reklama

Pozitívne vlastnosti našich polovičiek ;)

Pridal/a Amalka dňa 26. 02. 2010 - 21:14

reklama

Určite také majú. Minimálne jednu, ale predpokladám, že keď sa úprimne zamyslíme, nájdeme ich oveľa viac. Neexistuje úplne zlý človek, v každom je aspoň kúsok niečoho dobrého.
Veď niečo nás na nich očarilo, upútalo, niečo nás k nim priťahovalo. Starosti, problémy, zovšednenie, zaujatosť nám možno zakryli oči. Skúsme ich otvoriť dokorán a prezraďme na svojich partnerov aj niečo pekné. Možno k nám sa zabudli pekne správať, ale voči okoliu to stále dokážu. Tak aký je ten váš?
Príťažlivý? Bystrý? Zručný? Má dobré srdce? Vie to s deťmi? Je ochotný? Vie variť?
Skúsme sa na nich pozrieť pozitívne a pochváľme ich. Aspoň raz ;-) ;-) ;-)


reklama

reklama

mnnaaauuu, Pi, 26. 02. 2010 - 21:29

Príťažlivý určite.. aspon pre mna :Dbystrý a zručný,no neviem neviem...(rofl) v každom príprade je velmi ochotný, ked niečo potrebujem , poprosím.. napr. ked pozeráme telku a mam chuť na čokoládu..mne by sa vžiiiiivote nechcelozijsť po schodoch do kuchyne:-P a onletííííí...

so synčekom sa dokáže pohrať ako so seberovným.najmä čo sa týka autičiek,vláčikov a podobne(giggle) (giggle) ja na také veci rozum nemám. variť vie síce jedine čaj,ale to nie jechyba.. pretože ja varenie a pečenie milujem... a čo je oooooooobrovské pozitívum... vysáva... ani ho nepýtam... sám od seba... ja vysávanie neznášam... vysávam len ked musím,radšej berie mdo rúk metlu....:-) :-)

a ešte jedno plus je, že moja milá polovička sa malokedy pre niečo stresuje alebo hnevá..je to skrátka moja pokojná mačička (heart) (heart) (heart)

ktorú aj napriek "pár" nedostatkom veeeeeeeeeľmi milujem(heart) (heart) (heart) (heart)

svetlana (bez overenia), Pi, 26. 02. 2010 - 21:31

dalsia strana mince je, ze aj zeny su niekedy/casto/raz za cas tie nemozne (giggle) :-)
to ale celkom nie je, co si chcela, ja viem, len ma to napadlo :-)

mnnaaauuu, Pi, 26. 02. 2010 - 21:32

:-D :-D :-D :-D :-D myslím že ženy su častejšie nemožné..a spon ja sa tak cítim :D ako histerka haha:-D

Amalka, Pi, 26. 02. 2010 - 21:35

Môj Tiger je dobrý šofér, obdivujem ho, ako dokáže nacúvať s nákladiakom do priestoru, kde má len po dva cm voľného miesta z bočných strán, musí sa vtesnať pod nízku striešku a zvládať vyklopiť náklad tak, aby nepotrhal káble alebo nezničil iné prekážky.
Tiež je ochotný pomôcť iným. Ktokoľvek za ním príde poprosiť hoc aj o pol noci o pomoc, nepovie nie.
A má obrovskú vytrvalosť. Dokáže makať a makať v čase i nečase. Zatne sa a prekoná sám seba. Ide aj za hranice svojich síl. Toto je pre mňa cudzie.
Ak sa náhodou opije a je mu druhý deň zle, spoznám to podľa toho, že robí ako kôň. Nesťažuje sa a akoby sám seba trestá za to, že to prehnal s alkoholom.
Páči sa mi, ako vie logicky myslieť. Napr. na stavbe domu myslí neuveriteľne dopredu, čo ma fascinuje Ak sa náhodou o desať rokov vynájde nejaká super technika, som si istá, že my už budeme mať pripravenú prípojku ;-). Vie sa podeliť. (heart)

som (flower) v papradí

Amalka, Pi, 26. 02. 2010 - 21:40

Zabudla som povedať, že nikdy v živote by ma nenútil ísť na interupciu a aj keby som ostala tehotná 25. krát, prijal by dieťa bez námietok. Toto si u neho veľmi vážim a som mu za to vďačná. A Daniela tvrdí, že je veľký fešák (giggle) (giggle) (giggle) , tak mne sa ľúbi tiež. Pár rokov dozadu, keď bol ešte štíhly a vlasatejší, tak sa verne podobal na herca Ioana Gruffudda. :-D :-D :-D

som (flower) v papradí

apple, Pi, 26. 02. 2010 - 21:40

úžasné(y) B-] (heart) ...čo sa týka super šoférovania, a nezištnej pracovnej pomoci,je taký istý i môj priateľ i môj otec(beer) (beer) (beer)

sonia, Pi, 26. 02. 2010 - 22:19

Amalka ten môj sa v mnohom na toho tvojho podobááá (y) (giggle) .Tiež je dobrý šofér (y) ,tiež je ochotný pomôcť iným (y) ,dokáže makať v čase i nečase (y) /aj pre mna je to cudzie (giggle) :-P /,a ak to náhodou trošku preženie s alkoholom na druhý den si vybíja energiu na mne (rofl) /potrebuje to dostať zo seba von (rofl) /,logicky je na tom tiež dobre /určite lepšie ako ja :-P / a čo sa týka varenia tak v tom je tiež dobrý (y) /zase asi lepší ako ja :-P / - ked sa mu teda chce a má chuť (y) .Určite by sa našli aj nedostatky ale nebudem mu to tu kaziť (rofl) ,ved ani ja nie som dokonalááá (giggle) :-P ;-) :-) ...(flower)

apple, Pi, 26. 02. 2010 - 21:36

náš Majo, je kamarátsky(od prvého dňa mal rád Dávidka ako mňa),má super postavu(lebo športuje),krásne oči,nos a peri,je akčný(chodíme na rôzne výlety),každý deň nám vraví,že nás ľúbi,nič ho nerozhádže,nič mi nevyčíta,a najkrajšie je,že zaspávame tak, že sa držíme za ruky(giggle) (heart) ...určite je toho viac,než toho čo mi vadí;-)

mnnaaauuu, Pi, 26. 02. 2010 - 21:45

aj ja som zabudla dať môjmu mužíkovi ešte pluuuuuus za to šoférovanie a parkovanie..ja by som sa rzozplakala na väčšej križovatke... nie to ešte niekde vo velkom preplnenom meste.

Tatiana 13, Pi, 26. 02. 2010 - 22:01

Musím dať za pravdu,že na tých našich polovičkách je aj niečo dobré.Len po tolkých rokoch manželstva a rôznych problémoch v živote sa nato úplne zabúda. Dík Amalka :-* (hug)

adus, Pi, 26. 02. 2010 - 22:07

Ten môj je neuveriteľne zručný - ak aj náhodou niečo nevie spraviť sám, tak určite pozná niekoho, kto mu s tým pomôže.
Čo ma občas štve je, že sa vyzná aj v tých "ženských prácach" - ak by som ho chcela vytrucovať tým, že mu neprišijem gombík, neožehlím,... tak by mi to bolo prd platné, lebo by to zvládol ľavou zadnou. Možno práve preto, aby ma nenasr...(dil), tak takéto veci zásadne nerobí, lebo nechce, aby som z neho mala mindráky(giggle).
No a na to, že je v podstate "brat mlčanlivého vlka" tak je neuveriteľne vtipný - presne v štýle tých mlčanlivých - keď už niečo povie, tak to je "pecka"!
Nos má stále strčený v nejakých písmenkách a tak toho veľa vie...
Je dobrý kuchár a občas je ochotný nám to aj dokázať(sun)

fidorka, Pi, 26. 02. 2010 - 22:23

Ja sa tu budem zase vychvaľovať,ale čo narobím,keď to moje chlapisko je taký dobráčisko.;-)
Vie urobiť čokoľvek,len nesmiete po ňom chcieť niečo navariť.On sa do toho síce aj pustí,ale jesť sa to nedá...Je veľký puntičkár a detailista,to ma niekedy vytáča,miluje nás všetkých doma-mňa,aj deti a trpí,keď sa niekomu niečo deje.Ako Amálka písala,ani môj sa nikdy nesťažuje,nelamentuje,keď ho niečo bolí.Je veľmi hyperaktívny,stále musí niečo robiť a hlavne sa poriadne narobiť.Nepije,nefajčí,ani netančí(blush) ,má veľa kamarátov,je veľmi priateľský a neodmietne žiadnu pomoc...a už radšej končím.
Má nejaké "nedoladené"chybičky,ale to sú nutné detaily,veď ináč by so mnou nevydržal:-* (sun)

magic, Pi, 26. 02. 2010 - 23:02

na mojho je spolah. je absolutne vhodny do obchodnych sfer, kde aj pracuje. dokaze najst spojitosti, zariadit, cokolvek vas napadne, vzdy najde niekoho, cez koho to pojde a nacas. cela rodina, ak ma nieco riesit (este aj ta moja), sa obracia zasadne na neho o radu a zariadenie pomoci. bud to zvladne sam, alebo ma ruke aj po nohe niekoho, kto to bude vediet alebo ten pozna niekoho dalsieho, kto to bude vediet - proste ma svoje spletite siete.
ak sa pre nieco rozhodne, dosiahne to. priamo alebo sprava, ci zlava, cesticku si najde.
rad pomoze kamaratom nezistne. rad pomoc aj ponukne, ked vidi, ze si nevedia rady, no nic nehovoria.
vie ma rozosmiat - ale treba si na jeho styl humoru zvyknut. niekoho to uraza.
ma rad nase deti a tie ho zboznuju. doslova. biju sa o jeho pozornost a pritomnost, kto si jej uchmatne viac. treba ich pritom kaucovat. "ring volny".
ma stale plno napadov a je hyperaktivny, az ma tym obcas stve. lebo ich vsetky chce hned realizovat. ked sa zahladi na nas dom a zacne vetu: "mohli by sme nieco skusit s tymi..." naskoci mi husia koza, lebo viem, ze nech je to cokolvek, budeme to musiet este tento rok. zbohom dovolenka.
a najviac na nom milujem, ze si pri nom ajs detmi zijem ako v zlatej klietke, na ktorej su dierka stale otvorene.

este jedna vec ma napadla: ze mi bez okolkov a milych slov vie otvarat oci voci mojim nedostatkom (co ma v danej chvili vzdy poraidne vytoci) a napriek mojej neochote mi neustale posuva vyssie latku mojich schopnosti (co ma tiez neuveritelne vytaca, ze po mne chce stale viac a veci, na ktore ja nemam - aspon si to myslim v tej chvili, nez ma donuti).

Tatiana 13, Pi, 26. 02. 2010 - 22:44

Magic to bolo krásne,to máš doma ale poklad (heart) (heart) (heart)

magic, Pi, 26. 02. 2010 - 22:50

vidis, a to som sa ani nedostala do prvej patiny z vypoctu. ale zase su chvile, ked pri nom rozmyslam, ze by som mala investovat do poriadnej liatinovej panvice. len tak, kvoli potrebe obcas ho tresnut po hlave, ked ma vytaca do zerava. ale inak je to skvely chlap. ako dobre, ze mi ho osud prihral do cesty. asi som v minulom zivote musela hodne posluchat. (sun)

val, Pi, 26. 02. 2010 - 22:45

Pekne si to Amalka vymyslela (y) konecne sa mozeme so svojimi drahymi polovickami aj pochvalit. Moj milasik je velmi zrucny takmer cely byt prerobil sam, obdivujem na nom, ze ma odvahu pustit sa aj do veci ktore nikdy nerobil. Domace prace sice nie su jeho konickom a velakrat ma prekvapi tym ze pridem z prace a vsetko je upratane. Rada s nim sledujem filmy pretoze v nich vidi to, co ja nie. Su to filmy vacsinou Cb 60 roky take "divociny" co davaju vacsinou na STV2. Okrem ineho je vasnivy cyklista takze pozna okolite lesy krizom-krazom. Potom nalozi do auta nas, vsetky svoje zeny a vlaci nas po lesoch... zvlada nase fnukanie pred kazdym kopcom...
Dokaze rozpravat neuveritelne pribehy ako bojoval v lese s vlkom alebo medvedom, tie nase male kukucky ho sleduju s otvorenymi ustami aj ocami, toto na nom milujem ako ich vie zaujat...Kazdy den mi vravi ze ma lubi a ked sa nevidime tak mi vola, ze mu chybam. Lubime sa velmi a ja verim, ze je to navzdy (heart) (heart)

Diky za kazde nove rano...

georgina, Pi, 26. 02. 2010 - 22:57

Zo všetkých skvelých vlastností môjho manžela si najviac cením, že ma "berie" presne takú, aká som a že ma dokáže rozosmiať :-) (sun) (sun) (sun) (sun)

cibinkals, Pi, 26. 02. 2010 - 23:16

...na prvom mieste, aj po 10rokoch je SMIECH....vela sa spolu "válame" na každej volovine, vieme si urobiť srandu aj sami zo seba...a za tie roky, ked ho chytia nervičky, a prebúdza sa v ňom neurotik, a puntičkár...stačí sa usmiať, a už sa ani hnevať dalej nedokáže(heart)
A musím podotknúť, že ten úsmev milujem veeeelmi(heart)

mirka146, Pi, 26. 02. 2010 - 23:47

Môj manžel nevarí, neperie a nežehlí. Vo všetkom ostatnom je dokonalý. Teda dokonalý pre mňa.
A z vlastností, ktoré si vážim na ňom najviac, len stručný výcuc:
vždy ochotný každému pomôcť (najviac mne)
pracovitý
vtipný a veselý (niekedy tá jeho náladička lezie pekne na nervy (giggle) )
zručný
verný
my s dcérou sme pre neho nesmierne dôležité
....
Celých 23 rokov čo sa poznáme mi dáva najavo, že som to najlepšie, čo ho v živote mohlo stretnúť. A je to vzájomné. (sun)

Katka0202, So, 27. 02. 2010 - 06:24

tak ja sa k vam mile damy pridam... moj najdrahsi manzel je mily, ochotny pomahat, dobry sofer a este lepsi kuchar, miluje mna, nasu dceru i nas zazrak v brusku, ma neskutocnu trpezlivost a taku davku pokory, aku ja mat v zivote nebudem... a hlavne ma vie vzdy za kazdych okolnosti rozosmiat... a jeho najvacsie pozitivum??? ze ho milujem najviac na svete (heart) (heart) (heart) (heart) (heart)

helus72, So, 27. 02. 2010 - 08:48

Ten môj ma dokáže rozosmiať a to je pre mňa veľmi dôležité;-)

anulienka1, So, 27. 02. 2010 - 09:14

Tak aj ja sa k vám pridávam...na mojom manželovi si vážim jeho dobrotu, prístup k ľuďom...tiež nevie nikomu povedať nie...je zručný, veľa veci u nás v domácnosti urobil práve on, tiež dobrý šofér...ani domáce práce mu nie sú cudzie...:-)...u nás umýva okná iba on...lebo on ich umyje lepšie ako ja:-)...keď nestíham, tak mi vyžehli....a je perfektný tatko..s deťmi mi pomáha...nebojím sa ich s nim nechať, lebo viem, že o ne bude dobre postarané...Je aj výborný kuchár...a neustále mi opakuje, že som úžasná mamka, žena a jedna z mála žien, ktoré keď ráno vstanú, tak vyzerajú dobre... povedzte, čo viac si žena môže priať?...veľmi ho milujem(heart) (heart) a za všetko, čo robí pre mňa a detičky mu patrí jedno veľké ďakujem.

datelinka, So, 27. 02. 2010 - 09:20

moj manzel je pre mna ako slniecko,rano vstanem a uz sa smeje ,vecer lihame zas so smiechom,nieze by sme sa cely den len smiali,to nie on je totiz veeelmi
pracovity,podnikavy a postavil nam uz 2 domy,vsetko si robil v dome sam okrem elektriky,je vyborny sofer,bagrista(y) (sun) ma rad deti,je hrdy ze ma 4 synov
nevie klamat!!!!ochotny kazdemu pomoct,je abstinent ,nefajci ani len kavu nepije,nuz co viac si mozem priat ????hi hadam len jedno aby sa naucil varit,
ale co by som potom robila ja ?????:-P nacisto by som zlenivela.
Pretoze ked mam vela prace doma je ochotny aj pomoct pozehlit,povysavat ,pozmyvat atd...proste je to moj najvacsi poklad na svete,ktory by som nevymenila za ziadny iny !!!!!!!!!!!mam s nim nadherny zivot,aky som si vysnivala :-* :-* (heart) (heart) (heart)

datelinka, So, 27. 02. 2010 - 09:23

a len tak inac.....ked citam tieto prispevky ,zasnem kolko uzasnych chlapov je na svete !!!!!!!!!!!!!ved co by sme bez nich robili??????(heart) (heart)

betana, So, 27. 02. 2010 - 10:55

aj ja musím jednu pridať - najpozitívnejšia vlastnosť môjho muža je, že už nie je môj muž.(rofl)

helus72, So, 27. 02. 2010 - 11:09

Si zavalila:-D :-D :-D :-D

mnnaaauuu, So, 27. 02. 2010 - 12:49

kraaasna bodka na záver :-D ;-) (rofl) :-D :-D :-D :-D

stakola, So, 27. 02. 2010 - 16:37

Môj manžel je pracovitý a veľmi šporonlivý ( niekedy až moc (giggle) ), aj keď viem, že šetrí len a len pre svoju rodinku, aby nás mohol každé leto zobrať k moru, ktoré milujeme. Nechodí do krčmy a nikde sa netúla. Stále čosi kutí na dvore, alebo v kotolni. (y) Inak je na prvý pohľad prísny ( policajt ;-) ), ale pod jeho prísnou tvárou sa skrýva dobré srdce. Dôležité je to, že ja a naše deti sme preňho všetko (hug) (heart)

Polárka (bez overenia), So, 27. 02. 2010 - 19:19

Zenialni blog :-)
Som tak pozerala minule na zelanie z Lyduskynej krabicky stastia. Pisala som, akeho partnera by som chcela. Napisala som si presne vlastnosti ktore by mal mat, no a Marek ma tusim vsetky :-) .
Je laskavy, miluje nas oboch s Matkom, a za nic by nas nevymenil. Krasne sa o nas stara. Nefajci, nepije... Zniesol by nam aj modre z neba, keby sa dalo...
Je uzasny (hug) (heart)

alexa35, So, 27. 02. 2010 - 19:36

Môjho MM milujem, lebo je mi najlepším kámošom, dobrým otcom, spoľahlivým partnerom, super milencom(heart) a dáva mi roky najavo, že som tá jediná a posledná v jeho živote...
Je veľmi inteligentný, sčítaný, rozhľadený. Vie ma prekvapiť, vie byť vtipný a ja vravím, že má ženské vnímanie sveta.
A na túto dobu má veľmi silno vyvinutý zmysel pre spravodlivosť - nevie klamať, je čestný a hooooooooodne priamy.
Má technickú zručnosť a myslenie-vie si poradiť s hocičím a je pedantný, až puntičkár - v dielni má vypratkané a všetko na svojom mieste-lepšie ako ja v kuchyni.
A je dobrý vizionár:-). Povie.......a zvyčajne sa tak veci vyvinú... (čomu nie som vždy rada, ale...)
Ale čo mám najradšej, je ten kus chalana v ňom, ktorý ma na VŠ intráku namotal na číro (v roku 1990!), kanady a čiernu...taký drzák vydrzený, no s čistým srdcom a štítom....

helus72, So, 27. 02. 2010 - 20:04

...á...zabudla si...je fasa spoločník;-) (clap)
P.S. .. normálne som v pomykove, že ja o tom SVOJOM len tak v skratke, ale s láskou a zo (heart) :-P

alexa35, So, 27. 02. 2010 - 20:28

som si to možno potrebovala takto zhrnúť... Víla Amálka dala dobrý blog, jednoduchý a účinný(y)
Nebuď v pomykove, šak máš doma pohoďáka Lasicoidného... ništ ty nemusíš dodávať... :-)

helus72, So, 27. 02. 2010 - 20:39

že Lasicoidný(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

bigmama, So, 27. 02. 2010 - 23:27

okrem toho, ze vie uzasne varit a spratat si posebe kuchynu, si na nom vazim jeho zmysel pre humor a aj ked som ako neriadena strela a pripravena vybuchnut, on ma doslova detonuje svojou humornou poznamkou a ja neviem, ci sa mam zacat rehotat, alebo zurit, vacsinou zvitazi rehot (rofl) (rofl) (rofl)
dalsia vlastnost-neuveritelne starostlivy otec, niekedy horsi ako ja, co sa tyka obskakovania a tutkania deti, hlavne ked v noci nahodou maly zamrnci, uz ho mam nastahovaneho v posteli, to iste bolo aj s dcerou, ked bola mala, nikdy sa mu netazi vstat v noci, ist zobrat nieco pre deti, ci pre mna, pozakryvat ich (heart) (heart) (heart)
a obdivujem jeho diplomaciu a ochotu, mam sa co ucit, on si dokaze zachovat klud anglicana a to ja uz kypim ako sumienka a k tej ochote, kedykolvek ho o nieco poziadam, nikdy to nie je problem
(napr. posledne tyzdne som velmi vycerpana a demoralizovana, tak bol ochotny zaviest ma domov k mame a prist pre mna o dva tyzdne, sam to navrhol, razne som zamietla, viem, ze je tiez vycerpany a jednoducho prejst v priebehu dvoch tyzdnov takmer 6000 km je nemyslitelne...)
a dalo by sa pokracovat (heart)
bigmama (hug)

fidorka, Ne, 28. 02. 2010 - 00:01

Eviku,drž sa ho silno a nepusti :-* (hug) (heart) (sun)

bigmama, Ne, 28. 02. 2010 - 00:22

ja drzim a silnoooo (heart) , len ci bude aj on nadalej drzat a nepusti ;-) (giggle)
bigmama (hug)

brona, Ne, 28. 02. 2010 - 08:28

Chcela som sa, Amalka, pridat do tohto krasneho napadu. Lenze- tolko miesta tu naozaj nie je- aby som pomenovala vsetko krasne na mojom muzovi. Ja by som skor mala vazny problem najst daco zle na nom.Práve sa s detmi hra clovece a uz len pocuvat ako to prebieha/ skusaju to po anglicky/ mi vyvolava usmev okolo celej hlavy.Takze- aby som nezapisala milion riadkov odou na svojho manzela- skratka je laksvy , roztomily, carovny, priatelsky, zodpovedny, pracovity, hravy, zabavny, ochotny pomoct , ...... doplnte si cokolvek krasne a bude to platit- a najkrajsie je, ze sa naozaj rozhodol zit so mnou a jeho a jeho priority su velmi blizke mojim- ale aj ked by neboli, aj ked obcas robim veci, ktore on vidi ako nezmyselne.- pomenuje to, ale plne ma akceptuje a hoci ma v mnohom chrani- robi to tak skvele, ze mi nijako nebrani ucit sa z vlastnych chyb- ak to potrebujem.Vravím- carovny . Najlepsie to pomenovala Julka- zastavila ho raz, objala a vraví- ocko, ja som taka rada, ze si taky skutočný....:-* (heart) :-*

Amalka, Ne, 28. 02. 2010 - 14:30

Broni, vypytala by si od jeho mamky navod na vychovu syna? Ja som takeho skutocneho muza nedostala, ale rada by som venovat nieco podobne svojim nevestam (ak nejake budu) :-*

som (flower) v papradí

eifelovka, Ne, 28. 02. 2010 - 15:51

Kazde rano, ked sa oblieka do prace sledujem jeho pozadie (blush) a stale ma pritahuje (blush) No a okrem toho viem, ze kamaratom vzdy pomoze, nikdy neklame, je zrucny, dokaze opravit skoro vsetko a sam, ked uprace je to stopercentne a robi naaaaadherne fotky... to je taky mix a z kazdeho rozku trosku.. ale najkrajsie je, ze ked pridem domov, viem, ze tam na mna caka :-)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama