reklama

MUDr. Vladimír Petroci o vakcinacii.

prevenarxy , 10. 04. 2013 - 22:29

reklama

citujem.:

MUDr. Vladimír Petroci:
7 dôvodov, prečo by som nedal zaočkovať svoje dieťa alebo seba:

1. Detské ochorenia je potrebné prekonať. Vďaka nim dozrie imunitný systém, vyrovná sa nerovnováha medzi bunkovou a humorálnou imunitou, inak táto nerovnováha je očkovaním len posilnená, pretrváva po celý život a disponuje organizmus k rôznym ochoreniam (alergie, nádory, autoimunitné ochorenia ako reuma, diabetes mellitus I. typu, ulcerózna kolitída, sclerosis multiplex…)
2. Očkuje sa na ochorenia, ktoré sa už nevyskytujú (tetanus, polio), resp. sa vyskytujú extrémne zriedkavo (10 prípadov na 80 miliónov obyvateľov tetanus v Nemecku a z toho 70% sú očkovaní na tetanus).
3. Nie je dokázané žiadnou štúdiou, že očkovanie v skutočnosti chráni pred infekciami. Mýli sa objavenie sa protilátok v krvi so skutočnou imunitou, t.j. faktom, že nevznikne dané ochorenie po expozícii. Vznikajú epidémie v 99% preočkovanej populácie (pravé kiahne, osýpky…). Argument, že pravé kiahne boli eradikované vďaka očkovaniu nie je dokázateľný. Zdá sa, že hlavnou mierou prispeli k potlačeniu varioly karanténne opatrenia. Prečo už v Európe nemáme mor a choleru, voči ktorým sa nikdy neočkovalo? Ešte nikto nedokázal, že očkovanie je úspešná a bezpečná ochrana pred infekčnými ochoreniami.
4. Epidemické infekčné choroby sa stratili nie vďaka očkovaniu, ale vďaka hygiene, pestrej strave a zdravému bývaniu. Neexistuje iné pravdepodobnejšie vysvetlenie. Tým, ktorí strašia, že čo sa bude diať, keď prestaneme očkovať, by som povedal: “Nič sa nebude diať, kým opäť nezačneme vylievať obsah nočníkov na ulicu, neprestaneme sa umývať, kým budeme mat pestrú stravu a suché bývanie.
5. Všetky infekčné ochorenia vieme veľmi úspešne liečiť homeopaticky. Je to dokázané a zachytene pri stovkách epidemií z 19. a 20. storočia. Napríklad umrtnost na mor v r. 1848 v Londýne bola v bežných nemocniciach cca 50%. Ale v homeopatickej nemocnici bola 1%.
6. V prípade potreby, ak človek by šiel do tropických krajín a je reálna možnosť kontaktu s vážnymi patogénnymi mikroorganizmami, na ktoré náš organizmus nemá vytvorenú imunitu, máme k dispozícii homeoprofylaxiu – “očkovanie” nozódami, t.j. homeopatikami vyrobenými z baktérií a vírusov zodpovedných za vznik daných ochorení. To isté by sa týkalo aj epidémií vzniknutých v našej krajine. Teda niet sa čoho báť. Jednoducho nie je dôvod na klasické očkovanie.
7. Keby očkovanie nespôsobovalo toxické poškodenie a hlboké narušenie regulačných mechanizmov organizmu, nevadilo by nám to. Ale poškodenia vznikajú veľmi často a môžu sa prejaviť aj po rokoch u tých, ktorí zdanlivo prekonali očkovanie bez zjavnejšej reakcie. Za minuly rok v USA už jedno dieťa z päťdesiatich zaočkovaných dostalo autizmus. Ešte v roku 1970 to bolo jedno dieťa z 10 000. To sa nedá vysvetliť genetikou. To isté platí u alergií. V 70-tych rokoch bolo na Slovensku 3-4 % alergických detí. V súčasnosti je výskyt rôznych druhov alergie približne u 40% detí. Je tu aj enormný nárast nádorov u detí, cukrovky 1. typu (tieto deti si musia doživotne pichať inzulín a zomrú o 10 rokov skôr ako ich rovesníci), autoimunitných a neurologických ochorení. Lekári o tom vedia, len sa boja o tom hovoriť. Nikto nechce byť prvý, lebo sa boja o svoje licencie, o svoje živobytie.

Tiež som veril, ze očkovanie je v poriadku. Ale to co som videl v praxi ma presvedčilo o opaku. Existujú lepšie spôsoby ako sa chrániť: zdravý imunitný systém (bez poškodenia vakcínami a inými liekmi či chemikáliami), homeopatia a homeoprofylaxia.
Ja by som svojmu dieťaťu ani sebe už nikdy nedal žiadnu vakcínu. Najlepšia prevencia je žiadna vakcinácia.

MUDr. Vladimír Petroci


reklama


reklama

nicebosorka, Št, 11. 04. 2013 - 00:19

(y) (clap) (y) (clap) (y) (clap) (y)

Mariolla, Ut, 03. 06. 2014 - 21:09

Ach, jasne, homeopatia a homeoprofylaxia.......... to urcite.

Sicalm, St, 04. 06. 2014 - 22:08

Dobre, tak si teda prekonávajte pravé kiahne a podobné milé neškodné somarinky :) smola, že za vašu blbosť zaplatia nevinné deti. A aj naše deti, ked klesne kolektívna imunita.

dasa_, Št, 05. 06. 2014 - 12:30

ale veď tvoje deti budú zaočkované, tak sa predsa nemajú čoho báť. mmch, vieš kedy a kde sa naposledy objavil vírus pravých kiahní?

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama