reklama

Biopsia prsnika

simculka , 17. 03. 2010 - 12:55

reklama

Ahojte zienky, robili niektorej z vas uz biopsiu prsnika? Ak ano, mozete mi popisat, ako to prebieha? Blba otazka, ale boli to velmi? Dakujem Vam moc


reklama


reklama

lýdia k (bez overenia), St, 17. 03. 2010 - 13:24

simkulka mne to robili minulý rok napíšem ti na mail ak chceš..chceš?(flower)

lýdia k (bez overenia), St, 17. 03. 2010 - 13:37

napíš mi na moj mail čo konkrétne chceš vedieť..nebolelo to vôbec,len vpich ako pri injekcii,ale ešte menej,lebo tam použil ešte tenšiu ihlu

lýdia k (bez overenia), St, 17. 03. 2010 - 13:53

Simča(sun) nedarí sa mi odoslať ti mail tak ti to napíšem tuto...v prvom rade nejanči a neboj sa....ja som mala hrčku na pravej strane a robil mi to takto:mne to neumrtvil,len vydezinfikoval pravu stranu,pripravil si ultrazvuk a veľkú injekčnú stiekačku s dlhou tenučkou ihlou...bolelo to fakt menej ako ten vpich ako pri klasickej injekcii..no a potom do stiekačky nasával tekutinu z hrčky/to som necítila vôbec +natočil mi ultrazvuk,že som sa mohla pozerať/,potom vybral,zalepil leukoplastom a je koniec...potom som túždeň čakala na výsledky...ešte raz babulka (sun) neboj sa nebolí to a drž sa nech ti to dobre dopadne(hug)

kačenka, Pi, 18. 01. 2019 - 13:23

ďakujem aj ja ,prečítala som si tiež váš komentár a priznám sa,trocha ma to ukľudnilo.Tiež mám hrčku na prsníku a budú mi robiť biopsiu,len sa ešte viac bojím výsledkov.

 

 

simculka, St, 17. 03. 2010 - 14:06

Ahoj Lydia, dakujem ti velmi pekne, trosku sa toho bojim, aj ked sa snazim na to nemysliet, niekedy to predsa len nejde. Ale teraz sa citim aspon trosku kludnejsie po tvojej skusenosti. Dakujem ti a tiez dufam, ze to nebude nic vazne(hug) Este sa chcem spytat, ze tebe tu hrcku aj vyberali alebo ti to tam nechali? Lebo mne lekar povedal, ze je to dost velke ( 3x3cm) a zrejme mi to budu chciet vybrat. Napisal mi tiez, ze je to benignej povahy, to by malo znamenat, ze sa jedna o nezhubny nador, len neviem, ci sa aj take nieco vybera alebo nie.

lýdia k (bez overenia), St, 17. 03. 2010 - 14:18

mňa operovali o minútu 12/aspoň podľa lekárov/...mne to lekári viacerí odporučili dať von zavčasu aj ked to je beníngne,lebo nevieš čo sa z toho môže po čase vykľuť..tak preto,že to máš beningne tak potrebujú ešte "istotu" z tej biopsie....ešte ma upozornil,že sa to môže ale nemusí zopakovať na tom istom mieste..ja mám teraz ešte cysty a tie tiež sledujú...po operácii mi odporučili užívať prípravok INDONAL,je dosť drahý a treba ho užívať 3 balenia,ale cysty sa mi po ňom zcvrkli-uvidím čo bude o mesiac na kontrole-drž palce.

simculka, St, 17. 03. 2010 - 14:31

Budem ti drzat palce a zaroven drz palce aj ty mne. Ja by som bola najradsej, aby mi to vybrali, uz len kvoli tej velkosti, ale tak uvidime, co ma caka. Drzim palce, aby si mala vysledky v poriadku(hug)

lýdia k (bez overenia), St, 17. 03. 2010 - 14:36

tak fajn navzájom si držme palce a posielam veľa(hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) (hug) a potom mi napíš na mail ako si dopadla(flower)

simculka, St, 17. 03. 2010 - 14:41

ok lydia, ale napis mi tvoj email, lebo ja to nejako nemozem tu najst, dakujem ti

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama