reklama

Bolestivy zaciatok tehotenstva

pepaLV89 , 08. 02. 2010 - 20:45

reklama

Ahojte,som tehotná v 3 tyždni a 5 dni,bola som u lekara,ze mam neznesitelne bolesti v podbrusi,po sonografe sa ukazalo,ze som tehotna,no nevidno mi babo a ani jeho srdiecko...24.2 mam ist znovu na vysetrenie a povedal,ak tam nic neuvidi,tak sa bude musiet prerusit tehotenstvo,je tento postup spravni,ma niekto s tymto skusenosty,ak ano,tak vas ziadam o radu.dakujem


reklama


reklama

novacka, Po, 08. 02. 2010 - 20:52

Ahoj v tretom tyzdni ani nic nemoze vidiet, zbytocne ta vystrasil, najskor az v tom siestom takze ten datum co ti dal sedi. Ale aby hned spominal prerusenie tehotenstva ak nic neuvidi, to je pako alebo co?Bolesti v podbrusku som mala aj ja a drzali ma dlhsie, ale nic zle sa nepreukazalo, zo zaciatku je to taka reakcia tela, pripomina ti to bolesti pri menstruacii, pockaj chvilu, nestresuj sa. A na tvojom mieste by som zmenila gynekologa.

lydusha (bez overenia), Po, 08. 02. 2010 - 20:59

Presne toto ma napadlo ako prve, novacka- zmen lekara(y)

pepaLV89, Po, 08. 02. 2010 - 21:04

LYdusha pozdravuje ta moj priatel IgorZH4 a pita sa ci si ho este pametas...?

lydusha (bez overenia), Po, 08. 02. 2010 - 21:08

A ze pozdravuje zrovna mna?

pepaLV89, Po, 08. 02. 2010 - 21:11

Ano,lebo si ta vraj zapamatal,ze si mala spravne nazori a mne povedal,aby som sa sem prihlasila,ze su tam super baby,ktore mi vo vsetkom poradia...

lydusha (bez overenia), Po, 08. 02. 2010 - 21:12

:-) A kam sa stratil? Babam tu celkom chyba jeho muzsky pohlad.

pepaLV89, Po, 08. 02. 2010 - 21:02

Ahoj,dakujem,za odpoved,mi ked sme spolu pozerali sonograficke vysetrenie,tak bolo vidno v maternici,dva vacky s malimi ciernimi bodkami a mi povedal,ze nevidno vobec nic,tak neviem,co je na tom pravdi,mi len predpisal lieky na udrzanie tehotenstva a proti krcom...

fantika, Po, 08. 02. 2010 - 22:08

pepa ja som tiez tehulka,v 16 tyyzdni momentaalne..ako piisali baby vyssie je priskoro na sone nieco vidiet,ale o tri tyzdne to urcite bude okej..:-) nestresuj sa,vela odpociivaj..bolesti na zaciatku maa vela baab..telo si privyka na novuu situaaciu..drziiim palce nech je vsetko okej.(hug) (heart) :-)
PS:pozdrav Igora..;-) a to on je stastnyy tatiik?

pepaLV89, Pi, 12. 02. 2010 - 20:49

ahoj dakujem za radu pozdravim ho a ano on je stastny tatinko...no bude za 8 mesiacou...pekny vecer

Janka777, Ut, 09. 02. 2010 - 09:30

Ahoj,tak presne take stresy som zazila aj ja, akurat, ze moj gynekolog bol maximalne trpezlivy a snazil sa cakat, ako zareaguje moje telo-dokonca som aj krvacala, lebo sa mi objavil hematom,nebolo vidiet akciu srdiecka, a o tyzden na to, asi v 6tt sa to vsetko ukazalo.Doteraz som na kludovom rezime, a tesim sa z rastuceho bruska a pohybov, som v 18tt.Ty sa len hlavne neboj, a ak mas pochybnosti o lekarovi, tak ho zavcasu zmen.Drzim ti palce, a uvidis, ze ti vsetko dobre dopadne, aj tie krce casom pominu...snez sa oddychovat. a hlave vver, ze tvoje babo je v poriadku a krasne rasti, prajem ti karasny dnik, janka.(sun)

januska1980, Ut, 09. 02. 2010 - 18:12

ahojkaj, tak takkuto skusenost mam aj ja. prve babetko som cakala v lete, ale bohuzial v praci som koncom augusta potratila, hrozna skusenost a sklamanie. o druhe sme sa s priatelom pokusili o 3 mesiace a n adruhy pokus to aj vyslo:-) dostal darcek pod stromcek:-) ale den pred sivestrom som zacala krvacat, co bol pre mna neskutocny sok a strasny strach. na pohotovosti mi rozospaty doktor povedal ze tam nic nevidi a chcel ma hned nechat v nemocnici na vycistenie. nesuhlasila som a sla som za svojou gyn. a ta mi potvrdila, ze tam nic nevidi, ale ze este tyzden pocka. sla som s malou dusickou na kontrolu a tam som uz na ultazvuku videla svoje male krasne babetko:-) teraz som uz v 12 tyzdni a s priatelom som neskutocne stastna. takze podla vlastnej skusenosti viem, ze sa netreba bat dopredu. dufam ze som ta aspon trosku utesila.

angelmischelle, Po, 15. 02. 2010 - 00:09

ahojky,v kazdom pripade zmen gynekologa...je to max. debil. prezila som muky presne pred rokom ked sme sa pokusali o babatko so snubencom, aj sa nam podarilo otehotniet a kedze v tom obdobi som mala vela stresov tak som si ani neuvedomila ze ohrozujem nielen seba ale aj babatko ktore vo mne den co den rastlo...raz mi prislo tak nevolno...na jednom skoleni a 1 holka mi povedala...ze ona pozna take nevolnosti nahle...a ja ze co?? hned na to sme si so snubencom urobili test ze co sa deje a naozaj stastim sme skoro umreli no a odvtedy sa zacal boj o prezitie...prisla som k lekarovi a na sone nic test pozitivny a ani krv mi nezobral pridte o tyzden...prisla som a opat nic..a oznamil mi ze je to "asi"mimomaternicove tehotenstvo ze v maternici nevdi nic ze okamzite do nemocnice cestou do nemocnice som sa psychicky tak zrutila som plakala len so mnou triaslo priatel ma drzal v naruci a lekar v nemocnici mi opat spravil vysetrenie sono a zistili ze malinke je v maternici no nejavy znamky zivota ze srdiecko nebije ze ma cakaju zajtra na prerusenie....nesla som a bojovala az sme dobojovali este 2tz a aj tak spontanne odisiel nas anjelik...prosim bud v pohode nestresuj sa a bud v pokoji!!!drzim Ti palce

angelmischelle, Po, 15. 02. 2010 - 00:35

Ak ste tu nejake mamicky mam na Vas 1 otazku ...min rok som prisla o babatko a s priatelom sme sa opat od januara zacali tak iba prilezitostne milovat, ze nechame tomu volny priebeh...je tomu cca 3tz dozadu a menz. my skoncil 26.1. a zistila som vecer ze som zacala ovulaciu a 2tz dozadu mam bolesti v prsiach v noci sa prebudzam co mam az bradavky ako radar vystrcene a pevne prsia a dnes som dostala menz. a prsia ma stale boli test vysiel negat. a bolesti v podbrusku a prisposobene brusku...som v poslednom case dost precitlivela...aj som ochorela 3dni dozadu a radsej som iba na cajikoch ziadne lieky tak neviem ...kto o takomto systeme vie...odpiste pls...:)vdaka...:)(heart)

kiko94, St, 12. 10. 2011 - 13:24

Chcel by osm sa vas opitat , či je možnne aby baba citila svoje babo už po 2 tyždni ?? A može už mat v takom už citit rozne pachi atd ... ??

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama