reklama

Antonia Macingova-chudnutie

floo , 06. 11. 2009 - 14:37

reklama

Ahjte vsetky ktore stale patraju potom ako byt so sebou spokojne.Ja som uz pisala ze chcem schudnut a vtedy ste mi povedali nech neblaznim pri vyske 182cm a vahe 64kg.No teraz mozem mat asi 70kg.Ale ja sa fakt necitim zdravo ,stihlo.Chcem Vas poprosit zienky ci nemate niektora knihy od ANTONIE MACINGOVEJ/Najedzte sa do krasy,Detoxikacia,Schudnite raz ale navzdy.Su na nu skvele ohlasy nieje to dieta ale zmena stravovania bez diet a hladovania a ludia sa citia plny energie,odchadza unava aj kozne problemy.Pekne prosim ak niektora mate tieto knihy ohlaste sa.Ja nemam peniazky nato aby som si ich mohla kupit tak chcem aspon poradit ako vy pada jedalnicek .Velke DAKUJEM.(flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)


reklama


reklama

mikina, Ne, 08. 11. 2009 - 13:29

Ahoj, no nemusis banovat, ze nemas na nu peniaze. Ja mam obidve knizky a mozem ti povedat, ze to nie je nic zazracne!!!!! Ak ti mozem poradit najlepsie na schudnutie je 1. pevna vola, s ktorou ja bujuem kazdy den!!!! 2. neprejedat sa, jest v pravidelnych intervaloch, 3. pohyb
Ja som vyskusala z knihy skoro vsetko a jej rada vypit 4 litre vody, alebo inej tekutiny - caj, nekaloricky dzus je nadludsky vykon. Na vecer som s prepacenik grgala a bolo minormalne na vracanie, co som bola prepita.... Na internete si precitaj nieco od bukovskeho...zda sa mi to priechodnejsie. Ja si do svedomia vstupujem den co den, ale za prvy uspech povazujem to, ze konecne som zacal chodit cvicit...(y)

mikina, Ne, 08. 11. 2009 - 14:10

ale ak velmi chces, tak ja mam obidve knizky a predam ti ich za 10 euro aj s postovnym....su prakticky nove.

dianaH, Št, 17. 12. 2009 - 22:14

Ahojček,
ak si ešte nepredala tie knihy, mala by som o ne záujem, jednu som mala požičanú z knižnice, no musela som vrátiť: Ak ich ešte máš nevadí že sú použité rada si ich obe kúpim. Možno obanujem ale ... Prosím ozvi sa. Dík
Diana

floo, Ne, 08. 11. 2009 - 20:17

Ahoj mikina dakujem ze si sa ozvala aj tak by som chcela vediet o co ide ci je to iste ako 90-dnovka alebo delena.Zle sa citi bolieva ma hlava som bez energie proste citi ze potrebujem detoxikovat a nastartovat sa na zdravsi sposob stravovania len hladam tu premna najvhodnejsiu cestu.Ak by som nahodou nazbierala peniazky tak ti dam vediet hodim to do prispevkov.Dakujem:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

mikina, Po, 09. 11. 2009 - 08:32

v tom uvodnom detoxikacnom programe ide o to, ze tyzden jes rovnaku stravu, na ranajky, na obed, na vecu. Na dalsi tyzden zas nieco ine a potom pridavas, ale zas sa tie jedla opakuju, napr.:struhana mrkva s jablkom a pod., Potom som narazila na problem, ze vb obchode som nedostala kupit urcity druh potraviny. Autorka zarucuje, ze ak to vydrzis jest to urcite casove obdobie, tak zhodis okolo 4-6 kg - ani sa necudujem. Dalej co mi ohromne vadilo bolo, ze nepouziva cerstvu zeleninu. Inak ak ti mozem este poradit, tak ak si das vo vyhladavaci jej meno, tak ten detoxikacny program najdes a nemusis kupovat knihy B-] :-D
Ja som typ, ktory vecne ma problem s postavou a s dietami....ked si poviem ze idem dietovat, v tom momente som skoncila, doslova zerem ako blazon. Takze teraz idem na to trosku inak a uvidime co z toho. A ze mas depku, aj ja mam zo svojho tela, ale chchodim cvicit a fakt sa tam odreagujem;-) a ked som napalena tak si este pridamm aj bonus v podobe zabijackych brusakov a na druhy den si chodim a jojkam a jojkam a jooojkam, alee je mi na dusi taaaaak dobre.(clap) (clap) (sun)

floo, Po, 09. 11. 2009 - 08:47

No tak to sme uplne rovnake.Ja tiez ked si poviem ze uz musim zacat nieco zo sebou robyt tak sa este viac prezieram lebo sak kedy sa zas najem ze.Ale nakoniec skoncim vzdy pritom ze jem co chcem akorat koncim s jedenim o stvrtej a vecer take male ale ozaj male cvicko.Vzdy mi to pomoze vratit sa na moju povodnu vahu no ale najzdravsie to nieje.Ako nahle zacnem jest po stvrtej tak tie priperam jak neriadena strela a tak stale dokola je to umna.Pa mrknem sa na tu jej stranku.

evelinapav, Št, 12. 11. 2009 - 19:10

dievčatá, tuším sme sa tu našli, ja mám rovnaký problém. Pred siedmimi rokmi som mala cca o 30kg menej, potom prišli tri tehotenstvá jedno za druhým a moje telo zlenivelo, veď robota okolo detí, domácnosti, domu....však viete jak. Minulý rok som poctivo držala tú 90-dnovú, schudla som cca 12kg, lenže návratom k "normálnej"strave som sa zasa vyžrala na pôvodnú váhu. Teraz sa už nejaký mesiac odhodlávam, odhodlávam a odhodlávam, lenže tiež variť pre deti, manžela a seba, fúúú, to radšej jem ovocie a keď už od hladu neviem čo by som jedla, tak zožeriem koňa-vola.U mňa trvá pár mesiacov naštartovanie, nábeh psychický a potom aj fyzicky sa zúčastním diét. A čo sa týka cvičenia, bývam na dedine, kde nie je ani telocvična, tak jedine doma, len tam ma nikto k tomu nevie dokopať. Chcela by som si pod stromček kúpiť bežecký pás, lebo behaním som najlepšie schudla vždy. A chodiť behať von nemám čas, a ani s kým a ani kde. Tak toľko. Držím vam palce,nech pekne schudnete koľko potrebujete a naoplátku držte aj vy mne. Ďakujem:-*

georgina, Št, 12. 11. 2009 - 19:38

Dievčatá, pani Mačingová mala prednášku v Jasnej a na mňa osobne urobila veľký dojem. Čo hovorila, mi dávalo zmysel a vyzerala vynikajúco (sun) (sun) (sun).

mikina, Pi, 13. 11. 2009 - 11:12

jaaaaj,evelinapav, ja tiez byvam na dedine, kde o siedmej hodine veečer skapal pes :) , my máme doma rotoped, ktorý nenávidím B-] (rofl) , keď ho vidím a vidím ho každý večer, lebo je blízko telky, až mi husaca kooža naskakuje. ALE vo vedľajšej dedine je také mini fitko a tam som sa dokopala chodiť na bodyforming, alebo ako sa to píše - 6 rokom doma na materskej ;-) deti nechám mužovi a idem, zatiaľ to na mne nie je vidieť, ale po tej duševnej stránke sa citim už trošku lepšie, teda som vytešená ako blcha :-D Ja som zistila, že na diety som neni stavaná a to som ich vyskúšala množstvo a zakaždým fungoval jojo efekt, tak na to prdím. Preto som zmenila taktiku, tak uvidíme. macingová....to isté - jojo efekt

georgina, Pi, 13. 11. 2009 - 11:18

Mikina a nebude to tým, že pani Mačingová vyslovene tvrdí, že nejde o nejakú zázračnú diétu na 28 dní - ale o zásadné a doživotné zmenenie svojich stravovacích návykov? :-) ;-)

floo, Pi, 13. 11. 2009 - 11:47

Je baby caute so rada ze ste sa pripojili.Ja si uvedomijem ze to nieje dieta ale zmena stravovania po nastartovani telo organizmu.Ja len hladam premna najlebsi spvosob ako ocistit telo od tej muky a cukru ktorym je zanesene a preto som taka lemrava nijaka bez energie.Chcela som vedie aka strava sa je od Macingovej.Lebo pri 90-dnovke ja po ovocnych ranajkach zozerem 3krat viac .Ta mrkva ,jablko ,orechy a hrozienka sa mi viacej pozdavaju.Len neviem co dalej sa papa.

renka, Pi, 13. 11. 2009 - 12:07

bola som na prednáške p.Mačingovej...dala kolovať jej knihu, v ktorej boli recepty na celý týždeň (neviem či dokonca na celých 28 dni)...mňa osobne nezaujali a mne by toto zloženie nevyhovovaloB-] (90dňovku som absolvovala pre rokom aj pol s menšími prehreškami a v celku v pohode)...na mňa je tam priveľa varenej a dusenej zeleniny- dokonca čerstvú veľmi neodporúčala, priveľa zeleru:-P a hlavne to množstvo odporúčaných tekutím za deň - okolo 5 litrov sa mi zdá prehnanéB-] a musela som sa pousmiať, keď tvrdila, že túto stravu by som dokázala "nanútiť" aj mojím doma(giggle) (giggle) , teda , že netreba zlášť variť pre zbytok rodiny
...ale je to len môj pohľad a pocit(sun) , čo ma zaujalo z jej prednášky, tak to bola súvislosť krvnej skupiny a stravy a tiež vhodnosť pohybovej aktivity ...a tiež musím pripomenúť, že p.M netvrdila, že musíš jesť presne, čo tam máš popísaé, ale môžeš si sama kombinovať, čo Ti vyhovuje...takže môj záver...toto jej chudnutie beriem ako prvých 28 dní detoxikácie a čistenia organizmu a potom komplet zmenu životného stravovania...ale zas bolo zaujímavé, že ona vraj jedáva 5 dní takto a potom si cez víkend dopraje aj "zakázané", či menej zdravé potraviny a aj tak sa jej darí udržiavať si váhu a naozaj, vyzerala veľmi dobre;-)

mikina, Pi, 13. 11. 2009 - 13:03

Ahojte, musím súhlasiť s renkou. 5litrov tekutiny denne je doslova a do písmena hrôze. Konzultovala som to aj dietológom v nemocnici a ten povedal, že toto množstvo môže a je záťaž pre obličky, hoci nepiť je tiež blbosť. Tie dva litre tekutiny je akurát. Už som písala vyššie, a renka má tne istý postreh, že je tam len dusena a varená zelenina a to mne nevyhovuje, surovú zeleninu nemám problém zjesť a to akúkoľvek. Ďaľšia vec, niektoré pootraviny som nedokázala zohnať v obchode. Pre mňa to bolo deprimujúce aj to, že vo fáze detoxikácie bola strava jednotvárna - hoci strúhanú mrkvu s jablkom milujem. Ani sa nečudujem že ľudia schudnú lebo je tá detoxikáciu urobená tak, že vlastne ide o redukčnú dietu.Čiže berem aj fakt, že oona hovorí o zmene stravovania, ale tá prvotná detoxikácia je krutá.....
A okrem toho, neverím vychrtlinám typu darinka Rolincová, andreja verešová, že majjú deti a teda musia okolo nich behať a tým schudnú..........a teda sa mi nechce veriť ani pani macingovej, že sa cez víkend napráska najekými zabiakmi (blush)
vyznieva to ako moja výhovorka, že nedokážem so sebou niečo robiť a závidím, len viem ako to u nás je s jedlom, keď mám doma chlapa ako hora a deti hyperaktívne nie len v správani ale aj v jedle, takže variť im to isté s knižky je doslova týranie a ohrozovanie detí a manželstva (rofl)

renka, Pi, 13. 11. 2009 - 13:07

tá posladná veta:-D :-D

mikina, Pi, 13. 11. 2009 - 13:15

ozaj, ale stále platí to čo som písala: ak má niektorá z vás záujem o obe knižky od Macingovej, tak som ochotná ich predať za 10 euro aj s poštovným (y)

floo, Pi, 13. 11. 2009 - 17:03

No veru ta voda by rob. prob. aj mne.Ja musim pomali kazd 15-30 min ckat a to tolko nepijem.Tak ja neviem mozno nskusim 90-dovku.Boze len tie ranajky ;-( .

vanelova, Pi, 20. 11. 2009 - 13:08

dievča zlaté, aj ja mám problém s tymi raňajkami, držím 90 dňovu( no celkom na 100 % nie) mám dnes tuším 17 deň, keď mám krízu, tak si urobím puding nie na mlieku ale na šťave z kompot. ovocia a potom do toho nadžabem ovocie nakrájané na kúsky a snažím sa vydržať do obeda, veľa pijem, aby som oblblá žaludok a tiež pred obedom vypijem aspoň 3 dcl vody, aby som taká vyhladovaná nezožrala všetko, čo mám aj pre ostatných v rodine a vôbec nedodržujem, že 2 jablká, alebo 2 kusy nejakého iného ovocia, snažim sa ovocie, ale tlačim do seba aj vyživy, aby som od hladu neumrela, ale ten pocit, že to človek zvládne a nohavice na zadku nepraskajú naozaj stojí zato, dúfam, že som ťa naštartovala,:-D :-D :-D vanilka

mikina, Pi, 13. 11. 2009 - 17:16

ale no tak floo, s takymto pristupom neschudnes anii gram (rofl) Ranajky su najdolezitejsie jedlo z celeho dna. Ja teda osobne vobec netusim o com je 90 dnova dieta, ale znie hrozivo :-O ;-) A co potom, po 90 dnoch, vratis sa do starych kolaji? To sa ti neoplati trapit sa 90dni (giggle) Pre zaciatok chod cvicit(heart)

vanelova, Pi, 20. 11. 2009 - 13:19

tá 90 dňovka má čosi do seba, striedajú sa dni: l. bielkovinovy, 2. škrobový, 3. uhlohydráty, 4. vitaminový, ale každý deň treba doobedu jesť iba ovocie a veľa vody, potom už podľa toho aký deň je,
tiež som túto dietu našla a bojujem 17 deň, po 90 dňoch treba toto dodržiavať (menej prísne) ďalších 90 dni, no moja švagriná schudla okolo 15 kíl, držala sa asi rok, zase pribrala, síce menej, tam je dôležité naučiť sa čo s čím jesť, myslím, že sa to dá, ale treba mať veľkú sebadisciplínu a hlavne nehadzať do nákupného košika kadejaké vnadidlá, aby doma v potravinových skrinkách boli len zdravé jedlá a zelenina, ovocie, no aká som múdra a tiež to nedodržiavam a ešte v uhľohydratovom dni je na večeru kus torty a tablička čokolády, no neznie to vábivo?:-D :-D :-D ;-) ;-)

mikina, Pi, 20. 11. 2009 - 15:12

Dievčatá, ja vás fakt nechcem demoralizovať (blush) ALE prečo skúšate diety keď evidente ste z toho nešťastné a trápite sa. Robte to ako ja, zo začiatku som začala chodiť na cvičenie - nič vrcholové ;-) 2x do týždňa (lebo si to neviem zariadiť častejšie) a jem, PRESTALA SOM ŽRAŤ A VYŽIERAŤ!!!!!!!!!!!! ;-) Pretože som typ, ktorý je keď je "nešťastný" ale aj šťastný - čiže si nájdem vždy dôvod prečo jem :-D ako alkoholik :-( A prvé výsledky sa už dostavujú. Hlavne som sa pripravila na to, že to pôjde pomaly. Už kašlem na diety, nikam to nevede a ak áno, tak s jojo efektom. Keď necvičíte, zhadzujete zo svalovej hmoty, ale keď cvičíte tak zo sádielka, ktoré sme si vychovali v pokoji a vkľude celé roky (tehotenstvo, kojenie...atd.) veď to každá poznáme. Tak šup medz rovnaké dievčatá a užite si to v telocvični (y)

tessi, Ut, 30. 03. 2010 - 13:51

Ahojte dievčata, čítam to tu, je to už dávno, čo ste rozoberali túto tému, ale nedá mi, musím zareagovať. Ja som tento detoxi program pred 1,5 mesiacom dokončila, a nedám naň dopustiť, Musím ho obhájiť, lebo naozaj čo tam ona píše, je absolútna pravda. Za ten mesiac /28 dní/ čo sa drží, som stratila pneumatiku okolo pása a bokov. Odišli mi 5 cm v páse aj v bokoch. Posledný týžden som si už jedlá menila podľa toho, čo mi najviac chutilo. Trochu mi chýbala čerstvá zelenina, lebo tam je všetko dusená a varená, ale vydržala som a velmi sa teším. Naozaj som na kilách neschudla vela, ale konfekčná velkosť sa mi zmenšila o 1 až 2 čísla, podla strihu. Úplne vážne tento program odporúčam, a hlavne ho celý vvydržať, lebo po tom prvom týždni som bola zúfalá, nič sa nedialo ale potom to už bolo lepšie, strava bola pestrejšia a cítila som sa ovela lepšie. Odvtedy stravu delím, a váha ide pomaličky stále dole. A o to nám predsa ide nie? Nemožme schudnúť rýchlo, aby neprišiel ujo "JOJO".B-] B-] B-]

tatiana33, Ut, 08. 06. 2010 - 18:14

Ahojte dievčence, prečítala som si so záujmom túto konverzáciu. A prikladám svoj názor, ktorý sedí s názorom Mikiny. Teda, od mojich cca. 28 rokov začal môj boj s váhou. Dovtedy som pri 175cm mala okolo 60-64 kg, v závislosti od sviatkov(cake) . A potom to šlo pomaličky nahóóóru a teraz funím so svojimi 84 kg. Vždy som veeľa športovala, ale práca mi to veľmi neumožňovala, ale teraz som sa zaťala, chcem druhé dieťa, ale s touto váhou to nejde. Niečo som prelúskala na internete. A môj záver je jesť každé tri hoďky v malých porciách. Raňajky sú dôležité, ale stačí jeden okružtek - ako dlaň celozrného chlebíka so syríkom20% a čerstvou zeleninkou, alebo vločky - akékoľvek a polotučným mliečkom. a potom si zvyknem dať acidko-modré, alebo ovocie 2kúsky, obed v podstate hocičo, ale v malom,.... a končím s jedlom o cca 19.00 - surová zelenina, zväčša. Pre mňa ako som zistila je dôležité dodržiavať tento jedací odstup + pijem cca po hoďke a pol 2-3 dcl vody, nie však viac ako tri litre za deň. Kupujem si potraviny so zníženým obsahom tuku. A chodím 2x na spinning (na 6.00 ráno - ináč sa nedá) a raz na aerobic. A môžem povedať, že to zatiaľ funguje. Za dva týždne išli dole 4kg. A to som si zamaškrtila na 70% čokoládke. Takže v tomto pokračujem ďalej a našťastie mám doma podporu. Uvidíme, čo bude o ďalšie dva týžden, dám vedieť.
papa

magdalena 80, Ut, 15. 06. 2010 - 19:09

Mikina Tessi ma pravdu ja s dcerou to drzime a mam vela zdravotnych dovodov a dcerka este horsie na tom a da sa to zvladnut a velmi nam to chuti,ale kolko ludi tolko nazorov ja nedam na tu stravu dopustit papa do delenia Tessi moja aj sa ti chystam pysat ale stale nieco nezabudla som a drzim ti palceky papa(y) (y) (y) (heart) (heart) aby v tvojom srdiecku bolo stale viac radosti a stastia (heart) (heart) (heart) (sun) (sun) (sun) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)

chudnutie, So, 05. 02. 2011 - 18:13

zdravim vsetky zeny co sa snazia schudnut, osobne som zacal s delenou stravou pred 3 rokmi, a jedna hlavna vec, ktoru vidim na vsetkych svojich znamych a kamoskach, ze nemaju disciplinu v jedeni.. a nevedia zvladnut tie svoje chute. sak staci zacat pomalicky a potom prejst na delenu a uz len tym si ulahcite travenie a nasledne zhodite cast odpadov v tele. Inac je dobre dat si aj 2-3x taky mensi detox pocas roka, zlepsuje to imunitu a celkovo zdravotny stav. niektory ludia proste nemaju cas na pravidelne cvicenie, tak si myslim ze najlepsie je sledovat aspon to co si dame do ust. a potom samozrejme pracovat aj na sebe treba, mat sa hlavne rad a nehladat furt volajake sproste vyhovorky. A uz vobec sa nezatazovat nazormi okolia. to by vas len brzdilo. vsetko dobre zelam na ceste za zdravym. (heart) (sun)

vladima, Št, 10. 02. 2011 - 08:59

Ahojte , chcela by som pridať do klubu tých báb , ktoré na sebe vyskúšali detoxikačnú kúru od pani Mačingovej.Pokiaľ by som pri tom aj schudla bolo by to úplne super, ale ja by som to chcela skúsiť hlavne zo zdravotných dôvodov. V poslednom období som nejak stále chorá akoby som mala znížený imunitný systém, nafúknutosť brucha, dýchavičnosť som podstate nervozna sama zo seba. Pokiaľ mate stým skúsenosti tak mi prosím napíšte-ďakujem. Vladima

mijana, St, 23. 02. 2011 - 11:35

Ahoj, ja som tú detoxikačnú dietu "vyskúšala" už tri krát. Min. rok v januári, potom v máji a v novembri. Teraz sa chystám znovu v marci. Pomedzi detoxikačnú kúry som držala oddelenú stravu, a snežila som sa nemiešať stravu - čo sa síce nie veľmi dá, keď sa stravujem cez obed v reštaurácii, ale si myslím, že aj snaha sa cení. :))) Samozrejme, treba na to odvahu a kus sebazaprenia, treba sa pripraviť na to, že stále treba niečo kuchtiť - aj keď príprava jedál je rýchla. Detoxikácia je účinná, aj čo sa týka chudnutia, aj čo sa týka zdravia. Ja som ju robila z obidvoch dôvodov. Po liečbe kortikoidom som strašne pribrala, a taktiež som si potrebovala prečistiť celého človeka. Doteraz som schudla vyše 14 kíl. Ale po prvom detoxe to bolo 16cm v páse a 6cm cez stehná...., ale viditeľné to bolo veľmi. Preto len odporúčam. jana

jankes, Št, 10. 02. 2011 - 10:03

Ahoj Vladka,
ja osobne som detox kúrou prešla len čiastočne,ale cítila som sa super. Zhodila som síce len 2 kilá, ale 4cm v páse a zo 2 z bokov, zadku, stehien.
Chce to však možno vydržať aspoň celých 28 dní, čo ja som nevydržala. A ešte nevrátiť sa späť k "normálnemu" stravovaniu. Všetky "úspechy" som nabrala späť :-(
Určite to však stojí za vyskúšanie.
Tuším v téme Delená strava po štvrté (alebo po tretie) už presne neviem je návod, skúsenosti, výsledky a aj jedálny lístok.
Len čítaj.
J

zuzana t, Po, 21. 11. 2011 - 00:30

Mám 35 rokov a som matka dvoch detí. Moja 13-ročná dcéra má poruchu metabolizmu. Po opakovaných návštevách v metabolických amb. a nezmyselných tabuľkách, ktoré tam rozdávajú každému pacientovi / čo môže jesť a čo nie / sme nevideli žiadnu zmenu. Vo svojom veku vážila 72 kg. Nenavštevujeme reštaurácie, som za domácu stravu a verte, snažila som sa, ale nevedela som jej pomôcť. Trápilo ma to a často som si aj poplakala, pretože sa k tej váhe pridalo "tukovatenie " pečene a vysoká hladina cholesterolu. Varila som vždy doma, používala doma pestovanú zeleninu, mäso z domachovanej hydiny, kvalitný olivový olej a pod. Na odporúčanie kamarátky som nazrela do knihy od Antónie M. a neľutujem. 28-dňová detox.kúra je úžasná, moja dcéra nemala žiadny problém papať jedlá / a ja tiež /,napriek tomu, že som zamestnaná, 2 školopovinné deti, domácnosť a manžel, sme to zvládli. Prechodný pobyt som mala v kuchyni, každý deň v peňaženke zoznam potravín, ale výsledok je neskutočný. Moja dcéra je ako vymenená. Počiatočná váha 72 kg - teraz /zatiaľ/ 66 kg
obvod pása 95 cm - teraz 84 cm
stehná 60 cm - teraz 52 cm a ruky -4 cm
A to hlavné ? Zdravotný stav mojej dcéry sa lepší. Pokračujeme s radosťou ďalej a samé seba sme presvedčili, že keď chceme, tak to ide. Držím všetkým päste, ktorí máte niečo podobné.
(y) (y) (y) (heart) (heart) (heart)

zsu84, So, 31. 12. 2011 - 12:50

Ahojte baby, aj ja idem práve začať s Mačingovou. Zapáčilo sa mi to a znie to rozumne. Chcem si predovšetkým očistiť telo. Ak si však nechcete odopierať rôzne dobroty skúste Norbiho update. Je to výborné stravovanie a mám s ním skvelú skúsenosť čo sa týka chudnutia. Za necelé dva mesiace som schudla asi 8 kg. Problém je v tom, že to nie je diéta, ale zmena životného štýlu. Ak chcete iba schudnúť pomocou nejakej krátkodobej diéty, ani s tým nezačínajte. Po návrate k starým návykom sa vám vrátia aj kilá a to aj s úrokmi.
PS: Norbiho čítalo veľa mojich známych a vačšina sa podľa neho začala stravovať a niektorí aj cvičiť. Výsledky vynikajúce.;-)
Tak Nám všetkým držím palce. Čaute

laso, Ne, 18. 03. 2012 - 21:33

Ahojte,
ja som Macingovu drzala, bolo vsetko fajn po 28dni som schudla,ale potom som to nedrzala a kolko som schudla tolko som pribrala!!!!!
Teraz jem vsetko rano bohate- chlebik s sunkou a kavou potom ranny beh potom obed /hocico/ a do druhej a tretej sladkost a potom do 15 a 16 tej snazim sa najest nieco a ppotm tekutiny a tekutiny po dvoch mesiacoch mate sto percenty ucinok, len treba vydrzat, je to tazke ale ucinok vas potesi.PA

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama