reklama

OPAR- herpes

Anonymný (bez overenia) , 04. 09. 2009 - 17:20

reklama

....dnes som si tu tak troška posurfovala, čítala som aj o problémoch - častých výskytov oparov-herpesov = ľudovo a po našom -v nárečí- "gundže"(giggle) (giggle) (giggle) , no nie ,nie je to pre nás ženy sranda, chodiť také medzi ľudí....
mám jeden babský , ale zato osvedčený liek-pomoc-radu

teda k veci :ak cítite to známe čpenie, svrbenie, uchyťte pramienok vlasov (asi 0.5cm) do prstov jednej ruky, o vzdialenosť 5-6 cm do prstov druhej ruky(ten istý pramienok)a šúchajte si postihnuté miesto, kým neucítite poštipkávanie...opar sa rozrežie tými vlasmi a nenepuchne-ani sa nevytvorí chrasta, zajtra je tam iba krásna vaša pera----teda, ak ste to robili správne...a je jedno, či tak robíte so svojimi vlasmi, manželovými (ako ja -ja mám krátke-;-( ;-( ;-( ), alebo deťúchovými.....


reklama


reklama

Core, Pi, 04. 09. 2009 - 19:03

Bublifucik - tu u nas zasa si to normalne rozotrieme prstom,ono to pomaha, ale...mam skusenost, ze sa mi potom za par dni, alebo na druhy den vyvali raz tak velky bobak kusok dalej - a mam taaaaku peknu gambicku:-D az no...

nela88, Pi, 04. 09. 2009 - 21:13

ja som si dala zobrať krv a potom mi ju sestrička pichla do nohy a o týždeň znova a už mám 15 rokov pokoj

lia6, Pi, 04. 09. 2009 - 21:20

:-O :-O :-O , to takto sa dá??? Viem, že "čistiť" krv darovaním je super, ale toto, že pichnúť do nohy? Ja som mávala strašnééé herpesy;-( , ale odvtedy, ako sa mi narodil malý sa mi úplne "prehodila" imunita a herpes som nemala(sun)

fidorka, Pi, 04. 09. 2009 - 21:47

ja som niekde čítala také babské rady a tam písali,vraj je na herpes najúčinnejší ušný maz,ktorý obsahuje nejaké látky,ktoré zabraňujú v počiatku rozvinutiu herpesu a keď je už "v plnom prúde",tak veľmi rýchlo ho vylieči.Ale overené to nemám,zatiaľ s tým nemám skúsenosti.

manny, Pi, 04. 09. 2009 - 21:53

No a ked už nepomôžu babské recepty, tak mne vždy zaberie mastička Viru-Merz;-)

Bublifuk01 (bez overenia), So, 05. 09. 2009 - 11:00

áno, manny, máš pravdu, Viru-Merz naozaj zaberá, ale dnes stojí v lekárni(u nás) okolo 6 €, vlasy sú poruke vždy a "sadarmo", a čo sa týka ušného maziva, ktoré sa vyššie spomína -počula som o tom ,no neviem-neviem, či by som to v praxi použila, aj keď sa hovorí-nikdy nehovor nikdy(giggle) (giggle) (giggle)

mimuscha, Pi, 04. 09. 2009 - 22:24

drahý si na herpes dáva propolis....ale či to zaberáB-]

nela88, So, 05. 09. 2009 - 15:21

ešte som zabudla, že táto tzv. výmena krvi pomáha aj ľuďom keď sa im vyhadzuje na očiach jačmeň

kapka, So, 05. 09. 2009 - 20:12

Maz z usi u mna nepomaha, krem nepomaha. Herpes mam minimalne 7dni az 10. Zavisi kolko mam stresov. Baby nestresovat sa a nepresilovat. Nic ine nepomaha. Este ze vynasli tie naplasti, aspon v klude mozem jest.(flower)

fidorka, So, 05. 09. 2009 - 22:42

To musí strašne nepríjemné,chodiť týždeň s takými opuchnutými a boľavými ústami,to ti fakt nezávidím.A máš pravdu,že herpes sa ukazuje hlavne vtedy,keď je človek vyčerpaný a vystresovaný,čo je v dnešnej dobe bežné...Zo školy(zdravotnej) si ale pamätám,že preventívne treba užívať B-komplex,vyskúšaj,možno sa ti to nebude tak často objavovať(sun)

mihula, So, 05. 09. 2009 - 20:34

Moja kamaratka mala velke probleny s herpesom a az jej to udrelo do oka.Je to virus ktory stale koluje v tele.Poradila som jej,ze ked sajej vyhodi na pere tak nech cistou ihlou pichne do neho a potom tou ihlou do predlaktia ruky.Spravila tak ruka sa trosku zapalila a herpes sa zatial nevratil.Je velmi natesena ze ma zatial pokoj uz 1Omesiacov.Treba vyskusat aj niekolko krat

Danat, Ne, 06. 09. 2009 - 13:30

Ja som pouzivala zubnu pastu (ale asi to velmi nepomohlo);
Pred rokom som zistila ze tie vselijake masticky z lekarni mi to este zhorsia = alergia ako hrom ( z malej bodky sa mi to z pery rozlialo po celej brade a tyzden som chodila z papierovou vreckovkou pod bradou co mi to stale tieklo; a doktory ze to mam infekciu (az po pol roku som zistila ze to mam alergiu a nie infekciu).
Takze teraz moj liek je proste len tak nehat a nic nedat - a cuduj sa svete za rok mi pera mapuchla le 2x a to mi vylezie zimnica kazdy druhy mesiac - inac v pohode; svrbi jeden/dva dni ale aspon nenapuchne a na treti uz nic neni - ani chrasta.

kapka, Ne, 06. 09. 2009 - 14:18

Mihula, to je jedno kam si s tou ihlou pichnem do tej ruky? Vobec som o niecom takom doteraz nepocula, ak budem mat najblizsie herpes vyskusam. Ja uz som hadam vyskusala vsetko, aj prepichnut aj dat 50 a viac percentny alkohol, masticky, maz z ucha, naplasti to len prekryju. Ostava uz naozaj iba ta krv. Dufam, ze z lekarskeho hladiska to je dobre.

mikve, Po, 07. 09. 2009 - 10:26

No asi to je jedno ja som to urobila pred piatimi rokmi, ked sa mi herpes vyhadzoval hadam kazdy mesiac a pichla som si to do stehna a odvtedy neviem co je herpes.;-)

monika_dankova, Ne, 06. 09. 2009 - 14:19

No ja som tiež mávala často herpes,teraz už nie.Mám doma aloe-kaktus a keď cítim svrbenie,väčšinou po dlhšej chorobe odrežem si kúsok,rozrežem ho a asi 5 minút-môže byť aj dlhšie si ho držím na tom mieste.Robím to viac krát denne a herpes sa mi vôbec nevyhodí.;-)

mihula, Ut, 08. 09. 2009 - 18:12

No je to jedno kde si to pichnes,ale ruka je asi najlepsia a pod laktom.Ale ihla nech je cista.Toto mi posepol jeden doktor.Skus a uvidis.

Kristy_1, St, 03. 03. 2010 - 23:00

Ahoj mihula celkom nerozumiem tvojej technike, ale velmi ma zaujala nakolko mam herpes kazdy mesiac a uz som v koncoch.
To si mam akože pichnuť do herpesu ked je už taky nafuknuty? a ked je v nom uz "vodicka" infekcia.....a potom s tou infekcnou ihlou si mam pichnut do ruky tak aby mi tiekla krv.... aby som mala istotu ze ta infekcia sa mi dostane do krvy alebo si mam do herpesu pichnut ked je este malicky ale uz je v nom ta infekcia lebo ja ho mam vzdy ako karfiol;-( ???? pytam sa preto lebo by som to vyskúšala ja som uz za vsetko??? a inak aky to ma ucinok??? telo sa zacne branit alebo co??? Dakujem ti za odpoved

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama