reklama

Kolieska z BB pudingu

Pridal/a fidorka dňa 15. 01. 2012 - 22:06 - Recepty fidorka
obrázok k receptu

reklama

Kto ľúbi čokoládu, príde si na svoje...

Ingrediencie
250 gramov hladká múka
200 gramov BB puding
200 gramov Palmarin
150 gramov práškový cukor
2 kusov žĺtok
1 polievková lyžica med
3 polievkové lyžice mlieko
1 balík prášok do pečiva
Krém:
2 decilitre mlieko
50 gramov BB puding
200 gramov maslo
200 gramov práškový cukor
1 balík vanilkový cukor
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Vypracujeme cesto,vyvaľkáme a vykrajujeme kolieska.Upečené spájame krémom. Krém si pripravíme tak,že z pudingu a mlieka uvaríme kašu a do vychladnutej zamiešame maslo,cukor a vanilku. Hotové kolieska ešte namáčame do čokoládovej polevy a zdobíme lentilkou.

Výnos
25 Porcie
Celkový čas
1 hod, 30 minút
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

Ďalšie recepty


reklama


reklama

balalajka, Po, 16. 01. 2012 - 07:32

Ánoooo - mé oblíbenééééé. Robíme nielen na Vianoce a nielen s krémom :-) . Na Haloween z tohoto cesta robím také zubaté kolieska - nie sloniečka (giggle) - a dokreslujeme si upírske oči a zuby cukrárskou polevou. A prv ako poleva stuhne ich niet :-D .
Tento recept proste u nás nemá chybu.
A ešte jedna obmena - toho roku som kúpila 3D formičku mega hviezdy. Upiekla a do stredu dala bielu čoko - do toho 3D otvoru. Prvé zmizli v koláčikovej krabice!!!!!
Proste toto je naše (y)

Tangy, Ut, 10. 12. 2013 - 17:23

Dievcata, keby som to zajtra upiekla aj naplnila, vydrzi ta plnka do Vianoc? Treba to drzat v chladnicke?

Kamila, Ut, 10. 12. 2013 - 18:12

Kukla som na zlozenie kremu, podla mna asi nie. Inak mam skvelu obdobu rychleho cokoladoveho kremu, roztopim horku cokoladu s polovicou masla, necham kus vychladnut a vyslaham, este pripadne pockam kym kus stuhne a doslaham. Ale ci taky vydrzi dlhsie netusim. U nas urcite nie, bo by bolo zjedene do druheho dna. (rofl) Mna by zaujimalo, ci cesto zvladne lis na keksiky.

Tangy, Ut, 10. 12. 2013 - 19:28

No nevadi, upeciem zajtra a naplnim tesne pred sviatkami. Kolko dni dopredu zvyknete plnit?

Kamila, Ut, 10. 12. 2013 - 21:49

U nás sa krémové plnili až deň pred Vianocami.

Tangy, St, 11. 12. 2013 - 12:56

A take suhajdy a rafaelo, kde ide tiez maslo? Tie mozem robit tak 2-3 dni dopredu?

Klaudia17, St, 11. 12. 2013 - 13:02

Ja mávam cca od 23.12 koláče v dobre studenej komore a vydržia aj do 2.1 a nič im nie je (cake)

Kamila, St, 11. 12. 2013 - 13:05

Neviem, tie mozno vydrzia viac? Nie osm odbornik a hlavne u nas je to bezpredmetne, bo sa vsetko rychlo zje, hlavne ja. (giggle)

Tangy, St, 11. 12. 2013 - 13:07

Ja peciem tie najoblubenejsie ako posledne, zvysok schovavam.

Kamila, St, 11. 12. 2013 - 15:24

No hej, ale nemusis schovavat pred sebou. (rofl)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama