reklama

krce v nohach

mandy , 27. 04. 2010 - 14:43

reklama

Ahojte tehulky,
v poslednej dobe mavam dost casto v noci krce v lytkach. Bolest neprestane ani ked si pritiahnem spicku nohy ku sebe. Niekedy su take silne a caste, ze mavam rano svalovicu (giggle)
Neviete co s tym?


reklama


reklama

eniXelka, Ut, 27. 04. 2010 - 15:16

Kup si sumive magnezium, ja som take krce mala az v 8-9 mesiaci. Mg pomaha. A hlavne porad sa s lekarom na dalsej poradni.

Polárka (bez overenia), Ut, 27. 04. 2010 - 15:27

Radsej by som nedoplnala anorganicke magnezium. Skor by som sa pozrela co jem, popripade zaradila rozne semena - slnecnicove, tekvicove, lanove, sezamove...
Obsahuju dostatok mineralnych latok v orgenickej podobe. :-) (sun)

eniXelka, Ut, 27. 04. 2010 - 18:52

Preco by si nebrala anorganicke magnezium? Je na nom nieco zle? Pokial viem, ziadne vedlajsie ucinky, okrem predavkovania nehrozia.

Polárka (bez overenia), Ut, 27. 04. 2010 - 21:15

Akoze nema vedlajsie ucinky ? Ved dlhodobym podavanim magnezia /zvlast anorganickeho a v nadbytocnej miere/ moze ovplyvnit neskor ucinnost kontrakcii na maternicu /aspon podla toho, co som sa docitala/. A lekary to dobre vedia. Otazne je, preco vobec za kazdu prkotinu predpisuju magnezium.
Okrem ineho anorganicke zdroje mineralnych latok vo vseobecnosti pri nedostatocnom pohybe a pitnom rezime zanasaju organizmus /preto by sa dlhodobo nemali pit mineralne latky/. Organicke mineralne latky sa vstrebavaju omnoho lepsie.
Moj nazor je, ze je lepsie vyskusat prirodnu alternativu a ak nefunguje potom zajst do leekarne... :-) :-) :-)

Adinka, Ut, 27. 04. 2010 - 18:48

Tiež by som radila nejaké prírodné magnézium , tiež vápnik a vitamíny B a D .... aby sa to vstrebávalo. A najmä doplniť tekutiny - niekedy stačí začať viac piť a kŕče prejdú. Mne to zaberalo ...

Adinka, Ut, 27. 04. 2010 - 19:01

Aha, a ešte vykladať nohy cez deň hore, ja som si dala na postel fit loptu a na ňu nohy, a tak som si pocvičila kus a mi to robilo dobre na nohy ... Lymfa sa rozprúdila, aj preto tie tekutiny treba.
Prírodné preto, že keDˇsa ti už niečo má ukladať v tele, tak nech je to blízke organizmu, a napríklad keDˇsi dopĺňas anorganický vpnik - tak telo prestane vstrebávať ten organický z potravy, a ak to bude dlhodobejšie, budú s tým problímy aj v budúcnosti. a iné ... ;-) (flower)

zuza2, Ut, 27. 04. 2010 - 19:51

Ahoj ja ked som mala krče v nohách /a niekedy fakt neznesiteľné/ tak mi lekár poradil Magné B6.Brala som to podľa toho ako tam bolo odporúčané dávkovanie a potom bolo všetko O.K.Sem tam nohy hore cez deň,ked sa dá a všetko bude v poriadku....(y) (y) (y) (sun)

mandy, St, 28. 04. 2010 - 15:26

Ahoj babenky, dakujem vam vsetkym za rady. Skusim najprv magnezium z prirody a tiez tu fit loptu. Dufam, ze to pomoze.
A ak nie zajdem do lekarne. Dik za pomoc (clap) (y)

nielen žienka domáca, St, 28. 04. 2010 - 21:18

Ahoj Mandy :-) 8.mesiac a presne tieto iste problemy - nielen, ze sa mi v noci neda spat z 500 tisic roznych dovodov (ziadna dobra poloha, priserne palenie zahy, kazdu pol hodinu na wc a ine B-] ), este sa pridali aj tieto krce a cez den chodim ako mumia nevyspata :-) . tak idem si este raz precitat, co baby radia... (sun)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama