reklama

ocot balzamiko

tánička , 23. 08. 2010 - 19:29

reklama

chcem sa spýtať ako využívate ocot balzamiko,kde všade sa dá použiť,a ak máte tak môžte prihodiť nejaké recepty s ním(blush) dakujem


reklama


reklama

lydusha (bez overenia), Po, 23. 08. 2010 - 19:49

Do salatov. Paradajkovy s nivou a mozarelou plus bazalka a prekvapnut olivovym olejom....
A do grilovanej zeleniny. Roznu zeleninu- mrkva, cuketa, paprika, sampinony, zemiaky, paradajka- pokrajas na kusky a urobis si dresing- olivovy olej, balsamico, cesnak, sol, rozdrveny rozmarin- poriadne vymiesas a zeleninu v tom premiesas, das na papier na pecenie a grilujes...mozes si prihodit aj masko- kuracie didy....je to velmi dobre...

tánička, Po, 23. 08. 2010 - 20:28

takto som to ešte neskušala,dakujem! lydusha to si ty? dnes mi tuším odpovedáš len ty(rofl)

lydusha (bez overenia), Po, 23. 08. 2010 - 20:49

Ano, to som ja, ta vyiritovana lydusha :-D
teraz sa ti nezdam, ze ma cosi irituje? Totiz mam presne taku istu neutralnu naladu ako v tom DAB blogu :-D

tánička, Po, 23. 08. 2010 - 20:52

lydush ved aj ja:))(rofl) (flower)

lydusha (bez overenia), Po, 23. 08. 2010 - 20:57

Ved v pohode, ja sa iba pytam...plati, ze vidis to, co chces vidiet.;-)
V jednom blogu vidis, ze som nasrata a v druhom pohoda. Cim to je? Mnou?

tánička, Ut, 24. 08. 2010 - 12:28

myslím že hej,totiž v každom si sa vyjadrila inak,inak reagovala,a preto aj moja reakcia bola taká;-) nemôžme to nechať už tak??každý má svoju "pravdu"
mne väčšinou baby odpovedaju na danu tému a som im vdačná

lydusha (bez overenia), Ut, 24. 08. 2010 - 12:30

No ked povies, dakujem, ze mi dalsia sedi v hlave a presne vie v akej som nalade:-D

simika26, Po, 23. 08. 2010 - 20:37

tanicka balzamiko pouzivaju v taliansku snad do kazduckeho jedla.. spagety, salaty, na pizzu, do polievok.. no je toho vela, kvapnu to vsade a v restike na stole, ci v kazdej domacnosti tento ocot nesmie chybat ;-) tak skus experimentovat v com vam bude najviac chutit.. bruuu chut :-P (flower)

KIMKA, Po, 23. 08. 2010 - 21:22

Takýto mňamotkový ocot si vieš aj sama pripraviť. Do octu vložíš bazalku a necháš ju 2 týždne vylúhovať, potom scedíš a môžeš ho používať ako napísali dievčatá. Podobne si robím aj bylinkový olej: do olivového oleja vložím bazalku, rozmarín, cesnak, chilli papričky....podľa chuti, po dvoch týždňoch scediť a používať do šalátov ale aj na mäsko.(flower)

katka., Ut, 24. 08. 2010 - 08:10

Kúpila som si aj ja ocot balsamiko, ale nejako mu neviem prísť na chuť , neviem čim to je.

dasa_, Ut, 24. 08. 2010 - 08:26

treba pridávať iba po kvapkách, je veľmi výrazný a prerazí chuť všetkého

katka., Ut, 24. 08. 2010 - 08:32

Ahá tak v tom je to. Ja som s ním nešetrila a potom bolo cítiť len chuť balsamika.

Misosen, Pi, 12. 10. 2012 - 10:12

Ja robím cviklový šalát - nastrúhaš cviklu pridáš trošku soli štipku kryštálového cukru a balzamikový ocot

Klaudia17, Pi, 12. 10. 2012 - 13:33

Ja si cvikl.šalát bez nastrúhaného chrenu neviem predstaviť,samozrejme deťom nepodávam.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama