reklama

A predsa máme babie leto

Kamila , 12. 10. 2013 - 15:44

reklama

Už je to tu, nastal slávnostný okamih, keď sa všetko vôkol nás rozihrá pestrými farbami. Každé obdobie má svoje čaro a to jesenné má svoju najkrajšiu fázu asi teraz. (sun)

Milujem čas, keď mám problém kukať pred seba, najradšej by som odstavila auto uprostred cesty a kochala sa výhľadom. Je jedno, či je to uprostred mesta alebo mimo.

Dnes som si dovolila ten krásny luxus a namiesto vyberania mrkvy som sa šla dobíjať energiu do lesa. Snáď kým sa zotmie spracem aj riad aj moju slávnu mrkvu. (giggle)

Keďže dnes mi to veľmi nepíše, pridám svoje staré otrepané:

Jeseň vonia pooranou zemou,
jagajúcou sa v žiari slnka.
Vietor hrá sa s korunami stromov,
more farieb veselo si žblnká.

Lístie je poslom nahých správ,
klamlivým zlatom pod nohami.
Máme ho všetci bez jesenných zliav,
kým ho zima neprikryje ľadovými snami.

Dievčatá, ako trávite krátke babie leto? Stíhate si vychutnávať krásne teplé jesenné počasie, slnko a nádheru vôkol nás?


reklama


reklama

Ariesa, So, 12. 10. 2013 - 16:18

vychutnavam :-) tiez som si dopriala luxus nerobit cely den na PC, miesto toho som u starych rodicov pohrabala listie, vyviezla na pole, cistila zeleninu ... celkom mi to dnes dobre padlo, dlho som sa tymto pracam kvoli robote vyhybala, tak sa mi dobre makalo a vobec som nepotrebovala prechadzku. az teraz, uz sa mi robit nechce (blush) (blush) (giggle) . teply vietor, cela rodina, fajny den. teraz uz zas idem zarezavat. pomaly komp na moje veci, tak to velmi pomaly odsypa. zajtra ak vyda, bude sa prechadzkovat, rada by ja na hory ci aspon do doliny.

Kamila, So, 12. 10. 2013 - 18:02

Ta ty si aká šikovná. (clap) (y) (clap) Snáď sa zajtra aj hory podaria. (sun)
Volakde hlásili aj nejaký dáždik aj by sa kus zišlo, stále je veľmi sucho.

Ariesa, Ne, 13. 10. 2013 - 22:15

tu prsalo cez tyzden a dokonca aj dnes v noci, takze cez den sme si paradne uzili slnka a preziarenych dolin a kopcov. Hory sa nekonali, no zhodou okolnosti sme krasne dookola obehli Choc: Oravsky hrad, dreveny kostolik Lestiny a Lucansky vodopad - krasne v noci osvetleny (clap) , uuuplne ma dostal, keby Riso nemusel zajtra do skoly, este by som tam sedela :-) (sun) (heart)

aramana, So, 12. 10. 2013 - 20:04

:-) u nás celú noc lialo tak sme povedali že pôjdeme na huby... (sun) (sun) (sun) krásnu horičku som prechodila, bez prudkých stúpaní takže ozaj taká phodová prechádzka...veruže také ja môžem nasávať a sem tam vera aj musím...také to slniečko čo sa prebije cez stromy a dopadá na machové mokré podložie a z tých machov rastú kvietky i huby hoc nejedlé...také tie ostrovčeky zelené na ktorých sú tenučké patičky, krátke, malé, nalámané a sem tam list prehodený - keby som chcela, tak to tak nenaaranžujem (sun) (sun) (sun) ......no a tiež plechovky, fľaše, igelitky a ...a črevá a iné vnútornosti aj s kopytami trčiace z veľkého modrého vaku...ešteže má človek schopnosť selektovať aký pocit si odtiaľ odnesie (sun) (sun) (sun)

Kamila, So, 12. 10. 2013 - 21:05

Ta ty si aj hubárka, (giggle) okrem toho, že ja šikovná kameramanka . (sun)

Klaudia17, Ne, 13. 10. 2013 - 09:39

Kamila ma navnadila krásnou jesennou fotkou (y) tak dnes prechádzka,(sun) u nás od rána tak si to užime kým nám to počasie dovolí,peknú nedeľu všetkým. B-]

Kamila, Ne, 13. 10. 2013 - 09:41

Tak si to uzi, u nas dnes po slnku ani chyru ani slychu ale sprchlo. :-)

ja_hodka, Ne, 13. 10. 2013 - 11:09

stíham :-) Včera som si vybehla do lesa, pokochala sa farbami, nazbierala pár bedlí, prekrásny deň, večer sme si ich ugrilovali spolu s inou zeleninkou, bol to experiment celkom podarený. Doteraz putovali vždy na panvicu. Zistila som, že som nanovo zamilovaná do našich lesov a našej jesene a slovenských stromov, voňavých jabĺk, hrušiek, vinobrania, farebných tekvíc a hlavne - našich ľudí. Včera keď sme sa vrátili z obchodu, pred bráničkou sedel košík plný krásnych jabĺčok :-) Musíme zistiť ktorý zo susedov bol taký milý :-) (sun)

Kamila, Ne, 13. 10. 2013 - 14:27

Verím, že pre teba majú slovenské lesy v jeseni vzácne čaro. (sun) Ozaj sú teraz nádherné. :-)

ja_hodka, Ne, 13. 10. 2013 - 11:10

...a dnes máme ďalší slnečný deň (sun) :-)

Kamila, Ne, 13. 10. 2013 - 15:28

U nás vyšlo slnko spoza mrakov len pred chvíľou. Dve hodiny som špekulovala, či vešať prádlo von, abo nei, bo nám sľubovali dokonca ja búrku. Ale aj vešanie prádla pdo mrakom malo úžasné čaro. Strom nadomnou hral nádhernými farbami a keď zafúkal vietor, listy tak krásne a hlučne zlietavali nadol. treba ísť von a men sa tak nechce spratať riad zobeda, som hrozná. (blush)

apple, Ne, 13. 10. 2013 - 17:43

v piatok večer som v najvačšom lejáku písala kamarátke sms "celú noc sa budem modliť, aby bolo zajtra krásne počasie, nuž ak bude pršať nezabúdaj, že to novomanželom prší šťastie"...ráno už nepršalo, a na obed vykuklo nádherné slniečko, keďže mali svadbu asi 30minút cesty autom, tak sme s kamarátmi obdivovali nádhernú sfarbnú prírodu...včera bol dokonalý nádherný deň, vydávala sa mi jedna z najkamarátok od ZŠ, a konečne sme boli celá parta po kope, nezabudnuteľný deň (heart) (sun) (heart)

Kamila, Ne, 13. 10. 2013 - 20:53

Skvelé, svadba z opačnej strany a s naj kamarátkami, verím, že si užila. Nevesta asi menej otužovala ako ty, minulý týždeň. ;-)

apple, Št, 17. 10. 2013 - 12:57

veru, bolo omnoho teplejšie, ale mala krásny krátky biely kožúšok (heart)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama