( co je skoda

bocana,ja zvyknem robit nieco podobne,ale nie s cestovinami,ale len tak..ale toto urcite vyskusam,ked sa cukety urodia a bude zlacneny baklazan (giggle)

vanelova, Pi, 20. 05. 2011 - 09:28

ahojte babulky, macka, ty už budeš hnedá ako od mora(clap) veď slniečko pekne praží, ja som si včera uvarila fazuľovú polievku so sušenými slivkami a zemiakmi, tak sa teším, mám ju veľmi rada, zjedla som zatiaľ 2 jablčka, za hrsť hrozienok, dala som si pohár vodičky a idem si urobiť desiatovú kávičku(flower) (u mňa taká 3v1)
v nedeľu idem do veľkého mesta na 3 dni, tak uvidím, ako to tam vybojujem sama so sebou:-) , ale kamoške som viackrát zdôraznila, aby nerobila zásoby, tak verím, že to bude OK, ja som na seba dosť prísna aj na dovolenkách(y)akurát to už vidím, že to budem kaziť nanukami, ale jogurty a nanuky sú moje skoro jediné prehrešky, no a podľa predpovedí, má byť horúco(sun)
tak babulky, všetky pozdravujem a prajem krásny vákend(clap)

Silviag1, Pi, 20. 05. 2011 - 09:38

Annak moja staršia je po MM on hral 25 rokov vo svojej kapele ale tá mladšia je výtvarníčka po mne. Ale MM rozhodol, keď máme kúpený klavír, tak sa musí ísť. Celkom som prekvapená ako ju to baví. Ale niekedy nechce hrať ani za svet. Staršia už má skončenú hudobnu a robí si druhý stupeň. Bude môcť potom doma vyučovať alebo v hudobnej. Ona to má už len zábavku ale mladšej sa nechcú učiť noty.No uvidíme.Na moje prekvapenie mladšia ti odohrá koncert bez chyby a trémy. Ja som im obom vždy hovorila, že tí čo tam sedíme(rodičia) sme napoly hluchí okrem samozrejme môjho MM.Vanilka prajem Ti príjemný výkend v hlavnom meste. Uži si to ale aj ostátné cez víkend.(sun) (sun) (sun)

jankes, Pi, 20. 05. 2011 - 10:17

Silvi, ty si už asi prepracovaná (giggle) Na takej tvrdke som sa dávno nepobavila ;-) Ale neber to v zlom, niekedy sa pršteky pošmyknú.

Silviag1, Pi, 20. 05. 2011 - 10:47

Jankes asi som a som rada,že som ťa pobavila!!!!

jankes, Pi, 20. 05. 2011 - 11:47

hádam si sa neurazila. Veď každému sa to sem-tam stane.;-)

Silviag1, Pi, 20. 05. 2011 - 11:56

Jankes vôbec nie , beriem to športovo. Nemusíš sa báť.Stane sa to hoci komu. Mám ťa rada :-* (heart) :-* a prajem ti pekný víkend hoci u nás v Prievidzi hrmí a riadne sa zamračuje. Ja som si práve z obchodu doniesla špekačky na grilovanie. Ahojte!! (giggle) (giggle)

bububu, Pi, 20. 05. 2011 - 13:16

ojoooj nestiham sa ani divit ako ste sa tu rozpisali....ja som mala kopec robotu tak s´om tu nebola ,ale uz som spat :-D Bocsna gratulujem k schudnutiu tak rychlo ti to slo dolu? (clap)
Ja som sa prednedavnom vazila a ze len kilo :-O tak som sa zhrozila,ale potom som si povedala,ze nevadi ale ked papat takuto stravu je my lepsie tak uvidime co do leta narobime:-D
Dnes mam rastlinky,tiez celozrnne spagetky zo zeleninkou som mala.Ale uz zajtra sa tesim na rajciny s mocarellou a bazalkou to si daaaaam mnam;-)
tak kraaaasny slnecny vikend a pekne sa poopalujete (heart) (heart)

vanelova, Pi, 20. 05. 2011 - 14:03

to Silvia mne priala ten tvrdý víkend(giggle) však sa v tom hlavnom meste aj narobím, kým vymetiem bratislavské obchody a hádam kuknem aj na dáku kultúru, nie?, takže v pohode, bude to neskutočne tvrdé(y) (giggle) (y) pá, pá

bebe40, Pi, 20. 05. 2011 - 14:34

(y) jankes vdaka...pohladam..jak bude kusok casu..silvi tak vy ste taka hudobnicko-vytvarna rodinka...super..myslim,ze je velmi dobre ak sa deti zamestnavaju aspon troska niecim uzitocnym..annak tak drzim palceky nech vyjde pocasie..u nas prave zacina hrmiet..tak prajem vela(sun) vanelova...juuuj...zavidim(blush) tiez by som rada povymetala nejake obchodiky v BA..len to mam daleko a ak ideme,tak aj s MM a poviem ti,s nim sa nic kupit neda...(giggle) pri vsetkom na co len kuknem pride otazka,,a to potrebujes?,,jasne,ze nepotrebujem,ale ved som zena nie?kolko veci mame takych,co nepotrebujeme...ale to muzi nikdy nepochopia...teda aspon moj(giggle) tak si to pekne uzi...(clap) bububu..teda tie rajcinky s mozzarellou,bazalkou a poliate balsamikom...no mnamka:-P ja mam tento vikend znova pracovny a ma byt horuco,tak;-( este aj dostanem ,,to,,lebo ma vsetko boli,tak brrrr...uz nech je nedela vecer...a vam vsetkym prajem kraaaaasny slnecny vikend,plny pohody a (sun) nielen na nebicku,ale aj v dusicke...(flower)

macka 10, Pi, 20. 05. 2011 - 17:07

Nestíham čítať.AnnaK,držím palce,aby nepršalo.Bebe,pobavila si ma,viem ,že si myslela kočka /kocka/,ale hneď som sa aj videla ako tá kocka:-D :-D :-D ,už mám od nej vééééľmi ďaleko.Takého manžela mám aj ja doma-on nakupuje rýchlosťou blesku.Vanilka,ja som veľmi dobrý typ na opaľovanie-stačí 2-3x pobehať po záhrade a som ako cigánča.Bububu,do leta to stihneš,veď nemôžeš zhodiť veľa za týždeň-potom je tam rýchly jo-jo efekt.
Ten zeolit má všestranné využitie-ja som si ho dávala pri zápche,ale dá sa použiť na rôzne veci. V google je o tom rozpísané veľa a ja som si to objednávala u motýlika-tiež NM.
Silvia,Ty si to počasie poslala k nám-hrmí a začína pršať.Dažďa by bolo treba,je hrozne sucho.
Zajtra varím tekvicový prívarok a hovädzie mäso na šťavičke.
Bocana,dík za receptík-niečo podobné robím aj ja,ale to tvoje vyzerá lákavo.Už mám nasadené všetky potrebné suroviny-len počkať,až to začne rodiť. Ozááj,ja už trhám v skleníku vlastné uhorky a začínajú aj jahody.
Prežite krásny víkend aj s nanukom alebo zmrzlinou(hug) (hug) (hug)

vanelova, So, 21. 05. 2011 - 08:42

ahojte babulky, ešte jeden pozdravčok, lebo potom budem mimo(clap) bebe, no veď aj ja som sa konečne utrhla, aby som niekde šla aj sama:-) lebo ten môj(beer) (to akože manžel(rofl) ) robí presne čo tvoj, a to potrebuješ? veď máš plné skrine, a načo by ti to bolo... no načo, aby som sa kus poparádila, nie?
no macka, ja musím pobehať po záhrade 20-30x aby som zhnedla, ty máš asi pigmentu na rozdávanie;-)
bububu, hovorí sa pomaly ďalej zájdeš, ako píše macka, aby nenastal jojoefekt,
ja mám od včera fajnú fazuľovicu, manžel išiel drieť na chalupu, ja musím pracovať, takže ju dopapám, ale potom neviem čo, lebo keď pojem toľko fazule...chýba tu smailik nejakej gumipušky, lebo asi budem strieľať(giggle) (giggle) (giggle)
tak babulky, pá,pá,prajem pekné dni, ozvem sa až po výlete(sun)

bebe40, Ne, 22. 05. 2011 - 07:41

ahojte babky....tak ja sa drzim...ja viem,ze haha...treti den...ale ja vytesujem(clap) dufam,ze to vydrzi..vo vsetkych nohaviciach som ako jaternicka(giggle) a mozno ja to aj stresom...poviem vam babky,ze v robote je dusna atmosfera ako pred burkou...uz som si aj riadne poplakala,aj ked to vsetko,co sa deje sa ma tyka len okrajovo...ale taka nespravodlivost ako je u nas;-( v pondelok idem davat ziadost na inzerat,tak mi drzte palceky..ak by ma vzali,hned idem...tak ja idem do tej dusnoty ..do prace..a vam prajem krasnu slnecnu nedelu..(sun)

macka 10, Ne, 22. 05. 2011 - 17:57

pekne ste prežili víkend? Ja som bola s MM na túru-výjazd o 10.30 hod. príchod domov 15.oo hod.prišla som riadne vyšťavená. Boli sme na Klíži-odtiaľ Mišov vrch-stúpanie ako na strechu-ale ten výhľad stál za to.Silvia,bolo vidieť až Bojnický zámok,kývala som,dúfam,že si zeregistrovala:-* :-* :-* Navyše,začala ma tlačiť teniska,tak kúsok som šla aj bosá-dievčatá,supéééér výlet.
S varením som to odflákla-boli iba zemiačky,zeleninový šalát a
vyprážaná kuracia pečeň -po takej drine som si zaslúžila(blush) (blush) .Vanilka,ako bolo-zostalo niečo v obchodoch?Alebo si vystrielala aj personál? /po tej fazuli/ Bebe-ideš meniť zamestnanie? Držím palce a atmosféru dusna nezávidím. AnnaK,strecha hotová-modlila som sa,aby bolo krásne počasie-a vyšlo(sun) (sun) (sun) (sun) (sun) .Tessi,ako ide zumba?dúfam,že si na nás nezabudla;-) ;-) Už sa teším na zajtra,čo nového popíšete

Silviag1, Po, 23. 05. 2011 - 09:02

Dobré ránko ?? (sun) (sun) Ešte spíte??
Macka A ja som sa čudovala čia ruka to na mňa máva. A to si bola ty.(y) Jasne že som ťa "zaregistrovala".Vanilka ako sa ti darilo , nevykúpila si všetky obchody.Určite si si niečo pekné kúpila - pochváľ sa.:-) :-) Bebe ako si po hodila??Vyšlo to??(y) AnkaK dúfam,že ste stihli spraviť strechu, že u vás nepršalo. U nás len hrmelo a vôbec nepršalo.Zasa som musela večer chodiť s krhlami. :-| Macka ty už máš uhorky? Super.Jahody mám aj my, ale iba tak pod zub.Chodia na ne drozdy. V nedeľu som všetko porušila. Večer som s rodinkou grilovala špekačky a kur.krídielka. Mňam.:-P :-P Takže kilo určite na vyše a ešte sme si s MM dopriali nealko pivko.Koncert dopadol dobre, detičky sme za koncert pozvali na veľké mrzliny do cukrárne.

bebe40, Po, 23. 05. 2011 - 09:18

pripajam sa k zelaniu dobreho ranka(sun) (sun) (sun) silvi este len dnes idem dat ziadost(dufam,lebo som zistila,ze mam ziadost,motivacny list aj zivotopis vymazany z pc)rano mi zacalo blbo.hnusny sen a k tomu bolesti z men.ale slniecko svieti,tak bude fajn...(sun) chcela by som byt drozdom a zobkat u vas jahody...mnam..:-P jej macka taky vyletik musi byt super...kup nove tenisky sak si nejaky turista ne?(giggle) vanelova kde si?este nestacilo?ved si musela vykupit vsetko.co budu nakupovat chudaci nasi celebritky?(giggle) vlastne oni asi u nas nenakupuju..tak pis a chval sa nech zavidime(clap) annak ako strecha?hotova?a nervy?oki?bububu a jankes...este sa slnite?kde ste sa zabudli?B-] pekny den babenky..(flower) (sun) (flower)

tessi, Po, 23. 05. 2011 - 09:52

Ahojte, prajem pekný začiatok týždňa. Nebola som tu kuknuť celý víkend, a tolko nového! Ste šikulky, čo všetko ste postíhali. Tá naša macka, len po výletoch chodí, ako ti závidím!!!!!!! Ale len v dobrom. ;-) Ja som sa v sobotu zbláznila, povyhadzovala som na dvor všetky paplóny, madrace, koberce, skrátka všetko, čo sa dá prášiť, /okrem záclon a manžela aj toho by som bola najradšej vyprášila po zadku/. Vyzeralo to u nás ako u cigáňov :-O :-O :-O a prišla k nám návšteva. Skoro som odpadla! /Našťastie nás poznajú, že to tak u nás nevyzerá vždy/ Ked odišli, začalo hrmieť, fúkať, tak sme lietali celá rodina, prášili, vláčili dovnútra všetky madrace, do 5 minút bolo všetko hotové, a spustil sa riadny lejak aj s krúpami. No teraz sa na tom smejem, ale vtedy som bola riadne vytočená. Aspon bolo všetko rýchlo hotové. Večer som bola ešte aj na zumbe, tak som sa vyjašila, pozvala som aj kamošku, ďakovala mi, že som ju vytiahla. V nedelu sme mali oslavu dňa matiek /neskoršie, lebo nebol volný kulturák, boli tam predtým svatby/ moja dcerka /11/ vystupovala, tak som sa tešila, kolko si to nacvičovali, sú takí zlatí. Aj ona chodí na klavír, aj ja som chodila, aj MM, aj syn /17/. Aj rodičia, aj brat, aj netere, takže dalšia muzikantská rodina. Viete si predstaviť ako to u nás vyzerá, ked je rodinná oslava, a brat prinesie synťáky, my máme klavír, harmoniku, gitaru, a velkú obyvačku! (rofl) (rofl) (rofl) No dobre, podme k dietke. Ja mám dole stále len to jedno kg, musím sa posnažiť, lebo ideme o dva týžden na promocie a 50-tku, tak chcem dobre vyzerať, to zasa bude rodinná akcia!!! Cez víkend som sa celkom držala, až na koláče a nanuk. ;-( Nevadí, nejako bude. Dnes mám len kaleráb, ražný chlieb a maslo. Doma večer ešte neviem. Tak zatial pa-pa.

macka 10, Po, 23. 05. 2011 - 17:49

Pekný podvečer-ja nestíham hneď ráno. Silvia,som rada,že máš prehľad:-* :-* :-* Bebe-aj u nás sú jahody-ja som si myslela,že ich žerú slimáky a to drozdy???/kde je smajlík s puškou?/.Nezáviďte dievčatá výlety-ja som si už svoje odpracovala-tam sa tiež riadne namakám,to by ste museli zažiť MM,po akých kopcoch ma vláči:-D :-D :-D :-D Tessi,viem si predstaviť tie fofry pred búrkou.To bola rozcvička na zumbu. Som rada,že to berieš všetko s humorom (hug) (hug) (hug) Ako čítam,tak máme veľa hudobných -štíhlej línie chtivých-maminiek. MM hrá na harmoniku,vnučka na klavír-ale už dávnejšie sa to neoprášilo,musím posúriť(clap) (clap) (clap) Tenisky boli na pláne dnes,ale akosi nevyšiel čas,snáď zajtra-dúfam,že vanilka nebola na nákupy aj u nás????(giggle) (giggle) (giggle) Dnes bol jedálniček - iba obložený syr so šunkou,rajčina,uhorka,ale jeden nanúúúk;-( ;-( ;-( Zajtra idem robiť lokše-aj do zásoby-to sú kvetinky,takže určite nezhreším.
Zajtra bude horúco,tak dodržujme pitný režim(flower) (flower) (flower) (flower) (flower)

Bocana, Po, 23. 05. 2011 - 21:51

Baby kriza,veru tak!Dcera mi tento tyzden maturuje mam nervy a nejako som vela papala.Vazit sa nebudem radsej.Ked mam nervy tak zeriem-pomooooooooooooooooooooooooc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zajtra sa uz musim skludnit.(giggle)

Silviag1, Ut, 24. 05. 2011 - 08:00

Dobré ránko moje zlaté!!!:-* :-*
Som rada,že sme sa tu stretli " taká muzikálne nadaná rodinka". Teším sa.(clap) (clap) Tessi gratulujem k tvojmu výkonu pri upratovaní.(y) (y) A ešte prezraď aj bola tá búrka??? Pršalo? Lebo až nie tak to by ma porazilo. Včera som bola u zubára na kontrole. Tak som sa bála.;-( ;-( A predstavte si nemala som ani jeden kaz iba mi vyberal zubný kameň. A ešte k tomu mi povedal, že nebudem platiť, že mi to dá "grátis" lebo má dobrú náladu a pekný deň. No viete si to prestaviť? Hneď som si za neminuté euráče bola kúpiť podprsenku.(giggle) :-D Dnes mám namierené na obed k očnej (na meranie očného tlaku).Ešte som na takomto vyšetrení nebola. Budú mi kvapkať do očí, takže budem slepá ako patron.Príde ma zobrať MM lebo sa bojí či trafím domov. Držte mi palce. Prajem krásny slnečný deň len škoda,že sa nemôžem opaľovať pri vode alebo v záhradke pri robote.No čo už robota volá!(sun) (flower) (sun) (flower)

Silviag1, Ut, 24. 05. 2011 - 08:04

A ozaj Bocana držím palce tvojej dcérke moju to čaká za 3 roky, keď už nerátam tento rok. Je prváčka na gympli. Nemaj z toho nervy určite máš veľmi šikovnú babu a dobre zmaturuje.(y) (y)

macka 10, Ut, 24. 05. 2011 - 18:14

Bocana,silno držím palce,neboj určite to zvládne-maminy majú väčší strach ako deti(hug) (hug) (hug) .Ja som dnes robila lokše a hrachovú polievku. Celý deň mi nechutilo,ale o 17.oo prišiel hlad,tak som si dala iba tú polievku s kúskom čierneho chlebíka.V zásobe mám uhorku,keby niečo.
Silvia,možno aj očná bude mať dobrú náladu a môžeš si zase kúpiť gaťury(giggle) (giggle) (giggle) .
U nás neprší,hrozné sucho-denne polievame,ale to je nič oproti dažďu. Dnes som sa chvíľu opaľovala a spálila som si prdel-júúúj,ako ťažko sa sedí. Kde ste ostatné dievčatá???AnnaK,ešte upratuješ,alebo si v záhrade? Vanilka-nehlásiš výsledky nákupov, tessi,bebe,Ludka,jankes-hlásili,že kúpaliská sú ešte zatvorené,alebo.....?

Bocana, Ut, 24. 05. 2011 - 19:00

Jeeeeeeeeeej baby vy ste take zlate.Pochopili ste moje nervicky,dcera zatial dobre este zajtra anglina a mame to v suchu.Predstavte si ,ze som pocas toho prezierania nepribrala,dobre nie?(y) Vecer ma caka svihadlo.Dnes zeleninkova polievka+dusene zemiaky.(sun)

bebe40, St, 25. 05. 2011 - 07:19

bocana drzim palceky...macka...ak maminy maju väcsi strach ako deti,ako sa potom budem potit na buduci rok ja ked pojdem pred komisiu..si mi teda dala...(giggle) silvi..zavidim tu muzikalnost..u nas..nic..okrem toho,ze dcera chodila par rokov na tanecnu..a predstav si,ze svokra mi bonzla na MM,ze na zš mal zakazane spievat,lebo rusil celu triedu(rofl) vobec nema hudobny sluch..baby keby ste ho poculi spievat..len podla slov sa da identifikovat piesen..aj tak ho(heart) no ja sa zatial ako tak drzim...ale pre istotu sa nevazim...ale podla gati..nic...inak silvi,ktosi mi vravel,ze zubny kamen raz do roka po preventive vraj preplaca poistovna..nebolo by od veci kuknut ci je to tak...ja mam horne porcelanky(sak som uz stara):-P a dolne mam stale oki,len ten kamen...ale ked ja satak bojim bolesti;-( macka u nas v bardejovskych kupeloch je uz kupko s vyhrievanou vodou otvorene uz tyzden...(sun)

Silviag1, St, 25. 05. 2011 - 10:07

Ahojte kočky!!!
Očnú doktorku som zvládla,ale keď som vyšla von z budovi - slnko svietilo ako bláznivé tak išla som sa zblázdniť. Ešte šťastie,že ma MM prišiel zobrať.Hneď som si nasadila slnečné okuliare a ťahali sme domov.Nič som nevidela - úplane slepá.Až po 3 hodinách sa mi to trochu upravilo. Von som vyšla až večer.Hrozné a vôbec nezávidím slepím ľuďom a práve naopak ich obdivujem.Ale dôležité, že mám všetko v poriadku.Včera som mala mliečný deň, lebo mi nič nechutilo.Dnes si dám zeleninový šalát, včera som si kúpila v sáčku v Tescu už nakrájaný, dám si len drezing a mňam :-P :-P a ešte máme od nedele pečené kura tak čo zostane dojem.,
Macka nič som u doktorky neplatila ale nemohla som si nič kúpiť,lebo som nič nevidela.Chodila som ako po dobrej "opici". Bebe40 nič si z toho nerob,že tvoj MM nemá sluch ja ho nemám tiež. A spievanie je pre mňa najväčší trest na svete. Samú ma nikdo nedonúti.:-O :-O A na to kupko by som hneď išla. Ja chodím s rodinkou do Turčianskych Teplíc je tam super voda málo ľudí, lebo u nás v Bojniciach je hlava na hlave.Hrozné.Ale v Tepliciach nechodím do Aqua parku ale na námestí je staré kúpalisko.Od nás je to pol hodinka cesty.Macka ja tiež chodím stále polievať večer záhradku. Dám sa do plaviek a polievam, ale až po 16,00 hod,keď prídem z roboty. Takže moc sa mi nedarí opáliť iba ma bolia ruky.Ale aspoň mám pohyb.A je mi ľúto tej tvoje prdelky.A to si bola bez plaviek?

macka 10, St, 25. 05. 2011 - 11:17

Jasné,že bez plaviek-na dvore ma nikto nevidí,tak si to môžem dovoliť:-D :-D :-D .Baby,mňa asi švihne-včera som okrem hrachovej polievky+kúsok čierneho chleba /kávy koľko???/nič nejedla,dnes stúpim na váhu a o 30 dkg.viac-to čo je za váhu??;-( ;-( ;-( Prestávam sa vážiť. Dnes varím-pečený kapor-petrž.vňat,zemiaky,cibuľa,cesnak,koreniny,maslo,paprika,rajčiny-práve som to šupla do rúry,tak uvidím.
Silvi,tiež mám v záhradke pohyb-ráno som stihla okopať skleník,cviklu,upratať a ešte dovariť.
Bebe-keď príde tá veľká hodina,daj vedieť a budeme síííílno držať palčeky.
Bocana(y) (y) (y) ,ja už švihadlo nem,asi by som sa pocikala(rofl) (rofl) (rofl) ,ale začínam riadne túry aj na bicykli.Dnes fučí,je trošku chladnejšie,aspoň si oddýchnem od horúčavy.:-* :-* :-* :-*

Silviag1, St, 25. 05. 2011 - 14:46

Macka nemáš náhodou starú baterku??Určite je to v tej baterke a nie v tebe.Ja sa najradšej vážim ráno a večer už nie!! Pre istotu.:-) Ináč máš dobrý dvor,keď môžeš chodiť bez plaviek.(giggle) (giggle)A u nás tiež fučí.
Práve som sa vrátila z obchodu,kúpila som knedľu a večer idem variť pre rodinku segedy. Mňam. Musím ho navariť za najväčší hrniec čo máme doma. :-P :-P :-P Deti ho milujú.
Macka urobila si mi chuťky aj na toho tvojho kapríka.Mňam!!!:-P :-P :-P
V záhradke tiež neleňošíš a tiež stále musíš niečo robiť.Si šikulka.(y) (y)

macka 10, St, 25. 05. 2011 - 21:38

Silvi,to nie na celom dvore-to len medzi domom a pergolou sa dá bez:-D :-D Vidíš, ten seged. som nerobila už vééééééľmi dávno,dík za tip.Tiež sa vážim ráno a možno je to fakt v baterke -aspoň sa mám na čo vyhovoriť(giggle) (giggle) .Zajtra idem ku kaderníčke,tak variť budem len niečo šup-šup -alebo nič?
Dobrú nôcku všetkým

Silviag1, Št, 26. 05. 2011 - 08:01

Dobré ránko žienky!!(flower) (flower)
Macka včera som varila ten seged. a ceký rodinka už dupkala pri hrnci a chcela koštovať. Ešte šťastie, že som ho navraila v najväčšom hrnci čo som doma mala.U nás sa toto jedlo je aj tri dni.:-P :-P :-P Ja si dnes tiež dám ale bez knedlíka.
Do roboty som si zobrala reďkovku a uhorku na chrúmanie aby so nevymyšľala inšie.
Dnes bude znova riadne teplo(sun) (sun) a ja musím tvrdnúť v robote. Strašné!! ;-( ;-( Macka ty sa určite budeš opaľovať alebo ideš na túru??(sun) (flower) (sun)

jankes, Št, 26. 05. 2011 - 10:58

no ja vám tiež to opaľovanie závidím (blush) . Už menej tie záhradky B-] (nikdy som k tomu nemala vzťah). Moja bývala kolegyňa sa zo mňa smiala, že ja som musela byť v minulom živote nejaká panička, že preto som teraz taká lenivá. (rofl) No možno. Ešteže ma živí rozum nie robota.(giggle)
Macka hádam sa "riťka" zahojila. Tiež som mala po iné roky o takom čase všetko pripečené, ale tento rok to nejak nevychádza. A ani peniažky nie sú navyše, tak asi tento rok ani dovolenka nebude. ;-(
Ako ste spomínali, že máte ZOO a zámok Bojnický nablízku, tak boli sme tam 2x a je to tam nádherné. Prvý-krát počas svadobnej cesty (v Nízkych Tatrách) a potom so synom, aby videl najkrajšiu ZOO. (teda ešte v BA som nebola) Opľul ho slon, uhryzlo ho prasiatko a naháňal ho somárik :-D Tak má zážitky.
A v zámku sme "vymákli" strašidlá, tak to bolo úžasné.

Silvi ja tiež tak varím segedíň na 3 dni. Aj kapustovú polievku. A som rada, že aspoň ty si v poriadku.
Ja sa tiež zajtra chystám na nejaké vyšetrenie, lebo sa mi ťažko dýcha a mám už 3 týždne pocit, akoby mi niečo stálo v hrtane. Najprv to bol len tlak, ale teraz to už bolí, tak nech sa na to mrknú, že čo mi vlastne je.

No a zmena jedálnička? tak kilo za 1,5 týždňa. Nič ohurujúce, viem, ale nie som hladná, ani nervózna, tak radšej pomaličky.

Bebe tak čo? dopátrala si sa ku kontaktu?

držte sa. (y)

Silviag1, Št, 26. 05. 2011 - 11:28

Ahoj Jankes tá naša ZOO je fakt krásna aj Bojnický zámok. (hug) (hug) Ja tam chodím každý rok. MM sa už nechce tam chodiť (bolia ho nohy):-( , tak ja s babami si urobíme vždy cez prázdniny celodenný babský výlet. Ideme ráno a vraciame sa póbede.Pokúpime čačky- mačky,džúsiky a mňamky a vraciame sa spokojné domov.Ja by som chcela ísť do ZOO do Zlína na Moravu.Tam, že je úžastná ZOO.Uvidíme cez prázdniny potom napíšem.
A schudla si dobre. Hovorí sa,že pomaly ďalej zajdeš. Držím ti palce. (y) (y) Ja som si dnes obliekla nohavice,ktoré už boli dlho odložené v skrini a sú mi super. Teším sa.(clap) (clap)Pekný deň.

jankes, Št, 26. 05. 2011 - 14:36

no ty si proste (y)

vanelova, Št, 26. 05. 2011 - 16:02

ahojte babulky, no nestačím sa čudovať, čo všetko ste stihli popísať i prežiť(giggle)
moja návšteva hlavného mesta dopadla dobre(clap) poobdivovala som staré mesto, nakukla do každého kostolíka, pol dňa som prechádzala Avionom, druhý poldeň patril Ikey, no a ďalší deň som s kamoškou strávila v Eurovea, len som oči otvárala, čo-to za nákupné centrá dnes sú, jasné, že som si niečo aj kúpila-2 krásne trička, pekný opások do rifiel, nádhernú blúzku(clap) ale verte či nie, dosť veľa nádherných vecí som tam nechala aj pre vás(rofl),
výlet bol úžasný, ale veru sa mi už cnelo za mojimi Tatrami(heart) no a môžem sa pochváliť, že som sa veľmi v jedení "nezopsula" okrem zmrzliny neboli prehrešky a keďže nové veci sú mi len tak akurát, musím sa držať a pekne deliť aj naďalej:-)
babulky, dnes ma čaká polievanie mojich záhonov, takže k potoku s vedrami...ale dnes bude aj volejbal už vonku na ihrisku, tak sa teším, že aj pohyb bude, chodíme tam aj s manželom a hráme do tmy a potom sa ťaháme domov ako lemry....prajem krásne dni všetkým

(macka, si odvážna, aj ja mám zatvorený dvor, ale v Evinom rúchu(giggle) som po ňom ešte nechodila, žeby som skúsila(rofl)

macka 10, Št, 26. 05. 2011 - 22:07

Jój babulky moje,veď nechodím, ja si pekne ležkám na deke-až tak odvážna nie som.Ale aj moje susedy sú také švihlé,takže nič sa nedeje.Keď sme boli mladšie,ešte sme aj žehlili vonku,len aby sme sa opálili. Vanilka-aj by sa mi zišlo niečo dokúpiť,ale euráče sú drahééé:-D :-D .Jankes smekám klobouk /smajlík chýba/,krásne si sa naštartovala.Tiež som nebola záhradou nadšená,ale teraz si tam chodím relaxovať a pri robote sa krásne opálim-už nedokážem vylihovať 4 hod.na slnku,ale pri robote mi to neva.
Ja som si dnes dopriala trošku škrášľovacej kúry-bola som u kaderníčky a vidíš,vanilka, kúpila som si podprdu a trištvrťové rifle .S jedením som to dnes vôbec neprehnala-iba kúsok vyprážaného syra bez prílohy a poobede
jahody,večer jogurt.Tie jahody tam nepasujú,ale keď som polievala záhradu,tak som sa aj popásla.:-* :-* :-*
Silvia,držíš znovu mliečnu? Cez leto určite prídeme s vnúčatami do ZOO,tak si dáme stretko??
Dobrú noc(flower) (flower) (flower)

magdicka, Št, 26. 05. 2011 - 23:35

Ahojte dievcence tak som si konecne vas pozrela macka obdivujem ta aj ostatne ako stale delite ja uz na to nemam cas varim aj delene aj nie ale uz nemam vela sil stale zdravotne problemy a ked je pekne tak mam velmi dobru priatelku ktora ma vzdy podrzi a stravime cas len vonku a hlavne prechadzky vela sa mi prisposoby chodzou tak chodime pomaly aj na bylinky na pocitaci som uz malo ale stale myslim na vas a obdivujem vas ako bojujete ja sa uz tak nezaoberam dietami hlavne zdravou stravou, teraz si uvedomujem ze clovek ked ochorie tak strati vela priatelou ale kto je ozajstny tak sa ukaze ze ostane pri vas aj vy ste taka jedna rodina tak si len piste a drzte sa ja vas sledujem amyslim na vas papa vas magda(heart) (heart) (heart) (heart) (heart) (heart) (flower) (flower) (flower) (sun) (sun) (sun) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap)

tessi, Pi, 27. 05. 2011 - 08:23

No ahoooooj Magdi!!!!!!:-* Kde si bola???? Telepatia asi funguje, včera som teba myslela!! Tak sa teším, hlavne ze si OK. Bojuj s chorobou, teraz je vonku tak pekne, tak trošku optimizmu,/ ved ty ho aj tak máš, ty si zlatá, silná osoba/. Držím palčeky!!!!!!(y) (hug) (hug) . Dúfam, že aj dcérka sa má dobre. Ani Lada sa nám už neozýva, ale aj tak sme tu super partička super báb!:-* :-* :-* Kašli na diety, papaj zeleninku, ovocie, teraz bude dostatok. Ja sa vám musím baby pochváliť, zasa 1 kg dole. (clap) (clap) Vynechala som maso, a zzistila som, že mi je takto lepšie. Včera som jedla ražný chclieb so syrečkom, a vela vela rajčín, uhorky. Poobede to iste, lebo mi to velmi chutilo. Večer jogurt. / nebojte sa je to vsúlade s delenou podla Haya/. Ako tak čítam, ste šikulky, aj v záhrade stíhate, aj na nákupy, aj na túry. Ja stále v robote, ale zajtra už musím aj ja do záhrady kopkať, dúfam že nebude pršať. Musím trošku odhaliť tie šunky aj ja. (sun) Ja by som tiež možno mohla "hore bez". Nemám susedov ani z jednej strany, ale keby prišli synovi/17/ spolužiaci, to by bolo!!!!!(giggle) Tak pekne relaxujte v záhradkách, a my Silvi- pekne v robote.:-(

Silviag1, Pi, 27. 05. 2011 - 10:28

Ahojte babuľky!!!:-* :-*
Magdi ja som tu na tomto fore ešte nebola, lebo si ťa nepamätám, ale drž sa a bojuj - viem o tom veľa. Ja mám vážne chorého manžela a bojujeme odušu. Hlavne rodina a "dobrý" priatelia nás povzbudzujú a dávajú nám silu. Babuľky ale aj vy všetky, ktoré ste tu.Dávate mi veľký silu.(clap) (clap) Macka jasné,že si dáme stretko. A mohli by sme sa stretnúť v ZOO - ty s vnúčatami a ja s deťmi.(clap) To by bolo super.Ozvi sa do predu ja do ZOO určite pôjdem.A mliečnu dietu už nedržím,pokračujem delenou.Schudla som na 64 kg a teraz idem pomalším tempom a pridávam sa k vám.Dnes mám zeleninový šalát a segedy bez knedle.Mňam!:-P :-P Vanilka ako čítam mala si zaujmajý víkend a veľmi ma teší,že si aj nám niečo v obchodoch nechala.Určite si si kúpila krásne veci a si v nich kočka.:-) :-) Ja osobne by som nemohla v BA žiť. A ešte keby som bola na činžáku. Hrôza.:-O :-O Skôr by so prisata v Tatrách.Tam je neuveriteľne. Mne sa tam strašne páči. Hoci sú už neni také ako boli v minulosti.A čo sa týka potoka, neni to bohvie čo vlášiť vedrá z potoka.Ja mám vykopanú studňu a napúšťame vodu do suda.Ale aj tak musím behať s krhlami aj ja.Ale ja pri tom relaxujem. Tessi to sme tu asi len my dve v robote.:-O Ja mám dnes kratší deň iba do 12,30.Potom idem vybavovať 16 roč.dcére brigádu na prázdniny. Chce niekde robiť tak uvidím ako pochodím.Už sa teším na víkend a v sobotu budeme s rodinkou grilovať - špeky sú už kúpené a možno pridám aj krídielka.Príjemný výkend a málo prehreškou. (flower) (flower) (flower) (sun) (sun) (sun) (sun)

macka 10, Pi, 27. 05. 2011 - 15:00

Magduška,teším sa,že si sa tu ozvala.Silviôô,Magduš tu bola od samého začiatku,ale vážne ochorela,bola už na dve operácie a teraz jej hrozí tretia-práve sme spolu telefonovali,takže posielam jej veľa,veľa energie
(hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun) (sun) .Pracujúce ste viaceré-bebe,bububu,jankes /dobreé nicky--nevysmievam sa a nestraším /
Včera som našla 10 dňovú dietu -celkom sa mi to pozdáva,asi ju od pondelka skúsim,posúďte samé hodím to sem:

.den ;1kg varenych zemiakov
2.den;500g tvarohu
3.den;500gdietnych parkov
4.den;2,5l mlieka
5.den;9 vajicok
6.den;500g hovadzieho masa
7.den;500g tvrdeho syra
8.den;500g dusenej sunky
9.den;1kg ovocia(nie banany)
10.den;1l sipkoveho caju
holka,čo to držala vraj za dva roky nepribrala nič-ale určite nežerie všetko(rofl) (rofl) (rofl)
Krásne sa poopaľujte

macka 10, Pi, 27. 05. 2011 - 16:22

Silvi,jasné,že sa dohodneme na stretku v ZOO.To bude tak koncom júla-začiatkom augusta.U nás zaačalo hrmieť,mračí sa a dúfam,že už konečne poprší.

Silviag1, So, 28. 05. 2011 - 09:27

Ahojte moje!!!!
Macka ďakujem za vysvetlenie a Magduške držím palčeky aby jej to vyšlo a bola dlho a dlho zdravá.(heart) (heart) A čo s tým stretnutím rátam.Už teraz sa veľmi teším.(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
Tá dieta je zaujmavá a to nič iné by si nejedla, len jednu surovinu celý deň? Dosť kruté!!:-O U nás sa včera prehnala riadna búrka,našťastie nenarobila žiadne škody a hlavne mám poliatu záhradku a môžem rozsádzať ľadový šalát.Tak idem do záhradky a ešte k tomu je u nás aj zima.Prajem príjemný víkend všetkým....(clap) (clap) (clap) (clap)

macka 10, So, 28. 05. 2011 - 11:27

Ty si riadny ranostaj. U nás bola včera tiež búrka a teraz pršíííí-nemusím polievať. Áno,ako je napísané v diete,len už to neviem nájsť. Ja som to začala dnes-uvarila som zemiaky,uvidím čo do večera.
Krásny víkend a oddýchnite si(hug) (hug) (hug) (hug)

bebe40, So, 28. 05. 2011 - 17:50

macka drzim palce...mne pride tato dieta riadne trapenie..baby dnes den blbec..rano som v poho vstala,urobila kavicku,pokecala cez fone s kamoskou,potom s dcerou,co-to som si precitala na nete..proste idylka...ani som dnes neupratovala..nechcelo sa mi(giggle) a tak som sa vybrala zo synatorom na nakup..nakupili sme vsetko co trebalo(aj to co netrebalo),prisli k autu a...nemala som kluc...stratila som ho.tak sme sa ho vratili hladat...(hold predavackam aj ochranke,ktori pomahali).stretla som kolegynu s rodinkou,tak aj tí sa pridali(heart) po hodinke som to vzdala.kluce od bytu boli v aute(mame bezpecnostne dvere,tie nas chrania nielen pred zlodejmi,ale aj pred nami samymi)nastastie mame rezervne ulozene u mojho otca.tak kolegynin manzel skocil somnou k otcovi pre kluc od bytu,potom k nam pre nahradny kluc od auta a tak som sa stastne dostala dnu.uz som kludna..co uz..ale v tej chvili,ked som zistila,ze asi ho nenajdem..;-( myslela som,ze ma porazi..prisla som domov,uvarila rychly obed(kuracie mäsko,mrazena zeleninka z lidl a cinske rezance)a sup do postele.bola nadherna burka,tak som zaspala...a teraz sa budem modlit,aby ma kontaktovali z obchodu,ze sa kluc nasiel..inak budem cakat,kedy mi zmizne cele auto..

macka 10, So, 28. 05. 2011 - 19:18

No tak pestrá sobota bebe-nezávidím a držím palce,aby sa kľúč našiel. S tou dietou máš pravdu-uvarila som zemiaky,štyri spahltnila,spravila kávičku a potom to začalo-dva pásiky horkej čokolády,kúsok kuracieho mäska a ešte som hladnáááá.Ja nemôžem povedať,že idem držať dietu,lebo potom to celé zopsujem.Radšej nebudem skúšať. U nás prší,tma,papuľa sa mi nezavrie od zívania,ale spať nedokážem,tak tu čumím a čakám čo ktorá napíše. Ale asi všetky spíte;-( ;-( ;-( a mne je smutno. Zajtra idem na túru na bicykli pozrieť
magdalénku.Dobrú noc(hug) (hug) (hug)

magdicka, Št, 02. 06. 2011 - 22:08

(heart) (heart) (heart) (heart)

AnnaK, So, 28. 05. 2011 - 19:25

ahojte baby..fu,ale ste toho popisali..este som to ani nestihla riadne precitat..podavam hlasenie - strecha je konecne hotova..minuly vikend sme vsetko pozhadzovali,to sme mali aj pomoc..ale potom sme sa s nou trapili traja..aby ste boli v obraze - mame strechu taku klasicku,ako sa v 70tych rokoch stavalo - jeden velky ihlan a jeden maly..v kazdom rade sme museli pilit aj 5 skridiel..mna skoro slak trafil..mali sme jedine stastie,ze neprsalo,len asi 2krat 10min. burka..opalena som jak od mora akokeby som prisla..dnes presne o 16.44 sme zalozili poslednu skridlu..a veru sme si aj sampus otvorili od radosti..boli ma cely clovek..au..asi dva dni som sa drzala pekne,co sa tyka stravy,ale potom som uz nevladzala robit..tak som jedla ako drevorubac ..aspon bola sila (aj svaly na rukach mi pekne narastli)..a baby - chybali ste mi

bebe40, So, 28. 05. 2011 - 20:56

macka dakujem...neboj,uz hlasia zlepsenie pocasia..ale tusim len do (sun) (flower) dalsieho vikendu.ja take diety ani nezacinam,lebo viem,ze rychlo skoncim a riadne hladna..annak...blahozelam k streche(clap) (clap) (clap) jankes...uz mam aj testy,len nieco mi blbne a nemozem ich vypisat..na nervy...:-( a dakujem..(hug)

bebe40, Ne, 29. 05. 2011 - 09:34

pekne nedelne ranko babenky...tak som si tu surfovala po nete(moja ranna cinost pri kavicke) a objavila som baloniky na chudnutie...Sllim ball...tak som teda fakt zvedava,ci som znova nepustila ecka do luftu..ked ich budem mat a uzivat,budem vam referovat co sa deje..alebo ma niekto skusenost?pekny den prajem...u nas vykukuje (sun)

vanelova, Ne, 29. 05. 2011 - 11:10

ahojte kočky, zdravím v tomto nevľúdnom nedeľnom predpoludní, Bebe tak tú sobotu si mala naozaj zlú:-( ja by som bola naozaj vystresovaná, autičko hádam bude stále pred domom(y)
Silvia, veru ani ja by som nebývala v Blave, to tak raz do roka si užiť statkov-zmätkov vo veľkom meste a potom si užívať pokoj v Tatrách, aj ked tu zase mame dlho zimu:-(
Anna, tú poslednú škridľu by som tuším vybozkávala(giggle), my tiež opravujeme chalupu a ked manžel raz založí poslednú dosku na podlahu, tak ju tiež budem stiskať od radosti:-) a to bude robiť aj drevený strop, tak ja sa dúfam, navybozkávam(rofl)
no babulky, držím sa celkom dobre a zhruba delím a tá 10 dňová dieta, no myslím, že hrôza a des aspoň pre mňa, jeden deň len o mlieku, druhý o čaji, tak to musí schudnúť každý aj keby nechcel,
no pá, pá, držte sa, všetky bude zdravé aj magdicka(flower)

macka 10, Ne, 29. 05. 2011 - 19:23

AnnakK,vitaj po dlhom čase,super,že ste to stihli.Vanilka,aj ja som sa na dietku vybodla-lepšie je deliť.U nás nedeľa krásna,práve som prišla z túry na bicykli-bola som u Magdušky,všetky pozdravuje.Bebe,aj ja som videla ten Sllim Ball-daj vedieť,ako to funguje a hádam sa dáme nalákať(giggle) (giggle) (giggle) .
Som rada,že už také veľké prerábky nerobíme,ale ja také roboty zbožňujem.Krásny večer dievčatá

Silviag1, Po, 30. 05. 2011 - 10:06

Ahojte babulky moje!!
Ako čítam, mali ste pestrý víkend.Bebe nezávidím ti tú sobotu. Držím ti palce aby sa našli kľúče a aby si spokojne spavala.Anna K gratulujem k hotovej streche. Ja by som asi tiež vybozkávala tú poslednú škrídlu. :-* :-* Moj MM robí kovanú bránu už 4 mesiace. Teraz ju natiera a brúsi a keď ju namontujeme asi ju alebo MM vybozkávam,že konečne nám nebudú chodiť po dvore túlavé psi.
Macka ty si sa rýchlo vzdala tej čudnej diety. Ja som tiež zistila,že najlepšia je delena.(y) (y) U nás tiež v sobotu bola strašná búrka a pršalo. Staršia dcérka bola na celodennej turistike na Orave s mojimi rodičmi a dosť zmokli. Ale aj tak sa je páčilo. Štverali sa po rebríkoch a reťazách.(clap) V nedeľu som si trošku pokopkala v záhradke, lebo všetko bolo ubité a večer som s rodinkou išla vinšovať mojej starej mame narodeniny (83 rokov).Býva oproti mne takže ju mám pod kontrolou.Posedeli sme,popili a dala som si aj zákusok. Večer som ešte objednávala krásne tričká pre MM s golierikom v akcii.Nahovorila som ho na červené, orgovánové a oranžové. No nech je fešák no nie!?:-) :-) Krásny deň dievčatká...(sun) (sun) (sun)

bebe40, Po, 30. 05. 2011 - 16:23

ahojte babenky...tak moje kluce su spät(clap) (clap) (clap) rano mi volali z obchdaku,ze sa nasli(y) aj som predavacka m kavicku a dezertik odniesla:-* o jednej som isla s autickom na STK.(musela som kupit novu lekarnicku);-( baby ja som do stvrtej cakala v rade...v tej horucave,v aute bez vody...esteze som mala cigi...(giggle) islo ma porazit...ale uz som doma a lakujem nechtiky,lebo mame styri spoluziacky zo zs stretko...chceme dat dokopy nejake so vsetkymi..prilezitost hodit na seba nove saticky..(giggle) silvia blahozelam babke(flower) (cake) (flower) ..krasny uctihodny vek...macka neboj dam vediet...som zvedava kedy pridu..uf...dufam,ze tie ecka neoplacem...a ak,tak dufam,ze budete plakat somnou..a potom mi prosim napiste nieco v tomto style...,,monika,taka velka a stara a stale sa nechas nalakat!!!kde mas rozum???...ale mojmu MM prosim psssst..by ho trafilo...(giggle) pekny zbytok dna...

macka 10, Po, 30. 05. 2011 - 19:36

Pekný večer dievčatá.Tak dnešný deň krásny(sun).Bebe-som rada,že to tak dobre dopadlo a na koľko týždňov si si objednala to čudo???To si kde bola na STK-ja som vždy do hodky späť. Dnes som sa väčšinou pásla na jahodách a hrachu,ale teraz som si dala kúsok plesňového syra-bez prílohy.Mám nervy,tak mi nechutí-okrem kávy a cigi-bebe poznáš ten pocit? Silvi-veru rýchlo vzdala.Mužíčka do roboty veľmi nežeň,musí sa šetriť-dúfam,že je lepšie.Proti psom daj el.drôt s patričným nápisom pre ľudí a je vybavené:-D :-D
Kde ste ostatné babuľky????

Silviag1, Ut, 31. 05. 2011 - 09:34

Ahojte dievčatká. Bebe aj ja som rada,že sa ti našli kľúče.(clap) (clap) Ta predavačka si určite zaslúžila tú kávu....Dnes bude riadna páľava,len škoda že musím tvrdnúť v robote. Včera som dosádzala hrach, lebo mi málo zišiel. Zasa som behala ako odtrhnutá s krhlami po záhrade. Vo štvrtok idem do Martinskej nemocnice na kontrolu s MM.Takže idem na výlet. Pobehám tržnicu a námestie.Cez víkend tam ideme ale už celá rodina.MM od štvrťka ide tam zasa chodiť 8 dní po sebe na injekcie. Takže víkend budem mať dosť nabitý a cestovateľský.Len aby nepršalo.
Babenky a ozaj kde ste všetky???;-( ;-(

AnnaK, Ut, 31. 05. 2011 - 10:17

caute..my sme riadili cely dom - ten oranzovy prach,ked sa pili skridle,je vsade..a hlavne nasich plucach a nosoch..este musime trosku okolo komina zaizolovat a potom len cakat na riadny lejak,ci nebude niekde zatekat (dufam,ze nie)..no a inak cele dni budem travit v zahrade - burina taka narastla,ze koniec..aspon sa opalim..niezeby som uz nebola dost,na streche na krasne opieklo,ale ja sa milujem vypekat na slnku..v minulom zivote som urcite bola had alebo jasterica,oni sa tiez na slniecku radi vypekaju..takze krasny slnecny den prajem

bebe40, Ut, 31. 05. 2011 - 10:40

ach macka...poznam doverne ten pocit..cigi a kava musi byt(blush) objednala som si to na 2 tyzdne...snazila som sa teraz drzat delenu a mam dole 1a pol kg.tak celkom fajn..a mozno mi to ani nebude treba..este take 3-4 kilecka a som spokojna...sak nechcem byt zase ako vesiak.mam po 40-tke,2 deti,tak hadam si nejake zanske tvary zasluzim(giggle) silvia..drzim palce na kontrole..nech je najlepsia aka moze byt..myslim vysledky..a ked uz budes behat po trhoch kup mi nieco pekne(clap) tusim sme tu ostali len my tri..(flower) kde sa tie nase ostatne babky flakaju?..pekny den mimochodom..moj je dnes v praci posledny...:-O

Silviag1, Ut, 31. 05. 2011 - 11:46

Vieš Bebe40 ja keď ma v robote naštvú ľudia čo chodia k nám na úrad, tak si aspoň nachvíľu prepnem na našu stránku a teším sa z vašich príspevkov. Už keď som doma,tak sú na nete zasa dcéry a MM.A ja som v záhradke a oddychujem od počítača,lebo celý deň na ňom robím.A práca s ľuďmi je veľmi náročná ale naopak aj zaujmavá.Mám rada svoju robotu - nesťažujem si. Takže ja preto sem tam cez deň odpisujem.A veľmi som rada, že si spokojná so svojou váhou,ja ešte by som chcela schudnúť na 55 kg ako som mávala predtým.Teraz mám 163/63kg.Oproti tomu ako som mala v januári teraz sa cítim super.Ale ešte to neni ono. Dúfam,že sa mi to dokonca roka podarí. Až sa môžem opýtať Bebe40 ty máš koľko (až to nieje tajomstvo).Díky za palce (y) (y) AnnkaK mňa to opaľovanie bavilo od 15 - 30 rokov, teraz po 40 tke už nie - len pri robote alebo na dovolenke.Už neležiavam na deke ako kedysi. Držím ti palce aby si sa nespálila. A s tým písaním asi me len tri ostali.Kočky kde ste????Pekný deň. (sun) (sun) (sun) (sun)

tessi, Ut, 31. 05. 2011 - 13:09

Ahojte, tu som, tu som, pridávam sa k vám do partičky, ja som mala minulý rok 40. Váha mi teraz tiež trošku zišla, mám 64-65/167cm. Nie je to katastrofa, ale ked som mala 62 tak som sa cítila super! Ja tiež milujem slniečko, ale ako píšeš Silvia, pozorujem, že ma to už nebaví. V nedelu som sa trošku pražila, teraz fúkam bolačky. Cez týžden je tak teplo, a musím byť v robote. Cez víkend zas bude pršať, to ako na potvoru, tiež musím nabehnúť do záhrady. Silvia, ja už hrach oberám, ty dosádzaš? Na budúci týžden ho už vytrhám, nasadím tam ešte rajčiny. Annak, blahoželám k dokončenej streche, ten prach musí byť hrozný, no ale čo spravíš. Ved ked nejde gazda na strechu, tak pojde strecha na gazdu. Bebe teším sa stebou, že to nakoniec dobre dopadlo. Prajem ti peknú dovolenku, uži si volno, dúfam, že si si predplatila pekné počasie.(sun) (flower)

vanelova, Ut, 31. 05. 2011 - 13:55

ahojte babulky, aj ja som tu, len robím a robím a práve kukám z okna, slnko praží a prší:-O normálne zíííram:-) ako tak čítam, tak niktorá z vás (z nás;-) nemá tých kil nejako veľa, len chceme byť krajšie a krajšie(rofl) no, čo už keď mladšie a mladšie nemôžeme byťB-] ja sa tiež držím na svojich 58 kilách, nie je to veľa ale pri mojich 162-3 cm(mám asi bulharský meter, raz 162 a inokedy 163...)sa ani nepatrí mať viac ( a to som mala pred rokom a pol 63 a cítila som sa ako tank:-( teraz v pohode, ale pozor si musím dávať(y) takže ja dnes zemiačky so zeleninkou a večer asi ryža a k tomu tiež zeleninka
( a bojím sa, že si tresnem jeden veľký nanuk, šak je teplo(giggle))
vy už jete aj hrach, ja sa ho neviem kedy dožijem, mne len zišiel....
no pá,pá prajem všetkým pekný deň(sun)

Silviag1, Ut, 31. 05. 2011 - 14:27

Dievčata práve u nás začalo hrmieť a pršať. Je tu zrazu výborný vzduch.A trocha sa aj ochladilo.AnnaK posielam ti trochu z toho dažďa aby si vyskúšali strechu či netečie.Tessi gratulujem máš dobrú váhu,ale každý sa cíti dobre podľa seba.Ja by som sa dobre cítila s 55 kg. No uvidím,musím zabojovať a deliť.Ale dôležité,že mi už netrčí brucho.(giggle) :-)
Vanilka ty si tiež na tom super.Poriadna kočica. Gratulujem!!!(clap) (clap) Anka nezávidím ti ten prach - mne stačilo,keď sme pred mesiacom maľovali kuchyňu a prach bol všade na každom tanieri,miske.....
Vanilka mne hrach zišiel ale biedne tak som dosádzala. A tichučko závidím tebe Tessi,že už oberáš hrach. Super!!(y) (y)

macka 10, Ut, 31. 05. 2011 - 14:42

Konečne dievčatá-ako vidím, všetky ste na udržovačke,takže žiadne veľké diety. U nás je horúco,ale teraz začína hrmieť,mračí sa. Decká,dnes som varila super mäsko:1,50 kg. brav.stehno opiecť na rozpálenej masti zo všetkých strán,vybrať,pridať na hrubo nakrájané 4-5 cibúľ /ja som dala aj nové aj s cíbikami/,4 strúčiky nakrájaného cesnaku,morská soľ,mleté korenie,mletá paprika červená,ďumbier /môže byť aj čerstvý,ja som dala mletý asi 1KL/,vývar,alebo 1/2 kocky zel.bujónu, majoránka. V tej majči som ponamáčala mäsko,podliala asi 1,5dcl vody,zakryla alobalom a dala piecť. 1,5 hod. pečieme pri teplote 180 oC ,potom odokryť a ešte zapiecť.Baby,bolo to supééér-+ zeleninový šalát.
Ja tiež oberám hrach,už je aj mrkvička, uhorky a taká mrňavá paprika,kaleráb,jahody-čiže už sa napasiem.
Bebe-monika-jasné,ženské tvary je nutnosť.Keď som povedala,že idem držať dietu /tú blbú/,reakcia MM bola: opováž,potom máš tvár jak 5-ť koruna,cici nič a riť Ti aj tak zostane(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) ,nezožrali by ste ho?? Krásny zvyšok dňa(hug) (hug)

bebe40, St, 01. 06. 2011 - 08:31

ahojte babenky..teda ja len ziram:-O ved mi sme vsetky tak podobne...tak silvi nieje tajomstvo teraz mam 162 a 65...ale pri 55 by som sa citila zle..mam to odskusane..pred otehotnenym prvej dcery (mala som 18,sikulka(giggle) )som vazila 49 a bolo mi fajn...nechapem..pred 2rokmi som mala 58 a tiez to bolo fajn,ale nedavam si vysoke mety..radsej si poviem,ze staci dat dole nejake tri-styri kila a budem spokojna...no a ked dam,potom uvidim ci este chcem...macka..teda..ja som tiez taky tip..tvar vychudne na kost(toto ma fakt trapi),cici..no moze byt a dupka ostava ako kombajn..typicka hruska(giggle) tak babky od dnes som nezamestnana:-| asi to budem raz poriadne lutovat,ale tak som to citila a mala potrebu urobit..aj ked ma presviecali aby som ostala vsetci.kolegyne,veduca a dokonca(co ma prekvapilo) aj nas oblastny..baby jedna kolegyna sa rozplakala..a mne pri tom podpise nebolo vsetko jedno..;-( no uvidim ako dalej.zatial cakam,kedy ma pozvu na pohovor do novej prace..tak drzte palce,aby ma vzali..tak kocky idem sa troska poucit..mam dnes pisomku..politologia,ekonomika a ekonomia..premna cudzie pojmy(giggle) pekny den...(sun)

bebe40, St, 01. 06. 2011 - 09:14

a takmer som zabudla...vsetkym vasim detickam prajem krasny den deti a spokojne a stastne maminy:)))(flower) (sun) (flower) (sun) (flower) (sun) (flower) (sun) (flower) (sun) (flower) (sun) (flower) (sun) (flower) (sun) (flower) (sun) (flower) (sun) :-*

Silviag1, St, 01. 06. 2011 - 09:47

Ahojte dievčatá!! Bebe40 s tou robotou mi je ľúto. ;-( ;-( A držím ti palce aby si si našla dobrú prácu a hlavne aby tam bol dobrý kolektív a šéf. Ja mám od komunálnych volieb z minulého roku nového šéfa a neni to už ono.Predtým som mala 4 roky šéfku a tá bola super.(clap) Nedá sa to porovnať. Ale musím rešpektovať vôľu občanov,koho si zvolili toho majú. Bebe40 ja som pred 15-timi (giggle) rokmi po pôrode schudla na 47 kg a poviem ti cítila som sa mizerne.Vypadávali mi vlasy, robili sa mi po tele modriny a všade mi trčali kosti. A tá vychudnutá tvár a ani cici ani rici.Pre mňa by bolo akurát tých 55 kg. Dúfam že pomaličky sa k váhe dopracujem. U nás je zamračené ale aspoň neni tak teplo.Prikláňam sa k prianiu našim detičkám.MM musel ísť kúpiť mladšej dcérke do KIKI loptu a svietiace náramky k sviatku a staršia si niečo vyberie sama.A to bude určite knižka.(nejaký román)Ja som im ráno hneď kúpila veľké orieškové čokolády.(flower) (flower) (flower)

jankes, St, 01. 06. 2011 - 09:50

Ahojte babulky. Tiež vám prajem pekný deň detí (flower) (flower) (flower) (moja mama stále vravieva, že stále sme deti svojich rodičov) (sun) (ale ako dobre, že už počúvať nemusíme ;-) )

ako tak pozerám na tie vaše "váhy" tak sa normálne hanbím, že ja som oproti vám veľryba. A vy že potrebujete riešiť váhu????????? Teda nehnevajte sa, ale nepreháňate? B-]

ja som zhodila 2 kilá a vytešujem sa veľmi, ale ako vidím plakať by som nad sebou mala. ;-(
Tak hádam za pol roka sa aj ja tam dostanem.

A bebe neľutuj rozhodnutie. Určite sa niečo pritrafí. Ja som tiež pred rokom mala taký pocit, že dlhšie v práci nevydržím. Nemala som síce odvahu odísť, kým sa mi nenaskytla nová, ale som spokojná, že som sa rozhodla pre zmenu. Takže pilne hľadaj a držím palce.(y) A tie kľúče, tak to ja by som hneď na mieste dostala infarkt. (a môj muž! ani nehovorím!)
a ináč ako si dopadla s jahodkou? (Ľudkou) už máš jedálniček)(aj keď si myslím, že váhu ti upravovať netreba)

Anka strecha netečie? Ak nie, tak vás chválim, akí ste šikovní.

macka zaujímavý recept, určite vyskúšam.
A ak budeš s Magduškou skús jej odporúčiť stránku:
http://www.zdravie-ako.sk/kroky-ku-zdraviu/princip-uzdravenia
(hádam pomôže)

tessi tiež by som sa prišla napásť. také čerstvé jahôdky a zeleninka, no mňam (my na severe kupujeme a dúfame, že neskončíme v nemocnici s nebezpečnou baktériou (rofl) )

vanilka ty si skvelým príkladom toho, že sa vytúžená váha dá aj udržať. (nielen zhodiť)(y)

Silvi, tak 55 kíl som mala naposledy na strednej škole, ale predstava je to lákavá. (a držím palce MM)

tessi, St, 01. 06. 2011 - 10:20

Ahojte, Jankes, to nič, neboj sa, budeš kočka, ved máš nás, my ťa povzbudíme. Vieš, nie je váha ako váha! Niekto sa dobre cíti aj obézny, niekomu vadia tie pneu okolo riflového opaska a krídelká nad podprdou. /Moj prípad/ Také 4-5 kg by ešte bodlo, a potom už len udržať. Toto je však najväčší problém, nejde to dole ani za svet. Len velmi potroške. Baby, poslala by som vám z toho hrachu, ale akooooo? Teraz je taký dobrý sladký, potom ho už nemusím. Jahody sú u nás aj samozber na poli. Tak som bola aj minulý rok, nazbierala som za bedničku, naládovala do mrazáku plný jeden box. Takže som mala celý rok, také super, ked som rozmrazila, odložila som si zvlášť neosladené, a deťom a MM som prisypala cukru, capla na puding, nato šlahačku :-P :-P :-P . Dokonca som z nich robila aj trasenú tortu. Ozaj a máme vela čerešien, ešte sú len oranžové, ale o týžden neviem čo s nimi budem robiť. Kompoty nelubime. Tak sa prídite popásť k nám na juh!!!

bebe40, St, 01. 06. 2011 - 10:58

ahoj jankes...testy som uz poslala a cakam na vyhodnotenie...inak-ta ludka vyzera byt velmi mila a prijemna osobka..(clap) silvi..je mi luto za kolektivom,lebo sme boli fajn a aj robota ma bavila..ale psychicky ma ta nespravodlivost a to ako vedenie s nami zametalo,to ma deptalo..baby ja som normalne zacala vracat takmer kazdy den...a to je u mna signal,ze psychika ide dole..takze mi polovicny uväzok (160eur)nestoji za zdravie...mozno pre niekoho kto nema pracu nepochopitelne,ale premna..urcite vyslobodenie...bola som uz psychicky na dne a kto to nezazil,nepochopi...nemienim sa tam vratit..och babenky sorry..nechcem vam tu kazit den svojimi uvahami..jankes..prosim ta aka velryba?bola si pri mori ci co...kazda zena ma v sebe nieco...ved pozri na niektore...super postava a na tvari..blahozelam k tym dvom kileckam..a plakat naozaj nemusis..ja uz mam pocit pri vas vsetkych,ze tato stranka by sa mala premenovat...ved tu chudneme uz len tak okrajovo..a zaujimalo by ma babky odkial vsetky ste..ja som z BARDEJOVA..krasne male mestecko..tak babky idem ja dalej sprtat..(sun)

Silviag1, St, 01. 06. 2011 - 11:06

Tessi hneď by som sa prišla popásť na hrach a na jahody. My už jahody máme ale len také blchače.:-( Nechávam ich deťom s cukrom a šľahačkou.Suseda mi minulý rok dala výhonky ale sú strašne maličké plody. Pred tým sme mali krásne veľké. Asi ich na jeseň vyhodím a dáme nové.Jankes a Tesi určite ste aj vy riadne kočky.;-) ;-) ;-) Ja som veľmi rada,že sme sa tu stretli taká partia.(clap) (clap) Držte sa baby.....(flower) (sun) (flower) (sun) (flower)

tessi, St, 01. 06. 2011 - 12:49

Bebe, dobre si spravila, poznám takéto situácie v práci - tolká nespravodlivosť, egoizmus a arogancia. Ja to vidím, pretože robím mzdy a personalistiku, účtovníctvo. Neboj, nájdes si inú prácu, ja som tiež niekedy zúfalá, lebo to celé ide cezo mna, ked robím výplaty podľa pokynov vrchnosti. Máš len jedno zdravie, život existuje aj mimo firmy, nejak bolo, nejak bude! Hlavne aby si mala doma pochopenie a pohodu. Tak sa drž, hladaj, určite niečo nájdeš.(y) A ešte som chcela, že napíš ked ti príde ten výrobok na chudnutie, čo si si objednala, dnes som o tom čítala, musíš nám zreferovať!;-) Baby tých 55 kg čo tu spomínate by bolo dobré mať!!!!!!! Ja ked budem na 60-tke, tak budem happy ako blcha(blush)

Silviag1, St, 01. 06. 2011 - 14:14

Tessi aj ja budem heppy ako blcha(rofl) (rofl) ,keď ručička na váhe ukáže "60kg":-O . Budete prvé čo sa to dozvedia.A s tou robotou máš pravdu, že vždy sa niečo nájde,ale najdôležitejšie je pochopenie a pohoda v rodine.A u mňa hlavne zdravie.Keď mi MM vážne ochorel spolu sme prehodnotili celý spoločný život a uvedomili sme si, že najdôležitejšie pre nás je naša rodina (naše deti a my dvaja)(heart) (heart) .Ale hlavne slovíčko "zdravie" pre našu rodinu znamená veľa.Nerozhádže ma šéf,ktorý je naštvatý alebo ľudia, ktorí si prídu na úrad vyliať zlosť. Bebe ešte raz - držím ti palce, veď ty si šikulka.(clap) (clap) (clap)

magdicka, Št, 02. 06. 2011 - 22:06

Tak vas kocky zdravim trochu som si vas presla dakujem vam vsetkym za podporu macka bola u mna velmi ma to potesilo teraz ma vnucatka tak sa s nimi vytesuje dnes som varila jahodovy dzem manzel boli s dcerkou v ostraticiach zbierat tak som sa najedla do popuku a vy kocky vy mate take krasne vahy tak sa teste ste super tessi aj ked som nepisala tak stale som myslela na vas a bola som v myslienkach s vami uz som taka unavena ale zajtra ma cakaju obstreky do chrbtice pod CT aj sa obavam ale uz sa tesim ked mi to pomoze aby som nemala take bolesti lebo uz hadzem lieky ako cukriky macka ten recept skusim moze to byt dobre,ale urcite je to dobre,dnes som sa vytesila s 2mesacnou vnuckou Vaneskou dava mi energiu rastie ako z vody tessi aj som ti pisala mail ak ho dostanes lebo uz som tolko vrazila do netu vsetko sa mi kazilo ale teraz funguje Silviag1 tebe aj manzelovi drzim palecky a hlavne vela sil a pozitivnej energie lebo ked to zdravie zlihava tak vtedy si clovek uvedomi aky je kratky ten zivot a uteka tak vas vsetky pozdravujem a teraz dcerka trochu pribrala tak jej zacnem viac delit aj ked nie presne podla knihy receptov je vela ale ked pridate potesim sa tak vela sil a radosti z delenia papa(heart) (heart) (heart) (heart) (sun) (sun) (sun) (sun)

Silviag1, Pi, 03. 06. 2011 - 10:26

Ahojte moje babuľky. Včera som bola v Martine, troška som si oddýchla, prechádzala som sa po námestí a čakala na MM. Hodnoty v krvi sa mu už upravujú a o týždeň ideme znova na kontrolu. V Martine sa chystajú slávnosti + jarmok cez víkend, tak bolo všade rušno. Ešte som tam stihla aj riadne zmoknúť. MM ma potom pozval na obed. Predsavte si že musel po mne dojedať, lebo som nevládala zjesť ani polovičku obeda.Už mám taký scvrknutý žalúdok. Potom v Prievidzi sme išli kúpiť loptu dcérke do Kiku a kúpila som si perfektné hnedé trištvrťáky a iba za 10,- Eur. Mali ešte jedny ale nemali moju veľkosť.Ináč sú tam super veci trička pre detičky aj chlapov - super. Určite by som tam minula dosť.Chcem ešte nahovoriť cez víkend MM aby sme tam išli ešte raz , aby si niečo kúpila aj moja staršia dcéra 16-tka.Ona si to musí všetko vyskúšať a hlavne nohavice. Tie moje mi už chcela zhabať. Dnes mi zobrala moje námornícke tričko do školy, no ale čo už s ňou asi jej ho aj arujem - z lásky. Pekný deň(s(flower) (flower) un) (sun)

vanelova, So, 04. 06. 2011 - 11:02

Ahojte babulky, joj ako sa mi to dobre čítalo, čo ste popísali(sun) bebe, držím palce, aby sa robotička našla, Silvia aj keď máš trápenie, manžela chorého, ale z písmenok cítiť, že si silná žena a to vás všetkých asi tak drží nad vodou, prajem aby vo vašej rodinke bol stále optimizmus(y)
jankes, naozaj chcem povzbudiť všetky, že sa dá schudnúť a držať si váhu:-) trošku sa treba ovládať a vždy si dať cieľ a potom to ide v pohode:-D
macka, ten receptík na pečené mäsko, mňam poznám a chcem pridať, čo robievam ja: všetko tak ako písala macka, len pred dopečením mäska zliať šťavu, mäsko nakrájať na plátky, dať opäť do pekáča, obložíť žemľovou perinou, poliať odobratou šťavou a dopiecť, fajnota
no a teraz tá žemľová perina: kým sa pečie mäsko, nakrájame zo 4 žemle, pridáme 2 dcl sl. smotany, cca 1 dcl mlieka, 3 celé vajcia, čerstvá cibulka, popripade pažitka,(bazalka...medze sa nekladú) osoliť, okoreníť zmiešať a nechať cca 15 minút stáť
no a túto perinu dáme na to pokrájané mäso, rozložíme aby sme pokryli mäso, užasné, nie je to síce delená strava, ale máme aj rodiny, nie? a my čo delíme odhrnieme perinu a papáme zel. šalátik ako píše macka, baby skúste, je to veľmi dobre, a keď pred dopečením ešte posýpete struh. syrom a dáte zapiecť, manžel a deti vás budú na rukách nosiť(rofl)
no tak dobrú chuť a prajem pekný víkend

magdicka, So, 04. 06. 2011 - 22:12

Ahojte dievcence vsetky vas zdravim a drzim vam palecky aj v deleni aj v starostiach ale mate aj vela radosti uz len ked si popisete a hlavne ze ste zdrave tak vas to tesi a bude dlho tesit,len silviag nepoznam,ale manzel ma asi vazny zdravotny problem tak prajem len to zdravie a je to pekne ked sa v chorobe viete podporit a podrzat,ja som vam uz pisala aj minule ale stale mi to nechcelo zobrat neviem ako na to tak dufam ze dnes sa to podari,ja som dnes mala kmotru navstevu mame altanok a v nom cely den chladok tak bolo dobre aj psika chodime vencit vecer a kupat byvame pri potoku a hned sa ide do hory tak to ma drzi mam velmi rada prechadzky vcera som bola na 1 obstrek pod CT do chrbtice tak dnes mi bolo aj s sliekmi lepsie,ale ma este caka vela pichou cela chrbtia len nech pomoze v pondelok idem do blavy na onko tak som zvedava ake budu vysledky ale dufam dobre ze to bude daky zapal lepsia verzia teraz mi v teple vela nechuti jest ale dcerke veru ano ale to jej robia tu zravost lieky ona tomu tak vravi macku ani nerusim ma tu vnucatka nech si ich uzije potom sa zregeneruje myslim na vas a prajem vam krasny vykend nech naberiete sil do dalsieho tyzdna papa(heart) (heart) (heart) (flower) (flower) (sun) (sun) (sun) (clap) (clap) (clap) (y) (y) (y) (y) (y)

macka 10, Ne, 05. 06. 2011 - 21:13

Zdravím všetky spolubojovníčky. Chvíľu som tu nebola a nestíham čítať.Ako písala magdicka, mala som tu vnúčence,tak som si to užívala. Dnes večer odišli,tak už aj sedím pri PC a teším sa,že stará partia je stále pohromade. Bebe určite tá robota nestála za zničenie zdravia,držím palce a nech sa Ti v novej robote darííííí(sun) (sun) (sun) .Ja som z Práznoviec-je to 3km od Topoľčian.Ale ak si klikneš na nick hociktorej a má v osobných informáciách o sebe niečo,tak to tam nájdeš. Magdička je tiež z okresu Topoľčany-od nás 5 km. tak som ju bola na bicykli pozrieť.Vanilka,ja som schválne nedala tú žemľové plnku- však delíme,ale máš pravdu,sú aj rodinní príslušníci.(giggle) (giggle) (giggle) Ja už zajtra idem obrať hrach tiež máme radi mladučký.Čerešne-polozrelé-obrali deti,jahody tiež budeme na jeseň dávať nové.
Zmeniť náš blok na nejaký iný??;-( ;-( ;-( Ja myslím, že nevadí o čom si píšeme, hlavne,že sa podporíme,poradíme a n e v a d í m e ako v niektorých./Viem,že to bolo myslené žartom(hug) (hug) (hug) /
Jankes, určite to magdicke poviem,vďaka.
Ja som to tento týždeň s jedením neprehnala,dokonca som viac nejedla ako jedla a aj teraz som si dala iba 2 ks nakrájanej uhorky.Ráno idem na váhu,ale asi musím vymeniť baterky.Dobrú noc a som rada,že ste všetky tu (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug)

AnnaK, Ne, 05. 06. 2011 - 22:44

magdicka,posielam ti vela pus a (hug) ..moja zlata (flower) (flower) (flower)

macka,ty uz oberas hrach?ja si musim este pockat..ale strasne sa nan tesim..

my sme vikendovali na vinici pri jahodach - obzrali sme sa,robili sme sirup,zamrazili,spravili dren a vynikajuci kolac - len tak som ho praskala do seba (blush) ..dnes bol strasny lejak - strecha nezatekaaaaaaaa(clap) (clap) (clap) tesime sa jak blchy..a este jedna novinka http://www.nanicmama.sk/ostatne/nech-rozhodne-priroda#comment-414816 aj z tohto sa vytesujeme

Silviag1, Po, 06. 06. 2011 - 10:04

Ahojte dievčatá.Dnes je u nás strašné počasie.;-( ;-( Prší a ja som sa celá vyletnila.Trištvrťáky z Kiki a žabky. No úžas.Už mi je aj zima na nohy. Na obed pôjdem domov a musím si dať niečo iné na nohy.MM už finišuje s bránkou.Už sa teším, keď budeme mať uzavaretý dvor.Macka u nás hrach ešte ani nekvitne.Závidím ale iba trošku.A držím ti palce, aby si mala dobrú váhu.AnnaK tie mačiatka vyzerajú milučko, ala ja som alergická na mačky a to vďaka susedom. Ich mačky mi chodia špiniť do mojej pokopkanej skalky.Ja sa tam potom v nej hrabkám holými rukami.Ale iná sú zlaté, tak sa vytešuj z nich.(clap) (clap) Pekný deň prajem všetkým.(sun) (flower) (sun) (flower)

macka 10, Po, 06. 06. 2011 - 15:39

AnnaK,milé mačiatka,ale ja mám radšej psíkov,prajem im len dobrých nových domácich.Super,že strecha nezateká,znamená,že ste dobrí pracanti(clap) (clap) (clap) (clap) (clap)
Silvi,u nás bolo teplo,potom prišla búrka a teraz zase zahrieva.Na váhe som nebola,lebo došli celkom baterky a MM nestihol vymeniť.Dnes sa dojedal obed od včera-bratislavské pliecko,ryža,slepačia polievka.
Ja som zjedla iba to mäsko-mňáám,bolo fajne. Len mám dilemu, čo uvariť zajtra???? Asi skúsim zemiakové placky /treba už zlikvidovať staré zemiaky/ a fazuľovú polievku.
Kto má lepší nápad?? sem s ním...(sun) (sun) (sun) (sun) (sun)

Silviag1, Ut, 07. 06. 2011 - 08:16

Dobré ránko kočky!;-) ;-)
Macka ja dnes urobím plnený kapustný list. Kapustu som si už kúpila aj pretlak a mleté mäsko som vybrala s mraziaku. Deti to majú strašne radi.K tomu spravím zemiaky.Ja si dám asi zemiaky so šťavou.Polievku nejakú kyslú hríbikovú.U nás strašne prší také pochmúrne počasie.Držkajte sa a prežite príjemny deň.(flower) (flower)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama