Každá časť Slovenska má svoje typické veľkonočné jedlá. Syrek či hrudka, paska, plnka, cvikla či špenátová roláda - vyberte si z receptov na tradičné jedlá na Veľkú noc.
Inšpirujte sa tými najlepšími receptami na svieže broskyňové koláče a dezerty, pečené aj nepečené. Broskyne sú šťavnaté, akurát sladké, vyniknú v zákuskoch aj tortách.
Vyberte si zo zdravých receptov s cviklou na hlavné jedlá, cviklové šaláty aj zaváranú cviklu. Cvikla či červená repa má svoje nezameniteľné miesto v kuchyni nielen na Veľkú noc.
Vynikajúce bravčové mäso, ktoré môžete podávať s knedľou, zemiakmi alebo cestovinami. U nás sú obľúbené farebné cestoviny. Mäso môžete použiť bravčové pliecko alebo stehno, prípadne iné.
More je pre mňa synonymum energie, ktorá mi tak veľmi chýba. Ak by mi niekto povedal, že o hodinu môžem k nemu vyraziť, neváham. Ak také ponuky neprichádzajú, treba tomu dopomôcť.