reklama

Erotické /zdravotné/ pomôcky

Venuša , 07. 09. 2013 - 20:41

reklama

Mám tri hriešne dotazy, poprosím o odpoveď.
1/Môžu venušine guličky skutočne pomôcť pri inkontinencii????
....Používanie venušiných guličiek má samé pozitíva. Ich stimuláciou sa lepšie prekrvuje pošvová stena. Ak ich budete mať v sebe, musíte ich udržať vo vnútri, čím posilňujete svalstvo panvového dna. No a do tretice, posilnené svaly znižujú výskyt inkontinencie.
Venušine guličky ocenia aj čerstvé mamičky, ktoré si chcú po dlhých týždňoch alebo mesiacoch užiť vášnivé a vzrušujúce milovanie. Po pôrode a následnom zašívaní totiž býva ženská pošva stiahnutá a citlivá. Guličky pomôžu uvoľniť a zároveň posilniť vaginálne svalstvo a týmto spôsobom všetko tam dole..." pripravia na klasické milovanie!
2/Erotické pomôcky/vibrátory pre páry - napr. We vibe 2 a 3 - môžu pomôcť pri zlepšení pohlavného života dvojice a je skutočne možné s nimi skôr dosiahnuť orgazmus u žien????
3/Aký vibrátor z toho množstva vibrátorov je najlepší????


reklama


reklama

púpavienka, Ne, 08. 09. 2013 - 09:50

Zrejme ich predávaš, lebo vieš aj výsledky a tak aj vibrator si vyberieš správny. ;-)

Venuša, Ne, 08. 09. 2013 - 10:32

Margori, nepredávam ich a doteraz som s nimi vôbec nedošla do kontaktu ani osobne. Mám cez 50 rokov, preto ten problém č. 1 a s pribúdajúcimi rokmi aj napriek predchádzajúcemu názoru, že vibrátor a žiadne pomôcky nepotrebujem, začínam trochu poškulovať na tento tovar. Práve z pohľadov na rôzne pomôcky, mám v tom chaos a ani som o nich netušila, že existujú, preto tie otázky. Aj keď mám svoj vek, chcela by som ich vyskúšať. Pevne / a možno naivne/ som verila, že mi niekto seriozne tu odpovie.

púpavienka, Ne, 08. 09. 2013 - 10:49

Ešte raz som si prečítala príspevok a tvoje otázky a stále si myslím, že maš dosť jasno v tých otázkach a tak ja ti veru neporadím, ale možno niekto má s tým skúsenosti a da ti erudovanú odpoved.
Zrejme v predajni erotických pomôcok určite, tam je na to personál. (sun) (clap)

Venuša, Ne, 08. 09. 2013 - 11:08

Margori, ďakujem za odpoveď. Keby som mala v tom jasno, nepísala by som tu. Kukala som na nete - preto mám nejakú tú predstvu na túto tému. Do predajne erotických pomôcok isto nejdem, lebo sa hanbím, bývam v malom meste. Máme tu iba jednu predajňu a obchodnom centre, kde chodí strašne veľa ľudí a bojím sa, že ma niekto zo mojich známych tam uvidí, či vchádzať alebo vychádzať. Napriek tomu, že táto téma patrí medzi tie, čo patria k životu, lepšie sa mi o nich píše.
Mám síce v robote kolegov, ale platí stále to isté, hanba by ma fackovala, začať s nimi diskuziu k tejto téme. Kúpiť a skúšať, čo je dobré, by som nerada, lebo tie hračičky sú dosť drahé
Takže budem čakať, možno sa niekto nájde a odpovie mi.

dasa_, Ne, 08. 09. 2013 - 15:04

Ak je problém s inkontinenciou, tak možno by bolo fajn začať od cvičenia - odporúčajú sa napríklad kegelove cviky. Ani netreba mať strach, že ťa niekto uvidí ísť do erotického obchodu. Stačí zadať do googla. Posilňujú sa tým svaly panvového dna.

janaver, Ne, 08. 09. 2013 - 16:35

Keď je problém, či už s inkontinenciou alebo s iným, treba vyskúšať všetko. (giggle) Pti inkontinencii posledným riešením je operácia, čiže pred ňou treba vyskúšať cvičenie, resp. aj tie guličky.

betana, Ne, 08. 09. 2013 - 19:59

ako je tu vyssie uvedene, popisala si to presne, tak naco pytas odpovede...ale je to tak, mne ich odporucila moja doktorka a je to dobra vec.

púpavienka, Ne, 08. 09. 2013 - 21:44

a smajla? nech som v obraze (blush)

betana, Ut, 10. 09. 2013 - 13:18

ale ale, margori - ziadny smajl - obcas mozem byt aj vazna. fakt. zachranili ma od operacie.

púpavienka, Ut, 10. 09. 2013 - 17:56

(y) gratulujem (giggle)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama