reklama

Očkovanie proti rakovine krčka maternice.

PaBe , 07. 08. 2009 - 16:22

reklama

Ahojte milé Naničmaminy krásky prázdninové aj pracujúce.Pri čítaní jedného príspevku ma napadla aj otázka,či má niektorá z vás skúsenosti s očkovaním proti rakovine krčka maternice.Mám malú skoro 8 ročnú slečnu a samozrejme chcem pre ňu to najlepšie a nič nezanedbať.Preto Vás chcem poprosiť o vaše názory,či skúsenosti pri vašich dcerkach,známych a pod.Ja poznám len jedno dievčatko,čo bolo zaočkované,dotyčná má teraz asi 14 rokov.Neviem,či v mojom okolí na to mamičky kašlú,lebo je to drahšia záležitosť(vraj,neviem),ale ja osobne by som na zdraví dieťaťa nešetrila.Ďakujem za každý príspevok a prajem všetkým krásny víkend. (sun) (sun) (sun)


reklama


reklama

fantika, Pi, 07. 08. 2009 - 16:35

potesiim sa informaaciam aj ja..tiez sa zaoberaam myslienkou ze by bolo dobre moju maluu zaockovat...

PaBe, Pi, 07. 08. 2009 - 16:48

Neviem ako ty,ale ja veľmi informovaná ohľadom toho očkovania nie som,skôr som si pozrela plagáty a letáky na gynde,ale keď som sa spýtala svojej gynekologičky,tak že je to dobrá vec,ale že nie je čas na podrobnejšie vysvetlenie,že to až potom,keď to bude aktuálne...No trocha ma to zarazilo,ten prístup,ale v čakárni mala veľa pacientiek,tak asi preto sa tým vysvetlovaním nechcela zdržovať,no mohla prejaviť trocha väčší záujem,si myslím;-)

Aja1, Pi, 07. 08. 2009 - 16:49

Pred rokom som tiež chcela dať dcéru zaočkovať a gynekologička ma odhovárala,nech ešte počkám nejaký čas,nakoľko budú u nás dostupné aj iné vakcíny ako tie čo sú stále propagované a aj lacnejšie a kvalitou rovnaké.Túto kapitolu chcem tiež poriešiť,lenže financie nejak nevychádzajú.

PaBe, Pi, 07. 08. 2009 - 16:53

Vidíš,takúto alternatívu mi moja dr.ani nespomänula,ten hneď povedala nejaký názov,a že sa to dá platiť splátkami.Aj keď na to som sa ja vôbec nepýtala,ani na cenu,skôr som chcela viac info o užitočnosti,potrebnosti toho očkovania,počuť od nej všetky za a proti.

cibinkals, Pi, 07. 08. 2009 - 22:31

....vela doktorov to propaguje...
...jedno je však neprebádané....čo to urobí s organizmom dievčat o takých 20 rokov? Bola by som opatrná!
Aj antikoncepcia je super booom...teraz nám zasa leží na neurologii jedna 32 ročná fajčiarka, matka dvoch malých detí, a je ani obraz ani zvuk...mŕtvica...nikdy sa možno nepozviecha...nik jej nepovedal, že to môže byt aj zdraviu škodlivé:-O

barby, So, 08. 08. 2009 - 09:08

Ona sa občas oplatí čítať príbalový leták. Tam je to napísané, že antikoncepcia a fajčenie nejdu do hromady. Čo sa týka očkovania.... nie som ten typ čo očkuje svoje deti všetkými očkovacími látkami ktoré sú na trhu. Ale moju dcéru som proti rakovine krčka maternice dala zaočkovať.

manny, So, 08. 08. 2009 - 10:48

Počula som pre aj proti od lekárov. A ja som dlho premýšľala o tom že dám svoju dcéru zaočkovať. No môj manžel si o tom zisťoval viac(on je vôbec viac cez zisťovanie(giggle) ) a on zasa zastáva názor, že keby to bolo tak dobré, dali by to ako povinné očkovanie, rovnako ako odber plodovej vody.
Tak fakt neviem. Ja sa touto myšlienkou zaoberám stále;-)

PaBe, So, 08. 08. 2009 - 15:14

Ďakujem vám všetkým.Pekný víkend(sun)

lezataosmicka, Ne, 09. 08. 2009 - 12:40

mame známu gynokologičku ktorá mi neodporučila očkovanie,ma takisto dve dcéry ktoré nie sú očkované

Ludka, Ut, 24. 05. 2011 - 11:01

Ahoj. Pozri si kratku prezentaciu na http://www.badatel.sk/. Myslim, ze kazdeho prejde hned chut na hocake ockovanie. Ved to samy odpad pichaju. Necudo, ze kazdy je to potom chory. Farmaceuticke skupiny sa zas potesia na zarobkoch- je to cisty obchod.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama