reklama

kyretaz

piocka , 27. 04. 2009 - 20:40

reklama

Potrebovala by som poradit.V 9tyzdni som potratila prestalo bit srdiecko.Podstupila som kyretaz.Momentalne som 5 tyzden po zakroku.Menstruaciu som este nedostala.Stale sa citim ako tehotna tak som si spravila test a bol pozitivny.Pohlavny styk sme mali vzdy s prezervativom tak to nechapem.Myslim,ze tu je dost bab ktore podstupili kyretaz neviete mi poradit ako dlho sa vyplavuju tehotenske hormony?Mam strach,lebo po zakroku odporucaju 3 mesiace neotehotniet.


reklama


reklama

mischel, Po, 27. 04. 2009 - 20:52

ahoj bohuzial aj ja som zazila.ja som hned zacala brat HAK a mne povedali aby som pol roka neotehotnela.tehotna podla mna nie si len telo o tom nevie, to je na tom to najhorsie.

timi, Po, 27. 04. 2009 - 21:37

piocka je mi luto co sa ti stalo :( prezila som podobne pred vyse rokom. mne sa hormon vyplavoval asi 7 mesiacov po kyretazach. ale u mna to bolo komplikovane. ak si dobre pamatam tak cca 6 tyzdnov po kyretazi by tam uz moc nemal byt ten hormon ale niekomu to bezne trva aj 2-3mesiace. skus ist k lekarovi a nech ta dobre prezrie ci tam cosi nezostalo po kyretazi, nechcem ta strasit ale pre istotu si to daj skontrolovat. dufam ze ta to rychlo prejde a drzim palce.

(heart)(flower)(sun) tak sa drzme a budeme pekne a stihle (heart) (flower) (sun)

lia6, Po, 27. 04. 2009 - 21:45

Aj ja som absolvovala kyretáž-mne dokonca odporúčali neotehotnieť až jeden rok.
Neviem, ako dlho sa vyplavujú teho.hormóny, ale taká(musím sa opýtať)blbá otázka:píšeš, že si v piatom týždni od kyretáže, ale nemá sa náhodou s pohlavným stykom počkať až 6 týždňov? Tak isto ako u rodičky?
(blush)

lia6, Po, 27. 04. 2009 - 21:41

Daj si na googly slovo kyretaž a najdeš tam viac odkazov. Držím palce, nech tam nájdeš to, čo potrebuješ.(flower) (flower) (flower)

minnkam, Ut, 28. 04. 2009 - 08:27

ahoj, aj ja som bohuzial podstupila kyretaz,ale tehotensky hormon bymal ustupit par dni po zakroku.Ak je stale vysoky tak nieco nie je v poriadku.Kontaktuj svojho lekara. Drzim palce(flower) (hug)

Amalka, Ut, 28. 04. 2009 - 09:30

ahoj, ja mam tiez za sebou 2x kyretaz, lekar mi povedal, ze to pre moje telo znamena taky maly porod, takze by malo byt zachovane aj obdobie sestonedelia. Ako je to s vylucovanim hormonu netusim, ale urcite je najlepsie navstivit lekara ako sa zozierat pochybnostami a obavami.

som (flower) v papradí

elizabeth, Ut, 28. 04. 2009 - 11:07

moja dcera mala pred nedavnom tiez missed abort a podobne problemy tiez hladina hormonu neklwesala mala by si ist na kontrolu jej museli robit opakovany kyret,urcite by to chcelo minimalne odber krvi na hcg chod k lekarovi drzim pasticky(hug) (hug)

piocka, Ut, 28. 04. 2009 - 20:11

Dakujem za radu.Pojdem sa dat vysetrit nech viem na com som.Co sa tyka styku po kyretazi mne v nemocnici kazali dva tyzdne si dat pauzu a tri mesiace neotehotniet vytlacili mi to aj v sprave pre doktorku.Kolko doktorov tolko nazorov.

mischel, Ut, 28. 04. 2009 - 21:57

Toto je ale velmi zaujimave,ze kazdy doktor povie nieco ine.v tomto by mali byt asi zajedno, nie?No ale kazdopadne daj vediet co ti na to povie doktor.

timi, Ut, 28. 04. 2009 - 22:05

no to je pravda, jeden povie ze netreba cakat vobec, dalsi povie pol roka, rok no je to divne ale podla mne kazda z nas to citi kedy je to vhodne a uz je to ok. mne kazali pockat do konca roka 2008 ale necitim sa nato ani teraz aby sme sa do toho pustili znova, bojim sa ze sa to stane znova a to by som uz neniesla asi tak dobre ako vtedy :(
napr. ked som si hladala veci okolo mojho stavu vtedy atd.. tak som sa docitala ze jedna lekarka povedala pacientke ze hned moze otehotniet aj po kyretazi, ze vtedy sa to podari lepsie teda otehotniet. a aj sa to stalo a v pohode porodila zdrave babo.

(heart)(flower)(sun) tak sa drzme a budeme pekne a stihle (heart) (flower) (sun)

piocka, St, 29. 04. 2009 - 13:25

Bola som dnes u tej doktorky robila mi sono a vsetko je v poriadku.Nic tam nevidi,ze vsetko je ciste.Tehotenske hormony sa vraj snad vyplavia prvou menstruaciou.Podla sona vraj do 3 tyzdnou tak uvidim.Preco je ten hormon taky silny mi nevedela vysvetlit.

timi, Št, 30. 04. 2009 - 07:32

prepac nechcem ta strasit alebo nic podobne, ale proste mi to neda nenapisat. mne tiez po prvom kyrete povedal aj v nemocnici lekar aj gynekolog, ze to mam pekne ciste a nakoniec som o mesiac musela ist znova na kyret, bo som mala v sebe este kusok :( pretrpela som si 7 mesiacov doma na pn, ale to bolo aj o inom. tak fakt po prvom menzese isto chod k lekarovi a nech ti kontroluje vsetko hlavne hcg. drzim palce aby sa ti to co najrychlejse zlepsilo (y) drzkaj sa (heart)

(heart)(flower)(sun) tak sa drzme a budeme pekne a stihle (heart) (flower) (sun)

i, Pi, 08. 05. 2009 - 19:10

Žiaľ aj ja sa pridávam k ženám, ktoré podstúpili kyretáž. Z nemocnice som doma 2 dni a je to hrozné. Snažili sme sa rok o miminko a už nie je.;-( Bola som len na začiatku 4-5 týždeň a teraz nič iné nerobím iba čítam na internete čo je príčinou ako často sa to stáva a pod. Chcem len pridať skúsenosť jednej baby, ktorá tiež podstúpila kyretáž a stále mala tehotenský test pozitívny, bola zle vyčistená a nakoniec ju museli čistiť 3x, príznakom bolo najmä stále krvácanie aj po kyretáži.

kelly, Po, 11. 01. 2010 - 11:31

Mna kyretaz caka zajtra, hrozne sa bojim, ci budem moct mat este babo. Je to uz moj treti potrat :-( Teraz sme sa snazili s manzelom vyse dvoch rokov a ked som sa dozvedela, ze som tehotna, co vam poviem, neskutocny pocit stastia. Zial skoncilo sa to na prelome 7-8 tyzdna ;-(

Vsetkym zenam co prezili, prezivaju podobne drzim prsty. Riadim sa heslom "raz to predsa musi vyjst".

ali26, So, 20. 03. 2010 - 10:45

Žial aj ja patrím k ženák ktoré podstupili kyretáž, po dvoch rokoch snaženia o dietatko po roznych vyšetreniach a liekoch po zistení dvojrohej maternice sa nám to podarilo boli sme z manželom nesmierne šťastný ked sme to zistili potom prišlo dalšie prekvapenie že čakáme dvojičky to už bolo fakt prekvapenie že ja z dvojrohou maternicou som otehotnela a dokonca dvojičky všetko bolo v poriadku citila som sa výborne a ani vo sne by mi nenapadlo že detičky už nežiju na ultrazvuku v 13týždni mi lekár oznamil že nie su tam akcie sŕdc zrutil sa nam svet som 3dni po kyretáži a cítim sa hrozne dufam že to čoskoro pominie . Všetkým ženám čo to prežili držím palce aby sa z toho dostali a čoskoro mali krásne detičky (blush)

Veronika57, Št, 16. 09. 2010 - 08:28

Hore hlavu, stalo sa to aj nám(mne)ja som skončila na liečení pre pokus o samovraždu,viem, že to bolí ale ked bude ten správny čas, ono si Vás nájde...tie v nebíčku to zariadia...(heart)

evuluska, Ut, 14. 09. 2010 - 18:57

Ahojte, ja som tiez potratila 2.8.2010 menzes som dostala presne po 31 dnoch absolvovala som uz aj vysetrenie u zenskej aj na sone a vsetko je v poriadku este pojdem na krv a uvidime. ale doktorka mi povedala ze ak bude vse ok tak v novembri sa budeme moct zas snazit to jest po tretej mrche po potrate, ja napriek tomu dufam ze budeme moct uz po druhej mrche.mali sme vsak stastie babo splodit sa nam podarilo na 1 sup.tak ale napriek tomu zeny hlavu hore a verte v prvom rade tomu ze budete mat i dalsie babo.
Drzim palceky.

Veronika57, Št, 16. 09. 2010 - 08:26

ja som po kyrete dostala menštruáciu až o 7 týždňov, telo sa potrebuje zotaviť a tie hormóny tam ešte šarapatia...len kľud, bude to dobré,drž sa(hug)

piocka, Pi, 24. 09. 2010 - 21:01

takze som tu zas po roku..Podstupila som dalsi potrat,srdiecko prestalo bit v 7tyzdni,...zas podstupovat to iste-to bol moj 4potrat mam pocit ako keby sa zivot na mne vyvrsoval..neda sa mi plakat mam v sebe strasny hnev,...

eva m, Pi, 24. 09. 2010 - 21:07

niet co povedat, piocka...(hug) (hug) (hug) (hug):-(
Eva (sun)

magdarka, Po, 10. 01. 2011 - 10:01

Piocka,velmi ma mrzi,co sa Ti stalo.Ja som vdakabohu potrat nezazila,no viem si predstavit ako sa citis:-(
Neviem ci Ti zistovali pricinu,preco sa to stalo....
Moja mama potratila 3x kym lekarov napadlo,otestovat ju na TOXOPLAZMOZU.Mala ju.Nakazila sa v kravine,kde pracovala,od teliatok,ktore krmila z flase a dohryzli jej prsty.Po vylieceni opat otehotnela a moj brat ma uz 17 rokov(heart)
Mam aj kamaratku,ktora potratila dokonca 6x!!!kym ju otestovali na tuto chorobu a tiez ju mala.Aj ona po prelieceni dalsie dieta uz donosila.
Nehovorim,ze mas Toxoplazmozu,no za pokus nic nedas.Ziadaj od lekara,nech Ta otestuje.Mozno je pricina Tvojich neospechov prave za tymto.
Drzim palce,nez sa cim skor pride na pricinu....(hug) (hug) (hug)

Kvača, Št, 03. 03. 2011 - 12:59

Všetkým babám,ktoré zažili čo je to potrat držím palce aby sa z toho rýchlo zotavili.Ja som do minulého týždňa nevedela ako sa cítia ale teraz som to zažila na vlastnej koži.Mám doma 4krásne a zdravé detičky (sun) a nemala som ani najmenšie tušenie že som tehotná,nakoľko som na silných liekoch po op. krčnej chrbtice sme si boli vedomí obaja rizika.A predsa sa to stalo a dopadlo to tak že som v 6tt potratila a podstúpila kyretáž,no a po 5dňoch znova kyret lebo som nebola dobre vyčistená.Teraz10 dní po druhom čistení mám teploty kŕče.tak dúfam že sa to upraví.ale je to veľký záber na psychiku
Všetkým DRŽÍM PALČEKY(y)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama