Vyborný a rýchly koláčik
8 | kusov | bielok |
200 | gramov | kryštálový cukor |
200 | gramov | kokos |
100 | gramov | hladká múka |
1 | kus | Salko |
250 | gramov | maslo |
100 | gramov | čokoláda |
Bielky ušľaháme do tuhého snehu.
Pridáme cukor a zľahka vmiešame múku a kokos.
Cesto nanesieme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme v predhriatej rúre.
Medzitým si vyšľaháme salko s 200 g masla
z 50 g masla a čokolády na varenie si pripravíme čokoládovú polevu
Vychladnuté cesto potrieme krémom a polejeme čokoládou.
Tak takýto nepoznám...kokosové môžem...aj ja rozmýšľam, či to salko treba najprv na karamel?(sun)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tento koláč som ešte nerobila,ale robievam krém so salka aj vareného,aj nevareného.Keď dávam surové salko,neprevarené,tak dávam ale dve veľké maslá,lebo jedno je málo,potom je to tekuté,s dvoma maslami je krém taký ako má byť,sladučký,našľahaný,výborný.
Tu by som asi salko prevarila,aby krém netiekol.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
(y) (y) salko miesame surove alebo ho pred tym treba uvarit na karamel??B-]