reklama

Želatinový koláč

pelargonia3 , 22. 12. 2011 - 19:13

reklama

Ahojte dievčence, takže zajtra som konečne doma, a začiname piecť. Ja osobne radšej pečiem kysnuté, pizzu a tak, medové, linecké a listkové, no to čo mám vyskušané. Ale môj syn by chcel želatinový. Pozeram recepty,a našla som celkom jednoduchý a myslim, že dobrý, ale v jednom pišu že tvaroh+pochuťková smotana do plnky, na druhom šlahačka+pochuťková smotana,a na treťom prašková šlahačka+pochuťková smotana. Tak už som trocha vedľa. Poradte, alebo dajte recept. Mala by tom byť piškota, na to plnka+ovocie a samozrejme želatina. Len ta plnka, z čoho je naj. Ďakujem za rady.

Pozrite si aj


reklama


reklama

fantika, Št, 22. 12. 2011 - 19:37

pelargonia velký rozdiel myslím v tom kréme nie je..ja som vsetky typy plniek uz skúsala a myslím ze ak pridás do krému zelatinový stuzovac tak hociktorá verzia bude dobrá..ked pridás tvaroh tak bude krém viac tucnejsí,ked dás práskové slahacky tak tam más troska umeliny(giggle) ,fakt to asi zálezí od teba,co práve más v chladnicke;-) alebo co nakúpis..poradím aspon tolko ze ak vyskúsas tvarohovú tak urcite pouzi naslahaný tvaroh v kelímku a nie hrudkovitý..najlepsií je ten z kauf...du(y) a zelatinový stuzovac pouzi do krému podla návodu,a bude sa ti krém krásne dat krájat..:-)

mnnaaauuu, Št, 22. 12. 2011 - 20:14

ja robievam len s tvarohom, ja radšej "tučnejšie" :) a práškové šlahačky neľúbim .)

Aja1, Št, 22. 12. 2011 - 20:39

Ja si spravím puding zo zlatých klasov,po vychladnutí primiešam maslo a veľmi opatrne už len s vareškou primiešavam jemný termizovaný tvaroh.Na piškótu natriem džem,naň dám krém ale až celkom po okraj plechu aby mi nezostala žiadna štrbinka mimo,jemne si z nožíkom len naznačím kde budú rezy a do každého rezu uložím ovocie,dám riadne vychladiť a rozpustenú želatínu si najskôr len trošku nalejem a nechám prituhnúť a potom opatrne dolejem zvyšnú želatínu a nehýbať s plechom pokým nestuhne.(sun)

erinnuska, Št, 22. 12. 2011 - 22:11

pelargonia, aj ja robievam taky kolačik, je dobrý šťavnatučký. Dávam podľa toho čo mám doma, upečiem piškótu, plnka kyslé smotany alebo smotana a tvaroh, alebo smotana a šľahačka, všetko je super. Na to poukladám ovocie z kompótu a navrch želatínu zo zlatého klasu a šťavy z kompótu. Mňam, zmizne za jeden večer (giggle)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama