reklama

napadlo ma

kuriatko , 09. 03. 2009 - 12:03

reklama

Dievčatá, napadlo ma, či sa nejako špeciálne staráte o pokožku, vlásky vašich pokladov. Nemyslím tým klasiku: šampon, telové mlieko. Skrátka niečo špeci. Dcérka(heart) má jemné vlásky, tak neviem, ako by sa je dalo nejako pomôcť. Viem, že je to záležitosť aj genetická, ale predsa. Tak píšte, prosím, nech sa inšpirujem.:-)


reklama


reklama

Dreya, Po, 09. 03. 2009 - 12:29

..moje obe deti majú husté a pevné vlasy...strihali sme im ich od 10tich mesiacov. Dcére menej často, veď bola kooočanda:-* a synátor zase včera dopadol s holou hlavou;-( ;-( , lebo tato ZABUDOL dať nástavec na strihací strojček.
Ale všeobecne sa vraví, že keď deťom striháš vlasy odmalička, budú ich mať pevnejšie a hustejšie.
U nás je to dané genetikou, viacmenej mojim pričinením, mám vlasy ako bratranec IT....

ramzesa, Po, 09. 03. 2009 - 13:26

no neviem,ale strihanie nepomáha, to sa len tak vraví,lebo po zostrihaní vlasov sú konce krajšie a vlasy vyzerajú lepšie,ale určite nie sú hustejšie :-) , môj názor.

renka, Po, 09. 03. 2009 - 14:24

(y) hustota vlasov je daná od počtu vlasových korienkov a tie veru strihaním neovplyvníš;-) ...pravda, je, že keď sa vlasy pravidelne strihajú, tak sú určite zdravšie a menej poškodené- hlavne to platí pri dlhších vlasoch a tak dávajú ten pocit, že sú hustejšie

bettty, Po, 09. 03. 2009 - 12:46

U nás doma sa občas praktizuje kúpel z odvaru repíka lekárského.;-)

crystall, Po, 09. 03. 2009 - 14:35

...no, cumim tu na to tak 20 min, ale nic specialne ma nenapada. Okrem toho, ze som posledne prvy krat kupila TEsco intimgel s pumpickou za 45,- s PH 4. Reku uvidime, vyskusame...ku podivu, je to super vecicka. Malo to byt mne na skusku, stoji to polovicu Lactacidu, ale ostalo to celej rodine. Nevysusuje pokozku, detom ani mne nedrazdi intimne partie, prijemne vonia...fakt sme taki nejaki vlacni (giggle) za par korun, sranda. Ani s tym nesetrime, je to velke balenie.
...co sa vlaskov tyka. Syn ma rysave pevne silne skuty, ktore stoja aj keby mali 20 cm s nadhernym melirom, kym malinka ma hnede splyvave, este take slabunke. ...ked sa da, umyvam im hlavy na chalupe v horach, kde je horska voda...nejake su tie vlasy take...plne slnka a klise - neklise...take plne zdravia...fakt...(sun)

mnnaaauuu, Po, 09. 03. 2009 - 14:49

s jemnými vlaskami nič nenarobíš, ja sa o to pokúšam sama na sebe už 8 rokov :D ale preventívne na jar, vraj to pomáha, si mesiac zakaždým po umytí vlasov oplachujem vlasy pokrivovou vodou - teda uvarím plný hrniec vody, da m do neho hrsť čerstvej pokrivy a je to

kuriatko, Po, 09. 03. 2009 - 14:51

Krása, chalupa v horách, hneď som sa zasnívala(giggle) Ono na tom niečo bude, veď horská voda je bez všelijakých chemických gebuzín. (y) Čím menej chémie, tým lepšie.(sun)

crystall, Po, 09. 03. 2009 - 15:07

...nooo, ja si pomaham aj chemiou, nejde o zivot, ale su chvile, ked ma trhne a kombinujem prirodne moznosti. :-* ...ak teda este nieco speci, mimo vlaskov, tak synovi, ked ma zaderiky okolo nechtov, vymasirujem tieto miesta obycajnym kuchynskym olivovym olejom /nechce sa mi kupovat lekarensky, ani netreba/. Malinka je este malinka, tam nic nenaskusam, okrem podstrihania vlaskov, ale pacia sa mi take vlasove kury repikove, harmancekove, z brezoveho listia...ak raz bude treba, idem do toho.

-, Po, 09. 03. 2009 - 23:56

Nicol má vlásky husté, kučeravé a nepoddajné. Snažíme sa nestrihať a nechať ich rásť, rásť rásť, pretože toto "žiarovkové" obdobie je strašné. Ani vypnúť, ani učesať, stále to má v očkách. Vlásky jej umývam s hypoalergénnym šampónom Nivea a keď vlásky potrebujem zaťažiť, aby nebola celkom ako mikrofón(giggle) a k tomu neškúlila na všetky strany, pretriem jej vlásky kvapkou olivového oleja. Občas trošičku nejakej vlasovej kúry- kučeravé vlasy sú maximálne suché a tak občas zaimprovizujem:-P
A telíčko občas pomasírujem olejčekom, to je všetko(sun)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama