reklama

Pomóc! Chcú ma zjesť!

Pridal/a Amalka dňa 17. 04. 2009 - 19:56

reklama

Moje kly, ľudia, mňa raz doma tigre zjedia aj s topánkami. Dnes večer som ich zavolala - poďte sa najesť! Vyrútila sa na mňa vrieskajúca tlupa - ide sa jeeeeeeesť!!! A vzápätí sa usádzali za stôl jednohlasne skandujúc - je dlo! je dlo! je dlo!

Do puberty ešte majú ďaleko a ja mám pocit, že už teraz sú ako kobylky, po ich návale zostáva chladnička prázdna. Štvrťkila šunky zmizne za 10 minút spolu s 10 rožkami. A už je to s nimi horšie ako s kojencami - jedli by každú polhodinu. :-O

Pomaly chytám tik uhýbania sa, čoskoro sa zahryznú aj do mňa. :-D :-D :-D

To aj u vás je to takto???


reklama

reklama

adus, Pi, 17. 04. 2009 - 20:17

Bývalo, bývalo.
Chalana mám len jedného, tem ako krpec nebol veľký jedlík, teraz sa to samozrejme obrátilo a tiež mám dojem, že dokáže vykonávať iba dve činnosti: buď spí, alebo je.
S dievčatami to samozrejme bolo úplne naopak,najmä tá mladšia bola v detstve skutočný Budulínek - a dnes mám dojem, že nepotrebuje jesť aj niekoľko dní po sebe - to je to štádium, keď sa hovorí, že žije z lásky. Ale k tomu tvojej tuším ešte nejaký ten rôčik chýba ;-)

elizabeth, Pi, 17. 04. 2009 - 20:19

no moja ja uz uvazujem na zamku na chladnicku, lebo to je asi jediny sposob ako tam jedlo vydrzi viac ako desat minut,nase decka su sice teraz v puberte a po puberte ale co unas odide za jeden den to je horsie ako vyvarovna,a trva to uz par rokov chladnicka bucha kazdych pat minut a kyseliny maju furt problem ze sa daco minulo ,takze ano je to tak nezje sa iba to co pred nimi neutecie

Amalka, Pi, 17. 04. 2009 - 20:39

no ja si fakt neviem predstaviť, čo to znamená nútiť dieťa do jedla. Asi by som sa mala tešiť, že my také nezažívame.

som (flower) v papradí

Chobotnička, Pi, 17. 04. 2009 - 21:10

Ja mám doma len jedného, synátora a ten je tiež ako kobylka. Každé naše stretnutie v byte sa končí vetou : Dačo chcem. A to už má 19, a tiež sa stravuje ako kojenec. Každé tri hodiny hlavné jedlo a medzitým desiata.(giggle) A všade po ňom prázdne taniere a poháre.

magic, Pi, 17. 04. 2009 - 22:38

"Zjem vsetko, co sa nehybe. Vlastne, zjem aj to, co sa este trochu hybe... Ale co. Zozeriem cokolvek, co nestihne utiect!"

kocur Garfield

Ariesa, So, 18. 04. 2009 - 23:24

oooch ide leto, furt je aj prcek von. vybehany - vlastne mam pocit ze LIETA! a vecer som nestihala sypat pazitku na chlieb, len to tak mizlo z taniera. to co som nachystala pre nas dvoch mi zjedol, ja som si musela ist dorabat (rofl)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama