reklama

90-dňová dieta: ÁNO alebo NIE?

Hany , 24. 06. 2008 - 17:10

reklama

Rozhodla som sa prihodiť túto tému do diskusie ;-)
Je tu leto, a tak sme podaktoré čím ďalej menej spokojné so svojimi plavkovými postavičkami...
O svojom rozhodnutí schudnúť som napísala pár riadkov do "fit mamy". Rozhodla som sa vyskúšať, ako už mnohé z vás, 90-dňovú rozlišovaciu diétu a hľadala som vaše názory a skúsenosti... ale zisťujem, že príspevky ohľadom tejto diety sú už mierne "vychladnuté" (giggle)
Tak sa chcem spýtať, čo nové? ako sa vám darí chudnúť? doporučíte mi túto diétu?
... a tie úspešné - pochváľte sa troška! dodáte elán možno nielen mne,ale aj ďalším! (y)


reklama


reklama

ellynca, Ut, 24. 06. 2008 - 23:48

...dietu som začala držať pred dvoma mesiacmi... páči sa mi na nej to, že si nemusím pripravovať jedlo dopredu....dá sa stravovať v normálnom režime v domácnosti, ale aj v reštike....vyberiem si vždy ten druh jedla, ktorý je povolený v tenktorý deň, buď mäso so zeleninou,ryžu so zeleninou alebo cestoviny resp pizzu...ovocné dni sú sila...fakt som vtedy hladná...a o vodovom dni ani nevravím, tak som ešte nikdy v živote nebola hladná, ako počas vodového dňa....preto pozor na tieto dni, hrozí porušenie diety...ja mám však veľmi pevnú vôľu a silnú motiváciu...zdravotné dôvody...zatiaľ som schudla 7 kg bez pohybu...ešte nemôžem cvičiť kvôli zdr. problémom....momentálne som hladná ako vlk, lebo končím 62 deň diety-dnes ovocný ...v knižočke o diete autori sľubujú zmenu metabolizmu...a následné nepribratie....chcem tomu uveriť, ale nie som príliš veľký optimista ....celkovo sa cítim výborne, až na ten hlad...aha, a jedno veľké pozitívum...už nepožieram každý večer čokoládu , nemám už chuť na sladké...

ddenula, Št, 14. 10. 2010 - 15:35

aj ja chcem od zajtra začať,lebo už mám 95kg a cítim sa hrozne.pomôžte mi;-(

Hany, St, 25. 06. 2008 - 11:12

...super, ellynca, tak sa drz dalej. Obdivujem tvoju pevnu volu, verim, ze to zvladnes! a zdravotne dovody su urcite dostatocna motivacia...
No ja dnes sacharidovy den, takze urcite nebudem hladna, vcera vecer to bolo trosku horsie, zahanala som hlad matovym cajikom. Uvidim ako zvladnem svoj 1. ovocny den...
Moja skusenost pokial sa tyka nepribratia - pred 8 rokmi som schudla 17 kg cca za 4 mesiace - zmena stravovania v podstate nieco ako bezcholesterolova dieta. Ďalej som sa stravovala, viac menej normalne. Pokiaľ som mala pracu, kde som musela zaberat aj fyzicky, vsetko bolo OK, ale po nejakych 3-4 rokoch sa mi kilecka zacali nenapadko vracat. Posledny rok som mala doma deti a vnuka, viac sa doma varilo, takze som pribrala postupne spat takmer na povodnu vahu...
takze teraz ticho dufam, ze si zvyknem na novy sposob stravovania a nejako to zvladnem...
PROSIM,ak budes mat chvilku, nepozrela by si sa na moj prispevok na "fit mame", mam niekolko otazok, na ktore zatial nik neodpovedal... Ďakujem!

Ajkak, Po, 04. 08. 2008 - 07:24

Ahojte.o tejto diéte sa stále diskutuje v príspevku 26/6/2008 90dňová štartujeme

aannaa, Ne, 23. 11. 2008 - 17:54

AHOJTE HOLKY.LEN TAK TUKAM CO BY SOM TU NASLA NA CITANIE A CHCELA SOM NIEC VEDIET O TEJ 90-DNOVKE.CITAM ZAUJIMAVE VECICKY.ASI SA NA TO PO NOVOM ROKU ODHODLAM.STRETLA SOM V OBCHODE JEDNU ZNAMU KTORA JU DRZI 2 MES.VYZERA DOBRE AJ VYDIET /ZEKILA SU DOLE .VRAVELA ZE NIEJE VOBEC UNAVENA.ZAJTRA NAKUKNEM DO KNIHKUPECTVA.DODA MI NIEKTO ODVAHU? DAKUJEM(heart) (heart)

katarínak, Št, 23. 04. 2009 - 14:53

baby bacha! Poznám už päť prípadov žien, ktoré nie a nie otehotnieť, až kým nezačali držať túto diétu. tak možno aj návod na to, ako sa stať konečne mamičkou.

teresa, Po, 13. 09. 2010 - 23:13

tak ja som šiesty pripad :-) . Nemohla som otehotniet cca 1 rok a hned po nasadeni diety sa to podarilo :-)

Dievcatko ma uz dva roky (hug)

mon, Ut, 22. 03. 2011 - 14:49

to ale moze suvisiet s hmotnostou ako taakou, nie s konkretnou dietou. Je dokazane, ze pri nadvahe (aj miernej) je schopnost otehotniet znizena.

olala, Po, 24. 11. 2008 - 18:42

chcela by som poprosit o 90 dnovu dietu (clap) (clap) (clap) ;-( ;-( ;-(

20LeNcika20, Po, 20. 09. 2010 - 12:13

aj ja by som ju chcela no neviem ako začať nemáte postup

julinka001, Ne, 26. 12. 2010 - 17:22

aj ja by som ju chcela :) (flower)

AmarthElriel, Ut, 25. 11. 2008 - 06:13

ahojte, aj ja by som mala záujem o túto diétu, lebo som včera začala diétu GI a proste je to blbé, lebo na jeden deň ma vyšlo jedlo nejak 500 sk,...a takto sa to nedá držať...tak diky zatial..(y) (rofl)

smolinka1983, Po, 05. 01. 2009 - 19:56

Ahojte, ja s tou to dietou zacinam od zajtra tak dufam ze to vydrzim. Motivuju ma k tomu clanky co som si citala o tejto diete, moja znama ju tiez drzala a schudla tak som si povedala ze vyskusam.:-) (y)

lydusha (bez overenia), Po, 05. 01. 2009 - 20:01

Po roku vidim vysledok na mamine a sestre...schudli uplne uzasne...mamina sa drzi dobre a sestra nabrala naspat :-)
Takze asi to bude v tom, ze schudnut sa takto da ale treba dalej dodrzovat aky taky rezim a hlavne POHYB :-)

Zanet, Ne, 11. 01. 2009 - 18:24

90-dnova rozlisovacia dieta

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Tato 4 dnova dieta trva 90 dni.Moze sa schudnut od 18-25 kg ,urobi sa kompletne latkova vymena a kila nepojdu spät. Kto si len chce upravit svoju vahu 3-5 kil,kludne moze skoncit skor ,alebo ju nemusi az tak striktne dodrzat.
V kazdom pripade treba dodrzat nasledovnost dni.
Dieta sa zacina bielkovinovym dnom ,pokracuje zeleninovym,cez sacharidovy az k ovocnemu. Potom znova zaciname bielkovinovym dnom.
Pocas celej diety, treba raz do mesiaca drzat pitny den a to za ovocnym dnom a potom zaciname znova 1. dnom.
Kavu a caj bez cukru si mozete dat bez obmedzenia.
JA SOM TUTO DIETU DRZALA BEZ KNIHY, ALE DODRZIAVALA SOM ROZPIS, KTORY JE NIZSIE ZVEREJNENY. SCHUDLA SOM 10KG, PRITOM SOM DIETU DRZALA STRIKTNE CCA 1,5 MESIACA A POTOM SOM TO TROSKU FLAKALA, ALE TO LEN PRETO, ZE UZ SOM MALA DOSIAHNUTU VAHU, KTORU SOM SI STANOVILA, ALE NAPRIEK TOMU SOM CHCELA DOKONCIT 90 DNI. Z TOHO CELKOVY UBYTOK 10KG. ODPORUCAM SA NEVAZIT KAZDY DEN, ALE STACI 2X ZA MESIAC. (NAPR. K 15-TEMU A K 30-TEMU). aK MA NIEKTO KONKRETNE N MNA OTAZKY, NAPISTE MI ODKAZ....

POSTUP PŘÍPRAVY

RANAJKY SU POCAS 90 DNI STALE ROVNAKE
To znamena : 2kusy jablk ,alebo 2 ks hrusiek, alebo 2 kusy pomarancov ,alebo mandariniek, alebo kiwi alebo broskyn. Proste 2 kusy hocijakeho ovocia OKREM bananu - ale ja som jedla aj banan, velakrat mi zachranil zivot :o))

1.DEN bielkovinovy
ranajky : 2 kusy ovocia
obed : varene alebo pecene maso /3 kusy/ , 1 krajec chcleba, salat v akomkolvek mnozstve. Po obede sa musi vypit 2 dc vyvaru bez cestovin.
Namiesto masa sa moze pouzit vajce : 3 kusy bud uvarene alebo upecene.
Mlieko a syr sa moze papat len v tento den.
Vecera : to iste ako obed iba okrem polievky
ak na obed papate maso ,tak aj vecera nech je maso ,ak vajce tak nech je vajce. Ja som jedla v tento den bielkoviny vsetky, to znamena, ze ak som mala na obed maso a na veceru som mala chut na syr, tak som si dala syr.

2.Den zeleninovy-strukovinovy
ranajky :2 kusy ovocia
obed : hociaka zelenina-strukovina /fazula,sosovica,zemiaky,hrasok atzd../ uvarit ,moze sa pridat ,sol, vegeta, korenie,kecup,paradajok atd.../ 1 krajec chleba a salat v akomkolvek mnozstve.
Vecera . to iste ako obed iba 1/2 mnozstva

3.Den sacharidovy
ranajky . 2 kusy ovocia
obed: varene cestoviny, pizza iba s kecupom alebo zeleninova, spagety so spagetovou omackou alebo hocijakou zeleninovou omackou, alebo akekolvek slane pecivo,co mnozstvom zodpoveda jednej pizzi.
Vecera: 2 mensie kusy torty ,alebo 2-3 kusy zakusku ,alebo 3 kopceky zmrzliny a povinne
1 obdlznik varnej cokolady

4 DEN: ovocny
ranajky . 2 kusy ovocia
desiata: ovocie
obed : ovocie hociake ,v hociakom mnozstve
olovrant: ovocie
vecera: to iste ako obed
povolene v tento den je aj susene ovocie a oriesky

a potom zasa zaciname 1. dnom a takto po 90 dni. NEZABUDNUT: kazdy 29. den je iba VODA.
po ukonceni diety sa mozeme stravovat ako chceme ,ale odporuca sa dalsich 90 dni na ranajky iba ovocie. Ak nie tak nie.
Ak pocas diety dostaneme chut na sirup alebo malinovku, vyberajme take kde je mensi obsah cukru.
Ak chceme vazne schudnut viac kil, treba striktne dodrzat dietu a nesmie sa ani jeden den porusit
drzim prsty=)(y) (sun)

momko, Ut, 10. 03. 2009 - 18:03

ahoj kazdy pise skrobovy den aky to vlastne je a chcem sa spytat ci mozem jest mrkvu,brokolicu,kukuricu a papriku a musli s jogurtom ked ano tak v ktorom dni to mozem jest Dakujem za odpoved

katarínak, Št, 23. 04. 2009 - 14:57

ja by som mala otázočku. som bezlepková. takže so sacharidovým dňom mám trocha problém, cestoviny mám, ale napr. taký nejaký recept na placku, pagáčiky alebo také niečo, lebo cestoviny sa stále jesť nedajú.

Mamina1305, St, 17. 06. 2009 - 14:32

Ahoj ja by som potrebovala radu dnes mam 17den a schudla som 6kil ale uz ale tyzden sa drzim na tej istej vahe a nic neide dole je to normalne lebo ma to dost odradza dakujem:-(

Nisasa, Št, 29. 01. 2009 - 13:36

Dobry den chcela som sa opytat ako je to s alkoholom .inak pijem len suche ale ci sa vobec moze dakujem velmi pekne za odpoved.(rofl) (rofl)

Zany, Št, 05. 02. 2009 - 19:33

Ahojte, ja som sa tiez rozhodla robit nieco so svojou vahou. Velmi ma motivovala moja kolegyna Gerti. Som len uplne na zaciatku, mam za sebou 3 den. Ale je to super. Zatial sa to da zvladat. Dufam, ze s kolegynou sa budeme dobre podporovat a uvidime aj super vysledok. Ja som asi pred 10-timi rokmi tiez drzala dietu formou delenej stravy aj som schudla ale za 1 rok 10kg., ale 90-dnova sa mi zda lahsie zvladnutelna! Skusim, potrebujem to velmi pre seba urobit.(flower)

miša, Št, 19. 02. 2009 - 11:08

Ahojte, rozhodla som sa ,že začnem 90 dnovú dietu.Začala som od pondelka dnes mám ovocný den.Zatial to zvládam super. požičala som si knihu na túto dietu.Máš tam recepty na každý den.Aspon sa máš podla čoho riadit na začiatok.Ja by som chcela schudnúť 10kg.Ak by ste mali záujem môže napísať daké recepty.Mali by sme sa navzájom podporovať a povzbudzovať.:-)

momko, Ut, 10. 03. 2009 - 18:07

ahoj miska ja som zacala vcera z dietou a potrebovala by som recepty prosim ta napis mi na kazdy den aspon jeden alebo dve aby som vedela ako a co mam jest dakujem

Trizula, Pi, 20. 02. 2009 - 13:45

ahoj Miška,aj ja by som ju chcela vyskušať len neviem kedy sa odhodlam,možno /teda dufam/;-) že od marca.Bude to troška ťažšie,ja som sa v poslednej dobe riadne roziedla.Ale tiež by ma zaujmalo ako je to s alkoholom,mi si občas radi dame s manželom večer 2 deci vínka(giggle),ale to sa asi nemôže:-| Potrebovala by som zhodiť 10kg.Teraz mam 67 a to je dosť.Chcem velmi pekne podakovať Zanet,že nam to tu pekne rozpísala(flower) (sun)

miša, Po, 23. 02. 2009 - 10:49

ahoj Trizula,držím ti palce.Začni čo najskôr ,lebo ked to budeš odkladať tak sa ti to bude naťahovať a stále sa dačo najde kvôli čomu nezačneš s dietou.Alkohol by sa počas diety nemal piť.Už od zajtra začnem písať recepty na dietne dni ,samozrejme každý si ich vie upraviť podla vlastnej chuti.Zatial ahojte(sun)

miša, Ut, 24. 02. 2009 - 08:48

Ahojte ,tak ako som slubila napíšem Vám recept . Dnes mám bielkovinový den.
Ranajky- dve jablká alebo dva pomaranče,doobedu piť vela vody(čistej alebo zelený čaj).
Obed- kuracie mäso v zeleninovej omáčke a ľubovolný zeleninový šalát.K obedu si môžeš dať krajec chleba(ale ak ho nepotrebuješ tak to zješ bez chleba).Za obedom vypi 3dcl vývaru.
Večera-polovičná porcia z obedu , ale bez chleba a bez vývaru.
Pijeme celý deň veľa vody ,mali by sme vypiť 2l denne.
Po ôsmej hodine večer by sme nemali nič jesť.
Ahojte zajtra .(sun) (flower)

Sonka511, St, 25. 02. 2009 - 09:18

AHOJTE,CHCELA BY SOM VAS VELMI PEKNE POPOSIT,ABY MI NIEKTO POSLAL NAVOD NA TU 90 DNOVU DIETU,CHCEM JU ZACAT OD TERAZ ABY DO LETA SOM BOLA V POHODE. PROSIM ZASLITE MI JU NA EMAIL : twyty@centrum.sk . VOPRED DAKUJEM.:-)

miša, St, 25. 02. 2009 - 10:51

Ahojte, dnes máme škrobový deň
Raňajky - 2 jablká (pomaranče ,alebo iné ovocie)
Obed - Zemiakový guláš- Postup- Na oleji opražíte cibuľu a na rezance nakrájate papriku.Pridáte na väčšie kocky nakrájané zemiaky,mletú sladkú papriku a bobkový list. Všetko zalejeme teplou vodou .Počas varenia už vodu nedolievame.Pred koncom pridáme prelisovaný cesnak,korenie,drvenú rascu,majoránku.
Guláš zjedz s krajcom chleba.
Večera- Na večeru si daj polovičnú porciu zemiakového gulášu.
Prajem dobrú chuť a zajtra som tu zas . Ahojte:-* (flower) (sun)

dvojcata a ja, Št, 26. 02. 2009 - 14:08

CAute, ja drzim 90 dnovu od zaciatku februara a citim sa velmi dobre, drzim ju spolu s kolegom a mozem Vam povedat, ze drzat dietu s chlapom je ovela lepsie, lebo chlapi nespekuluju tolko ako zeny. Jednoducho on sa na to nastartoval a hotovo, to mi ani neda potom zhresit. Manzel sa mi najprv smial ale teraz ma podporuje a je to fajn. Nie je financne narocna a tak sa da. Nahovorila som uz aj kolegynu a maminu i kamaratku. Citim sa pri nej dobre i ked sa o nejakych drastickych ubytkoch na vahe hovorit neda, ale ja som schudla 3 kg a men to takto vyhovuje, lebo akykolvek rychlejsi ubytok na vahe by mi asi iba zbytocne ohrozoval zdravie. Tak kto chce nech sa prida, skutocne sa to da a hladovat urcite nebudete. Moj kolega vymyslel taku lahodku na ovocny den alebo na ranajky. dame do misky s vysokym okrajom nakrajane jablcka a zalejeme asi do 1/3 džusikom, dame na 6 az 10 min do mikrovlnky a teple papame, mnamko ?.)

Alenka z ríše divov, Št, 26. 02. 2009 - 17:55

Dievčatáááá, prosíím, veď mi niekto pošlite, zaltíčka tú 90-dňovú, lebo sa už pomaly neunesiem (blush) Dnes som bola na váhe, hanbila som sa ako pes...
No, ale čo, keď človek má sedavé zamestnanie a ešte doma musí vyvárať.. Bude niektorá taká zlatá? Dííík:-*

Alenka z ríše divov, Št, 26. 02. 2009 - 18:10

Joj, veď je hore tá dieta! To je tak, keď sa človek ponáhľa. :-D

miša, St, 04. 03. 2009 - 14:09

Ahojte dievčatá , tak ako Vám to ide .Dúfam ,že ste to nevzdali a pokračujete s dietou.Už som nahovorila aj kamarátky s ktorými cvičíme aerobik aby začali s dietou.Je lepšie ked je nás viac ,lebo aspon sa podporujeme.Ahojte(blush) (flower) (sun)

jaruš, Ne, 16. 05. 2010 - 14:04

no mne to ide pomaličky za 2 mesiace 3kg,začala som chodiť do fitka,tak som zvedavá.Ahoj,držím prsty

jaruš, Ne, 16. 05. 2010 - 14:04

no mne to ide pomaličky za 2 mesiace 3kg,začala som chodiť do fitka,tak som zvedavá.Ahoj,držím prsty

lubinka, Po, 09. 03. 2009 - 20:37

ahojte, tak ja som tu nova aj ked dietu držím od januara. Aj ked som sa nikdy nikde nezaregistrovala vždy som si čitala čo sa dalo aby ma to podporilo. Ale dnes som sa na seba veľmi nahnevala a fakt už neviem ako naštartovať znovu tu pevnu vôlu ktoru som malan a začiatku, tak som si povedala že skusim sa zaregistrovať a to ma bude možno držať ked sa budem chcieť pochvaliť s tym že som cely den zvladla bez toho žeby som si čo len odhryzla s keksa alebo čokolady. Za prvy mesiac som schudla 4,5 kg, ktore ani nechcem sa važiť po tychto troch nemožnych dnoch či je to ešte realne číslo. Tak zatial ahoj a dufam že to zajtra zvladnem mam uhlohydraty a pizza je už na zajtra nachystana(y)

Renaty, Po, 09. 03. 2009 - 22:57

Ahojte dievčatá, tak som sa pridala aj ja na tu dietu. V maji idem na svadbu a momentalne to vyzera tak, ze saty na mna nebudu ;-( Nooo, dnes mam prvy den za sebou, tak mi drzte palce.

gerti1977, Po, 09. 03. 2009 - 23:01

ahojte tak ja mam dnes50 den a mam dole 7,5kg mne sa tato dieta veľmi pači iked sem tam niečo zobnem cvičiť sa velmi nechce ale orbitreck naštartujem sem tam(clap)

lubinka, Ut, 10. 03. 2009 - 07:45

ahojte,chcem sa spytať či je fakt nutne dodržiavať ten čas že obed až po tej 12. Lebo ja som to jedla väčšinou pred nejako som na to zabudla že tam v knihe na začiatku píšu že po 12 je čas jesť. Aky mate približne čas jedenia počas dňa?
:-O

I-N-G-A, St, 11. 03. 2009 - 16:10

ahoj, z vlastnej skusenosti ti môžem povedať, že ten čas obeda nieje až tak podstatny, ja som sa musela prispôsobiť v praci prestavke, mam za sebou už celú dietu, končila som tesne pred vianocami minuleho roka, ubytok bol pre mňa super 12kg, teraz jem už všetko, za tie tri mesiace, vratane vianoc som pribrala asi dve kila, teraz už nepriberam. držim palce, da sa to zvladnuť

daia, Ut, 10. 03. 2009 - 08:21

Ahojte, tak pridam aj ja svoje postrehy. Nikdy som ziadnu dietu nedrzala ale ked sa moja vaha vysplahala v priebehu roka zo 64kg na 76kg, to bol vrchol. Najhorsie bolo ked som si isla obliect rajtky a po zapnuti zipsu, mi zips praskol, vtedy som si povedala dost a rozhodla som sa nieco podniknut. Hoci mam dost pohybu, denne jazdim na koni a chodim na dlhe vyhcadzky so psami, napriek sedavemu zamestnaniu a dzobkaniu drobnosti za pc, som sa takto vyzrala a hlavne som zacala pocitovat znizenie kondicie.. Ked sa pre nieco rozhodnem, tak vydrzim. Takze som zacala 23.2. s vahou 76kg a dnes mam o 3 kg menej. Citim to na obleceni, ktore mi je o nieco volnejsie a vysledok vnima aj moje okolie, nakazila som aj svoju kolegynu a svoje 3 kamaratky. Vsetky mame spolocny den, tak si vzdy napiseme co ktora bude jest a podporujeme sa vzajomnymi ubytkami. Mozem vam povedat, ze hoci som nikdy ziadny dietu nedrzala, tato 90-dnova mi ani nepride ako dieta, ide len o zvyk - kombinaciu dni a jedal. Tato dieta ma naucila viac jest ovocie, zeleninu, strukoviny a hlavne menej solit a viac pouzivat bylinky. Vtedy clovek zisti ze jedlo moze chutit aj inak. Hlavne dnes mam vitaminovy den a vtedy som nutena jest vela ovocia, tak si zvyknem urobit ovocny salat - aky by som si hadam nikdy ani nerobila, nakolko som masovo zemiakovy typ. Ale mozem to kazdej odporucit, je to skvele. Budem drzat palce kazdej ktora sa pre tuto dietu rozhodne a aj tej ktora uspesne prekonava samu seba a vidi vysledky.
Lubinka, mozem sama za seba napisat, ze ja dodrzujem 2 ks ovocia a 2l tekutiny do 12h - vtedy nie som vobec hladna a obed dam az naozaj po 12.00h. Kym som nezacala s touto dietou, nikdy som bez vydatnych ranajok nesla z domu, ale teraz som si zvykla a nie je to ziadny problem. Tiez je fajn, ze clovek je nuteny vela pit, co len pomaha oblickam a celemu telu sa zavodnit. Drzim palce.:-)

miša, Ut, 10. 03. 2009 - 09:14

Ahojte dievčatá,je to super ,že ste začali s diétou držím každej palce.Ja som to začala 16.2.2009 a do dnešného dna som schudla 4.5kg.Aj ten pocit máš takí iný ked som sa dnes ráno vážila a zistila som ,že som zas schudla mormálme ma to nabilo energiou.Hned bolo ráno krajšie .Tiež dodržiavam ,že doobedu dva kusy ovocia a vela vody ,alebo ja si ešte pijem zelený čaj bez cukru.Potom obed o dvanástej,večeru mám po piatej ,lebo vtedy prichádzam domou.Dva krát do týždna chodím cvičiť aerobik to tiež velmi dobre pomáha spalovať tuky.Tak ešte na záver držte sa a pevnú vôlu.(flower)

lubinka, Ut, 10. 03. 2009 - 09:18

No nič tak od dnes to tak idem vyskušať spapať obed až po 12 hod. Cítiť s teba odhodlanie tak si ma trošku viacej povzbudila. Ja som začala na váhe 67,5 a po prvom mesiaci som mala 63 lenže to je akoby moja začarovana vaha pod ktoru sa nemôžem dostať takže skusim nakopnuť a dokazať to a ak samôžem opýtať Daia to druhe jedlo približneo kolkej jedávaš, lebo to ja jedavam okolo 16-tej pokial ovšem vydržím.;-) Dakujem

daia, Ut, 10. 03. 2009 - 11:10

Lubinka, no ja jedavam priblizne az okolo 17-18h,podla toho ako sa k tomu dostanem...kedze o 18h krmim svoje zveri a mam este nejake aktivity, niekedy sa dostanem k jedlu az o 19h. Podstatne je to stihnut sa najest do 20h...pravda je ze v praci o jedle rozmyslam castejsie ako doma, kde mam stale co robit. Inak tiez som sa naucila zase pit caje bez cukru, kavu som vyradila tiez (a to som zvykla pit len 1x denne s mliekom a cukrom),lebo neochutena mi nechuti...Tiez som zistila ze sa pokojne mozem pohybovat po obchode aj hladna a nemam snahu si nic kupovat,ako kedysi...skor teraz hladam zeleninu, ovocie,strukoviny a veci potrebne k udrzaniu vahy. Je to fajn...:-) a hlavne ten konecny vysledok stoji uplne za to. Dnes ma potesilo ze rifle su mi opat volnejsie :-)
Takze dievcata, ak ste sa uz na to dali, tak vytrvajte...skoda kazdej zbytocnej namahy, ak sa potom zase zacnete napchavat. takze drzim palce...

lubinka, St, 11. 03. 2009 - 07:21

No tak chcem napísať že včera som sa posnažila a obedovala fakt po 12-tej a večer ledva ledva som vydržala do 16,45 a pochutila si na zmrzlinke. Porušenie bolo "len" večer 5bobuliek hrozna a utekala som spať, a tešila sa že som to aspon takto zvladla. Rano som sa samozrejme ešte nevažila to skusim v piatok rano a dufam že nebudem sklamana. tak hor sa do dalšieho dňa plneho ovocia ;-)

miša, St, 11. 03. 2009 - 12:54

Ahoj Lubinka,zaujala si ma so svojim odhodlaním schudnúť.Včera som si prečítala tvoje príspevky a ja mám dnes tiež ovocný den.Ako to zvládaš? Mne to zatial ide dobre nepociťujem hlad.Ak ti smiem poradiť tak sa váž dvakrát do mesiaca 15stého a 30tého.Ja už teraz rozmýšlam čo si pripravým na zajtra ked prídem domou.Tak sa drž a pokračuj dalej.(sun) (blush) (sun)

lubinka, St, 11. 03. 2009 - 13:37

ahoj, miša, dakujem potešilo ma čo si napísala(blush) dnes zvladam celkom v pohode a pokym budem v robote to bude ok, len ked o piatej prídem domov, tak aby som to doma vydržala, ale MUSÍM. Na obed som mala figove guľky a bolo to veru eno-nuno. Chcela som sa vážiť v piatok ale teda vydržim do nedele (15-teho). Dufam že ma poteší čo uvdim:-O . Ja už na zajtra mam kupeny špenat a večer sa veru bude variť na zajtra aj volskými očkami(giggle) - ej veru teším sa. Tak ahoj a dovydržania(flower)

henuska, St, 11. 03. 2009 - 15:02

ahoj Miška s tým vážením je to dobrý nápad.Ja sa vážim skoro každý deň a som s toho na nervy.Dnes mám 21 deň a dole 3,5 kg.;-( Myslím že je to málo.Koľko si schudla ty?Jedávaš jadrá a orechy vo vitamínový deň?((sun)

miša, Št, 12. 03. 2009 - 08:51

Ahoj Henuska,ja mám dnes 25den a do dnes som schudla 5 kg.Jadrá som ešte nejedla ale orechy už áno ale len 4 ,5 kuskov.Neupriamuj svoju pozornosť na váženie ,skôr si dávaj pozor na jedlá ktoré zješ .Začni sa venovať niečomu novému aby si stále nemyslela na váženie a váž sa dvakrát za mesiac .Treba sa aj omerať v páse,v bokoch,hrudník,ruky a steno.Najlepšie si zaviesť zošit kde si píšeš váhu a miery,pretože ked na váhe neubúda v páse a na iných častiach môžeš zbadať úbytok.Tak sa drž a napíš ako sa ti darí.(blush) (flower) :-)

papradina, St, 11. 03. 2009 - 14:18

ahojte baby ja sa chcem spytat na niektore potraviny lebo neviem do ktoreho dna ich zaradit aci sa vobec mozu jest.....olej,maslo ,biela muka,kysnuty kolac,jogurt ovocny,smotaa kysla...zatial vsetko mozno ma neskor nieco este napadne...prosim odpiste kto viete ..adkujem

renka, St, 11. 03. 2009 - 15:04

olej najlepšie olivový a len trošku, múka asi radšej celozrnná- ale ja som používala bielu- hlavne pri jedlách v UH dni, maslo veľmi nemáš ku čomu skombinovať, jogurt a smotana jedoznačne bielkoviny, kysnuty koláč môžeš v UH deň- len ak by si ho mala na obed, tak kvások zarobiť do vody , nie do mlieka a cesto bez vajca;-)

lubinka, St, 11. 03. 2009 - 14:36

Papradina, z mojich skúseností čo viem je že sa používa olivový olej či do šalátov alebo na nom smažíš ale to je taká bud 1PL alebo 1ČL, maslo vôbec teda ja som sa s ním v receptoch nestretla, používa sa aj múka ale tak je to že bud to je len celozrnná alebo kombinácia s hladkou, kysnutý koláč čoja viem či by sa mohol zaradiť do uhlohydratoveho dna kedy maš večer mať tortu alebo zmrzlinu alebo nejaky ten koláčik:-( , jogurt by sa dal zaradiť do bielkovinového dňa a smotana to si ma zaskočila(blush) ,ale to je len môj nazor ako to vidím ja podla toho čo som si už odkrútila ( 45deň)Tak dúfam že som ti aspon trošku pomohla. A ako to dodržiavaš ty? či chceš ešte len začať?

papradina, St, 11. 03. 2009 - 23:45

dakujem vam babky za reakcie,ja chcem len zacat z dietou,preto tie otazky.ja by som potrebovala asi konkretne recepty aby som nieco nepoplietla....(giggle) ...bojim sa jo jo efektu alebo sa pri tejto diete nemusim:?

miša, Št, 12. 03. 2009 - 08:38

Ahoj papradina,napísala som Ti adresu ,kde si vieš pozrieť recepty na každý den.Je to vlastne prekopírovaná kniha ,ktorú mám aj ja.Vieš si z nich vybrať dáke recepty na 90dnovú dietu.Držím palce.
http://www.uloz.to/918121/90-dnova-dieta.zip(blush)

henuska, Št, 12. 03. 2009 - 14:06

Ahojte baby ja mám dnes uhlohydráty.Posielam vám fajn recept na posúch. 40dkg hladkej múky zmiešame s jedným práškom do pečiva´,3decmi minerálky a 1kl soli.
Vypracujeme cesto ktoré potom mokrou rukou roztrieme na olejom vymastený plech.Nakoniec posypeme rascou.Pečieme na 220 stupňoch do ružova.
Upečený posúch pokropíme vodou a pod mokrou utierkou necháme vychladnúť.Posúch nekrájame,ale trháme si z neho.Môžete si ho potreť cesnakon,alebo pretlakom.
Je to fajnovka ,ale ziesť môžete len polovicu.Drúhú si odložte do mrazničky.Verím že vám bede chutiť.Ak máte niekto dobrý recept dajte vedieť.:-P :-P :-P

lubinka, Št, 12. 03. 2009 - 15:10

ahojte, ten posuch som si už robila aj ja a mne chutil veľmi.Ako sa Vám darí, ja sa snažím veľmi a som nedočkava važenia:-( ,tak ada ma nesklame. Dnes som doma s dcerou do rana mala horučky tak dnes len tak lenošíme. Akurat spinka tak som zašla pozrieť sem či je niečo nové tak dufam že sa mi aj tento den podarí do konca zvladnuť bez vačších problemov.Papradina, jo-jo efektu sa báť nemusíš pokial sa po skončení nebudeš prejedať. Moja kmotra schudla 9 kg a zatial sa drží ale ovšem nejako zvlašť pri jedení si nedovolí stane sa aj to ale hlavne sa neprejeda a papa také pekne porcie.(sun)

lubinka, Pi, 13. 03. 2009 - 12:21

AHOJTE, nikde nič a zase len ja vyzera to akoby som nemala čo... .Ale chcem napísať že včera aj napriek tomu že som bola doma som to prežila bez ujedania zbytočností večer si uvarila obedík ktory som akurat dopapkala a bolo dobručke opečene zemiačiky s cibulkou a ktomu šalatik. Mam fakt dosť tak dufam že aj dnes to zvladnem. Dcera ešte horučkuje ale dnes je doma s ocinkom tak som zvedava čo ma čaka ked prídem domov (giggle) . TAk ak nič nikto prajem pekny výkend. Chceli sme ísť do Nitry na nábytok ale choroba jedna nas tam nepustí joj:-(

miša, Pi, 13. 03. 2009 - 12:36

Ahoj Lubinka,ja mám dnes škrobový den a včera večer som si uvarila hrstkovú polievku vydarila sa mi super.Už teraz rozmýšlam čo budem variť zajtra pretože už budú doma aj deti.Ak máš dáky dobrý recept tak napíš.Zajtra mám uhlohydráty.Prajem skoré uzdravenie tvojej dcérke.(sun) (hug) (sun)

lubinka, Pi, 13. 03. 2009 - 12:59

ahoj ved aj ja som dnes škrobová(giggle) , a zajtra tiež uhlohydraty ale ja idem recept za receptom presne ako tam píšu aj ked sa mi niekedy vidí že to nemusí byť nič dobre vyskušam. Najhoršia skusenosť boli plnené paradajky s vločkami to bol teda:-P , no a zajtra ak si pamätám su cestoviny s praženou struhankou tak to tiež nemusí byt zle vyskušam, a samozrejme sa teším na večer. Sladkosti to teda môžem(blush) .A presne tak bude ťažšie ked sme celý den doma so všetkymi. Ja teda cez týžden byvam sama (ocík je na týždnovke) s detmi a to sme doma len k večeru okolo štvrtej tak to sa dá. Ale výkend je veru moja skúška vždy.Tak verím že to zvladneme, a dakujem dúfam že sa cez vykend z najhoršieho vymoce,lebo od pondelka by som ju chcela potom dať k tete. Ked do roboty je tažke nechodiť....

miša, Pi, 13. 03. 2009 - 15:33

Ahoj ,no to je jedno isté že víkend je tiež pre mna ťažký oriešok,lebo rodine varím zvlášť.Ale už si pomali zvykám a dávam si pozor.Čítala som recept na posúch ešte som to nerobila tak ho chcem zajtra skúsiť.Napíšem po víkende ako sme to zvládli.(blush) (blush) (blush)

lubinka, Po, 16. 03. 2009 - 09:57

Tak povýkendové hlásenie znie: zlyhala!!!Veru boli nam gratulovať tak som musela chystať kadečo na stôl a potom ako som vydržala aj s obedíkom - ovocíčkom tak som to ukončíla chlebíčkom, koláčikom. Ale nejdem nad tym rozmýšlam dnes je novy upršany den a ja mam nachystanu rybku tak ide sa dalej ,ale veru hnevam sa na seba.:-(
A vy žienky ako, s tou vôľou...?
A s dcérkou som znovu musela ísť k doktorke, ale už je u tety kde sa veľmi tešila , len dúfam že tento týžden to už doliečime(sun)

miša, Ut, 17. 03. 2009 - 09:19

Ahoj,sorry včera som sa nedostala k písaniu.Ja som to vydržala aj ked sa priznám ,že som musela odolávať.Boli sme na návšteve a tam len núkali a núkali ,ale ja som sa držala a dala som si len ovocný džus.Vysvetlila som ,že robím dietu a vtedy som mala ovocný den, aby si nemysleli ,že si u nich nechcem nič zobrať.Kamarátky mi povedali ,že už to je na mne vidieť ,že som schudla a to som schudla iba 5 kg.Zatial som s tým spokojná a cítim sa lepšie.Tak sa drž a nevadí ,že si porušila už nabudúce budeš silnejšia a odoláš tím pochúťkam.Ahoj a prajem Ti krásny slnečný den , miša(sun) (sun) (sun) (sun) (sun)

lubinka, Ut, 17. 03. 2009 - 09:44

jedanenky aj ja chcem byť taká....;-( ,tak som zvedava sama na seba,či teda vydržím, no ale tie výčitky čo mám stále, to je hrozné, kruci prvy mesiac som to dokazala bez porušovačiek tak to musím dokazať, no drž mi palceky

henuska, Ut, 17. 03. 2009 - 11:28

Lubinka držím ti palčeky všetkých 10.Môj výkend bol v pohohe.Horšie je to dnes-
samé ovocie.A zajtra- samá voda.Neviem ako to zvládnem.Večer pôjdem už o ôsmej spať.Na váhu radšej nejdem,aby som to nevzdala.:-) :-) :-)

lubinka, Ut, 17. 03. 2009 - 14:49

Henuska, dakujem za povzbudenie, ja mam vodu v piatok a tiež už rozmyšlam a povzbudzujem sa že sa to jednoducho dá prvy vodovy den som zvladla nebola som hladná ale tak zvlaštne som sa cítila a ked sa ma dcera spytala čo mam na večeru a ja že vodu tak sa chudiatko len čudovala že prečo vodu, že to musíš byť hladná maminka, taká bola zlata že som sa tak nejak aj ukludnila nebola som že nervozna ale vždy mi malo chybalo aby som vybuchla a veru spať som išla o pol osmej. Tak verím ,že to zvladneš hlavu hore MUSíME či radšej chceme , že...?B-]

henuska, Ut, 17. 03. 2009 - 15:55

Aoj Lubinka. Veď to,že keď nechceš tak to nezvládneš.Ja som najvačśia buchta v našej rodine.Všetky moje švagriné sú tenké.Tak som si povedala už dosť.No aj tak už mudrujú,že sa mi kilá vrátia a to čo som schudla,že nevidieť.No moja vôľa je teraz silnejšia a verím ,že vydržím.Keď schudnem aspoň 10kg budem rada.Držím palce všetkým,lebo lem mi vieme čo to obnáša.:-D :-D

miša, Ut, 17. 03. 2009 - 16:45

Ahoj Henuska,nevšímaj si to čo iný vravia,hlavné je že ti sa cítiš lepšie a ti na sebe badáš pokrok.Ak budeš dodržiavať všetko tak určite schudneš tých 10kg.Ináč aj ja mám taký ciel schudnúť 10 kg.Drž sa (blush) (clap) (blush) (clap)

lubinka, Ut, 17. 03. 2009 - 20:14

Henuska, schudla si, to že to nevidia druhy hned vypusti z hlavy ved oni uvidia, a potom budu valať oči von. A ako píše Miška dôležité je že to vidíš TY. Ja som bola (medzi sestrami) po pôrode dosť pribratá a ked nahodou riešili nejaké oblečko tak vieš čo tebe asi nie ty by si to neobliekla ,tak sa ma to osobnostne dotykalo a hnevalo ma to, a po všeliaááááákych dietkach som veru schudla a teraz zrazu moje veci z nich nikto neoblečie. No tak ale trošku sa toho na mna nalepilo a tak znovu bojujem a dúfam že sa odrazím zo začarovaného čisla, som rada že sa môžem tu trošku vyžalovať, lebo riešite to isté čo ja, tak že tak ;-)

miša, St, 18. 03. 2009 - 09:29

No baby ste super (Henuska a Lubinka),to je super mi sa tak potporujeme ,že po prečítaný som stále taká spokojnejšia a vyrovnaná.Už ma to ťahá k počítaču či ste dačo napísali.a aj mne osobne to pomáha sa tu vyrozprávať pretože to chápete ,lebo zdielate to isté.Tak hor sa na uhlohydráty.Chodíte aj cvičiť?Ja chodím dvakrát do týždna na aerobik.Tam sa dá tak dobre odreagovať.:-) B-] :-)

lubinka, St, 18. 03. 2009 - 11:41

Veru aj ja len ked sa mi da kuknem či náhodou niekto niečo neťukol, a aha je to tu...A veru uhlohydraty dnes ja mám špagetky s paradajkmi popraženymi na cibulke už sa veru aj teškam, ale ešte nie až za chvíľočku. Cvičiť nechodím ja nikde, kedže cez týžden som sama a moje dievčatka nemam kam dať,aj ked doma cvičievam teraz som mala dlhšiu prestavku ale veru od pondelka som išla z ostra a ked už detičky su v posteli tak začínam je to síce len domáce ale dúfam že aj to prospeje nejako ako vôbec nič. Chcela by som mať doma aspon stacionar tak trošku už doma o tom rozpravam a navnadujem manžela aby sa to aj zrealizovalo.Tak uvidíme;-)

miša, St, 18. 03. 2009 - 12:03

Ahoj,aj ja len tk viem ísť cvičiť,že manžel ja zatial s detmi.Aj ja mám dve chlapčeka a dievčatko.Ja mám doma stacionárny bicykel.Je to dobrá vec niekedy sa nan ani nedostanem lebo aj deti sa bicyklujú.Ak sa ti dá prehovor manžela teraz sa už dajú kupiť aj lacné a na to aby si na nom bicyklovala nepotrebuješ nič extra.Hlavne nech ti ukazuje čas kilometre,spálené kalorie,a rýchlosť akou ideš.Tak zatial,drž sa.(sun) (sun)

henuska, St, 18. 03. 2009 - 12:26

Čaute baby my sme taká svieža trojka.Tiež mi pomáha,že sa podporujeme.Nemám nikoho s kým by som držala diétu tak som rada,že mán vás.Ja cvičiť nechodím,ale doma skáčem cez švihadlo.Tiež chcem behať,ale ešte je zima.Zatiaľ sa držím pijem vodu-vodičku.Lubinka zajtra sa drž.Mne pomáha keď som na dne ,vyberiem si fotku kde vyzerám otrasne a už som najedená.(sun) (sun) (sun)

lubinka, St, 18. 03. 2009 - 12:58

Miška a kolko majú rokov?(detúrence). Takže tvoja skúsenosť s stacionárom je dobrá, lebo ked to niekomu spomeniem tak a načo ti to bude počase bude zapadnuty prachom, ale ja to cítim tak že budem byciklovať, a byciklovať ...Ale manžel nechcel hlavne kvôli tomu, že kde ho budem akože mať, ja ho nechcem v spalni on v obyvačke musíme to dohodnuť on je zlatíčko, tak ked budem už šlapať (na bycikli):-D dám vedieť.
Henuska, tak dnes maš vodovaty deň? Ja ho mam v piatok a dakujem za povzbudenie, budem musieť vytasiť tie fotky (vyskúšam). A zoberiem si ju asi aj na oslavu čo ideme v sobotu aby som to zvladla ako Miška, budem na vas myslieť. Tak už máš polovicu za sebou určite to zmakneš stojí to za ten pocit ráno , že DOKáZALA SOM TO. Inak píšem to ja tá pravá . A možno že to píšem tak to pomôže(flower) .

miša, St, 18. 03. 2009 - 15:05

Ahoj, Lubinka , Syn má 10 rokov a dcerka 6 rokov.Každý má iné skusenosti s bicyklom.Ale to je všetko o tom ako sa k tomu staviaš ,a hlavne ak máš
určitý ciel tak to zvládneš.;-) Držím palce aby si to na tej oslave vydržala.Henuska už len párhodín a skončíš vodný den.Vydrž.(sun)

henuska, St, 18. 03. 2009 - 13:20

Tiež mám dve deti zdása že máme veľa spoločného.Syn má 15 a dcéra 13.Sú to už veľké deti hlavne čo sa výšky týka už som najnižšia v rodine.Stacionárny bycikel som mala požičaný od mamy,ale nebavilo ma to.
Padal naňho iba prach tak som ho vrátila.No to bolo pred dietou teraz by sa mi zišiel.(flower) (flower)

lubinka, St, 18. 03. 2009 - 15:59

Ženičky ani neviete ako mi pomahate myslieť pozitívne, neverila by som že len takto písať mi pomôže. Henuska veru už sa ti to kráti vonku sa stmieva (flower) .Je to inak hrozne že ja už pomaly na nič iné nemyslím len na to ako vydržať neporušiť a navnadujem sa a tak, neviem či mi už aj "nešibe"(blush) .

henuska, St, 18. 03. 2009 - 16:14

Lubinka keď ti šibe tak pekne lebo mne hovoria že mi šibe keď som sa na to dala.
U nás svieti ešte slnko hoci pred hodinou snežilo ako s periny.Cítim,že to zvládnem som v nejakej zvláštnej pohode a to vďaka vám.Zajtra si dám stehienko so šalátikom juj už sa teším.(flower)

lubinka, St, 18. 03. 2009 - 20:47

No tak Henuska si to zvladla, dúfam že pôjdem po vašich stopách, to počasie dnes bolo fakt nejaké zúfale raz slnko potom dažd nakoniec nasnežilo celkom dosť a popri tom všetkom vietor ako naozaj. Idem spinkať, a som rada že sa mi takto začalo dariť a nepokušať samu seba všeliakymi odhryzovaniami, tak dúfam že aj zajtra nam to pôjde. A ozaj ako ste na tom s váhou? Ja zatial nepokušam a odvažim sa až po vode v sobotu len dufam že nebudem potom plakať, tak pekne sníčky. Zajtra mam dovolenku, tak sa aj teškam papa;-)

miša, Št, 19. 03. 2009 - 09:01

Ahojte ,tak už máme další den za sebou.Do dnešného dna som schudla 5,5kg.Som rada ,lebo tri dni som mala rovnakú váhu no teraz sa to pohlo smerom dole .(clap) Čítala som o tom ,že sa ti zmení metabolizmus v tele ,telo si na to zvykne a ti začneš chudnúť.Zatial sa majte a (sun) den.

henuska, Št, 19. 03. 2009 - 10:04

Ahojte baby.Zvládla som to v pohode.No s tým spaním o 8 sa to nepodarilo nevedela som zaspať ako natruc.
Ináč taký vodný deň je dobrá vec aspoň si zase vážim
ovocie lebo mi už išlo krkom.
Ráno som sa vážila zatiaľ som schudla 5kg som spokojná.Vážila som 75kg teraz mám 70kg.Keď počítam,že za mesiac 5 kg za 3 mesiace 15 ?No to by bolo čo?Ty si koľko zhodila?Budem dnes na teba myslieť určite to zvládneš.
Miška ako sa držíš ,dnes máš ovocie.Tak vydrž.(sun) (sun)

miša, Št, 19. 03. 2009 - 11:54

Áno dnes mám ovocný den,zatial to zvládam a dá sa povedať ,že si na to zvykám.Práve si idem dať ovocnú misu posypané s drvenými orechmi.Tak sa držte;-) (blush) ;-)

papradina, Št, 19. 03. 2009 - 13:36

ahoj miska ja mam tiez dnes ovocny den ale je to len moj stvrty den...zacala som v pondelok ale boli aj prehresky ale myslim ze to casom pojde aj bez nich....chcela by som dt dole 8-10 kg...drzim palce vsetkym...nie je to lahke ,hlavne zaciatok(clap)

lubinka, Št, 19. 03. 2009 - 12:56

No mam dovolenku a až teraz som sa sem dostala, som už po obedíku tiež ovocnom. Ja som si dusila jablka a poliala s malinovym pyré. Bolo to mnam. S tym chudnutim vam to ide super. Ja som po prvom mesiaci schudla 4,5 kg. A tento druhy ktory vlastne dnes končím kedže mam zajtra vodu som vlastne nič lebo tymi mojimi prehreškami som len kolísala. Preto teraz som zvedava či sa dostanem pod začarovanu váhu 63, ktoru nijako nemôžem prekročiť ale ako som tu na tomto fore s vami mi to ide bez prehreškov a upokojujem sa že mam vlastne ešte mesiac za ktory môžem ešte čo to odpísať. Tak sa držme, Miška ten(sun) den ti vychádza je krasne...
Henuska , to spanie je vážne niekedy do trucu ale hlavne je že si vydržala...To bol super pocit,že? a dnes taky výýýýdatný obedík...

henuska, Št, 19. 03. 2009 - 14:36

Lubinka keď som vydela to stehno na taniery myslela som si,že sú vianoce.Konečne niečo mňam.Ja som totiž masova a mať maso 2x do týždňa je strašné.Zajtra mám śkroby poradtečo niečo dobré.
Papradina držím palce .Začiatok je ozaj ťažký musíš si veriť a uvidíš zvládneš to.Mne pomáha pozerat si QELE,a hňeď viem prečo to robím .Chcem si kúpiť také veci ktoré sa mi páčia a nie tie do ktorých sa zmestím a sú skôr pre moju mamu.Tak sa držte a chudnutiu ZDAR;-) ;-) ;-)

miša, Št, 19. 03. 2009 - 15:40

Ahoj , skús si urobiť hrstkovú polievku je v nej zo všetkého trošku ja som ju robila a bolo to fajn ak nie tak druhá alternatíva zeleninové rizoto s čerstvým šalátom.Tak si vyber ani jedno neni náročné a chutí výborne.Papradina vydrž stojí to za to.:-) (blush) :-) (blush) (flower)

lubinka, Št, 19. 03. 2009 - 19:52

Ahojte, tak a zajtra idem do boja, nejako cítim že to zvladnem tak dufam že to neni nič falošné.Už nech je sobota rano , aj ked mam fakt pocit že asi tešiť sa nemam na čo.To rizotko by som si dala ale nie ja si ho dam až pak.Tiež sa teším aj na masko, no jednoducho na všetko čo sa žuje(giggle) . Ženičky držte mi palce zajtra dufam že sa nebudem musieť hanbiť ked budem chcieť napísať ako to dopadlo, že to bude pochvalenie, MUSíM TO JEDNODUCHO DO-KA-ZAť.pa nech sa darí aj vam Miška, papradina, henuska....(clap) aby sme si mohli takto zatlieskať(clap)

papradina, Št, 19. 03. 2009 - 20:00

babky a mozem na bielkovinovy dnik aj grilovane kura ci radsej len varene?drzim palce som rada ze ste v tom aj vy a motivujete ma(y)

henuska, Pi, 20. 03. 2009 - 09:35

Miška ďakujem za recept niečo s toho si vyberiem.
Lubinka keď si veríš iste to zvládneš.Bojuj ďievča a zajtra máš o kilo menej.A ja ti budem tlieskať(clap)
Papradina na bielkovinový ďeň môžeš grilované kura,ale s olejom opatrne .(flower)

lubinka, Pi, 20. 03. 2009 - 12:15

ahojte, dakujem za podporu, utešujem sa že polovica dna je fuč, celkom sa dá aj ked teraz by som bola najradšej doma pod perinkou, nejako sa mi nechce s nikym rozpravať a jednoducho nič. V robote už aj končim za hodinku tak ešte pre malu k tete a do POTRAVIN:-( , kupiť čo-to zase ovšem pre mna nie, a utekať domkov, dnes nam príde domov aj ocinko tak večer ma trošku rozveselí (blush) .Zatial ahoj...

miša, Pi, 20. 03. 2009 - 12:59

Ahojte dievčatá,nevedela som sa dostať skôr k písaniu.Doobedu som mala vela práce. Už som po obede dnes som mala rybu bolo to super.Lubinka držím palce aby si to vydržala ,však už máš polku dna za sebou. Tak sa drž.Henuska čo si si dala dnes na obed?Ja už rozmýšlam nad zajtrajškom.U nás je pod mrakom sem tam vykukne slniečko.Dnes ma trochu pobolieva hlava možno dáky tlak .Tak sa majte krásne a VÝDRŽ.;-) (blush) ;-) (blush) (flower)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama