reklama

OBRIEZKA

nanic mama , 26. 02. 2009 - 18:48

reklama

Ahojte nanič mamy. Potrebujem sa poradiť s niektorou ktorá má syna po obriezke. Môjmu to robili pred rokom teraz má 5,5roka. Odvtedy zvádzam boj s manželom pretože ma zastrašuje tým, že som mu dala urobiť obriezku a v dospelosti bude mať s tým problém, lebo že vraj žaluď už nieje taký citlivý a pri sexe mu to bude dlho trvať a že z toho nebude mať pôžitok. Je to moja nočná mora. Máte s tým niekto skúsenosti? Obriezku sme museli dať urobiť vôbec mu totiž neschádzala predkožka. Mám obavy toľko do mňa hustí,že som sama uverila, že mu to bude robiť problém, pritom si uvedomujem že v arabských krajinách alebo z náboženského presvedčenia sa to bežne vykonáva. Najviac by ma upokojilo ak by napísala nejaká žena ktorá má aj manžela s obriezkou a či je to nejaký problém. Z hygienického hľadiska mi o tom nepíšte všetko viem.


reklama


reklama

betuska10, Št, 26. 02. 2009 - 19:32

Ahoj,môj muž obriezku nemá,má ju môj syn,má 13rokov,a robili mu ju v 5,5rokoch,tiež zo zdravotných dôvodov.zatial s tým problém nemá,na baby je primladý(blush) ,a myslím že si na to zvykne aj pri sexe. a keby sme mu to nedali urobit ,ked bol malý,museli by bud v puberte,alebo aj v stredných rokoch a to by bolo nepríjemnejšie tak nám povedala vtedy doktorka.Ani tvoj manžel obriezku nemá,tak by som mu radila netvrdit nieco ,s čím nemá sám skusenosti.Môj manžel vtedy povedal, že chlapcovi bude lepšie,aspon dlhšie vydrží(giggle) .

majka22, Št, 26. 02. 2009 - 20:20

Milá nanic mama,
nemusíš mať vôbec žiadne obavy,že tvoj syn bude mať problémy v intímnom živote. Môj manžel je obrezaný- tiež mu to robili ako malému zo zdravotných dôvodov. Sex si určite užíva a pokiaľ ide o výdrž- nuž raz tak, raz tak ale to iste nesúvisí s tým kúskom kože. ;-) Takže je to úplne v pohode.

zanulienka, Pi, 27. 02. 2009 - 09:39

moj muz si dal spravit obrezku az v 18-tich,tiez zo zdravotnych dovodov a povedal,ze sex je prenho ovela lepsi.je viac citlivejsi,sex si uziva,takze tvoj muz sa nema coho obavat.;-)

moccka, Pi, 27. 02. 2009 - 12:43

aj ja pridám troškou môjmu synovi keď bol malý to robili 3x lebo ta predkoška mu zarastala ja som mu to po operácii mala stale sťahovať a vyťahovať a syn sa hanbil Dnes je už chlap a spravil peknú dcérku.že vraj je to hygienickejšie.takže sa neobávaj

nanic mama, Ne, 01. 03. 2009 - 13:43

Ďakujem vám dievčatá za povzbudivé slová :-*

sisulik, Ne, 08. 03. 2009 - 22:50

nanicmama..ja sa pripajam...moj manzel mal urobenu obriezku hned na druhy den po porode. nie zo zdravotnych dovodov..u nich sa to tak robi z nabozenskeho dovodu. je to hygienicke...a co sa tyka tvojej otazky...nic mu to z toho neubera. ;) to ze to vplyva na sex. zivot su len keci.
mojmu synovi robili obriezku az ked mal 2 mesiace...ale na ostatne je este primaly :) nema ani dva roky :)
sisa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama