reklama

susicka ovocia

hugina , 13. 12. 2010 - 21:01

reklama

Ahojte gazdinky,
chcela by som od Jeziska susicku na ovocie a uvitala by som vase skusenosti, kto ju ma, ako ste spokojni, aka znacka, ako casto vyuzivate, co susite... a hlavne, ci by ste si ju kupili opat :) Pred rokom som velmi tuzila po domacej pekarnicke, vybrala som si jednu z tych drahsich a veru, nebol to az taky skvostny napad, az tak casto ju veru nevyuzivam... Teraz mi je jasne, ze susicka je hlavne sezonna zalezitost, ratam, ze na jesen ju parkrat pouzijeme na ovocie, hriby, moja mama si ju mozno parkrat pozicia na susenie bylieniek a preto vaham, ci zasa vybrat nejaku lepsiu/drahsiu, alebo staci lacnejsia... Ake mate vy skusenosti ?

Pozrite si aj


reklama


reklama

annie, Ut, 14. 12. 2010 - 09:04

Ja mám len takú lacnú sušičku, tuším sencor značka, stála nejakých 30€. Suším v tom hlavne hríby - tých zvykneme mať dosť a ja v 2-izbovom paneláku nemám kde sušiť. V sušičke ich mám usušené za 2 hodiny, čiže ak mám šťastie a nazbierame viac, tak na takých 4-5 várok posuším všetko. Potom zvyknem sušiť jabĺčka, máme ich radi, ale to je zdĺhavejšie - takých 8 hodín treba počítať pokiaľ ich chceš mať chrumkavé. Potom to samozrejme využívam na sušenie byliniek ak ich potrebujem čo najskôr uskladniť a nemám kde sušiť. Už som ju využila aj na sušenie sádrových odliatkov, keď mi súrila objednávka, ale to už hraničí s mojou profesionálnou deformáciou (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

hugina, Ut, 14. 12. 2010 - 11:00

annie, sadrove odliatky v tom ja asi susit nebudem, ale kazdopadna vdaka za tip :) A ako je to s hlucnostou tej vasej ?

annie, Ut, 14. 12. 2010 - 15:49

hlučnosť neregistrujem, zato vône sa z nej šíria rýchlo :-P

Darinocka, Ut, 14. 12. 2010 - 11:35

Máme sušičku MOS2 už asi 8 rokov.Čínska výroba,stála 1.250.-sk.Je skutočne super,dokúpila som k nej ešte 5 roštov.Myslím,že to by si si mala zistiť,či je možné dokúpiť rošty a do akého počtu roštov sa dá sušička využiť. Suším v obývačke,nie je hlučná,pozeráme pri nej telku,bavíme sa. Výborná na sušenie húb,jabĺčiek,slivák,tie treba dlhšie ale sú fantastické,rovnako bylinky,paradajky. Rozhodne by som ju kúpila ešte raz. :-) (sun)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama