reklama

Do kúpeľov Trenčianske Teplice s celou rodinou

Kamila , 15. 11. 2009 - 15:37

reklama

Od novembra ponúkajú Kúpele Trenčianske Teplice novinku - rodinný relaxačný pobyt Hupslandia so špeciálnym programom pre deti
Zdá sa Vám, že od letnej dovolenky ubehlo more času a dní do vianočnej pohody je pred nami ešte viac ako dosť? Skúste víkendový relax v kúpeľoch. Kúpele Trenčianske Teplice ponúkajú od novembra novinku – relaxačný pobyt Hupslandia pre celú rodinu. Vy sa môžete nechať rozmaznávať a o vaše deti bude dobre postarané. Prvý termín špeciálneho pobytu Hupslandia je 19. až 22. novembra. Pre deti je pripravené plávanie pod dohľadom odborníkov či veselý program s animátormi a pre rodičov zasa atraktívne masáže, kúpeľné procedúry a iné oddychové a športové aktivity.

Slováci si doprajú kúpeľný pobyt častejšie ako to bolo v minulosti. Ľudia sa snažia žiť zdravšie a dopriať si oddych a relax aj počas krátkodobejších víkendových pobytov. Problémom je, že na Slovensku je veľmi málo kúpeľov, ktoré môžu navštíviť celé rodiny aj s deťmi. Kúpele Trenčianske Teplice sa rozhodli vyjsť v ústrety mladým rodinám a pripravili zaujímavú novinku – relaxačný pobyt Hupslandia pre rodiny s deťmi. Prvý predĺžený víkend v Kúpeľoch Trenčianske Teplice pre celú rodinu Hupslandia môžu záujemcovia navštíviť v termíne od 19. do 22. novembra 2009. Ďalšie termíny rodinného pobytu Hupslandia v roku 2010 sú nasledovné: v marci od 25.3. do 28.3., v apríli od 22.4. do 25.4., v máji od 13.5. do 16.5., v septembri od 16.9. do 19.9. a v októbri od 21.10.- 24.10.

Aby mali rodičia možnosť relaxovať, pripravili kúpele pre detičky rôznorodý program. Skúsení inštruktori sa budú deťom venovať na plávaní, pripravený je dokonca špeciálny program dojčenského plávania už pre bábätká od 3 mesiacov v skupine iných detí pod odborným vedením inštruktorov Hups baby clubu. Po plávaní budú mať drobci možnosť stráviť čas zábavným programom plným pohybových aktivít a hier. Pripravené budú výtvarné dielne, didaktické a tvorivé hry, hudobné popoludnie a divadielko s milým maskotom psíkom Hupsíkom.

Kým budú deti počas predĺženého víkendu veselo šantiť vo vode alebo v herni, môžu rodičia príjemne relaxovať v saune, dať si masáž, termálny kúpeľ, zaplávať si vo vnútornom alebo novom vonkajšom bazéne Grand. Okrem nového vonkajšieho bazéna môžu doplnkovo využiť množstvo zaujímavých procedúr a voľnočasových aktivít. Na výber je v uvoľňujúci termálny kúpeľ v bazéne Sina s teplotou až 40˚C, masáž v historickej odpočivárni Hammam, rašelinový zábal, prísadový kúpeľ alebo niektorá zo špeciálnych masáží, ako napr. masáž lávovými kameňmi, thajská, medová, reflexná masáž alebo mnoho iných procedúr. Medzi zaujímavé voľnočasové aktivity patria cvičenia Pilates, Joga alebo kurz brušného tanca.

Kúpele Trenčianske Teplice patria medzi najväčšie a najvyhľadávanejšie slovenské kúpele zamerané na liečbu a prevenciu ochorení pohybového aparátu. Ročne ich navštívi 19 000 domácich a zahraničných návštevníkov. Termálna liečivá voda v kúpeľoch je výnimočná tým, že vyviera z prameňov v teplote optimálnej na kúpeľné procedúry, čím si zachováva svoju vysokú kvalitu a liečivé účinky. Kúpele Trenčianske Teplice aktuálne ponúkajú aj nové pobyty zamerané na medical wellness a krásu, chudnutie či liečbu osteoporózy.

Viac info: http://www.kupele-teplice.sk/articles/605/


reklama


reklama

Aja1, St, 18. 11. 2009 - 19:06

Super vedieť,ja to mám do Teplíc na skok.Ďakujem za tip.(clap)

daridari, Pi, 18. 12. 2009 - 16:32

Prosím, ak už niekto absolvoval tento relaxačný pobyt, napíšte o ňom bližie:
-aké účinky ste pocítili,
-aké je ubytovanie a strava,
-aká je cena pre jednotlivca

Ďakujem za odpoveď.

manny, Pi, 18. 12. 2009 - 17:17

Tak toto vyzerá dobre. Žeby som si dala s drobcami vianočný darček v marci?
;-)
Kami dík za typ:-)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama