reklama

Poďakovanie Georgíne

Anonymný (bez overenia) , 02. 01. 2014 - 16:43

reklama

No, keďže som tu našla suchý oznam , že admin skončil, a nenašla som tam ani bú ani mú, tak ja Ti Anka Georgína v mene mojom a v mene mnohých naničmám ďakujem za Tvoju prácu, pomoc, ochotu čo sa adminovania NM týka.
Prajem Ti veľa osobných aj pracovných úspechov.
(flower)


reklama


reklama

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 08:49

sonia,
bez ohladu na to, ze si zrejme s georgínou nerozumiete, svoju pracu admina vykonavala excelentne, to jej nemozes upriet. Preto ma mrzi, ak svoju osobnu nevrazivost voci nej vnasas do diskusie, ktora s vasimi spormi nijak nesuvisi.
Eva (sun)

sonia, Pi, 03. 01. 2014 - 16:22

Evka,nikoho neurážam,len vyjadrujem svoj názor a bránim sa :-) ...

vyvyka, Št, 02. 01. 2014 - 21:30

Georgina, jedno veľké ďakujem za adminovanie a dúfam, že budeš prispievať ako užívateľ.Ako by nebola naničmama bez Kamily, tak dúfam, že nebude bez Teba. (hug) (hug) (hug) (heart) (heart) (heart) (heart)

julita, Št, 02. 01. 2014 - 22:21

Všetkým prajem úspešný rok 2014. Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale spôsob tejto diskusie je hodný štamgastov štvrtej cenovej skupiny. Jedna urážka na druhú, no hrôza! Je mi ľúto, že sa ženy vedia znížiť na takúto úroveň.
(brokenheart)

vyvyka, Št, 02. 01. 2014 - 22:23

Súhlasím Julita, každý si tu nastavuje vlastné zrkadlo. Ale ak sa tu strhla "búrka v šerbli" tak to väčšinou tak bolo.

lydusha (bez overenia), Št, 02. 01. 2014 - 22:29

Mhm, a este ze nie spln a nemate to na co zvalit, ze? (rofl)

lydusha (bez overenia), Št, 02. 01. 2014 - 22:28

Vitaj v realnom svete, nie virtualnom. Virtualny mozno zijes, ked sa nevies vyrovnat so stvrtou cenovou. Idealny svet nie je...mozno tak v matrixe :-D A ked si realne nikdy nezazila burku v nocniku tak ti gratulujem. Tak preco by zrovna toto mal byt chrumkavy, dokonaly svet? Nic nie je take ake sa javi na prvy pohlad...skus sa nad tym zamysliet skor ako budes niekoho virtualne vychovavat...

Heja, Št, 02. 01. 2014 - 22:46

julita bolo to iba poďakovanie geo za jej prácu žiadne útočenie tu nebolo.Alebo ja som to nepostrehla a keby sa sem nezamiešali tie ,ktorým geo prekážala tak by to bolo aj tak zostalo.Tak neviem čo ťa irituje?
Keby niektoré NM nemali ironické poznámky tak by to bolo ok

sonia, Pi, 03. 01. 2014 - 05:59

Jasne Hejus,za všetky tvoje komentáre si zaslúžiš (y) (y) (y) ...

staronova (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 13:39

Môj skromný názor je, že verejné poďakovanie Našej Geo od majiteľky stránky patrilo ešte viacej, ako ked niekto odchádza s papierom "výpovede" v ruke od zamestnávateľa. Ked majiteľka stránky, ale aj jej návštevníčky sú /alebo boli/ v stave posielať objímajúce smailíky, kytičky a tortičky, palce hore, ktorejkoľvek užívatelke a jej "neznámemu členovi rodiny, susedke a prastýkovi", tak úplne bez debaty si toto virtuálne objatie naša Geo ZASLUZI. Ved jej príspevky sa veľakrát niesli práve v duchu spolu-cítenia-patričnosti-podielania, či iného spolu, ked práve Geo dokázala vydolovať dobre mienenú radu. Nechcem zachádzať do sporu na stránke, ale reálne sa pripojiť k verejnému, úprimnému podakovaniu Georgine, napriek tomu, že som nie vždy s nou zdielala názor. Vedomá si toho,že sto ľudí=sto chutí....

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 13:45

(y) (y) (y) (y)

Kamila, Pi, 03. 01. 2014 - 14:38

Ide presne o to, že opisuješ jej zasluhy ako užívateľa, nikto jej ich neberie ani ako užívateľovi, ani administrátorovi. Ale musia byť oddelené, hlavne ak sa dostane do sporu ako užívateľ a pri jej spôsobe komunikacie sa to obcas stava. Ja sa s Geo nelucim ako s uzivatelom, aspom dufam, ze za vrati , ani ako s kolegom, lebo pokracujeme nadalej v spolupraci. Suhlasim mohla som si suchu formulaciu odpustit a doplnit je o cele vysvetlenie aj podakovanie. Celé sviatky som chorá, skončila som zo zápalom priedušiek, priznám sa som dosť mimo, aj keď to nie je dôvod na spravedlnenie. Jednoducho som nemala pocit, že sa s niekym lúčim, len uzatvarame jednu etapu.

helus72, Pi, 03. 01. 2014 - 13:50

... Geo, dobrá práca (y) ... nech sa Ti darí (heart)

púpavienka, Pi, 03. 01. 2014 - 14:10

No a ja by som to rozmenila na drobné.
Poznam Anku aj osobne, viem že je veľmi dobrá v tom ako čo hľadať na nete, jednoducho je v tom jednička, ale to nie je admin, tiež ju mám rada a bola by som rada ak by sa vrátila.
Píšete tu ako Vám veľmi pomohla - prosím v čom admin tak dobre pomôže, Ja som si vždy myslela že admin je vtedy dobrý a dobre odvádza svoju prácu, ked o tom na stránkach ani nevedia.
Toto už bol hon na? - zrejme Kamilu alebo naozaj čarodejnica a to sa mi nepáčilo a preto si nemôžem pomôcť, ale?

Ak toľko ľudí vedelo aká je zamestnavateľka na Geo bubu ,ako jej nedovoli niečo pomeniť, ako jej malo plati ako ma admin veľa práce, to znamená že sa niečo pokazilo.
Geo povyšila adminovanie na niečo čo sa podoba úradnému šimľovi, ktorý je pápežskejší ako pápež.
Prosím, uvedomte si že Anka či Geo je osoba, ktorú tu pozname roky a je naozaj ochotná pomôcť, ale admina sme my vôbec nemali poznať.
Každá z vás chodí aj na iné stránky a ja som sa ešte nestretla s tým, že ak som sa obratila kdekoľvek na iných stránkach na admina aby mi niečo vysbetlil, že by na to nebol slušne odpovedal.
Takže nedávajme zásluhy za to čo nie je, dajme jej zásluhy za to čo ona pre nás urobila.
Mne to všetko pripada ako pohrebné reči, blablabla, ved tak sa sluší, ale ja verím že neumiera a verím že som sa v nej nemýlila a ona ukaže to ľudské čo v sebe ma a ostane medzi nami, ak nie aj to pochopím. Všetko sa vyvíja, všetko sa mení a teraz je naozaj čas koncov aj začiatkov a je len na nás ako sa toho chopime, či pôjdeme s čistým štítom vpred alebo budeme robiť bububu.
U nás vyšlo na chvíľu slniečko a to prajem aj vám v duši (sun)

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 14:45

Nic si nepochopila, ako vzdy.

púpavienka, Pi, 03. 01. 2014 - 15:21

No čo už, každému kto chce sa raz otvoria oči (blush)

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 15:45

margori,
aj to, ze sme vedeli, kto je admin, ze to nebol nejaky anonymny duch, robilo nanicmamu INOU, osobitou, originálnou, odlisnou napr. od tych druhych stranok, na ktore ty a aj my ostatni tiez chodíme.
Co ona ako admin vsetko robila, my ani netusime, nieco si vsak vieme vydedukovat, ak chceme. Mam to hadam zacat vymenovavat?
Stalo sa ti, ze si otvorila stranku a bola zahrnuta robotmi? Ani nie, vsak? Lebo to admin georgina kazdy den pravidelne cistila, kym nebola stranka lepsie zabezpecena proti robotom.
Casto sa stavalo, ze ludia zaradili svoje prispevky do nespravnych koloniek, admin georgina to pekne presupla.
Stavalo sa, ze sem rozni typkovia davali nepovolene reklamy. Admin georgina ich odstranovala.
Obtazovali nas tu vselijaki uchyli. Boj s nimi schytala georgina a tu ani zdaleka nebola podporena, skor naopak. Atd, atd, atd.
Takze okrem iného AJ v tomto nam ako uzivatelom pomahala. Jasne, robila si svoju pracu a robila ju vyborne. A patri jej za to uznanie.
Kolko jej kto za to plati, to si nepamatam, ze by sa tu nejak velmi riesilo, toto ozaj nie je nasa vec.
Pevne verim, ze novy admin si bude svoju pracu robit tiez dobre, hoci sa mi to tazko veri, ak to ma byt podla Kamily niekto, kto nie je uzivatel, ergo dusu stranky nepozna, nezije nou...
Eva (sun)

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 16:07

"A patri jej za to uznanie." (y)
TOTO je podstata celej diskusie a mojho prispevku. Obycajne dakujem...nic viac a nic menej.
Kazda si uz len dopisala to, co chcela, co ju tlacilo, ci na svedomi, ci inde...

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 16:15

lydusha (y) , suhlas
Eva (sun)

Ariesa, Pi, 03. 01. 2014 - 16:13

osobitou ... skor problematickou. na strankach kde pozname adminov, tak ti to vzdy riadne schytaju. bud to robia ludia, ktori to ustoja, pustaju dnu a von ... alebo neustoja. ked sa obzriem, schytavala to Kamila, potrebovala pomoc a schytavali to dve, teraz mame noveho anonymneho admina, tak to zase zacne schytavat Kamila. dementi a provokateri sa potrebuju citit doleziti, nebudu sa riesit s nejakymi uzivatelmi. nejdem riesit ich vzajomny prac/osobny vztah, ale vo vseobecnosti fungovanie viacerych stranok. zhodou okolnosti, kvoli tymto skusenostiam z inych stranok som bola kedysi velmi za to, aby sa geo od admina oficialne oddelila, problematickeho uzivatela nema co zaujimat do koho sa navaza. osobny prisup, kvantum casu ... mu len vyhovuje. je praca, kde sa treba chranit, nevystatovat sa do rany.

púpavienka, Pi, 03. 01. 2014 - 16:39

Evka to bola jej práca a preto sme ich nemali vidieť, aj ked to vždy nešlo, preto si myslím že to nebolo nič nad ramec jej povinnosti ako admina, ak bolo niečo naviac môžu o tom vedieť iba Kamila a Geo a do toho ma nič.
Uživateľa vôbec nemusí zaujímať čo a kedy admin robil. To je všetko čo som tým chcela povedať. :-)

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 16:45

Naozaj ma zaujima, preco dokola toto vytahujes...si uplne od temy a od toho co som napisala ja. Vedeli sme co geo robi a keby bolo keby boli by sme vies kde...opakujem uz miliontykrat: za odvedenu pracu, z ktorej dostala vypoved, jej patri dakujem. Ende. Slus. To je cele. A to konecne zda sa uznala niekde aj Kamila. Nestastna formulacia, holy oznam. Co este potrebujes riesit margori?

staronova (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 17:01

"""Nestastna formulacia, holy oznam"""-ved to,ten holý a suchý oznam...

púpavienka, Pi, 03. 01. 2014 - 17:27

Lydush ja neriešim nič ale ty zrejme áno (sun)

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 18:02

A 16,39 kto pisal komentar? Ja?

púpavienka, Pi, 03. 01. 2014 - 18:09

Ak by som bola napísala taký koment aký by sa ti páčil tak by som niečo riešila a to svoje r.....o, ale to nerobím a preto som napísala to čo som napísala.

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 18:59

Co je medzi r a o??? Ritolezectvo?

mnnaaauuu, Pi, 03. 01. 2014 - 15:03

AJ ja som chcela GEO poďakovať za jej rady, ktoré som kedysi ohundrala a brala ako útok, časom som ich pochopila a zistila som, že mala pravdu :)
Verím, že ešte bude pridávať príspevky :)

Ariesa, Pi, 03. 01. 2014 - 15:53

ako ustrazit vrece plne blch :-) , so vsetkou laskou baby

ocenujem velku trpezlivost admina Geo (y) , kus roboty po nej ostal, s uzivatelkou sa nelucim ;-) . velmi som si uzivala obdobie (mozno aj este pred adminovanim?), ked aj z paty vytiahla kdejaky potrebny link a dokaz (giggle) a potom sa uz kazda z nas ustrazila uz aj sama (giggle) ;-) rozne nazory na fungovanie sme viac krat preberali. no vyjadrovat sa k pracovnemu vztahu? ciste sci-fi z mojej strany, len dve zienky na tejto stranke vedia o com.
Geo, nech sa dari, tvoja preciznost a pohotovost su velkym plusom (sun)

Martuss (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 17:13

Dobry den,ja ak dovolite by som chcela napisat moj postreh,co sa tyka podakovania za pracu-ja ked som koncila v zamestnani,tak mi zamestnavatel podakoval za pracu.Ale spolupracovnici sa so mnou iba rozlucili a prepacte,neviem z akeho dovodu by mi mali oni dakovat za odvedenu pracu.To ci sa Kamila podakovala alebo nie,je iba jej vec a my o tom nic nevieme,nie je povinna tuto skutocnost oznamovat na forum a mna ako uzivatela by nenapadlo toto riesit.

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 17:25

Len tak? Lebo sa mi chcelo? (rofl)

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 17:29

lydusha, ty betarka jedna (rofl) (rofl) (rofl)
Eva (sun)

Martuss (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 17:35

Lydusha,ja som myslela,ze si moze kazdy napisat svoj nazor.Bohuzial som sa mylila.Zabudla som,ze musim pritakavat ako osol,takym ludom ako si Ty.

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 17:43

nemusis pritakavat. Napisala si svoj nazor, lydusha tiez. a je to ok.
Eva (sun)

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 17:27

Martuss,
sto ludi, sto nazorov. Ked od nas z prace odchadzali nejaki kolegovia - do dochodku, ci niekam inam pracovat, rozlucilo sa s nimi vedenie a my ako kolegovia tiez. Aj sme si pospominali, podakovali, povedali si, ze nam bude ten clovek chybat. Podla mna je to uplne normalne a slusne. Nanicmama nie je - teda nebola obycajne forum. bola to komunita so svojimi krásnymi specifikami. preto ta osobna zainteresovanost.
Eva (sun)

Martuss (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 17:45

Eva,ja by som chapala,ze sa chcete s Georginou rozlucit,keby odisla ako uzivatel,to je v poriadku.Ja ju mam tiez rada,ale zaroven mi to od niektorych pripada ako hon na Kamilu-co mala a co nie.No ale uz radsej nebudem prispievat..

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 17:57

Ona uz ako uzivatel odisla davno. A v tom momente ako by ONA napisala co len slovo na rozlucku by som odpadla. Georgina podobne citove vydieracky nepestuje. A je to aj proti netikete. "Nevyhlasuj, ze koncis na fore"
Skratka ked chces skoncit, skonci, je to tvoja vec.
Na margo mojho diskusneho prispevku: napisala som co som napisala a stojim si za tym. Bolo a aj je to velmi zrozumitelne. Ak s tym ma ktokolvek problem, vesat sa nebudem. A ak sem napisali ini- cokolvek ktokolvek- oooookkkk.

ribišška, Ne, 05. 01. 2014 - 19:46

lydusha... no a na toto ja píšem už asi piatykrát že vyhodili admina za to že písal ako georgína a s georgínou prichádzali užívatelia do stretov... a georgína už nepíše, ale chcu aby georgina prispievala... lebo to bolo prínosom... asi som sa udrela do hlavy... (giggle)

tu je dôkaz a napísala ho sem sama kamila:

Vobec si nepochopila problem, ako uzivatel sa dostava do konfliktov, lebo pise ako pise a tieto konfliktne situacie ma riesit administrator, ale nemoze lebo je to ta ista situacia. Jednoduichy priklad ked nemozna nadavala georgine do truby, tu mal zasahovat administrator, ale nemohol zasiahnut pretoze bol sam v spore o tomto cele tocim.

a ty čo si nevedela písať? nevedela si vtedy zasiahnuť? alebo si nechcela?

lydusha (bez overenia), Ne, 05. 01. 2014 - 19:56

Nemala cas. Si si neprecitala dokladne. B-]

margesimpson, Ne, 05. 01. 2014 - 22:47

(rofl) (rofl) (rofl) (y)

ribišška, Po, 06. 01. 2014 - 08:27

aha, nemala čas... a stále ho nemá... ... tak teraz môžeme napísať že kamila je trúba a potom sme presunie kamilu za geo? lebo aj jej sa teda toto prelína?

Heja, Pi, 03. 01. 2014 - 18:16

Martuss to žiadny hon na Kamilu nie je.
Ale slušnosť káže poďakovať a nie napísať že si geo svoju prácu nerobila dobre.
Nepoznám ani geo a ani Kamilu osobne, ale pripadalo mi to ako píšu devy
suché a nedôstojné oznámenie.
A ako si písala že sa ti šéf poďakoval a kolegyne nie.
Mne sa poďakovali za to, že som bola súčasť ich kolektívu,že sa so mnou dobre robilo atd.Je to dlho čo som opustila tento kolektív ale neprejde mesiac aby sa niektorá neozvala .Nechcem sa ťa dotknúť ale asi si s tebou nerozumeli. (blush)

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 18:38

ja som jej chcela podakovat ako adminovi a ci ty tomu rozumies alebo nie, to neriesim. Je na kazdom, ako veci vidi.
Aky hon na Kamilu mas na mysli? Ja tu nic take nevidim. Vidim diskusiu, v ktorej sa vyskytuju rozne nazory.
Eva (sun)

Martuss (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 18:24

Heja,nie nepodakovali sa mi,ze som odviedla pracu pre zamestnavatela,za to sa mi podakoval on...co sa tyka Kamilinho prispevku,asi mas na mysli 2. január 2014 - 18:05 poslal Kamila.

Len na vysvetlenie, nanicmama.sk, s.r.o ostava nadalej zamestnavatelom georginy, len nie na samotnej nanicmame. Poziciu administratora na nanicmame, nebude vykonavat z dovodu, ze sme s jej pracou neboli spokojni, ale prelinala sa s jej uzivatelskym uctom. A boli by sme radi ak by na nanicmame nadalej prispievala ako georgina. Je to len na nej.
tak sice ho napisala ako napisala,ale stavim sa ,ze to iba poplietla:)

Martuss (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 18:25

ps. viem,ze som napisala,ze uz nebudem prispievat,ale nedalo mi to (giggle)

Kamila, Pi, 03. 01. 2014 - 18:34

Ozaj krkolommna formulacia, vsak cela ja. (blush) Myslela som to tak, ze pracu admina, konci nie preto, ze sme s jej pracou boli nespokojni, ale ze sa prelina s tym, ze na stranku prispieva ako uzivatel.

ribišška, So, 04. 01. 2014 - 20:33

ja si prosím konkrétny link tohoto tvrdenia: Poziciu administratora na nanicmame, nebude vykonavat z dovodu, ze sme s jej pracou neboli spokojni, ale prelinala sa s jej uzivatelskym uctom. ja tomu nerozumiem, príklad, alebo ten link mi pomôže.
môj druhý postreh a teda aj otázka: ak si admin vykonával svoju prácu dobre, čo je tu aj v tomto príspevku potvrdené, prečo nebola prepustená georgína ako nick? ved s nickom georgína boli takzvané " strety" . alebo sa mýlim? vopred ďakujem za odpoveď (sun)

Kamila, So, 04. 01. 2014 - 20:59

Ako mozem prepustit uzivatela? Uz som tu pisala, ze chceme aby georgina ako uzivatel nadalej na stranku prispievala, pretoze si vazime jej prinos pre stranku aj pre dievcata. Vazime si aj jej pracu administratora, ale vzajomna kombinacia casto sposobuje problemy, vid burka pred dvoma mesiacmi. Ako uzivatel je nenahraditelna, ako administrator verim ze ano. Opacne to nejde, pretoze uz nijak nezabezpecime aby bola anonymny administrator, ako by to malo na takejto stranky byt. Stale pracuje pre nanicmama.sk, s.r.o, len na inej pozicii a na inych strankach, tak si myslim, ze ni eje na mieste rozpravat o vyhadzovani.

ribišška, Ne, 05. 01. 2014 - 09:02

Kamilka, otázka smerovala na nick Martuss. Ak si sa mi aj snažila odpovedať, tak ani na jednu otázku sa ti to nepodarilo. prosím si link, kde sa to prelínalo a kde odpovedala ako admin. dostanem túto odpoveď? dakujem, Katarína (flower)

Kamila, Ne, 05. 01. 2014 - 10:02

Vobec si nepochopila problem, ako uzivatel sa dostava do konfliktov, lebo pise ako pise a tieto konfliktne situacie ma riesit administrator, ale nemoze lebo je to ta ista situacia. Jednoduichy priklad ked nemozna nadavala georgine do truby, tu mal zasahovat administrator, ale nemohol zasiahnut pretoze bol sam v spore o tomto cele tocim.

lydusha (bez overenia), Ne, 05. 01. 2014 - 10:14

Tak si mala zasiahnut ty zo svojej pozicie.

Kamila, Ne, 05. 01. 2014 - 10:38

Toto je uloha administratora, jednoducho nemoze sediet na dvoch stolickach. A uz vobec nie je myslitelne aby sa rozoberali pracovne zalezitosti admina verejne. V prelinani dvoch roznych funkcii maju evidentne problem obe strany.

lydusha (bez overenia), Ne, 05. 01. 2014 - 10:48

Aj ty si mala- mas, adminovske prava a si majitel stranky...este nejaka ina- lepsia vyhovorka?

Kamila, Ne, 05. 01. 2014 - 11:06

Ano mam, ale nie je relane, aby som kontrolovala vsetky prispevky a zistovala, ci admin ako uzivatel, nie je v nejakom spore, bez debaty, ak je to raz jeho uloha, tak je jeho. Mam pod palcom zo sest stranok, nielen nanicmamu, robim casopis, nie je realne aby som kontrolovala obsah na nanicmame a kryla niekomu chtbat.

fidorka, Ne, 05. 01. 2014 - 11:47

Kamila,ty ako majiteľ stránky,zo svojej pozície môžeš urobiť čokoľvek,samozrejme keď chceš.To,že niektoré z nás očakávali,že sa zastaneš človeka,ktorý ti pomáha s tým,čo ty sama nestíhaš,je náš problém.Rozhodla si sa,ako si sa rozhodla,ja to rešpektujem,ale tieto tvoje odpovede,ktorými tu prispievaš za posledné dni,mi dali veľmi veľa.Konečne som to pochopila.

lydusha (bez overenia), Ne, 05. 01. 2014 - 11:48

Ja som si myslela ze sa mas starat o vsetkych uzivatelov v probleme nielen admina v probleme. Ale v zasade je to jedno. Tvoj web, tvoja vola.

ribišška, Ne, 05. 01. 2014 - 19:18

Kamila, NIEKOMU????????? nebudem sa pýtať či toto myslíš vážne, lebo si to sem napísala a teda najskôr ano... touto jednou vetou si mi však odpovedala na všetko čo som chcela vedieť a prezradila si sa... (clap) (clap) (clap)

ribišška, Ne, 05. 01. 2014 - 19:30

aby ta moja odpoved neušla niekde dole:
Vobec si nepochopila problem, ako uzivatel sa dostava do konfliktov, lebo pise ako pise a tieto konfliktne situacie ma riesit administrator, ale nemoze lebo je to ta ista situacia. Jednoduichy priklad ked nemozna nadavala georgine do truby, tu mal zasahovat administrator, ale nemohol zasiahnut pretoze bol sam v spore o tomto cele tocim.

TAK PREčO CHCETE ABY PRISPIEVALA AKO GEORGINA, KED AKO UžIVATEL SA DOSTAVALA DO KONFLIKTOV??????
PREčO SEM NAPíšEš žE AKO ADMIN SI VYKONáVALA SVOJU PRáCU DOBRE, ALE NEMOžE TU ROBOTU ROBIť LEBO PRICHADZA DO STRETOV S UžIVATELMI AKO UžIVATEL... ALE CHCEš ABY AKO GEORGINA PRISPIEVALA???

Lydusha dobre napísala že ty ako druhý admin si mohla zasiahnuť. vyhovorila si sa že si to nemohla hladať. nikdy ťa anka nepoprosila o pomoc? nikdy ti nenapísala o konkrétnom článku, v ktorom sa niečo dialo že jej treba pomôcť?
kolko bolo takýchto, ktoré bolo treba riešiť? ved ty sama si ju prijala. čo myslíš? bolo by vhodné aby kone, ktoré ťahajú jeden koč išli spolu jedným smerom? alebo si si pribrala do paripy koňa a celú cestu mu podrážaš nohy a keď sa na tom základe potkne, tak naňho ukazuješ prstom: aha, tento kôň je slabý a zle ťahá...
šupneme mu pukál na čelo a šup...
čo na tom že sama ten koč neutiahnem??? hlavne že som sa dostala tam kam som chcela (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) výborne kamila, (y)

martaK, Pi, 03. 01. 2014 - 18:35

Ja tiez pridam svoj pohlad. Kamila mi pride ako nevyrovnany clovek, stale v comsi tapa, nie je si ista, nevie sa obhajit a aspon z pohladu citatela, vzdy ked sa ocitla v nie milej situaciu, vzdy tu boli baby ako geo, lydush, eva , ktore sa jej zastali. Nie vzdy som s kazdym suhlasila, ale vsak o tom diskusia je, no nie? Keby ste si len pritakali, tak by to asi nebolo zaujimave. Urcite take ako geo, lydush, eva by na stranke chybali. Aj ked uz tych prispevkov nie je tolko co na zaciatku, niekedy nie je co citat, tak len prispievajte :). A take damy milujem co hned po nesuhlase s jej nazorom vravia ze uz nebudu prispievat a zo stranky odchadzaju, vsak chodte nik vas tu nasilu nedrzi, dufam ze som sa nikoho nedotkla, ja moc nemam odvahu prispievat, ale teraz som mala akosi chut. Pekny vecer

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 18:41

martaK,
suhlasim, diskusia je nielen o pritakavani. a prave ta, kde su tie nazory rozne, je uzitocna a moze cloveku ukazat ine moznosti. Ale na to treba urcitu osobnostnu zrelost.
Eva (sun)

Martuss (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 18:46

ak som ja ta dama ktoru mas na mysli/mozno som trafena hus/,tak som nechcela dalej prispievat z prosteho dovodu,nechcem aby sme sa tu hadali kvoli mojmu prispevku,to je vsetko :-)

sofhia, Pi, 03. 01. 2014 - 18:53

Geo vdaka za pracu, ktoru tu robila, Kami vdaka za tuto stranku.
Keby nebolo Kami, nebola by Nanicmama. Komu sa tu nepaci, tak moze ist inde, alebo si spravit taketo nieco sam, kde budu podmienky lepsie. no kto sa na to da? ze vytvori idealnu Nanicmamu?

ribišška, Pi, 03. 01. 2014 - 19:18

Lydusha, pripájam sa, geo, vďaka (hug) . Moc som tu toho nečítala... len tak zbežne... a našla som tu jednu vetu z kamilinho príspevku: "Georgina ako uzivatel sa pri svojom sposobe pisania, dostavala do stretov s ostatnymi uzivatelmi... " a k nej chcem napísať svoj postreh že tá veta podla mňa má znieť takto: "užívatelia sa pri Geo spôsobe písania s ňou dostávali do stretov" ... a to aj ty kamila... a to len tým že tebe a aj ostatným postúpala na otlaky.

eva m, Pi, 03. 01. 2014 - 19:39

ribisska, trefa (y)
Eva (sun)

lydusha (bez overenia), Pi, 03. 01. 2014 - 19:41

(clap) (clap) (clap) (clap) (clap) ribišš

sonia, Pi, 03. 01. 2014 - 20:45

Ribišš (y) (y) (y) (y) (y) (y) ,presne,tie neštastné otlaky :-D ...

ribišška, So, 04. 01. 2014 - 07:41

sonia, ano, nešťastné otlaky... čo myslíš, vytvorila ich každej, ktorá sa dostávala do stretov s geo spôsobom písania sama geo? alebo jej príspevkom v každej z nás samé zarezonovali a v tomto " matrix " svete je potrebné nájsť vinníka a poukázať na neho že práve on je zodpovedný za náš otlak? alebo by bolo vhodné zamyslieť sa nad sebou že prečo práve tento článok, tieto slová so mnou tak zamávali? čo v sebe nemám spracované? keď začneme robiť zmeny sami od seba, keď pochopíme že ten, ktorý nám poukáže na naše vnútorné nespracované traumy z detstva a škôlky a školy a rodičov alebo potom následne od manžela je PRIATEĽ!!!!!, lebo mal odvahu nám to povedať a že toto je VZÁCNOSŤ!!!!!! tak potom prestaneme " zabíjať " nosičov "zlých" správ.
*******************************************************************************
Na druhú stranu... baby, toto je kamilina stránka a nejakých novín..., môže si s ňou urobiť čo chce... keď ju zajtra zruší, tak bude zrušená... keď si bude želať aby sa sem nasťahoval " limonádový joe " , tak to tak bude... len časom zistí/me? či jej rozhodnutia boli správne a či to bude ľutovať, alebo nie... to už ale neni naša vec. Človeka, ktorý v tomto živote chce niekam ďalej zájsť to vykatapultuje ďalej, vyššie a toho, kto chce zostať vo svojich sračkách sa rýpať tam nechá... no a čo? každý ma právo na to svoje... (flower)

ja_hodka, So, 04. 01. 2014 - 09:43

áno, ribiška, pekné. Tak to aplikujme na to, čo sa deje tu a teraz. Aj to sa deje podľa toho istého vzorca. Kto je teraz zodpovedný za otlaky tých, ktorí sa tu dostávajú do stretu? A kto je zodpovedný za to, čo sa mi deje v živote? Predsa ja, nie? Prečo sa veci momentálne dejú tak, ako sa dejú tebe, mne, geo, komukoľvek? Môže za to NM, alebo sused, alebo vyššia moc...? Alebo je to tak, že čo vysielaš, to aj dostávaš. A ak táto zákonitosť naozaj platí, tak tá platí nekompromisne pre každého. Alebo nie?

ribišška, So, 04. 01. 2014 - 20:10

ja som asi mimo... opravte ma prosím keď sa mýlim...
Jahodka, kde tu vidíš geo lamentovať? napísala ona sem niečo také, kde by ona bola nespokojná so svojim životom??? ja tu nič také nevidím.
píšete tu viaceré že by ste chceli aby geo prispievala... a to je čo??? vy ste tu s nou prichádzali do stretov ako s adminom??? dajte meno, ktorá to je.
ona vám napísala niečo vždy len ako georgína a to vás sralo že nezabalila vaše hovno do pozláteného papiera a neurobila vám z neho voňavú salonku.
Tak prečo by mala georgína prispievať, keď za svoje „ georgína“ prispievanie musela odísť ako admin??????? ved toto je zrátaná slivka s jablkami...
jahodka, ty si sem vôbec nemusela nič napísať, geo neni tvoja šálka kávy... a my jej tu ďakujeme za prácu, počas ktorej tu robila... nemusela si napísať nič ked nedakuješ. ked dakuješ, tak podakuj.
koho konkrétne máš na mysli že sa tu dostal do stretu? Prečo sa kamile deje to čo sa jej deje? je to adminom? ano, čo vysielame, to aj dostávame, vieš aj o tom že niekedy je to aj tak že dostávame ochranu a preto niekde niesme? z tvojho otázkového príspevku mi vzišla len jedna otázka: o sebe si napísala?

ja_hodka, So, 04. 01. 2014 - 21:48

samozrejme, aj o sebe. Tiež dostávam to, čo si zaslúžim ...takže nie, nepokladám sa za žiadnu výnimku, ani Kamilu nie, ani nikoho iného. Ja osobne som s Geo neprichádzala do stretov a nie, verejne nelamentuje, robíte to za ňu vy, ktoré popisujete krivdy, ktoré na nej vraj napáchala Kamila. A je úplne jedno, či sem niekto píše, že je nadmieru šťastný a vyrovnaný, alebo tu vyplakáva a je kopec nešťastia...nakoniec, napísať sa dá úplne hocičo a stále to nemusí zodpovedať skutočnosti...ale to je jedno. Pointa je tá, že dostávame to, čo si nejakým spôsobom zaslúžime. Teda napríklad aj nevďak, alebo niečo, čo vnimáme ako krivdu, nespravodlivosť...no veď to poznáš. A je to občas ťažké, áno...a každý sa občas poľutuje, nechá poľutovať, alebo poľutuje blízkeho človeka, zastane si ho...je to všetko ľudské, ale plácať sa v tom dva dni a dookola...
O žiadnej ochrane pred následkami vlastného konania a zmýšľania neviem, nedávalo by to žiadny zmysel, porušovalo by to rovnováhu...iba ak by si chcela tvrdiť, že Geo je svätica a alebo nejaký druh duchovného vodcu (niečo ako Kristus) a to ako...to by som sa asi ozaj dobre pobavila ;-)
Nikde som nepísala, že by som bola rada, aby Geo prispievala. Kto sem prispieva, alebo nie, je mi naozaj jedno. Teórie, ktoré sem Geo písala sa mi veľakrát páčili, ale zaobídem sa kľudne aj bez nich. Uznávam mnohé jej kvality a iné veci, ktoré som u nej postrehla zas ako kvality nevnímam. No ale to tiež nie je nič výnimočné...to je snáď taká klasika medzi ľuďmi. Nekritické zbožňovanie som akosi nepestovala ani v puberte, nie to ešte teraz.
Mimochodom, poďakovala som. Asi si nepostrehla. Bolo by asi fajn najprv prečítať, skôr než začneš vydávať pokyny, čo mám a nemám písať (giggle)
...je to dlhé, sorry :-) Pekný večer všetkým.

ribišška, Ne, 05. 01. 2014 - 08:58

prečítala som si

Ariesa, Ne, 05. 01. 2014 - 10:40

Chces meno?
Ariesa.
Dochadzalo k stretnutiam, ale i k stretom. Na stranke i sukromne. A? To je o tom, ci sa ludia navzajom respektuju, alebo sa z principu vytacaju do zerava. Jedno z toho nam nie je vlastne.

púpavienka, Ne, 05. 01. 2014 - 12:06

ribišška, hovno aj ked pekne zabalené v salonke ostane aj tak iba hovnom a s tým naozaj súhlasim (y) aj ked si ho vyložím zrejme nie podľa teba (sun)

saly17, So, 04. 01. 2014 - 17:10

Ach jaj,veď v takmer každej firme sa dejú občas zmeny, čo je na tom už také hrozné???Nás do vnútorných činností v NM nič nie je.Je to vec Kamily a Geo,zariadili to tak aby to spĺňalo pravidlá fungovania NM.Geo nič nebráni aby tu s nami nezostala,kto sa to s ňou vlastne lúči???.....Admin má byť admin, má nejakú úlohu.Geo nám môže radiť a pomáhať koľko len bude vládať aj keď bude vykonávať aj inú prácu.Moje poďakovanie patrí "každej" NM,ktorá mi poradila, ďakujem ,teším sa na zmeny lebo zmena je život.A možno tá zmena bude k lepšiemu,lebo Geo má teraz väčšie možné pole pôsobnosti ako keď bola admin,takže myslím,že nie je dôvod na lúčenie a paniku dievčence ;-)

ribišška, So, 04. 01. 2014 - 20:15

(giggle) geo by bola dobre uderená keby prispievala ako georgína, keď ju za to vyhodili z admina... (giggle) ... geo nám nesedí na nm, tak ju dáme na obrázky kde ju umlčíme... ale radi by sme ehm boli, keby ako georgína na nm prispievala, lebo mnohým devám pomohla... toto je gól... škoda že tu neni smajlo, ktorý sa vála po zemi a rehoce sa a kope nohami do zeme (rofl)

púpavienka, So, 04. 01. 2014 - 20:22

Nuž nikto nie je nútený robiť prácu ktorú robiť nechce a zrejme ani Geo, takže vždy je na výber. :-)

Maka, So, 04. 01. 2014 - 20:46

ribišška prečo máš stále pocit, že tebe prináleži posudzovať kto mal a kto nemal byť prečo a ako "vyhodený" z práce" ???- keď to tak poviem polopatisticky??

ribišška, Ne, 05. 01. 2014 - 08:51

maka, keby som posudzovala vyhodenie, tak by som napísala: kamila, nemala si geo vyhodiť... vidíš tam niečo také?

Ariesa, So, 04. 01. 2014 - 21:53

To je taky problem nechat na georginu, ci je dobre udreta a bude sa chciet detinsky hrat hry na urazeneho ... Myslim, ze ju poznas. Tak nechapem tie tvoje brutalne kontraproduktivne komentare. Zamyslela by som sa nad tym, ze ta pritahuju len trenice, posudky, rozsudky. Vonavu salonku som ani z kontextu nepochopila, moj problem. Ale taketo komenty na adresu geo ... Uff. Silna kava pre mna, napriek tomu, ze si to povodne asi myslela v dobrom.

ribišška, Ne, 05. 01. 2014 - 08:54

ariesa, kamila napísala vetu že georgina prichádzala do stretov s užívatelmi... prečo by mala geo prispievať?

Ariesa, Ne, 05. 01. 2014 - 10:05

Vobec tu nemienim riesit geo.
Riesim to, ze robite medvediu sluzbu jednemu uzivatelovi.

Kamila, Ne, 05. 01. 2014 - 10:10

Nik jej nerozkaze, ale ak geo pise ako pise,to jest vecne a strucne, veci, ktory clovkek v danej krizovej situacii, nechce pocut, nevie spracovat nemoze ocakavat, ze ju budu vsetci zboznovat, to je riziko akehokolvek pripievania na internet. Pisem tu poslednykrat, lebo asi pisem po franncuzsky.

Tak ako ju nevie pochopit novy uzivatel v tazkej krize, dokaze pomoct to co pise ostatnym dievcatam, ktore su uz dlhsie na stranke, nie su v krize a poznaju jej styl pisania. Pre tie su jej komentare velkou pomocou. Ak mi napise 15 dievcat, ze im svojimi radami pomohla, ja im verim, lebo v jej slovach je vela pravdy a preto si jej prispievanie tu na stranke vazim, ale zaroven mi je jasne, ze casto sa ten novy uzivatel zduje a uz nepride a obcas sa k tomu vyjadrim.

vierča, So, 04. 01. 2014 - 19:05

Tak pre toto som tu prestala chodit,nakuknem len obcas.Pamatam si takuto hadku,vlastne utok ,hlavne Georginy a Lydushy na nejaku zenu.Su tvrdohlave a nestaci im iba sa vyjadrit.Urazaju,ponizuju,znevazuju...Kamila,bud silna a nedaj sa znechutit.Je to vyborna stranka,len skoda,ze uz tu nie je pohoda.Drzim palce.

lydusha (bez overenia), Ne, 05. 01. 2014 - 10:19

Poprosim konkretne kde a kedy som koho urazila, ponizila, znevazila. Rok sem neprispievam-- minimalne, no nezda sa mi, ze by si sa vratila s fanfarami a zacala pisat ci prispoievat. Tak sa pytam, co ti pocas toho roka, co som tu nebola, vadilo????

zeg, So, 04. 01. 2014 - 20:13

Tuto stranku poznam par rokov, ale nikdy som neprispievala, obcas som si citala, ked ma zaujala nejaka tema alebo som hladala nieco konkretne - len nedavno som tu pridala prispevok. Nepoznam kto je kto, nezistovala som ako stranka funguje, nepoznam vztahy , akurat som postrehla, ze stranka je od urciteho casu napojena na sme.sk. Takze moj nazor je len subjektivny nazor nezainteresovaneho pozorovatela. Nevedela som ze georgina je admin, myslela som si, ze je bezny uzivatel. Z mojho pohladu bola Georgina na stranke velmi vyrazna postava aj nazormi aj rozsahom prispevkov, na mna posobila velmi dominantne, zila som v tom, ze toto je jej stranka. Viem, ze pismenka na nete niekedy vyzneju inak ako v realnom zivote, ale na mna niekedy posobila nadradenym dojmom. Ale este raz prizvukujem, ze toto je len moj subjektivny nazor. Osobne mam rada stranky, kde nie je admin velmi viditelny a funguje skor v pozadi, ze ho bezny uzivatel neregistruje. Poznam zase aj stranky, kde v podstate admin nie je a ludia sa tam idu pohlusit - co tiez nie je dobre. Tak mozno take nieco sleduje Kamila.
Inak som si vsimla, ze vacsina prispievajucich na nanicmame vystupuje slusne a vie diskutovat, prijat iny nazor, to mi je sympaticke. Pre mna neprijatelnym sposobom prezentuje svoje nazory lydusha aj ked ma casto pravdu - to pisem zas svoj subjektivny nazor obcasneho navstevnika.
Verim, ze sa tento problem nejak utrasie a stranka bude dalej fungovat, urcite si tu vela ludi naslo radu a miesto na vyjadrenie nazorov.

kefara, Ne, 05. 01. 2014 - 14:58

Zeg, páči sa mi a vítam tvoj nezainteresovaný pohľad / nadhľad ;-) (y)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama