reklama

Jahodový topping z ružového vína

Pridal/a Naničmama.sk dňa 22. 06. 2016 - 12:33 - Recepty Naničmama.sk
Jahodový topping z ružového vína, Zaváranie, recept, Naničmama.sk

reklama

Inzercia

Pripravte si delikátny a skutočne originálny toping.

Ingrediencie
650 gramov jahody
200 millilitrov ružové víno
1 balík želírovací cukor 2:1
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

1. Vo veľkom hrnci dobre premiešame jahody s vínom a pridáme želírovací cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút.

2. Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre uzavrieme viečkom, obrátime hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

TIPY:

Dá sa pripraviť aj zo zmrazených jahôd (pred spracovaním je potrebné ich rozmraziť).

Výborne chutí s Panna Cottou Dr.Oetker.

 

Dr.Oetker Želírovací cukor Extra 2:1

Jedno balenie Želírovacieho cukru Extra 2:1 postačí na 1 kg ovocia alebo 1 l ovocnej šťavy a varí sa len 5 minút. Keďže Želírovací cukor Extra 2:1 obsahuje kompletnú receptúru na spracovanie ovocia, na prípravu džemu, marmelády alebo želé stačí pripadať iba potrebné množstvo ovocia.

Odporúčaná maloobchodná cena je 1,49 EUR.

Výnos
3 Poháre 350 ml
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
25 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama