reklama

Výborná knedľa z domácej pekárne

Pridal/a fidorka dňa 31. 01. 2012 - 23:52 - Recepty fidorka
Výborná knedľa z domácej pekárne, Domáca pekáreň, recept, fidorka

Pixabay.com


reklama

Je naozaj výborná a uvarí sa skoro sama.

Ingrediencie
1⁄2 liter mlieko
2 kusov vajce
1 kilogram hrubá múka
1 1⁄2 čajové lyžičky soľ
20 gramov droždie
2 kusov rožok
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Všetko dáme do pekárničky a zapneme program "Cesto".

Po ukončení programu cesto vyberieme a vytvarujeme knedle. 

Knedle varíme vo vriacej vode po 10 minút z každej strany. Kto nemá pekárničku, môže cesto zamiesiť a nechať vykysnúť aj klasickým spôsobom.

Výnos
2 Porcie
Celkový čas
1 hod, 30 minút
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

Klaudia17, St, 01. 02. 2012 - 12:24

? kusov bude knedlí?Nie je to veľa 1 kg dať do pekárničky?Nepôjde to vrchom?Ďakujem.

fidorka, St, 01. 02. 2012 - 12:52

vykysne nad okraj misky,ale nevytečie,neboj.robievam ju veľmi často,vyjdú z toho dve dlhé knedle,ako predávajú v obchode.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama