reklama

Kto z nás to dokáže?

Anonymný (bez overenia) , 07. 01. 2014 - 23:04

reklama

Často keď pozerám nejaký film a príde tam k nejakej zložitej, trápnej situácii a dotyčný koho sa to týka z toho vybŕdne úplne brilatne, vtipne, jednoducho úžasne, tak si poviem, tak toto by som chcela vedieť aj ja.
Potom nad tým dumám a poviem si, veď ten film, tá scéna má scenár a ten scenárista si to stokrát premlel, tú situáciu a bodaj by nebola dokonalá?
Ja mám v jednej sekunde, v blbej chvíli, trapošine ako Brno sa zachovať brilantne? Mám na to jednu sekundu.
Kto z nás to dokáže?


reklama


reklama

bigmama, St, 08. 01. 2014 - 00:01

moja, castokrat je to len subjektivny pocit, len my sa citime trapne, okolie to tak castokrat nevnima ;-) (blush) a potom, ked je to naozaj trapas ako sa patri, tak sa skusim utesit, ved to mohlo byt aj horsie (giggle) no a niekedy ma to zere dlho predlho, ale nakoniec sa aj tak s tym uz nic neda robit a tak to postupne opadne B-]
na com by sme sa bavili v zivote, keby nebolo trapasov, na niektore celkom rada spominam a z chuti sa zasmejem, aj ked v danom okamiku mi nebolo dva krat do smiechu ;-) (giggle)
takze, odpoved na tvoju otazku, nedokazem perfektne reagovat v trapasovej situacii, kedze je to nepredvidana situacia a casto krat zalezi aj od spontannych reakcii okolia a tie sa daju len tazko ovladat...
tak hlavu hore, nie si sama... moje heslo, v kazdom pripade, v akejkolvek trapasovej situacii, je dolezite zachovat si dekorum ;-) B-]

Kamila, St, 08. 01. 2014 - 08:12

Za duchaplnu urcite nie som, trapasy ... to už vôbec nie (rofl), ešteže prídu nové a tie treba riešiť a na staré sa zabúda. :-) Ale ozaj ma také fascinuje hlavne v knihách, keď hlavná hrdinka dokáže krásne vtipne a pohotovo reagovať, možno nie pri tých najväčších trapasoch ale tak bežne.

púpavienka, St, 08. 01. 2014 - 08:41

Najkrajšie na tom je, že na trapasy sa rýchlo zabúdy, lebo stále niekto iný vyrobí nový trapas a ak by si v spoločnosti začala takú tému zistila by si že nikto nie je bez nejakého trapasu a dobre sa je na tom potom smiať a spoločne spomínať.
Mne skôr vadí že aj dobrého politika odrovnajú média tým že vykutrajú na neho niečo, čo potom zneužíju a on je vydierateľný, ale pritom sa ten človek už dávno zmenil.
Tieto neplanované situácie nás posuvajú vpred, ústa veľakrát predbehnú všetko alebo naopak, stojí tam človek ako tlk (giggle)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama