reklama
Recept na chutný chlebík z domácej pekárne.
Ingrediencie
1 | kus | kyslá smotana |
1 | kus | šľahačková smotana |
50 | millilitrov | mlieko |
2 | čajové lyžičky | soľ |
1 | čajová lyžička | cukor krupica |
trocha | rasca | |
2 | polievkové lyžice | olivový olej |
1 | polievková lyžica | ocot |
250 | gramov | hladká múka T-650 |
250 | gramov | pšeničná celozrnná múka |
15 | gramov | droždie |
Postup
Vsetky suroviny vlozime do pekarnicky v poradi,ako su napisane, zapneme program c.1-zakladny, podla potreby kontrolujeme ako tuhe ci riedke je cesto a bud prilejeme mlieko (preto neuvadzam mnozstvo),alebo prisypeme muku.
Kto nema rad rascu moze dat ine koreniny, napriklad pretlaceny cesnak, bazalku, oprazenu cibulu, muku mozete pouzit iba klasicku bielu hladku. Ja som len napisala zakladny recept,ako to nam chuti najviac.
Výnos
6 Porcie
Celkový čas
3 hod
Čas prípravy
3 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
Ďalšie recepty
reklama
reklama
:-) (sun)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyskušam, vypada to gut, vona prišla až ku mne, neda sa odolat. Diik za recept Sonka (clap) (y) ;-)