reklama

Plienková torta ako záchranca

Anička BP , 31. 03. 2014 - 22:33

reklama

Poznáte to. S kamarátmi sa vídate stále menej, každá párty trvá kratšie ako tá predošlá a na prežúrovanú noc si už neviete ani spomenúť. Podarilo sa to možno tak na Silvestra. Stará dobrá partička sa rozšírila o polovičky a tá zábava tu síce je, len to nie je to, čo to bývalo.

Zostala som doma celé dni sama s dieťaťom. Veľká radosť... zo začiatku. No,potom ... začala som upadať do depresie. Stále tie isté steny, stále tá istá rutina. Potom som svoju nadbytočnú energiu vložila do výroby kreatívnych darčekov z plienok pre kamarátky. Postupne sa mi začali ozývať kamarátky, kamarátok aj cudzí ľudia. Zrazu som mala ruky plné dieťaťa aj práce. Depresia bola preč. Teraz ani neviem kde mi hlava stojí :)
Dieťa pomaly podrástlo a plienkové torty sa u nás len tak množia...


reklama


reklama

crystall, Ut, 01. 04. 2014 - 09:48

pekné.

Ja také nezvládam, ale zas fandím. (giggle)

Ak si sa v tejto kreativite našla a robíš, to čo ťa baví. Tak prajem veľa, veľa a veľa-veľa úspechov.

človek by mal robiť, to čo mu prináša radosť a akákoľvek činnosť, ktorá napĺňa a ešte aj prináša peniaze do rodinného rozpočtu je super.
Mne sa to páči.
Vybúrenie sa v krativite, nápady, myšlienky, hľadanie motívov, plánovanie, komunikácia s ľuďmi - čo, kto, ako by to malo byť...ešte aj tá duševná hygiena v tom a reset hlavy.
(y)

gabona1, Po, 07. 11. 2016 - 17:17

Ahoj, je správne, že si si našla nejakú zábavku. Ja taktiež popri materskej pomáham manželovi vo firme a okrem toho mám ďalšie dve staršie deti, čiže sa nemám čas nudiť. Niekedy naozaj neviem, kde mi hlava stojí. Ale asi je to lepšie, ako sa nudiť a byť depresívny. Plienkové torty je super nápad, je to veľmi pekný darček. Aj my sme dostali jednu, keď sa maličký narodil.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama