reklama

Dolezite informacie o vakcinach.

prevenarxy , 07. 04. 2013 - 17:01

reklama

v podstate vsetko okolo vakcin a da skratit do par pravdivych viet :

1) vakciny NEFUNGUJU. (ich ochranny ucinok je hlboko, hlboko, hlboko pod deklarovanymi a zelanymi vlastnostami , aj co sa tyka sily ucinku, aj co sa tyka dlzky ucinku.)
2) vysledok takehoto zasahu do prirodzeneho vyvoja imunity ma absolutne NEPREDVIDATELNE nasledky . ( je to ako zatocit "kolesom stastia" a cakat co padne - vyslovene, vedlajsie ucinky sa stupnuju od nepozorovatelnych az po smrt a uplne vsetko medzi tym )
3) KAZDA vakcina obsahuje toxicke kovy, toxicke chemikalie a casti cudzorodej DNA. (je nekonecne obrovsky rozdiel prijat tazky kov oralne a mat podany tazky kov priamo do krvneho rieciska - obchadzajuc VSETKY ochranne mechanizmy organizmu)
4) ani statne organy NEPOZNAJU skutocne zlozenie vakcin, ktore sami odobruju pre masove pouzitie a ziadnym sposobom ich nekontroluju, ani netestuju. za pripadne nasledky je zodpovedny JEDINE rodic - ziadne odskodnenie, snaha o napravu situacie , pomoc, ..proste NIC. podpisali ste predsa informovany SUHLAS s vakcinaciou - pamatate ?

kto tieto styri body neberie za fakty , tak vystavuje svoje dieta obrovskemu riziku z dovodu nedostatocnych vedomosti o skutocnej povahe vakcin. (NIE, od osoby, kt. sa vam snazi predat vakcinu a zarobit na tom na vlastne zivobytie NIKDY nedostanete celu informaciu. logicke. )

zoznam velmi zaujimavych videi, relacii a clankov. :

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/212411058…

http://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/1029

http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2831369

http://vimeo.com/40119480

http://www.dieta.sk/index.php?page=1&type=news&id=11&method=main&art=35…

zoznam vsetkeho co sa tyka rizik plynucich z ockovania.
http://vakcina.szm.com/index.html

podla coho si lekar vybera , aky liek ci vakcinu doporuci ? nuz, to je dost otazne ^^

"Farmafirmy vrazili do lekárov 43 miliónov eur. Suma zahŕňa všetky prostriedky poskytnuté lekárom na semináre, kongresy, propagačné materiály či za účasť lekárov na propagačných aktivitách alebo prieskume trhu. Farmaceutické firmy mali údaje predložiť do konca januára, no podľa ministerstva nie všetky si povinnosť splnili. Hrozia im preto pokuty. "

http://zdravezdravotnictvo.etrend.sk/podnikanie-v-zdravotnictve/farmafi…
http://www.topky.sk/cl/10/1343666/Farmafirmy-priznali-za-januar-takmer-…

kto by mal zaujem o informacie a diskusiu ohladom rizik ockoania, moze sa pridat do moderovanej verejnej skupiny
"Nesúhlas s povinným očkovaním a riziká očkovania" http://www.modrykonik.sk/skupina/1799/

alebo do sukromnej skupiny na tu istu temu moze poziadat cez IP mna > http://www.modrykonik.sk/fotoblog/prevenar/?from=ub


reklama


reklama

Evka1223, Ne, 07. 04. 2013 - 17:58

Naozaj dosť pestrý zoznam "vierohodných" zdrojov....chýba mi však kvôli objektivite aj link na národnú autoritu....zámerne? či?

http://www.sukl.sk/sk/bezpecnost-liekov/vakciny?page_id=2386

Ku všetkým bodom 1 - 4)....máš seriózne štúdie? Nenašla som v daných linkoch odkaz ani na jedinú.

"Každá vakcína obsahuje ťažké kovy....." preboha, máš rozbor každej vakcíny?!
Je mi mdlo z takýchto vyhlásení....

Neupieram nikomu právo na rozhodovanie o očkovaní....ale ak už majú byť argumenty jednostranné, nebudem ticho.

bigmama, Ne, 07. 04. 2013 - 18:30

evka, ja sa vyjadrim len k tym tazkym kovom, mam doma vsetky vakciny pred tym, nez su podane dietatu a teda mam aj zlozenie a naozaj v kazdej jednej je uvedeny HLINIK...napr. prevenar, konkretne je to phosphate d'aluminium(0.125mg d'aluminium) (pisem to tak, ako je to tu uvedene v originale, kedze nezijem na Slovensku)
nejdem bojkotovat, ani orodovat za vakciny, nie som natolko zanietena, aby som mala dostatok informacii na logicke a vedou podlozene argumentovanie, len som chcela naozaj potvrdit, ze prinajmensom ten HLINIK vo vakcinach je, ak chces, kludne ti mozem poslat zlozenia, mam ich doma vsetky...

Evka1223, Ne, 07. 04. 2013 - 22:29

V prípustnej koncentrácii a chemickej forme ióny hliníka stimulujú prirodzenú imunitu a vyvolávajú tvorbu protilátok preto je hliník súčasťou očkovacej látky….to sú výsledky výskumov z 90-tych rokov. Zatiaľ nikto oficiálne nepotvrdil opak. Nie je vylúčené, že seriózne vedecké štúdie preukážu neopodstatnenosť ich používania.
To, že hliník používaný ako prídavná látka vo vakcínach môže byť príčinou vzniku autoimunitných ochorení sa v súčasnosti študuje a diskutuje na úrovni vedy. Jeho prvoplánový význam stale pretrváva…..Nechcem zachádzať do vedeckých podrobností….nie som odborník na očkovacie látky, len zbieram PRE a PROTI v každej téme. Ak Zo 75 000 zaočkovaných detí vyšla nežiadúca reakcia - precitlivelosť u 645 stojí to za pozornosť PREČO?…. avšak prevažný zvyšok zaočkovaných bol bez reakcie. Nikto neskúmal, či u týchto detí nedošlo k zvýšenej toxicite hliníkom z iných zdrojov. Je v pôde, je v potravinách…. Laická verejnosť si to automaticky spojí s očkovaním, odborná verejnosť pátra aj po iných zdrojoch….kým nie sú potvrdené výskumom, len dohadmi, nepovažujem podobné debaty za opodstatnené.
Nikto a nič nikdy nezabezpečí 100% nezávadnosť očkovania, pretože nikto netuší, čo sa v danom organizme v danej chvíli nachádza a ako zareaguje na vakcínu….percentuálne vyššie ale stále vychádza opodstatnenosť očkovaní.

prevenarxy, Ne, 07. 04. 2013 - 18:49

@Evka1223
zoznam vsetkych vakcin pouzivanych na nasom trhu + ich zlozenie + podrobny rozpis o aku latku sa jedna a co sposobuje.

http://www.slobodavockovani.sk/news/prehlad-ockovacich-latok-s-platnou-…

myslim ,ze kazdy clovek ktory chape ako funguje internet a google si k danym bodom dokaze najst vsetko potrebne ..AK ma zaujem, pochopitelne. ak NEMA ..tak potom to vlastne determinuje charakter takejto "diskusie" ^^

ty sice toto pravo nikomu neupieras, ale tento stat v ktorom vsetci zijeme ano. ^^

vidim ,ze sa o danu temu zaujimas, takze urcite ti neunikla tato pripravovana novela zakona. mozno dalsi kt. sa tejto teme nevenuju tolko ako ty este o nej nepoculi, preto pripajam fantasticky zvukovy zaznam , kt. vysvetluje o co ide.

Pripravovaná novela zákona č. 355/2007 Z.z.

http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/play.php?file=2013-03-08_19…

zabicka, Ne, 07. 04. 2013 - 21:25

Nedá mi to, musím sa ozvať. Vážený prevenarxy, bolo by fajn, ak by ste si uvedomili pár skutočností o vakcínach:
1) ak by vakcíny nefungovali, boli by už dávno stiahnuté z predaja. Existuje totiž niečo ako kontrola liečiv a klinické testovanie, naviac ak by ich ochranný účinok, sila a dĺžka pôsobenia boli skutočne tak mizerné, ako tu prezentujete, určite by sme tu mali viac prípadov nakazení aj úmrtí.
2) očkovanie znamená pre imunitu niečo ako tréning. Vakcínou do tela dopravíte OSLABENÉ, alebo MŔTVE mikróby, prípadne iba ich časti; imunitný systém zareaguje, pretože tieto mikróby vníma ako cudzie. To znamená, že si proti nim vytvorí protilátky, ktoré môže neskôr využiť, ak sa stretne so skutočným, živým mikróbom tohto druhu. Výhodou je, že vakcínou prijaté mikróby vám v tele nenarobia šarapatu, pretože túto schopnosť stratili. Oslabovanie, resp. umŕtvovanie mikróbov sa robí vcelku sofistikovanými spôsobmi tak, aby bola narušená ich funkcia, no zároveň zostali navonok rovnaké. Protilátky, ktoré produkuje imunitný systém, sú vysoko špecifické, teda ak by sa zmenila vonkajšia štruktúra mikróbu, vakcína by bola úplne zbytočná. Neviem o tom, že by vakcína mala mať nepredvídateľný účinok - na to sú laboratórne a klinické testy, naviac sa predsa vie, proti akému mikróbovi je vakcína indikovaná. Čo sa týka vedľajších účinkov - o akom percente očkovaných ľudí sa bavíme? Je lepšie zostať doživotne postihnutý DMO, ako byť proti nej očkovaný a riskovať mizernú možnosť vedľajších účinkov?
3) Vakcína skutočne obsahuje časti cudzorodej DNA - táto DNA patrí mikróbom, proti ktorým si má telo vybudovať imunitu. Inak to nepôjde... čo sa týka ťažkých kovov, neviem, v akej miere sú prítomné vo vakcínach, ale ak áno, zamyslite sa. Koľkokrát je očkované dieťatko do prvého roku života? Ak by dostávalo pravidelne veľkú dávku ťažkých kovov, tak to polka neprežije. Aha, zdá sa, že detičky žijú. Prečo asi?
4) Toto už hraničí s paranoiou. Ak niekto zistí vedľajšie účinky lieku, či vakcíny, môže to dať vedieť Štátnemu farmakologickému ústavu (tí vám budú veľmi povďační). Za svoje podpisovanie si všetci zodpodvedáme, už sme predsa veľkí.
Len tak pomimo, nezastávam sa farmfiriem. Podľa mňa nie je správne, keď farmfirmy robia z liečenia biznis. Ale ak chcete robiť hromadné protesty proti očkovaniam, chcem sa spýtať, viete, ako vyzerá človek zomierajúci na tetanus (btw, choroba, proti ktorej existuje očkovanie)? Necháte svoje dieťa, aby sa trápilo a dusilo so záškrtom, prípadne zostalo postihnuté detskou mozgovou obrnou len preto, aby nedostalo do tela cudziu DNA a stopové množstvo ťažkého kovu?

prevenarxy, Ne, 07. 04. 2013 - 23:26

haha, je skutocne dojimave, ze si si koli tejto porilezitosti vytvorila novy nic :-D ..co ten kt. pouzivas nebol vhodny ? :-D

jaaj ..ty si prave dnes objavila internet a zrovna hned moj prispevok, zrovna ti to hned "nedalo" a "musela" si reagovat :-)

neuveritelne (clap)

pozri, mne je skutocne uplne jedno, aky je tvoj vztah k ockovaniu, nema ma to preco zaujimat. ked skutocne veris tym nezmyslom co si popisala, tak potom ti uz len zelam vela stastia pri dalsom ockovani budes ho fakt potrebovat. ^^ + posledne co sa a mi chce je reagovat na prasiveho trolla. paaa

ja_hodka, Ne, 07. 04. 2013 - 22:03

zabicka, píšeš, že nevieš v akej miere sú prítomné ťažké kovy vo vakcínach a hneď na to píšeš, že sú prítomné v stopových množstvách. Tak sa rozhodni. Vieš, či nevieš?
Odporúčam tiež naštudovať ako skutočne funguje imunitný systém...Ak máš deti, tak dvojnásobne.
Zamysli sa ty, koľkokrát je dieťatko očkované do polroka. A ani nie koľkokrát, ale aký objem vakcín sa doň dostane. Už len taká hexa...6 vakcín v jednom, v jeden deň...na bábätko, ktoré má 6 mesiacov :-(

Evka1223, Ne, 07. 04. 2013 - 22:42

6 vakcín v jednom, v jeden deň...možno aj preto ja_hodka, že škála nebezpečných infekčných ochorení je dosť veľká a očkovať 6x dieťa zakaždým vakcínou s iónmi hliníka je asi menej nebezpečné ako raz. V tej hexe hliník nie je v 6-násobnej koncentrácii.
Prečo ióny hliníka do vakcín idú....píšem vyššie. Zatiaľ ich bezvýznamnosť a nebezpečnosť kontra opodstatnenosť vedecky nevyvrátili. Výskum však napreduje a minimalizovať jeho potencionálnu nebezpečnosť riešia aj kombinovanými vakcínami.
Zabíjať a poškodzovať deti tým určite zámerne nechcú.

ja_hodka, Po, 08. 04. 2013 - 08:36

Evka, nesúhlasím, ale nejdem argumentovať. Toľko už tu bolo na túto tému napísaného, že by som opakovala sto krát zopakované. Ja mám detičky ešte malé, tému preštudovanú z oboch strán, bavím sa aj s lekármi, myslím, že predsudky žiadne nemám, prebrali sme to dosť dôkladne aj s našou pediatričkou a jej ako lekárke normálne nepripadá, že sa v jedeň deň vpichne 6 vakcín. Má obrovské výhrady voči farmafirmám a povedala nám to celkom otvorene. Ďalších takých lekárov nájdeš už celkom dosť.
Mimochodom, očkuje sa aj proti ochoreniam, ktoré nebezpečné nie sú, naša generácia ich bežne prekonávala....Takže, mám dojem, že ti chýbajú niektoré podstatné informácie z praxe, aj keď tomu zrejme rozumieš z pohľadu bio-chemičky (ak si dobre pamätám? :-) )Ale tu ide o deti...neriešime skúmavky v labáku.

Evka1223, Po, 08. 04. 2013 - 13:51

Iste, argumentovať by sme mohli donekonečna a aj tak sa pravdy nedoberieme. Tú ukáže čas. Očkovanie ako také má dve roviny. Výskumnú a praktickú. Výskumná si robí svoje podľa najlepšieho vedomia a svedomia pokiaľ nie je závislá na farmafirmách (to je ťažké v dnešnom systéme ani nie tak odhaliť ako dokázať).
Praktická rovina sú samotné očkovanie a jeho dôsledky. Nespochybňujem názory žiadneho lekára ani rodiča....ani neodsudzujem ich postoje.
Nie je doposial obvyklá 6-násobná vakcína v jednom. Tak ako každá inovácia vyvoláva nedôveru. (Aj prvé očkovanie proti ovčím kiahňam - jeho forma - vzbudilo vo svojom čase nebývalú vlnu odporu a bol to veľký risk). To isté, len v ružovom tu máme teraz....samozrejme, že nejde o skúmavky ale o ľudí.
Ja sa na to pozerám takto.
A kvitujem tvoju snahu o spoluprácu s lekárkou aj štúdium dostupných materiálov ohľadom očkovania. Si zodpovedná matka.... (y)

alenamaria, Po, 08. 04. 2013 - 20:32

Vas clanok mi silne pripomina hlasy rodicov, ktori nedali svoje dieta ochranit, ked vynasli protilatky proti polyo. Kolko deti malo zniceny zivot - a zbytocne. Alebo Talibanci v Pakistane, ktori dokonca zabijaju ludi, co chcu deti ochranit pretoze vraj zapadniari ich chcu urobit neplodnymi. Aj oni tomu veria...
Pozrite si i ine studie, nielen autorov ktori su proti ockovaniu. Lidrami hnutia proti vakcinam su J.B. Handley, Lyn Redwood, Mark Blaxill, Jenny McCarthy and her boyfriend Jim Carrey, Barbara Loe Fisher, and Lee Grossman. Ked sa pozriete, kto su tito ludia - byvala Playboy playmate, lekat zbaveny titulu a prava praktikovat medicinu atd... A tito ludia vedia lepsie ako vedci a lekari... No ale zbytocne hovorit. Kto chce riskovat zdravie svojho dietata nech ho neda ockovat. Pretoze kdesi vycital qvazi vedecke informacie. Takisto ako existuju zastanci vselijakych konspiracnych teorii, takisto existuju anti-vakcinari. No co uz.

prevenarxy, Ut, 09. 04. 2013 - 09:53

@alenamaria

ahoj
sranda ,ze spominas prave ten Pakistan , lebo davnejsie som prelozil clanok presne o Pakistane. urcite zaujme teba a mozno aj dalsich.

tu je original , je tam nieco aj o autizme v USA. > http://nanicmama.sme.sk/zdravie/polio-v-pakistane-a-autizmus-v-usa

pripady polia v pakistane
http://naturalsociety.com/pakistan-to-punish-families-who-reject-polio-…

volny preklad

-napriek tomu, ze dokazy vravia o tom,ze 78% pripadov polia v Pakistane su sposobene priamo vakcinou, Pakistan pristupil k tvrdym opatreniam voci rodicom, ktori odmietaju dat zmrzacit vlastne deti. na tychto rodicov su uvalene financne sankcie a zakaz vstupu pre taketo deti do skoly. polio je prepuklo v ockovanej komunite deti a epidemia je bez akejkolvek kontroly. podla "National Institute of Health" zo 136 pripadov polia 107 detom bola podana vakcina vo forme kvapiek. pripady s spojene so sirenim polia z oralnej vakciny boli tak zavazne, ze "Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP)" doporucila absolutny zakaz pouzivat tuto vakcinu. napriek tomu je tato forma siroko pouzivana nadalej v ramci celeho sveta napriek znamemu vysokemu riziku pre zdravie. najsokujucejsie je ze samotna sprava z "Centers for Disease Control (CDC)" tvrdi ,ze je "mozne" ze u tychto deti bolo polio sposobene samotnou vakcinou.

...hmm. skoda ,ze sa taketo dokumenty nikdy nedostanu do "velkych" sprav. ..ktovie preco ^^ . ludia by mali trochu lepsiu predstavu o skutocnej povahe vakcinacie.

Ariesa, Ut, 09. 04. 2013 - 11:26

comu veria pakistanci? v pakistane bolo urobene falosne ockovanie, z dovodu odberu DNA a vystopovania Bin Ladina. Predstava, ze v mojej krajine, su cudzi vojaci a lekari, ktori sa tvaria, ze chcu pomoct, umieraju pri tom civilisti, deti su ockovane hlava-nehlava a kolaboruje s nimi domace obyvatelstvo - domaci lekar ... ak by tu ludi s takym nazorom, ako mas bolo viac, vobec by som sa necudovala, kebyze sme sucastou sovietskeho zvazu, uzivali si cudzie vojsko na nasom uzemi a kolaborantov.
TASR: http://www.teraz.sk/zahranicie/pakistan-bin-ladin-zdravotnici-sud/40290…
Guardian: http://www.guardian.co.uk/world/2011/jul/11/cia-fake-vaccinations-osama…

prevenarxy, Ut, 09. 04. 2013 - 10:10

inak aj toto mozno zaujme niektore mamicky , hlavne v suvislosti s nedavnym stahovanim "nahodne" kontaminovanej vakciny z EU trhu.

> http://www.naturalnews.com/034821_GSK_vaccine_trials_dead_babies.html

v zasade ide o to ,ze firma GSK vykonala v Argentine nelegalne testovanie na detoch (nikto , ani rodicia o tom nevedeli) 14 detitiek zomrelo na nasledky tohto testovani. firme GSK udelili pokutu 90 000$ ^^ ..co k tomu dodat.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama