reklama

Viete poradiť recepty pre babuľku

elea , 19. 09. 2012 - 17:21

reklama

Ahojte,

mám 6. mesačnú slečnu a už od 4. mesiace začala papať. Varím jej v parnom hrnci Avent a chcem Vás poprosiť o recepty, resp. o nejaké odkazy na stránky o výžive (recepty) detí do jedného roka. Zároveň Vás chcem poprosiť o Váš názor, kedy začať s lepkom, mliečnými výrobkami, resp. tvarohom, orechami a medom. Ďakujem veľmi pekne. Prajem príjemný deň


reklama


reklama

Lenka R, Št, 20. 09. 2012 - 08:46

Ahoj , pošli mi do mailu tvoju adresu , ja ti pošlem knižočku Varíme deťom. Mám kopec knižiek, ktoré už dávno nepotrebujem (sun)

elea, St, 26. 09. 2012 - 10:03

Knižku som dostala - veľmi pekne ďakujem. Preštudujem a začnem variť. (sun)

Silvia Meliche…, Št, 16. 05. 2019 - 06:51
Dobry den mate este tu knizku? Dakujem silvianm@centrum.sk
Ariesa, Št, 20. 09. 2012 - 10:06

ahoj, recepty? ja som varila podla toho, ake suroviny mi lekarka v poradni odporucila. cize len kombinacie zeleniny a masa, nedochucovane a velmi jednoduche zlozenie.

najprv len zeleninu, ovocie, neskor(asi v 7. mes?) sa pridal jogurt a potom maso. lepok som davala asi v 8mes., ku tomu lepku si toho precitaj viac, nazory su rozne - lepsie skor? alebo neskor, az po roku? ani lekari sa nevedia dohodnut. s tvarohom, celymi vajickami a s medom som vsak urcite robila az po 1 roku. po roku uz jedol asi aj mlete orechy v susienkach.

s prikrmami som zacala neskor - od 6. mes, takze u vas to bude asi poposuvane o dva mesiace skor :-) drzte sa.

sojka, So, 22. 09. 2012 - 01:33

Ahoj elea,
od znamych som dostala pre synceka raz pouzity parny hrniec a mixer avent,je vsak bez navodu a receptaru. Skusala som v nom varit zeleninu a je to super. Domnievam sa, ze mas asi rovnaky. Na internete som zistila, ze sa v nom da varit aj strukovina - uz si to skusala? Dostala som iba odmerku, zaujimalo by ma, ci v navode uvadzaju nejake nformacie ohladom toho, ci si priprava roznych jedal napr.vyzaduje ine mnozstvo vody. Ak by to bolo mozne mala by som zaujem o kopiu navodu, pripadne či by si mi nenapisala ak je tam nieco dolezite. V podobnom hrnci beaba sa da varit aj cestovina a ryza,da sa to aj v avente. Dakujem za odpovede, pripadne naklady s kopiou navodu ci receptaru by som ti rada uhradila. Vdaka

elea, St, 26. 09. 2012 - 10:03

Pošli mi kontakt, prefotím - pošlem. Malinká má už 6 mesiacov a s týmto hrncom som veľmi spokojná. Papá už aj mäsko. Do hrnca dám kúsom mäska, zemiačik, mrkvu, petržlénovú vňať, resp. mäsko s brokolicou, varené žltko so zeleninkou (alebo kombinácie, ktoré má napadnú), dám variť, rozmixujem a mám navarené (rýchlo a hlavne nemusím používať množstvo riadu). Skúšala som uvariť aj jablko - veľmi jej chutilo. Lenže mi dochádzajú nápady, čo jej môžem uvariť. Preto ťa tiež poprosím o nejaké recepty, ktoré používaš ty, resp. odkazy na nejaké stránky. Ďakujem.

offmisha, St, 24. 02. 2016 - 12:03

Ahoj, vím, že je to dlouho, ale nemáte někdo ještě kopii. dostala jsem tento hrnec ale bez receptu a nemám se tak čeho chytit Smútok​offmisha@gmail.com. předem děkuji

gastanko2016, Ne, 05. 06. 2016 - 19:56

lepok mi kázala lekárka zaradiť okolo šiesteho mesiaca, tvaroh až po roku a med tiež až neskoršie, nakoľko je to alergén. A treba začať pomaličky, najprv len za lyžičku a keď nebude žiadna reakcia, tak sa môže postupne pridávať. Môj malý má veľmi rád napr. zemiačky uvarené s kalerábom a kuracím mäskom alebo sladké zemiaky s teľacím a hráškom.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama